Alex0077 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) εχω το 10, αλλά τώρα από το Help->Check for updates μου έβγαλε οτι υπάρχει η 4.1... έτσι λειτουργεί? Όχι.. Συνδέεις το iPhone με το iTunes , κάνεις κλικ αριστερά στο εικονίδιο του iPhone που έχει το όνομα που του έχεις δώσει και μετά πατάς check for update την βιαζομαι...κ εκτος αυτου δεν ξερω απο ebay κτλ..:( Δες κι εδώ αν βρεις τίποτα http://www.plaisio.gr/Search.aspx?keyword=iphone%204 αλλιώς πάρε μια προσωρινή απλά για να μην γρατζουνιστεί και πάρε αργότερα που θα ρθουν κι άλλες μια άλλη. Edited September 9, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Δες κι εδώ αν βρεις τίποτα http://www.plaisio.gr/Search.aspx?keyword=iphone%204 αλλιώς πάρε μια προσωρινή απλά για να μην γρατζουνιστεί και πάρε αργότερα που θα ρθουν κι άλλες μια άλλη. μου αρεσουν 2-3 σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Όχι.. Συνδέεις το iPhone με το iTunes , κάνεις κλικ αριστερά στο εικονίδιο του iPhone που έχει το όνομα που του έχεις δώσει και μετά πατάς check for update Στο 'processing file" μου πετάει timeout μήνυμα και σταμάτα, τι γίνετε? Στο 'processing file" μου πετάει timeout μήνυμα και σταμάτα, τι γίνετε? Δεν το πιστεύω, απενεργοποιησα το NOD32 και όλα καλά! Edited September 9, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ και την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ! Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 κανενα ελληνικο site που να εχει ωραιες θηκες????? Μόλις με το καλό το πάρεις μην ξεχάσεις να περάσεις από εδώ,να παραγγείλεις και μια δωρεάν θήκη από την Apple . Θα αργήσει λίγο (4~6 εβδομάδες ) ,αλλά εφόσον μας της χαρίζει δεν πειράζει. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) την βιαζομαι...κ εκτος αυτου δεν ξερω απο ebay κτλ..:( παρε μια θηκη αναλογη με το κυρος του τηλεφωνου και για να το προστατευει καλα επισης,expansys και την imagnum απο την pier κατι...δε θυμαμαι και το ονομα αλλα σε 2 μερες σπιτι σου,ολες οι υπολοιπες δε με τρελαινουν. Ετσι καπως φαινεται η αναφορα με βαση το προγραμμα που παρεθεσα παραπανω... http://img820.imageshack.us/img820/5670/42389776.jpg η τηλεφωναρα μας πλεον και με αναφορες:)ευγε. Edited September 9, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ! Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 η τηλεφωναρα μας πλεον και με αναφορες:)ευγε. με jb ειναι αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 αφου βλεπεις το cydia στο μενου σιγουρα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 1000% Και εγώ το ίδιο έχω....;) Aν και εγώ το έχω ρυθμίσει να είναι διακριτική και όχι αυτό το πράγμα... ουτε στο αμεσω μελλον θα γινει αυτο? Ποτέ.... Στέλνει μόνο από iPhone σε iPhone μέσω apps. Παίζει αυτό... Γινεται νομίζω μόνο με jailbreak. Και αυτό... Αλλα το θεωρώ ανούσιο γιατί μετά ψάχνεις να βρεις που είναι το καθένα, και ποτέ δεν ήταν και πολύ σταθερές οι εφαρμογές... Κοινός χάλια... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Μόλις με το καλό το πάρεις μην ξεχάσεις να περάσεις από εδώ,να παραγγείλεις και μια δωρεάν θήκη από την Apple . Θα αργήσει λίγο (4~6 εβδομάδες ) ,αλλά εφόσον μας της χαρίζει δεν πειράζει. α ωραιαααα ευχαριστω πολυυυυυυ!!!!βεβαια γραφει διαφορες δεν ξερω ποια ειναι καλη...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 περασα το τελευταιο update. παρατηρησατε κατι στην μπαταρια?? ειχα το βραδυ 100% και το πρωι ητανε στο 53%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 1000% Και εγώ το ίδιο έχω....;) Aν και εγώ το έχω ρυθμίσει να είναι διακριτική και όχι αυτό το πράγμα... Ε ενταξει... Εξαρταται απο το ποσα θες να μαθαινεις.... Εγω θελω να τα ξερω ολα!!!! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Οχι....... Υπαρχει το εξης προβλημα. Ενας φιλος αγορασε το κινητο και ενω εχει κανει λογαριασμο στο itunes, παει να κανει κατεβασμα δωρεαν εφαρμογης αλλα δεν του εχει πουθενα την επιλογη none. Εχει για ολα τα αλλα. Ξερετε αν υπαρχει τροπος να εμφανιστει; Nαί.Θα κατεβάσεις το iTunes.Μετά θα πάς να στο ελληνικό iTunes Store και θα κατεβάσεις απο τον υπολογιστή μια free εφρμογή.Τότε θα σου πεί πωως δεν έχεις λογαριασμό και θα σου ζητήσει να κάνεις.Αν ακουλουθήσεις την διαδικασία θα δείς πως τώρ σου δίνει την επιλογή none!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 περασα το τελευταιο update. παρατηρησατε κατι στην μπαταρια?? ειχα το βραδυ 100% και το πρωι ητανε στο 53%. ωπα κατι τρεχει εδω... ουτε 1% δεν πεφτει απο το βραδυ εμενα με την 4.0.1 jb κανε κανα restart Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 (edited) Nαί.Θα κατεβάσεις το iTunes.Μετά θα πάς να στο ελληνικό iTunes Store και θα κατεβάσεις απο τον υπολογιστή μια free εφρμογή.Τότε θα σου πεί πωως δεν έχεις λογαριασμό και θα σου ζητήσει να κάνεις.Αν ακουλουθήσεις την διαδικασία θα δείς πως τώρ σου δίνει την επιλογή none!! Τα ξερω τα βηματα... Προσφατα τα εκανα. Αλλα χθες που δοκιμασα να κανω και νεο λογαριασμο στο itunes, παλι το none πουθενα... Edit: Σημερα το πρωι δοκιμασα παλι και τελικα σε νεο λογαριασμο το εμφανιζει. Προσπαθησα ν αλλαξω του παιδιου τα στοιχεια στο λογαριασμο του, αλλα δεν το βγαζει. Ισως φταιει το οτι ειναι στη γερμανια... Τι να πω... Edited September 9, 2010 by Areian0s Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Δεν έχει.... Α τετοιες... Χμ... Να σ πω δεν εχω δει καπου... Μπορει και να μην εχει... Ισορροπία λευκού κτλ κτλ κτλ ,night picture ... Σχετικα με αυτο ειχα δει μια πολυ εντυπωσιακη εφαρμογη σε ενα βιντεο αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα... μπορουσε επισης να εστιασει σε 2 μερη..πχ ενα κοντινο αντικειμενο και στο μπακράουντ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Σκέτη συσκευή πού μπορεί να αγοράσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Σκέτη συσκευή πού μπορεί να αγοράσει κανείς; σε καταστηματα vodafone και Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anyway Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Σήμερα το έπιασα στα χέρια μου , και απογοητεύτηκα .:( Ένα ατσούμπαλα τετραγωνισμένο design που όταν το κρατάς στο χέρι αισθάνεσαι άβολα , από τις γωνίες που έχει. Πιο πολύ σαν αίσθηση θυμίζει τηλεκοντρόλ παρά τηλέφωνο , :lol::lol: Για τα γνωστά προβλήματα δεν άποψη , αλλά μόνο και μόνο για το απαράδεκτο design του θα μείνω στο αγαπημένο μου 3gs , που κάνει όλα όσα θέλω !!!:rolleyes: Παράθεση «Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Σήμερα το έπιασα στα χέρια μου , και απογοητεύτηκα .:( Ένα ατσούμπαλα τετραγωνισμένο design που όταν το κρατάς στο χέρι αισθάνεσαι άβολα , από τις γωνίες που έχει. Πιο πολύ σαν αίσθηση θυμίζει τηλεκοντρόλ παρά τηλέφωνο , :lol::lol: Για τα γνωστά προβλήματα δεν άποψη , αλλά μόνο και μόνο για το απαράδεκτο design του θα μείνω στο αγαπημένο μου 3gs , που κάνει όλα όσα θέλω !!!:rolleyes: Good excuse for not buying it. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 (edited) Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι ή ουσία όμως είναι αλλού! Edited September 9, 2010 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Καλημέρα! Γιατί δεν εμφανίζονται τα push notifications στις ρυθμίσεις μου άραγε; Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ωπα κατι τρεχει εδω... ουτε 1% δεν πεφτει απο το βραδυ εμενα με την 4.0.1 jb κανε κανα restart το εκανα. εχω και το wifi ανοικτο συνεχεια. αλλα επεσε παρα πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Στέλνει μόνο από iPhone σε iPhone μέσω apps. Ποιο app είναι αυτό ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 περασα το τελευταιο update. παρατηρησατε κατι στην μπαταρια?? ειχα το βραδυ 100% και το πρωι ητανε στο 53%. Eμενα χθες 86 σημερα 82. Πολυ παραξενο. το πρωτο σου φορτισμα ηταν? ωπα κατι τρεχει εδω... ουτε 1% δεν πεφτει απο το βραδυ εμενα με την 4.0.1 jb κανε κανα restart Με την 4.1.0 το εκανα. εχω και το wifi ανοικτο συνεχεια. αλλα επεσε παρα πολυ. Και εγω ανοιχτο το ειχα το wi fi αλλα η μπαταρια δεν επεσε καθολου Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Με τον κλασσικο πατροπαραδοτο τροπο... Εκτος και αν τις περασετε απο την παλια σιμ στο τηλεφωνο που εχετε, απο εκει με τον ανταπτορα να περαστουν στη micro και μετα να μπει η νεα σιμ στο κινητο... το εχει κανει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts