Itchrist86 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Τοτε γιατι εξακολουθει να υπαρχει το app store αν δεν λειτουργει; Μονο για ανταλλαγη μηνυματων ως messenger; Είπα εγώ πως δεν λειτουργεί...; Βίντεο κλήση δεν επιτρέπει. Κλήση φωνής μια χαρά κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Είπα εγώ πως δεν λειτουργεί...; Βίντεο κλήση δεν επιτρέπει. Κλήση φωνής μια χαρά κάνει. Για βιντεοκληση ενδιαφερομαι κυριως. Για φωνη εχω το προγραμμα ομιλιας μου. Κριμα που δε λειτουργει η βιντεοκληση... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Εδω στην Αθηνα που ειμαι, αν ειμαι σπιτι ολη μερα, με wifi συνεχεια, λιγες κλησεις, παιχνιδια και λιγο πειραγμα, ανετα μια μερα. Στο εξοχικο, που ειμαι ολη μερα με εναλλαγες σηματος απο 2g σε 3g και πισω, με το ιδιο πειραγμα, θελει 2 φορες τη μερα χαλαρα. Σημερα μαλιστα, το ειχα στην πριζα. Και εκανα τη διαδρομη σπιτι - εξοχικο, μιση ωρα περιπου, και επεσε 10% απο τις εναλλαγες σηματος.... Θα κάνω στην μπαταρία 2 ακόμα κύκλους και βλέπουμε... Θα δοκιμάσω και με 3G έτσι να δώ πόσο καίει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Θα κάνω στην μπαταρία 2 ακόμα κύκλους και βλέπουμε... Θα δοκιμάσω και με 3G έτσι να δώ πόσο καίει... :p επειδη ειχα και εγω θεμα με την μπαταρια με το ζορι εβγαζε μεχρι το βραδυ.και ολα αυτα επειδη ειχα το skype να τρεχει συνεχεια, τωρα χωρις skype μου βγαζει 1,5μερα το πολυ.αλλα και fb και games.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 με φουλ gaming, emails, wifi ανοιχτο συνεχεια, push notifications, τηλεφωνα και 3G σημα μου κραταει περιπου 1 μερα. τωρα που γυρισα ελλαδα για διακοπες γυρισμενα ολα στο οφ ακομα και το 3G με λιγο gaming την ημερα κραταει περιπου 2 - 2.5 μερες Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Εμένα με κάμποσο wifi,λίγο τηλέφωνο,λίγο gaming ,και πολύ ipod αντέχει 2 1/2 μερες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 λοιπον εφτιαξα ενα φακελο iphone picturs με υποφακελους 'διαφορα και ενα αλλο με ονομα διακοπες. οταν κανω συχρονισμο μου περναει και τους διο αλλα μου περναει και ενα αλλο με το ονομα βιβλιοθηκη με της φωτο και απο τους δυο φακελους μαζι αυτο το τελευταιο πως γινεται να μην περασει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Δεν γίνεται. με jailbreak μπορεις να σβηνεις της φωτο και να περνας οποιο φακελο θες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) λοιπον εφτιαξα ενα φακελο iphone picturs με υποφακελους 'διαφορα και ενα αλλο με ονομα διακοπες. οταν κανω συχρονισμο μου περναει και τους διο αλλα μου περναει και ενα αλλο με το ονομα βιβλιοθηκη με της φωτο και απο τους δυο φακελους μαζι αυτο το τελευταιο πως γινεται να μην περασει? Δεν είναι καινούριος φάκελος αυτός φίλε μου. Αυτόματα δημιουργείται από το iOS και περιέχει όλες τις φωτογραφίες που έχεις συγχρονίσει από το iTunes. Μην σε απασχολεί καθόλου. Δεν αποτελούν διπλά αρχεία και δεν σου δεσμεύουν περισσότερο χώρο στην συσκευή. Έτσι είναι η δομή και η λειτουργικότητα της εφαρμογής Photo. Ρίξε και μια ματιά στον οδηγό για το πως μπορείς να συγχρονίσεις φωτογραφίες και videos μέσα από το iTunes : Συγχρονισμός Φωτογραφιών και Videos από το Itunes στο Iphone με jailbreak μπορεις να σβηνεις της φωτο και να περνας οποιο φακελο θες? Δεν γίνεται να σβήσεις το Album Βιβλιοθήκη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος άλλωστε όπως σου ανέφερα παραπάνω. Edited September 17, 2010 by DjArte Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Δεν είναι καινούριος φάκελος αυτός φίλε μου. Αυτόματα δημιουργείται από το iOS και περιέχει όλες τις φωτογραφίες που έχεις συγχρονίσει από το iTunes. Μην σε απασχολεί καθόλου. Δεν αποτελούν διπλά αρχεία και δεν σου δεσμεύουν περισσότερο χώρο στην συσκευή. Έτσι είναι η δομή και η λειτουργικότητα της εφαρμογής Photo. Ρίξε και μια ματιά στον οδηγό για το πως μπορείς να συγχρονίσεις φωτογραφίες και videos μέσα από το iTunes : Συγχρονισμός Φωτογραφιών και Videos από το Itunes στο Iphone Δεν γίνεται να σβήσεις το Album Βιβλιοθήκη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος άλλωστε όπως σου ανέφερα παραπάνω. με jailbreak δηλαδη τι μπορεις να κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 με jailbreak δηλαδη τι μπορεις να κανεις? Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς? Πάνω σε ποιο θέμα? Σε αυτό που αναφέρεις, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Εκτός και εάν πειράξεις τους φακέλους συστήματος με απρόβλεπτες συνέπειες όπως αντιλαμβάνεσαι. Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί με την Βιβλιοθήκη. :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς? Πάνω σε ποιο θέμα? Σε αυτό που αναφέρεις, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Εκτός και εάν πειράξεις τους φακέλους συστήματος με απρόβλεπτες συνέπειες όπως αντιλαμβάνεσαι. Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί με την Βιβλιοθήκη. :) με ενοχλη αυτος ο επιπλεον φακελος απλως. γενικα με jailbreak μπορω να σβηνω της φωτο που περναω απο itunes Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 με ενοχλη αυτος ο επιπλεον φακελος απλως. γενικα με jailbreak μπορω να σβηνω της φωτο που περναω απο itunes Όχι δεν μπορείς. Η διαδικασία για να σβήνεις φωτογραφίες είναι συγκεκριμένη και εξαρτάται απόλυτα από το iTunes. Θεωρητικά, μπορείς μέσω JB να περνάς σε φακέλους που θα δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος φωτογραφίες και να τις προσπελάσεις μέσα από συγκεκριμένες εφαρμογές όπως για παράδειγμα το iFile, το οποίο αποτελεί και την κορυφαία πρόταση για διαχείριση των αρχείων σου. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, οι φωτογραφίες δεν θα είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Photo. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Όχι δεν μπορείς. Η διαδικασία για να σβήνεις φωτογραφίες είναι συγκεκριμένη και εξαρτάται απόλυτα από το iTunes. Θεωρητικά, μπορείς μέσω JB να περνάς σε φακέλους που θα δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος φωτογραφίες και να τις προσπελάσεις μέσα από συγκεκριμένες εφαρμογές όπως για παράδειγμα το iFile, το οποίο αποτελεί και την κορυφαία πρόταση για διαχείριση των αρχείων σου. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, οι φωτογραφίες δεν θα είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Photo. ;) κατεβασα το copytrans πολυ πιο ευκολο απο το itunes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 κατεβασα το copytrans πολυ πιο ευκολο απο το itunes. Πρώτη φορά το ακούω. Χαίρομαι που σε βόλεψε πάντως. :) Από ότι κατάλαβα πάντως το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρησιμοποιείται για την μεταφορά - backup multimedia αρχείων από το τηλέφωνο στον υπολογιστή και όχι το ανάποδο. Και για όποιον άλλον ενδεχομένως να ενδιαφέρεται: http://www.copytrans.net/ Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Πρώτη φορά το ακούω. Χαίρομαι που σε βόλεψε πάντως. :) Από ότι κατάλαβα πάντως το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρησιμοποιείται για την μεταφορά - backup multimedia αρχείων από το τηλέφωνο στον υπολογιστή και όχι το ανάποδο. Και για όποιον άλλον ενδεχομένως να ενδιαφέρεται: http://www.copytrans.net/ θελει ομως να το αγορασεις . παντος το demo μου φαινεται πιο ευκολο απο itunes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) θελει ομως να το αγορασεις . παντος το demo μου φαινεται πιο ευκολο απο itunes. Άδικα ταλαιπωρείσαι με τρίτες εφαρμογές. Θα το καταλάβεις βέβαια με τον καιρό όπως όλοι μας κάποτε, και θα γυρίσεις τρέχοντας στο iTunes το οποίο κανείς δεν συμπαθεί ιδιαίτερα (ειδικά οι Windows users όπως εγώ) αλλά ομολογουμένως λειτουργεί άψογα όσο καμμιά εναλλακτική εφαρμογή. Και αν μου επιτρέπεις μια "συμβουλή", μην προσπαθείς άδικα να φέρεις το iPhone στα μέτρα και τον τρόπο λειτουργίας άλλων συσκευών που είχες παλαιότερα. Με ή χωρίς jailbrake, η iTunes-centric ιδιοσυγκρασία του και η χρηστική νοοτροπία που απαιτεί είναι εντελώς διαφορετική, και σ'αυτήν θα πρέπει αργά ή γρήγορα να προσαρμοστείς αν θέλεις να ευχαριστηθείς την συσκευή σου. Σε αντίθετη περίπτωση, ίσως θα ήταν προτιμότερο να ξεφορτωθείς το iPhone και να αναζητήσεις κάτι ποιό γνώριμο. :) Edited September 17, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Ποιος ασχολειται βρε παιδια με βιντεοκλησεις;Η πιο αχρηστη λειτουργια ενος κινητου κατ εμε.... Θα συμφωνησω κι εγω. Μονο μια φορα χρησιμοποιησα αυτο το τροπο επικοινωνιας για να δω πως ηταν και δεν ξαναασχοληθηκα. Ισως ειναι χρησιμο μονο για τηλεφωνικο live sex. Με το τροπο που δουλευει το Facetime, προβλεπω να το δουλευω μονο σε χωρο που θα εχω Wifi και χρονο να ασχοληθω φυσικα. Χθες μαλισα εκανα τη πρωτη δοκιμη του Facetime. Αρκετα γρηγορη ανταποκριση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Υπαρχει καποιο θεμα στα forum οσον αφορα τη μπαταρια του για να το συγκρινω με το δικο μου ? 'Εχω την εντυπωση οτι με τις πρωτες τρεις 18ωρες φορτισεις που του εκανα του αλλαξα τα φωτα..Καθε 2η μερα με μετριοτατη χρηση θελει φορτιση και με βλεπω να αλλαζω μπαταρια :( Σήμερα έκλεισα 7 ημέρες για να το φορτίσω και με κλήσεις, sms (όχι internet, wifi). Νομίζω είναι η καλύτερη συσκευή μου στο θέμα μπαταρίας! Αν σκεφτεί κανείς ότι είχα όλα τα Νοkia Νseries... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλημερα. Χθες ημουν στο msn μεσω ebuddy. Εκει μου εστειλαν ενα λινκ με μια φωτογραφια. Πατησα πανω της, βγηκε η επιλογη copy, την πατησα, αλλα μετα δεν ηξερα τι να κανω. Πως μπορω αυτη τη φωτο να τη βαλω στις φωτογραφιες μου μετα; Για να την εχω στο αλμπουμ μου; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Όταν γράφω Εδώ η μήνυμα μερικές λέξεις τις βγάζει με κεφάλαια. ( όπως το "Εδώ") Γιατί; Χωρίς να βάλω τελεία πριν ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλημερα. Χθες ημουν στο msn μεσω ebuddy. Εκει μου εστειλαν ενα λινκ με μια φωτογραφια. Πατησα πανω της, βγηκε η επιλογη copy, την πατησα, αλλα μετα δεν ηξερα τι να κανω. Πως μπορω αυτη τη φωτο να τη βαλω στις φωτογραφιες μου μετα; Για να την εχω στο αλμπουμ μου; Ανοίγεις ένα tab στον Safari , και στο address bar πάτα 2 φορές και θα σου βγάλει της επιλογες paste etc.. Πατάς paste και μετά με 2 κλικ πανω στην οθόνη η με 1 παρατεταμένο (δεν θυμάμαι ακριβώς) θα σου βγαλει τι θες να κανειίς την εικόνα (save/send via mms ) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Ανοίγεις ένα tab στον Safari , και στο address bar πάτα 2 φορές και θα σου βγάλει της επιλογες paste etc.. Πατάς paste και μετά με 2 κλικ πανω στην οθόνη η με 1 παρατεταμένο (δεν θυμάμαι ακριβώς) θα σου βγαλει τι θες να κανειίς την εικόνα (save/send via mms ) Α μαλιστα. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Bοηθηστε κι εμενα καποιος...χθες κατεβασα το sbs settings. Το ειχα και παλια στο 3g και ειχε διαφορα εξτρα μενου στην οθονη . πχ με καθετο συρσιμο εβγαινε καρτελα που ενεργοποιουσες wifi bluetooth κτλ χωρις να ανοιγεις settings....τωρα μου φενεται ποιο πολυπλοκο. στα settings εχει εμφανιστει πλέον μια επιλογη activator ....ας μου πει καποιος τι και πως. ευχαριστωωω edit: ΤΟ βρηκα μεσω του activator ρυθμιζεις το τι θες να κανουν τα κουμπια σου. Edited September 17, 2010 by BIANCOrossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts