Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"Κάθετος προσανατολισμός κλειδωμένος"

Ενεργοποίησες προφανώς για να μην αλλάζει προσανατολισμό όταν το γυρνάς.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και πως ενεργοποιείται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και πως ενεργοποιείται?

Απάντησε πριν ο Δόγκανος.

Πατας 2 φορες το home button και στα ipod controls καπου το εχει .... στην ακρη :p

Είναι τέρμα αριστερά η επιλογή αυτή με διπλό συνεχές πάτημα του home button.

Απάντησε πριν ο Δόγκανος.

Είναι τέρμα αριστερά η επιλογή αυτή με διπλό συνεχές πάτημα του home button.

Πατάω δύο φορές το home button αλλά με βγάζει στο multitasking.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

Πατάω δύο φορές το home button αλλά με βγάζει στο multitasking.

Ναι πήγαινέ το τέρμα αριστερά. Σύρε το δηλαδή προς τα δεξιά.

μια ερωτηση. εχω το iphone 4 και μου ηρθε με την 4.0.2, λεω να περασω την 4.1 αλλα θπαρχει κανενα προβλημα με αναβαθμηση baseband και τετοια και να μην μπορω μετα να κανω JB οταν με το καλο βγει; :(
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Εμενα ακόμα 80%.... Βέβαια το χρησιμοποιώ παράλληλα αντί υπολογιστή γιατί δεν έχω. Αλλά και πιο πριν πάλι πιο γρηγορα γέμιζε... Εσυ έκανες πλήρη αποφόρτιση;

Επίσης, κάτι λίγο κουλο. Πως κάνουμε restart; Το κλασσικό όμως. Οχι απλά δλδ να πατήσουμε το sleep button. Και τέλος, στο cydia λέει κάπου τη διαθέσιμη μνήμη του κινητού. Ανταποκρίνεται σε πραγματικά στοιχεία;

Και κάτι που ειδα μόλις. Κατέβασα το skype, και όπως άνοιξε μου είπε ότι είναι available for unmodified phone version 3.0 κλπ... Τι παίζει; Σε jailbroken δεν παίζει;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Και κάτι που ειδα μόλις. Κατέβασα το skype, και όπως άνοιξε μου είπε ότι είναι available for unmodified phone version 3.0 κλπ... Τι παίζει; Σε jailbroken δεν παίζει;

Ξανατρέξτο θα παίξει. Μου το έβγαζε και μένα στο 3gs αλλά το κλεινα, το ξαναάνοιγα και ήταν οκ.

Πάτα ok και μετά μπες.Το βγάζει σαν μήνυμα αλλα λειτυργεί κανονικά με 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

Α οκ. Αν έχει και ο άλλος skype στο κινητό του, μέσω 3G η κλήση θα είναι χωρίς χρέωση έτσι; Δλδ θα καταναλωνει μόνο δεδομένα; Σαν το FaceTime αλλά και με 3G...;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Α οκ. Αν έχει και ο άλλος skype στο κινητό του, μέσω 3G η κλήση θα είναι χωρίς χρέωση έτσι; Δλδ θα καταναλωνει μόνο δεδομένα; Σαν το FaceTime αλλά και με 3G...;

ακριβώς.απλά όπως έχω καταλάβει με 3G δεν έχει πολύ καλό σήμα για Skype call.Κυρίως με Wi-Fi.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

ακριβώς.απλά όπως έχω καταλάβει με 3G δεν έχει πολύ καλό σήμα για Skype call.Κυρίως με Wi-Fi.

Αν είναι για wifi έχω και facetime... Απλά για το δρόμο το σκεφτόμουν. Αν θέλω μια βιντεοκληση αλλά χωρίς να τρώει απο το χρόνο ομιλίας...

μια ερωτηση. εχω το iphone 4 και μου ηρθε με την 4.0.2, λεω να περασω την 4.1 αλλα θπαρχει κανενα προβλημα με αναβαθμηση baseband και τετοια και να μην μπορω μετα να κανω JB οταν με το καλο βγει; :(

καποιος αν μπορει να μου πει γιατι θελω να κανω τωρα την αναβαθμιση αν ειναι.

καποιος αν μπορει να μου πει γιατι θελω να κανω τωρα την αναβαθμιση αν ειναι.

Περιμενουμε να βγαλει jb για την 4.1 Για την 4.0.2 που εισαι τωρα εσυ σιγουρα δεν θα βγει

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Περιμενουμε να βγαλει jb για την 4.1 Για την 4.0.2 που εισαι τωρα εσυ σιγουρα δεν θα βγει

ναι το ξερω οτι δεν θα βγει για την 4.0.2 , αλλο ρωταω αν η αναβαθμιση που θα κανω σε 4.1 κανει καμια αναβαθμιση περιεργη πουθενα αλλου π.χ baseband και δεν μπορω μετα να κανω JB ;

Αν κι έχει απαντηθεί λίγο πιο πάνω, να θυμίσω πως η αναβάθμιση του baseband δεν επηρεάζει το jailbreak αλλά το unlock της συσκευής.

Οι συσκευές που έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα, είναι ξεκλείδωτες. Άρα, δεν μας απασχολεί η αναβάθμιση του baseband.

Αν έχετε όμως αγοράσει συσκευή από Αμερική ή άλλη χώρα, όπου διατίθενται κλειδωμένες σε συγκεκριμένο πάροχο... ε, θέλει προσοχή το πράγμα. :)

Βασίλης

ναι το ξερω οτι δεν θα βγει για την 4.0.2 , αλλο ρωταω αν η αναβαθμιση που θα κανω σε 4.1 κανει καμια αναβαθμιση περιεργη πουθενα αλλου π.χ baseband και δεν μπορω μετα να κανω JB ;

Aν και διαφορες πηγες λενε οτι σε λιγες μερες θα το σπασει, δεν θα εκανες και κακο να περιμενεις λιγες μερες οπως ειναι στην 4.0.2 μεχρι να μαθεις νεοτερα απο εμας που εχουμε 4.1

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Αν κι έχει απαντηθεί λίγο πιο πάνω, να θυμίσω πως η αναβάθμιση του baseband δεν επηρεάζει το jailbreak αλλά το unlock της συσκευής.

Οι συσκευές που έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα, είναι ξεκλείδωτες. Άρα, δεν μας απασχολεί η αναβάθμιση του baseband.

Αν έχετε όμως αγοράσει συσκευή από Αμερική ή άλλη χώρα, όπου διατίθενται κλειδωμένες σε συγκεκριμένο πάροχο... ε, θέλει προσοχή το πράγμα. :)

ευχαριστω φιλε μου. βασικα το ειχα δει αλλα επειδη ειμαι και λιγο πισω με το iphone δεν ειχα καταλαβει ακριβως τι ειναι το baseband και που κανει κακο η αλλαγη του.

Edited by DjArte

Δε νομίζω.Κάν'την κανονικά.Έτσι κι αλλιώς στην 4.0.2 που έχεις τώρα δεν θα βγει ποτέ JB.Επομένως κάνε την αναβάθμιση κι αν δεν βγει για την 4.1 JB (Πράγμα απίθανο) απλά έχεις κερδίσει τα θετικά της 4.1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

Με προβληματιζει ιδιαιτερα το σερβις στην Ελλαδα. Σε περιπτωση που μου κανουν αντικατασταση συσκευης δεχομαι μονο καινουργια και οχι επισκευασμενη. Αν εσενα σου αρεσει να δεχεσε συσκευες οι οποιες ειναι επισκευασμενες μαγκια σου. Πιστεψε με μετα το τηλ που εκανε ο πωλητης στα κεντρικα και ρωτησε για μενα δεν γινοταν να κανει και αλλιως :)

Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω,οτι τα refurbished μοντέλα,είναι καινούργια,βασει απολύτων κριτηρίων που τίθενται απο τον κατασκευαστή και το νόμο.Αντιθέτως μια ζελατίνα στην οθόνη,ή μια πλαστική μεμβράνη γύρω απο μια (φαινομενικά) μη παραβιασμένη συσκευασία,είναι σαφώς πιο ασαφή και διάτρητα κριτήρια.

Δέχομαι βέβαια πως ο καταναλωτής είναι σε μειονεκτική θέση καθώς δεν μπορεί να εποπτεύει όλες τις τεχνικές και τις δραστηριότητες του κατασκευαστή.Γενικά δε μπορώ να φανταστώ καποια μέθοδο με την οποία να εξακριβώσει αν όντως η φερόμενη ως καινούργια συσκευή του,ειναι πράγματι καινούργια,σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια.Αλλα μη φτάσουμε και στο σημείο κατάχρησης των δικαιωμάτων μας ως καταναλωτές.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ρε παιδιά εχθές τραβούσα ένα βίντεο σε μια συναυλία και το κίτρινο χρώμα απο τα φώτα το έδειχνε πράσινο, προς στιγμήν νόμιζα οτι φταίει η ζελατίνα που έχω όμως και στο pc το ίδιο χρωμά είναι πρασινο, έβγαλα μια φωτο ενα κίτρινο ρούχο και σε ένα σημείο το δείχνει λίγο πράσινο, μπήκα στην ζωγραφική στο pc και εβαξα κίτρινο φόντο , όταν εστίαζα το έδειχνε πράσινο απο κοντά, το κάνει και σε έσας?
Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy:

ρε παιδιά εχθές τραβούσα ένα βίντεο σε μια συναυλία και το κίτρινο χρώμα απο τα φώτα το έδειχνε πράσινο, προς στιγμήν νόμιζα οτι φταίει η ζελατίνα που έχω όμως και στο pc το ίδιο χρωμά είναι πρασινο, έβγαλα μια φωτο ενα κίτρινο ρούχο και σε ένα σημείο το δείχνει λίγο πράσινο, μπήκα στην ζωγραφική στο pc και εβαξα κίτρινο φόντο , όταν εστίαζα το έδειχνε πράσινο απο κοντά, το κάνει και σε έσας?

Οχι, δεν το κανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

πάλι για αλλαγή θα το πάω!!

Ασε που σήμερα προσπαθούσε ενας γνωστός να κάνει βιντεοκληση με το δικο του iphone4g στο δικο μου 4αρι και δεν εκανε, ενω μου ειπε οτι αυτος εχει κανει πολλες φορες με αλλα 4αρια..

Φτου κακα:X παλι σε :cry::cry:..

Εκανα διαγνωση ! Εχει αχρωματοψια :π

Εκανα διαγνωση ! Εχει αχρωματοψια :π

οκ τοτε δεν θα το πω στον Γερμανο αλλα στον οφθαλμιατρο :p:p

• The title was changed to iPhone 4