Areian0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ειδα κατι σχετικο αλλα νομιζω ειναι μονο για JB? Εγω δεν το εχω JB 4 ποστ πιο πανω το λεω οτι ειναι με εφαρμογη απο cydia. Αρα jb... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 4 ποστ πιο πανω το λεω οτι ειναι με εφαρμογη απο cydia. Αρα jb... οκ μολις το ειδα γινεται ενας χαμος απο τα μνμ και δεν το βρηκα, sorry και ευχαριστω για την βοηθεια.. Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Παιδιά,αυτό το multitasking τι είναι και πως το ενεργοποιούμε?Μόλις εγκατέστησα την 4.1. Aνοιξε τα μυνηματα , πατα Home button ,ανοιξε το ipod πάτα το Home button,ανοιξε τα settings πάτα home button . Τωρα πάτα 2 φορές το Home button και θα δεις ποια εφαρμογεί τρέχει και μπορείς να κλικάρεις και να την συνεχίσεις η να κρατήσεις πατημένο το δάχτυλο σου στην εφαρμογή μέχρι που θα αρχίσει να τρέμει και θα σου βγάλει πάνω αριστερά από την εφαρμογή για την κλείσεις... Διάβασε και αυτό. Με τα ποιο απλά λόγια είναι ότι σηκώνεις 3 -4-5 applications μαζί τρέχουνε και εσύ βγαίνεις από το ένα μπαίνεις στο άλλο ,χωρίς να κλείνουν αλλά λειτουργούν ταυτόχρονα. Και εμένα μου έσκασε στο Itunes μήνυμα για να κατεβάσω την 4.1 ,αλλά περιμένω από τα παιδιά εδώ εντυπώσεις και θα αποφασίσω τι θα κάνω . Προς το παρών έχω την 4.0.1 το έχω φορτώσει κιόλας το κινητό και βαριέμαι να μπω στην διαδικασία του back up & restore... Edited September 8, 2010 by cellphone Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boss77779393 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 εχεις μαυρο και θες και ασπρο ?? φοβερος :) καπου πηρε το αυτι μου ενα μηνα στο περιπου αλλα μην το δενεις και κομπο, μιλαμε για Ελλάδα .. οχι ρε νταξει μ φτανει τ ενα αυτο ελλειπε.. αλλα απλα θελω να δω πως ειναι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 4.0.1 jailbreak. Όταν πάω στο jailbreakme.com μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα... Σε σας τι βγάζει όταν πάτε εκεί από safari (για όσους έχετε κάνει jailbreak εννοείται). επειδη έχω πρόβλημα με το facetime (έχει εξαφανιστεί, γνωστο bug του jailbreakme), μπορώ να ξαναπεράσω το jailbreakme πάνω από το ήδη jailbroken iphone μου; Ενέχει κίνδυνο; Μου το ειχε κανει κι εμενα, μετα ξαναεκανα jb και ολα οκ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ... δεν έχω καταφέρει να ολοκληρώσω ακόμα την εγγραφή μιας και αναμένω το verification mail αλλά θα έρθει, που θα πάει????? με τόσα iphone 4 έχει γονατίσει το σύστημα!!! :lol: Mπα εγω περιμενω μια βδομαδα και τπτ Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μια ερωτηση ακομα ΣΟΣ παιδια!! Εγω αυριο θα παω να παρω την microsim αυτη η καρτα ειναι αποκλειστικα για το iphone δεν θα μπορω να την βαλω σε αλλη συσκευη αν θελω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Μια ερωτηση ακομα ΣΟΣ παιδια!! Εγω αυριο θα παω να παρω την microsim αυτη η καρτα ειναι αποκλειστικα για το iphone δεν θα μπορω να την βαλω σε αλλη συσκευη αν θελω??? Αλλη μια φορά ,μαζί με την Micro sim θα πάρεις και ένα αντάπτορα (κόστος ~2€) .Αυτός ο αντάπτορας θα σου φανεί χρήσιμος όταν θες να βάλεις αυτή την micro sim σε άλλες συσκευές που λειτουργούν με κανονικές sim . Για να σε βοηθήσω ακόμα πιο πέρα αντάπτορας= προσαρμογέας. Θα προσαρμόζει την micro sim σου να δουλεύει ακομα και σε συσκευές που δεν λειτουργούν με micro sim αλλά της απλές SIm που ξέρεις! Edited September 8, 2010 by cellphone Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Αλλη μια φορά ,μαζί με την Micro sim θα πάρεις και ένα αντάπτορα (κόστος ~2€) .Αυτός ο αντάπτορας θα σου φανεί χρήσιμος όταν θες να βάλεις αυτή την micro sim σε άλλες συσκευές που λειτουργούν με κανονικές sim . ξαναρωτησα??δεν θυμαμαι...