Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά να ρωτησω κατι;; Εχω βαλει την 4.1 και ενω πριν το βαλω το σημα οταν ακουμπουσα στο επιμαχο σημειο επεφτε 1 γραμμη και σε ελαχιστες περιπτωσεις 2 τωρα με την 4.1 δεν λεει να κουνηθει με τιποτα ;/ ισα ισα που αυξανατε κιολας.. :παιδια τι παιζει εδω; Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος;

***Τροποποίηση και ενημέρωση από την Ομάδα Διαχείρισης***: :!:

1 Δεν χρειάζεται να ρωτάς και να ξαναρωτάς,εάν γνωρίζει

κάποιος ,θα σου απαντήσει!

2 Απαγορεύεται η γραφή "τύπου sms"

Edited by nervous
***Τροποποίηση και ενημέρωση από την Ομάδα Διαχείρισης***:

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν την ξέρω την εφαρμογή αυτή. Το είχα πάθει κι εγω με το FaceTime αυτό. Να μην το δείχνει δλδ. Αλλά το έλυσαν μέσω ενός σάιτ. Αν θυμάμαι καλά τη διαδικασία, ελεγε να πας ρυθμίσεις-> γενικά-> περιορισμοί, να τους ενεργοποιησεις, να ανοίξεις του FaceTime αν είναι κλειστός, άλλης να τον πειραξεις και μετά να πας στις ρυθμίσεις κλήσεων και εκεί θα εμφανίζεται η επιλογή να το έχεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το εχω δοκιμασει κι αυτό... Τίποτα...

Το εχω δοκιμασει κι αυτό... Τίποτα...

Χμ.... Σκασμενο FaceTime.... Απείλησε το. Ίσως πιάσει!!!!

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Σημερα ρωτησα στον γερμανο της γειτονιας μου ποτε θα φερουν το apple iphone 4 σε λευκο χρωμα κ μου ειπαν οτι μπορει μετα τα χριστουγεννα.Στην cosmote που ρωτησα κ τους ειπα οτι αν το παραγγειλω τον οκτωμβριο μου ειπαν μπορει να κανει απο 10μερες μεχρι τα χριστουγενα για να μου ερθει.Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Το iphone 4 σε λευκο χρωμα εχει ερθει στην ελλαδα αν οχι ποτε το περιμενουν cosmote κ γερμανος.Ευχαριτω

οποιος ενοχλειτε ας μην απανταει ...δεν εχω χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες ..οποιος θελει απανταει οποιος δεν θελει.......

Απλά μερικά πράγματα ,όπως το θέμα για την micro sim,flash player ,το θέμα "death grip ",το θέμα με της δωρεάν θήκες από την apple ,είναι χιλιοειπωμένα σε αυτό το topic και καλό θα ήταν οχι για εμάς ,αλλά για εσένα να πατάς πάνω στην σελίδα δεξιά εκεί που λέει "Αναζήτηση σε αυτό το θέμα" να βάζει αυτό που ψάχνεις και κατά 95% θα βρεις την απάντηση στο ερώτημα σου! :)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Σημερα ρωτησα στον γερμανο της γειτονιας μου ποτε θα φερουν το apple iphone 4 σε λευκο χρωμα κ μου ειπαν οτι μπορει μετα τα χριστουγεννα.Στην cosmote που ρωτησα κ τους ειπα οτι αν το παραγγειλω τον οκτωμβριο μου ειπαν μπορει να κανει απο 10μερες μεχρι τα χριστουγενα για να μου ερθει.Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Το iphone 4 σε λευκο χρωμα εχει ερθει στην ελλαδα αν οχι ποτε το περιμενουν cosmote κ γερμανος.Ευχαριτω

Το λευκό δεν το έχει βγάλει καν η apple. Τώρα πως η cosmote θα μπορεί σε 10 μέρες, είναι άλλο θέμα... Επίσημα νομίζω έχει πει η apple προς το τέλος του έτους για λευκό.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Το λευκό δεν το έχει βγάλει καν η apple. Τώρα πως η cosmote θα μπορεί σε 10 μέρες, είναι άλλο θέμα... Επίσημα νομίζω έχει πει η apple προς το τέλος του έτους για λευκό.

Mα στο youtube δειχνει οτι το εχουν παρει καποιοι fake ειναι?

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

ερωτηση, το iphone 4, παιζει avi, xvid και flv αρχεια? υπαρχει καποια εφαρμογη που υποστηριζει playback? εστω και για jailbroken..? δε ρωτω για decoder.

και μια ερωτηση ακομα, σε jailbroken iphone4, παιζει σπασμενο bluetooth να δουλευει με τα παντα?

Ναι το έχω δει κι εγω. Παίζει να έχουν βάλει καλύμματα λευκά. Και απλα το έβαλαν για να κάνουν εντύπωση!

To web είναι γεμάτο fake, καπάκια άσπρα επίσης fake, βινύλια άσπρα για να το κάνεις άσπρο, φωτογραφίες photoshopped και ένα σωρό άλλες τέτοιες ανοησίες. Πάντως άσπρο iPhone 4 επισήμως δεν υπάρχει ούτε και έχει ανακοινωθεί κάτι συγκεκριμένο για το πότε θα υπάρξει. :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Κ αν οπως λες ρε φιλε οτι θα βγαλει ανακοινωση η apple για το λευκο iphone 4 τελος του ετους ποτε θα ερθει στην ελλαδα?Τελη φεβρουαριου αρχες μαρτιου?Αν ειναι ετσι δεν αξιζει να περιμενω για να το παρω.Θα παρω το μαυρο.Πες μου ρε φιλε.

Κ αν οπως λες ρε φιλε οτι θα βγαλει ανακοινωση η apple για το λευκο iphone 4 τελος του ετους ποτε θα ερθει στην ελλαδα?Τελη φεβρουαριου αρχες μαρτιου?Αν ειναι ετσι δεν αξιζει να περιμενω για να το παρω.Θα παρω το μαυρο.Πες μου ρε φιλε.

Αυτό μόνο η ίδια το ξέρει. Το ipad πχ ακόμα δεν έχει έρθει Ελλάδα. Άγνωστο το ποτε. Μπορεί να διατεθεί και αμέσως παντού, γιατί το 80% όσων θα θέλανε λευκό θα έχουν πάρει μαύρο, οπότε λίγοι θα θέλουν ακόμα τότε. Άρα θα μπορεί να καλύψει.

Όπως σου είπε και ο "Areian0s" πιο πάνω, μόνο η Apple ξέρει πότε και αν κυκλοφορήσει τελικά το άσπρο iPhone 4. Οπότε κάνεις όπως νομίζεις. Θες iPhone 4 τώρα, παίρνεις μαύρο. Επιμένεις πως θέλεις το άσπρο; Περιμένεις όποτε αυτό βγει.

Δυστυχώς κανείς μας δεν μπορεί να σου πει τίποτα περισσότερο από αυτό. :)

Υπαρχει περιπτωση να αγορασω το iphone 4 απο καποιο καταστημα και να το πληρωνω με δωσεις χωρις να εχω πιστωτικη καρτα?Δηλαδη να πηγαινω καθε μηνα στο καταστημα και να το πληρωνω.Γινεται?

Υπαρχει περιπτωση να αγορασω το iphone 4 απο καποιο καταστημα και να το πληρωνω με δωσεις χωρις να εχω πιστωτικη καρτα?Δηλαδη να πηγαινω καθε μηνα στο καταστημα και να το πληρωνω.Γινεται?

Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς σήμερα που να κάνει κάτι τέτοιο εκτός και αν είναι συγγενής ή κολλητός φίλος. :lol:

Πάντως αν έχεις λογαριασμό ΟΤΕ στο όνομά σου μπορείς να το αγοράσεις από Cosmote με την προϋπόθεση πως θα μπαίνει η δόση κάθε μήνα (διμήνου) στο λογαριασμό σου. Για αυτά όμως είναι καλύτερα να ρωτήσεις απευθείας αυτούς.

κωτσοβολος κανει δωσεις με γραμματια..δεν ξερω αν το εχει παντως.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς σήμερα που να κάνει κάτι τέτοιο εκτός και αν είναι συγγενής ή κολλητός φίλος. :lol:

Πάντως αν έχεις λογαριασμό ΟΤΕ στο όνομά σου μπορείς να το αγοράσεις από Cosmote με την προϋπόθεση πως θα μπαίνει η δόση κάθε μήνα (διμήνου) στο λογαριασμό σου. Για αυτά όμως είναι καλύτερα να ρωτήσεις απευθείας αυτούς.

Και'γω αυτο περιμενα περιπου να ακουσω :rolleyes: αλλα ειπα μηπως υπαρχουν και καλοι ανθροποι :).Εχω forthnet και δεν μου κανει.

κωτσοβολος κανει δωσεις με γραμματια..δεν ξερω αν το εχει παντως.

Δε νομιζω να το εχει.

Ακουγεται οτι η εταιρια σε συντομη ανακοινωση της ανεφερε οτι το λευκο iphone θα κυκλοφορησει μεχρι το τελος του τρεχοντος ετους.

Ακομα κρατιεμαι και δεν εχω ορμηξει για το μαυρο:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Καλημερα!εγω το περιμενω απο βδομαδα απο electronet κ μου ειπαν πως θα φερουν κ το ασπρο θα σου πω απο βδομαδα αν ισχυει οντως!!:):)

electronet !!τουλαχιστον εδω στο ηρακλειο αλλου δεν ξερω τι γινεται...:O

εγω το περιμενω απο βδομαδα απο electronet κ μου ειπαν πως θα φερουν κ το ασπρο θα σου πω απο βδομαδα αν ισχυει οντως!!:):)

Έτσι και καταφέρει ακυκλοφόρητο από την εταιρεία του μοντέλο το οποίο όλος ο πλανήτης ψάχνει έστω να το δει, να το φέρει η ...Electronet αυτό και αν θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. :lol:

μολις με πηραν τηλ και μου ειπαν να παω να το παρω.

εγινε αλλαγη μου εδωσαν καινουργιο.

2 αποριες τον λογαριασμο που εχω στο itunes πρεπει να τον διαγραψω και να κανω αλλον

επειδη ειναι νεα συσκευη?

να επαναφερω το back up στη νεα συσκευη με της εφαρμογες που εχω?

20 ευρω κοστιζουν.

Edited by geo_1983petra

o λογαριασμος σου ισχυει κανονικα δεν

παιζει ρολο η αλλαγη τηλ.

περνας κανονικα οτι εχεις κατεβασει.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά παρατήρησε κανείς ότι η 4.1 κάνει το τηλ να καθυστερεί λιγάκι στο wake και ο ήχος του κλειδωματος στο sleep ακουγεται ενα δευτερόλεπτο μετα το σβήσιμο ή το κάνει μόνο σε μενα; Επισης νομίζω πως πριν έμπαινε και στις ρυθμίσεις πιο γρήγορα.

• The title was changed to iPhone 4