foxx Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) Χμμ σε αυτο με βρισκεισ αφανταστα συμφωνο . Ο μονος μου ενδοιασμος ειναι αυτο το βιντεο που εψαξα και βρηκα με το λευκο και δεν φαινεται για fake ουτε για αλλαγη του γυαλιου για αυτο μου κανει εντυπωσω (Οριστε το λινκ ) Συχαίνομαι να γίνομαι συνομωσιολόγος αλλά iPhone 4 έχεις και υποθέτω πως εσύ ο ίδιος το έβγαλες από του κουτί του. Σου μοιάζει καθόλου το νάϋλον της συσκευασίας και η εφαρμογή του στο κουτί με αυτό που είχε το δικό σου, ή δεν σε προβληματίζει ο επιτηδευμένος τρόπος "δήθεν" προσεκτικής αφαίρεσης του πίσω μόνο μέρους του στην αρχή του βίντεο; Και για να μην το καταντήσουμε CSI, κανείς μας δεν ήταν με τον τύπο για να ξέρει αν το λευκό iPhone είναι αληθινό ή όχι. Από την άλλη πάλι η πλέον κερδοσκοπική εταιρεία του πλανήτη σίγουρα δεν κρύβει λευκά iPhones μη θέλοντας να τα πουλήσει, ούτε δίνει καναδυό από αυτά σε τυχάρπαστους πιτσιρικάδες για να γυρίσουν unboxing videos. Με τις τόσες ανοησίες που διαβάζουμε καθημερινά στο web, και με τους τόσους παρανοϊκούς - αργόσχολους να ξεσκίζονται ολημερίς στο photoshopping προκειμένου να κερδίσουν το δικό τους δεκάλεπτο δημοσιότητας, μάλλον θα συνεχίσω να πιστεύω τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας. :) Edited September 26, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Χμμ σε αυτο με βρισκεισ αφανταστα συμφωνο . Ο μονος μου ενδοιασμος ειναι αυτο το βιντεο που εψαξα και βρηκα με το λευκο και δεν φαινεται για fake ουτε για αλλαγη του γυαλιου για αυτο μου κανει εντυπωσω (Οριστε το λινκ ) Δεν λεω οτι το βιντεο ειναι fake αλλα 2 πραγματα μου φανηκαν περιεργα. Η ελλειψη του φορτιστη απο το κουτι και το σημειο ακριβως πανω απο το ακουστικο που συμφωνα με το βιντεο ακριβως πιο πανω ειναι το proximity sensor. Αυτο το σημαδι δεν διακρινεται στο μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Συχαίνομαι να γίνομαι συνομωσιολόγος αλλά iPhone 4 έχεις και υποθέτω πως εσύ ο ίδιος το έβγαλες από του κουτί του. Σου μοιάζει καθόλου το νάϋλον της συσκευασίας και η εφαρμογή του στο κουτί με αυτό που είχε το δικό σου, ή δεν σε προβληματίζει ο επιτηδευμένος τρόπος "δήθεν" προσεκτικής αφαίρεσης του πίσω μόνο μέρους του στην αρχή του βίντεο; Και για να μην το καταντήσουμε CSI, κανείς μας δεν ήταν με τον τύπο για να ξέρει αν το λευκό iPhone είναι αληθινό ή όχι. Από την άλλη πάλι η πλέον κερδοσκοπική εταιρεία του πλανήτη σίγουρα δεν κρύβει λευκά iPhones μη θέλοντας να τα πουλήσει, ούτε δίνει καναδυό από αυτά σε τυχάρπαστους πιτσιρικάδες για να γυρίσουν unboxing videos. Με τις τόσες ανοησίες που διαβάζουμε καθημερινά στο web, και με τους τόσους παρανοϊκούς - αργόσχολους να ξεσκίζονται ολημερίς στο photoshopping προκειμένου να κερδίσουν το δικό τους δεκάλεπτο δημοσιότητας, μάλλον θα συνεχίσω να πιστεύω τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας. :) ωραια τα λες φιλε. . ξεχασες να πεις οτι ο κουριερ αφησε εξω απο το σπιτι του το iphone4 και εφυγε... χαχαχαχαχαχαχαχα και εδω στιν ελλαδα ετσι δεν κανουν ? χαχαχαχαχααχα απλα παιδια δεν πιστευω τιποτα γιατι και με το σημα ... το δικο μου δεν εχει τιποτα!:shifty: Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Δηλαδή θες να μου πεις πως υπό τις συνθήκες που περιγράφεις μπορεί να πέσει μέσα σε δέκα ώρες όλη η μπαταρία; Δεν μπορω να το πω αυτο επειδη ο υπολογισμος αυτος δεν θα ειναι καθολου ακριβης απο τη μερια μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλημέρα παιδιά... Ας εκφράσω έναν