γεραματα...:D:D:Dτι ειναι ο ανταπτορας?βαζω την μικρη καρτα κ μετα μπαινει κανονικα σε αλλη συσκευη?σορρυ αλλα ειμαι ασχετη..:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ξαναρωτησα??δεν θυμαμαι...γεραματα...:D:D:Dτι ειναι ο ανταπτορας?βαζω την μικρη καρτα κ μετα μπαινει κανονικα σε αλλη συσκευη?σορρυ αλλα ειμαι ασχετη..:O:O Nαι αυτο κανει Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Nαι αυτο κανει οκκκ ευχαριστω πολυ κ συγνωμη...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 οκκκ ευχαριστω πολυ κ συγνωμη...:( Κανένα πρόβλημα απλά αν ψάξεις λίγο το topic θα βρεις της απαντήσεις . Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 παιδια καλησπερα εχω το galaxy s και θελω να παρω το iphone 4 κι ηθελα να ρωτησω αν το bleutooth στελνει κανωνικα αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 παιδια καλησπερα εχω το galaxy s και θελω να παρω το iphone 4 κι ηθελα να ρωτησω αν το bleutooth στελνει κανωνικα αρχεια? Αν το θέλεις γιαυτό μην το πάρεις... Δεν στέλνει...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 σχετικο-ασχετο, εχω δοκιμασει 2 iphones με το deathgrip..ειχαν προβλημα με 3G..σημερα δοκιμασα σε ενα καταστημα το demo και ειδα οτι δεν εχανε καθολου το σημα..αυτα τα ολιγα :) Φίλε tsantakias, μήπως πρόσεξες τι βδομάδα κατασκευής είχε αυτό που δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Φίλε tsantakias, μήπως πρόσεξες τι βδομάδα κατασκευής είχε αυτό που δοκίμασες; Με το σημα μου το κανει και μενα το θεμα ειναι οτι μεσα στο μαγαζι μου με οποια συσκευη και να εχω, εχω 3 γραμμες με το i-phone οταν το πιανω γινετε μια. Το θεμα ειναι οτι με ολες τις συσκευες μιλαω και μετα απο λιγο δεν με ακουνε και μετα απο λιγο χανω την συνδεση αλλα οι συσκευες εχουν 2 γραμμες τωρα πως γινετε αυτο δεν ξερω. Τουλαχιστον με το i-phone μου διχνει μια γραμμη και καποια στιγμη και αυτο χανει το σημα και λεει εκτος δικτυου. Συμπερασμα τουλαχιστον το i-phone λεει την αληθεια ;) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Αν το θέλεις γιαυτό μην το πάρεις... Δεν στέλνει...;) ουτε στο αμεσω μελλον θα γινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Γινεται νομίζω μόνο με jailbreak. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 παιδια καλησπερα εχω το galaxy s και θελω να παρω το iphone 4 κι ηθελα να ρωτησω αν το bleutooth στελνει κανωνικα αρχεια? Στέλνει μόνο από iPhone σε iPhone μέσω apps. Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι.. Αναβάθμισα σε 4,1.. Γράφτηκα κανονικά στο Games Center. Πάω εκεί που λέει My Games και δεν μου εμφανίζει κανενα από αυτά που έχω... Δεν έχω καταλάβει εγώ κάτι? Ή πρέπει να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 στο iTunes μου λέει οτι υπάρχει διαθέσιμη για update η 4.0.2 (εχω την 4.0.1 χωρις jb) :worry: Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 κανενα ελληνικο site που να εχει ωραιες θηκες????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 κανενα ελληνικο site που να εχει ωραιες θηκες????? Αν δεν τη βιαζεσαι, ebay... Σε πολυ καλυτερες τιμες και με τεραστια ποικιλια... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 στο iTunes μου λέει οτι υπάρχει διαθέσιμη για update η 4.0.2 (εχω την 4.0.1 χωρις jb) :worry: Έχεις κάνει αναβάθμιση και του iTunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Έχεις κάνει αναβάθμιση και του iTunes? εχω το 10, αλλά τώρα από το Help->Check for updates μου έβγαλε οτι υπάρχει η 4.1... έτσι λειτουργεί? Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Αν δεν τη βιαζεσαι, ebay... Σε πολυ καλυτερες τιμες και με τεραστια ποικιλια... την βιαζομαι...κ εκτος αυτου δεν ξερω απο ebay κτλ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts