Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οριστε παιδια..ελπιζω να το εκανα σωστα!

http://img836.imageshack.us/img836/1865/img0001e.png

Πρώτη φορά το βλέπω!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

οριστε παιδια..ελπιζω να το εκανα σωστα!

http://img836.imageshack.us/img836/1865/img0001e.png

μήπως έχεις bluetooth συνδεδεμένο; Πρώτη φορά το βλέπω!

----------------

Now playing on iTunes: Rammstein - Heirate Mich

via FoxyTunes

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Πρώτη φορά το βλέπω!

Κι εγω και δεν εχω ιδεα τι ειναι!! Αν ειναι καλο η' κακο!!!

οχι,δεν εχω bluetooth! Θα με σκασει τωρα!

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,δεν είναι chatroom..
Rogers

Γιατι κανεις δεν απανταει ;; Εχω ρωτησει τρεις φορες και τιποτα.. Κανεις δεν εχει iphone4 με 4.1??

Γιατι μαλλον κανεις δεν εχει παρατηρησει κατι τετοιο. Οταν καποιος θα εχει κατι να πει, θα το πει. Ειναι λιγα τα ατομα που την εχουν την 4.1.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

οχι,δεν εχω bluetooth! Θα με σκασει τωρα!

Εχεις κανει jailbreak; Αν ναι, μηπως περασες τελευταια καμια εφαρμογη που εχει να κανει με status κλπ, και δειχνει παραστατικα το ποσοστο της υπολειπομενης μπαταριας; Γιατι φαινεται να ειναι σε εκεινο το σημειο. Εκει που ειναι δλδ το ποσοστο.

Ασχετο, αλλα η κοσμοτε εχει αυτο το πρασινο c στο σημα στο κινητο;;;;;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Γιατι κανεις δεν απανταει ;; Εχω ρωτησει τρεις φορες και τιποτα.. Κανεις δεν εχει iphone4 με 4.1??

Φιλε μου εχω την 4.1 αλλα δεν καθομαι να παρακολουθησω το σημα γιατι δεν ειχα ποτε προβλημα. Οταν κλεινω με την παλαμη ολο το κινητο χανω μια γραμμη το ιδιο και με την 4.02 δεν καθομαι να κοιταω το σημα γιατι δεν υπαρχει λογος. Θα καθομουν να το κοιταω μονο αν εχανα κλησεις. Και θα το ξαναπω αλλη μια φορα στο μαγαζι που ειμαι και το νοκια και το μηλο ποιανουν 2 γραμμες η διαφορα ειναι οτι οταν μιλαω στο τηλεφωνο με το νοκια εχω διακοπες μεχρι που χανω την κληση και κοιτωντας την συσκευη εχω 2 γραμμες ακομα. Με το μηλο το ιδιο μονο που οταν χασω την κληση μου δειχνει οτι δεν εχει σημα. Ποια η διαφορα τουλαχιστον το μηλο λεει την αληθεια

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Εχεις κανει jailbreak; Αν ναι, μηπως περασες τελευταια καμια εφαρμογη που εχει να κανει με status κλπ, και δειχνει παραστατικα το ποσοστο της υπολειπομενης μπαταριας; Γιατι φαινεται να ειναι σε εκεινο το σημειο. Εκει που ειναι δλδ το ποσοστο.

Ασχετο, αλλα η κοσμοτε εχει αυτο το πρασινο c στο σημα στο κινητο;;;;;

Εχω κανει jailbreak! Θα δοκιμασω να κανω setup as new device γιατι εκανα 2-3 επανεκινησεις και δε φευγει και δεν ξερα αν ειναι καλο η' κακο!! Το πρασινο c μπηκε οταν περασα το sms 160 greek carrier logos! :)

Rogers

Απο τη στιγμη που εχει γινει jailbreak παραμενει αγνωστο το εικονιδιο της πρασινης μπαταριας για μενα. Μηπως εχεις βαλει καποιο app για status συσκευης ή μπαταριας?

Οσο για το θεμα σηματος το κινητο και με την 4.1 δεν εχει κανενα προβλημα και δεν πεφτουν οι μπαρες. Εξακολουθω να πιστευω οτι το iPhone 4 συμπεριφερεται οπως ολα τα κινητα στα αναλογα δικτυα παροχων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

To Iphone 4 παρατήρησα ότι αν το φορτίσεις στο PC και μετά από καμιά 1-2 μέρες στον φορτιστή του θα σου βγει το μήνυμα ότι το iphone δεν υποστηρίζει αυτό το αξεσουάρ.

Απο τη στιγμη που εχει γινει jailbreak παραμενει αγνωστο το εικονιδιο της πρασινης μπαταριας για μενα. Μηπως εχεις βαλει καποιο app για status συσκευης ή μπαταριας?

Οσο για το θεμα σηματος το κινητο και με την 4.1 δεν εχει κανενα προβλημα και δεν πεφτουν οι μπαρες. Εξακολουθω να πιστευω οτι το iPhone 4 συμπεριφερεται οπως ολα τα κινητα στα αναλογα δικτυα παροχων.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα το σκρίνσοτ... :) Κάποιο πρόγραμμα για την μπαταρία ή κάποιο Θέμα που περνάει μέσω γουίντερμπορντ που αντικαθιστά το εικονίδιο της μπαταρίας.

http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif

To Iphone 4 παρατήρησα ότι αν το φορτίσεις στο PC και μετά από καμιά 1-2 μέρες στον φορτιστή του θα σου βγει το μήνυμα ότι το iphone δεν υποστηρίζει αυτό το αξεσουάρ.

Δεν μου το εχει παρουσιασει ποτε αυτο. Με jailbreak εισαι ή oxi?

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Εγω το χω φορτισει και στον υπολογιστη και με το φορτιστη του αλλα και με usb στο αμαξι και δεν εχει βγαλει ποτε τετοιο μηνυμα τωρα τι να πω μπορει να βγαλει αργοτερα

Κοιτα, το θεμα την οθονης ειναι αρκετα σημαντικο. Δλδ, ολο το κινητο βασιζεται σε ενα μεγαλο μερος σε αυτη την οθονη. Αν κολλαει και δεν αποκρινεται καθολου, τοτε καλο θα ηταν να αλλαχθει. Αρκει οταν το κανει, να το πας εκεινη τη στιγμη. Γιατι τα σκασμενα, για ενα διαολεμενο λογο, οταν τα πας το παιζουν κυριλε... Και μετα στο σπιτι βγαζουν προβλημα... :P

το πηγα πισω σημερα κ θα το στειλουν να το δουνε μου ειπαν...τους ειπα για αντικατασταση αλλα πρεπει να το δουνε..:cry:ειπα οτιι μεχρι το σαββατο το θελω αν δεν το εχουν ετοιμο θα τους κανω φασαρια..:lol::lol:

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα το σκρίνσοτ... :) Κάποιο πρόγραμμα για την μπαταρία ή κάποιο Θέμα που περνάει μέσω γουίντερμπορντ που αντικαθιστά το εικονίδιο της μπαταρίας.

Και γω αυτο πιστευω μαλλον ειναι απο κανενα θεμα που εβαλε,ας βαλει καποιο default θεμα να δει αν θα το βγαλει και κει

το πηγα πισω σημερα κ θα το στειλουν να το δουνε μου ειπαν...τους ειπα για αντικατασταση αλλα πρεπει να το δουνε..:cry:ειπα οτιι μεχρι το σαββατο το θελω αν δεν το εχουν ετοιμο θα τους κανω φασαρια..:lol::lol:

Εισαι στο doa μεσα;

εμμ...τι ειναι αυτο??:O

Εχουν περασει 7 μερες απο τοτε που αγορασες τη συσκευη;

οχι χθες το απογευμα το πηρα..:(

ειναι τρομερα απλο , η ζητα τα χρηματα σου πισω , η ολοκαινουργια συσκευη

χωρις πολλα πολλα

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

οχι χθες το απογευμα το πηρα..:(

Αφου λοιπον δεν εχουν περασει 7 μερες απο την αγορα, και εχει ενα τοσο σοβαρο τεχνικο θεμα, να πας να τους πεις οτι δικαιουσαι το doa των 7 ημερων και ζητας, μη σου πω απαιτεις, αμεση αντικατασταση με καινουριο και μαλιστα επιτοπου, αν εχουν συσκευες. Και δε θα περιμενεις ελεγχους και επισκευες.

ειναι τρομερα απλο , η ζητα τα χρηματα σου πισω , η ολοκαινουργια συσκευη

χωρις πολλα πολλα

το αφησα αν δεν το εχουν φτιαξει μεχρι το σαββατο θα τους πω να μου δωσουν αλλο..μα γκαντεμια..:(:(

το αφησα αν δεν το εχουν φτιαξει μεχρι το σαββατο θα τους πω να μου δωσουν αλλο..μα γκαντεμια..:(:(

Αυτο σου λεμε. Δε θα περιμενεις μεχρι το σαββατο γιατι τρεχει το doa. Δε χρειαζεται να τους χαριστεις. Δε θα σου κανουν χαρη. Ειναι νομος αυτος. Μιας και εχει σοβαρο προβλημα εξ αρχης.

Μα δεν καταλαβες καλα , αυριο πας και ζητας ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ η ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ μη τους αφηνεις να περασουν οι μερες η να παρεις επισκευασμενη συσκευη

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• The title was changed to iPhone 4