προβληματισμό μου καθώς περιμένω το μηλόφωνο να έρθει... Διαβάζω εδώ κι εκεί στα φορουμς για και καλά μία πατέντα της apple που θα οδηγήσει στην brickοποίηση-τουβλοποιήση και γενικά κλείδωμα του iOS όσων idevices έχουν γίνει JB. Πρόσφατα όμως όπως διάβασα,η Αμερικανική δικαιοσύνη "αθώωσε" το JB και το rooting στα Android. Και ρωτώ εγώ τώρα... Όλα αυτά που λένε τα φορουμ είναι λαμακίες για κλειδώματα κτλ ή η Apple θα πάει κόντρα στην νομοθεσία της ίδιας της τής χώρας με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλημέρα παιδιά... Ας εκφράσω έναν προβληματισμό μου καθώς περιμένω το μηλόφωνο να έρθει... Διαβάζω εδώ κι εκεί στα φορουμς για και καλά μία πατέντα της apple που θα οδηγήσει στην brickοποίηση-τουβλοποιήση και γενικά κλείδωμα του iOS όσων idevices έχουν γίνει JB. Πρόσφατα όμως όπως διάβασα,η Αμερικανική δικαιοσύνη "αθώωσε" το JB και το rooting στα Android. Και ρωτώ εγώ τώρα... Όλα αυτά που λένε τα φορουμ είναι λαμακίες για κλειδώματα κτλ ή η Apple θα πάει κόντρα στην νομοθεσία της ίδιας της τής χώρας με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό? Γιατί ποιος είπε ότι είναι υποχρεωμένη η apple και η google να δίνει το λειτουργικό της σπασμένο; Αυτό που είπε το δικαστήριο είναι ότι αν καταφέρει κάποιος να σπάσει το λειτουργικό τότε μαγκιά του, δεν είναι παράνομο. Αλλά όχι ότι είναι υποχρεωμένη η apple να αφήνει τρύπες για να γίνεται jailbreak! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο... Εννοείται πώς η apple και η κάθε apple θα πρέπει να κλείνουν τις τρύπες μέσω των updates. Αλλά υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει και να αχρηστεύσει συσκευές χρηστών που έχουν κάνει JB? Αυτό αναρωτιέμαι και ανησυχώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο... Εννοείται πώς η apple και η κάθε apple θα πρέπει να κλείνουν τις τρύπες μέσω των updates. Αλλά υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει και να αχρηστεύσει συσκευές χρηστών που έχουν κάνει JB? Αυτό αναρωτιέμαι και ανησυχώ... Αν είχε τον τροπο να το κάνει, 3 χρόνια τώρα δε θα το είχε κάνει πιστεύεις; Θα άφηνε τα κινητά της έτσι εκθετα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Με το καινουργιο itunes εχουμε καποιο θεμα με το jailbreak? Εχει στειλει κανεις το iphone του στην iResQ να ασπρισει? :)) Ποσο αξιοπιστοι ειναι, μενουν σημαδια? Συγχωρηστε με αλλα δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να υπαρχουν original εξαρτηματα για το ασπρο οπως υποστηριζουν και δε βγαινει το λευκο στην παραγωγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Με το καινουργιο itunes εχουμε καποιο θεμα με το jailbreak? Χθες είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Με το καινουργιο itunes εχουμε καποιο θεμα με το jailbreak? Εχει στειλει κανεις το iphone του στην iResQ να ασπρισει? :)) Ποσο αξιοπιστοι ειναι, μενουν σημαδια? Συγχωρηστε με αλλα δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να υπαρχουν original εξαρτηματα για το ασπρο οπως υποστηριζουν και δε βγαινει το λευκο στην παραγωγη. Τι θέμα να έχει με το jb το νέο itunes; Εγω μια φορά δε θα το εστελνα στην iresq. Ο λόγος απλός. Αν ήθελα λευκό θα περίμενα μέχρι να βγει, να έχω το αυθεντικό και οχι μαϊμού. Και σιγα μην έδινα ενα σκασμο λεφτά παραπάνω για κάτι που δεν είναι αυθεντικό και το κάνει μια εταιρία αμφιβόλου ποιότητας και ύπαρξης. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) Ούτε κι εγώ θα εμπιστευομουν να τους στείλω το 4αρι μου και να μου το κάνουν άσπρο. Αν ήθελα θα το έκανα μόνος μου (έχω και τον εξοπλισμό και της γνώσεις να το κάνω,είχα κάνει και το μαύρο w810 άσπρο). Αυτό που θα κάνω όμως ειναι να περιμένω να βγει το άσπρο και αν μου αρέσει ,να πουλησω το μαύρο και να πάρω το άσπρο. Sent from my iPhone using Tapatalk Ηθελα να στείλω μια επαφή από ενα άλλο κινητό στο Iphone με sms και το sms ποτε δεν ήρθε στο iphone ... ενώ το έστειλα 5 φορές ...άλλα sms ηρθανε ομως ... sms με επαφές δεν δέχεται ? Edited September 26, 2010 by avid Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ούτε κι εγώ θα εμπιστευομουν να τους στείλω το 4αρι μου και να μου το κάνουν άσπρο. Αν ήθελα θα το έκανα μόνος μου (έχω και τον εξοπλισμό και της γνώσεις να το κάνω,είχα κάνει και το μαύρο w810 άσπρο). Αυτό που θα κάνω όμως ειναι να περιμένω να βγει το άσπρο και αν μου αρέσει ,να πουλησω το μαύρο και να πάρω το άσπρο. Sent from my iPhone using Tapatalk Ηθελα να στείλω μια επαφή από ενα άλλο κινητό στο Iphone με sms και το sms ποτε δεν ήρθε στο iphone ... ενώ το έστειλα 5 φορές ...άλλα sms ηρθανε ομως ... sms με επαφές δεν δέχεται ? Το άλλο κινητό, τι κινητό ήταν; Αυτό δλδ που έστελνε την επαφή; Γιατί δοκίμασα εγω να στείλω απο iPhone επαφή και στέλνει μόνο μέσω mms και email. Μήπως έτσι δέχεται κιόλας επαφές το κινητό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ούτε κι εγώ θα εμπιστευομουν να τους στείλω το 4αρι μου και να μου το κάνουν άσπρο. Αν ήθελα θα το έκανα μόνος μου (έχω και τον εξοπλισμό και της γνώσεις να το κάνω,είχα κάνει και το μαύρο w810 άσπρο). Αυτό που θα κάνω όμως ειναι να περιμένω να βγει το άσπρο και αν μου αρέσει ,να πουλησω το μαύρο και να πάρω το άσπρο. Sent from my iPhone using Tapatalk Ηθελα να στείλω μια επαφή από ενα άλλο κινητό στο Iphone με sms και το sms ποτε δεν ήρθε στο iphone ... ενώ το έστειλα 5 φορές ...άλλα sms ηρθανε ομως ... sms με επαφές δεν δέχεται ? Όχι, αν έστειλε αποστολή προσωπικών δεδομένων π.χ από Νοκια, δεν έρχεται ποτέ.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Πολλα ατομα στο παρελθον ρωτησαν για το ποσες ωρες να φορτισουν το iphone 4 ενω ειχε χιλιοαπαντηθει τους δοθηκε απαντηση χωρις σχολιασμο.Ετσι ενω ειχε απαντηθει αυτο το θεμα οπως λες γεμισαν κ αυτοι το ποστ με αχριστα θεματα.Ενω εγω ρωτησα στο παρελθον κ ξανα χθες αν βγηκε ανακοινωση για το ποτε θα ερθει το λευκο iphone 4 στην ελλαδα γιατι οπως ειπα το περιμενω πως κ πως κ ηθελα να δω αν ξερει κανεις τπτ σχετικα με το θεμα αυτο κ ενω δεν υπηρχε σχολιασμος για αυτο που ανεφερα παραπανω εγω σχολιαστηκα.Πιστευω πως το φορουν ειναι για να λυνει αποριες σε διαφορα ερωτηματα που εχει ο καθενας κ οχι να σχολιαζει καποιον που ρωτησε 2-3 φορες το ιδιο πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Γιατί ποιος είπε ότι είναι υποχρεωμένη η apple και η google να δίνει το λειτουργικό της σπασμένο; Αυτό που είπε το δικαστήριο είναι ότι αν καταφέρει κάποιος να σπάσει το λειτουργικό τότε μαγκιά του, δεν είναι παράνομο. Αλλά όχι ότι είναι υποχρεωμένη η apple να αφήνει τρύπες για να γίνεται jailbreak! ολη η ιστορια εχει γινει γιατι η apple εχει στα σκαρια να μπορει νομιμα να σου κλειδωνει τη συσκευη για παντα αν διαπιστωνεται(οταν συνδεεται στο ιντερνετ) οτι εχει φαει jailbreak. καλα καναν και τη φρεναραν. δε την παλευει ο jobs. αγοραζεις συσκευη ~700 ευρω και θελει να κανει αυτος κουμαντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Πολλα ατομα στο παρελθον ρωτησαν για το ποσες ωρες να φορτισουν το iphone 4 ενω ειχε χιλιοαπαντηθει τους δοθηκε απαντηση χωρις σχολιασμο.Ετσι ενω ειχε απαντηθει αυτο το θεμα οπως λες γεμισαν κ αυτοι το ποστ με αχριστα θεματα.Ενω εγω ρωτησα στο παρελθον κ ξανα χθες αν βγηκε ανακοινωση για το ποτε θα ερθει το λευκο iphone 4 στην ελλαδα γιατι οπως ειπα το περιμενω πως κ πως κ ηθελα να δω αν ξερει κανεις τπτ σχετικα με το θεμα αυτο κ ενω δεν υπηρχε σχολιασμος για αυτο που ανεφερα παραπανω εγω σχολιαστηκα.Πιστευω πως το φορουν ειναι για να λυνει αποριες σε διαφορα ερωτηματα που εχει ο καθενας κ οχι να σχολιαζει καποιον που ρωτησε 2-3 φορες το ιδιο πραγμα. Tα πράγματα είναι απλά... Η apple δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για το πότε θα βγει το iphone σε άσπρο. Ούτε για την Ελλάδα ούτε για το εξωτερικό Μόνο ένα γενικό στο τέλος του 2010. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρει και 3 μήνες μέχρι να έρθει Ελλάδα, αλλά όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν ξέρει να σου πει ακριβώς γιατί ούτε και η apple έχει πει κάτι συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiledak Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Βρήκα κάποιον που ισχυρίζεται ότι έχει 5 iphone4-32gb στην τιμή των 300€/τμχ. Unlocked και με 1 χρόνο εγγύηση σε όλα τα ευρωπαικα apple stores. Υπάρχει πιθανότητα να είναι γνήσια ή όχι?... "The price for one iphone 4G S is reduced so is 300 EURO and I have 5 available, if you buy them all I can make a discount. All the phones are brand new unlocked, they come with one year international warranty, all accesories etc... I have decided to sell them in Germany because thy have german butons As I told you in my first e-mail I am in Wien Austria, I can meet you here if not we can make the deal via Google Checkout, this is how the transaction works: You will send the money on the Google Checkout, and they will hold the money until youreceive and check the authenticity of the Iphone, only after you verify them you willinform to release the money to me, if the phone in not authentic, or it has any scratchor is not working properly etc... you can anytime get your money back since Google willonly hold the cash and I have a security deposit there ..." Τι λέτε?... ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ...ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΔΕ ΤΑ ΕΚΛΑΨΑ ΤΑ 300€. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (Moneygram κλπ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ PAYPAL! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ολη η ιστορια εχει γινει γιατι η apple εχει στα σκαρια να μπορει νομιμα να σου κλειδωνει τη συσκευη για παντα αν διαπιστωνεται(οταν συνδεεται στο ιντερνετ) οτι εχει φαει jailbreak. καλα καναν και τη φρεναραν. δε την παλευει ο jobs. αγοραζεις συσκευη ~700 ευρω και θελει να κανει αυτος κουμαντο. Το οτι αγοραζεις συσκευη με 700 ευρω και οτι θελει να την κανει κουμαντο ο Jobs πως το συμπερανες?? Δηλαδη τα προγραμματα παιχνιδια μουσικη που πωλουνται στο app store ο Jobs τα εχει βγαλει? Σε καποιες εταιριες δουλευουν προγραμματιστες κτλ και πρεπει να πληρωθουν για τη δουλεια που κανουν για να συνεχισουν να την κανουν.Οποτε και ο Jobs κατι πρεπει να κανει για να συνεχιστουν να πωλιουνται οι εφαρμογες και να βγαινουν συνεχεια κανουργιες! Γιατι την συσκευη που εχει 700 ευρω για να συνεχισει να την πουλαει τρελα οπως κανει τοσα χρονια σε ενα μεγαλο ποσοστο οι εφαρμογες την κρατανε. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ...ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΔΕ ΤΑ ΕΚΛΑΨΑ ΤΑ 300€. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (Moneygram κλπ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ PAYPAL! φίλε σορρυ κιολας αλλά είναι δυνατόν να σου λέει κάποιος ότι πουλάει το iphone στην Αυστρία επειδή έχει γερμανικά κουμπιά και να έχεις αμφιβολίες αν σε δουλεύει ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ολη η ιστορια εχει γινει γιατι η apple εχει στα σκαρια να μπορει νομιμα να σου κλειδωνει τη συσκευη για παντα αν διαπιστωνεται(οταν συνδεεται στο ιντερνετ) οτι εχει φαει jailbreak. καλα καναν και τη φρεναραν. δε την παλευει ο jobs. αγοραζεις συσκευη ~700 ευρω και θελει να κανει αυτος κουμαντο. Αναφαίρετο δικαίωμα κάθε εταιρείας είναι να προστατεύει τα κέρδη της, την εργασία της και την εργασία των συνεργατών της από τους απανταχού "τζαμπατζήδες". Σε όποιον δεν αρέσει δεν αγοράζει iPhone εξοικονομώντας έτσι και τα 700 του ευρώ. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Το άλλο κινητό, τι κινητό ήταν; Αυτό δλδ που έστελνε την επαφή; Γιατί δοκίμασα εγω να στείλω απο iPhone επαφή και στέλνει μόνο μέσω mms και email. Μήπως έτσι δέχεται κιόλας επαφές το κινητό; Sent from my iPhone using Tapatalk Από S.E C502 πήγα να στείλω επαφή. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Παρατηρω συνεχεια σε ποστ την ιστορια να επαναλαμβανεται. Παλι τα ιδια με την Αpple αρχισαμε. Ετσι λειτουργει, οποτε σε οποιον δεν αρεσει απλα ας μην ασχοληθει κι ας μην αγοραζει προιοντα της Apple. Δηλαδη, πειραζει το γεγονος που θα δωσω για παραδειγμα 0.79 Euro για app, ενω δινω φιλοδωρημα στη καθημερινοτητα μου? Δεν ειμαι ο μονος, ειμαι σιγουρος. Αλλοι πανε για κινηματογραφο ή πανε σε ενα internet cafe. Εχω το εξοδολογιο μου λοιπον και δεν πιστευω οτι το 0.79 ή τα 3.79 Euro θα με ενοχλησουν που θα δωσω αν ενα app μ'αρεσει. Δηλαδη φταιει η Apple σε αυτο? Δεν το προχωραω αλλο γιατι θα βγει offtopic παλι το θεμα αλλα βλεπω συνεχως haters στο τοπικ να παραμενουν κολλημενοι με καποια πραγματα. Υπαρχει καποιο οριο στην υπομονη μας, και ζητω τη κατανοηση των moderators για αυτη τη παρεμβαση μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Μην μπλέκουμε τα αμάξια τώρα γιατί θα γίνει μπάχαλο το topic.Αλλο το ένα ,άλλο το άλλο. Η πλειονότητα των εφαρμογών που της πληρώνεις κοστίζουν κάτω από 7€ (και πολλά λέω) ,κάποιες πολύ καλές εφαρμογές όπως αυτό του office κοστίζουν 20€ !!! Μια φορά της αγοράζεις όμως..όπως αγοράζω το antivirus και firewall μου κάθε 2 χρόνια ,έτσι θα αγοράσω κι'αυτές,γιατί πραγματικά αξίζουν. Ας πούμε το iRadio κόστιζε 1.59€ δηλ τα 3/4 ενός καφέ που παίρνεις στο χέρι για να τον πιεις ή ενός πιτόγυρου. Πας για καφέ ένα τιπ δεν αφήσεις ? Δεν σε πείραζει το 2€ στο καφέ και στο σουβλάκι και σε πειράζει στην Apple ?:X Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω.Δεν γουστάρετε το μηλοτηλέφωνο,οκ δικαίωμα σας .Δεν γουστάρετε την Apple και πάλι δικαίωμα σας .Γιατί όμως μπαίνετε στα ίδια topics και αναμοχλεύετε τα ίδια που είπατε στο παρελθόν ? Είναι σαν να μπω εγώ στο τοπικ του Χ Ψ Ω κινητού και να το κράξω .Δεν με ενδιαφέρει . Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Ορισμένες δημοσιεύσεις με περιεχόμενο εκτος ορίων αφαιρέθηκαν. Παρακαλώ να διατυπώνετε τις απόψεις σας κόσμια,χωρίς προσωπικές επιθέσεις,ειρωνίες,κι εμπρηστικά σχόλια που οδηγούν σε μη εποικοδομητικό διάλογο. Ευχαριστω για την κατανόηση. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts