cbb1987 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ρε χωρις πλακα η χρηση που του κανω ειναι αριστη.......ειχα ολα τα iphone απο το 2g και κανενα δεν εχει σημαδακι!!!! στην οθονη ειδικα ειναι απιθανο και δεν καταλαβαινω τι εχει γινει........... Μεσα σε μια εβδομαδα δεν μπορεισ να ζητησεις αντικαταστση για οποιδηποτε λογο? Παράθεση I AM A MAC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αντικατάσταση για γρατζουνιές δε γίνεται! Εμένα δεν έχει ούτε μια αλλά πάντα μπαίνει σε θήκη (καλτσα) και περιμένω και την "αόρατη" αυτοκόλλητο πισω δηλαδή γιατί μάλλον είναι πιό ευαίσθητο απο το 3GS. Η οθόνη όμως δε νομίζω να γρατζουνιέται εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Μεσα σε μια εβδομαδα δεν μπορεισ να ζητησεις αντικαταστση για οποιδηποτε λογο? Μπορείς για συγκεκριμένους σοβαρούς λόγους δυσλειτουργείας. Εδώ όμως μιλάς για κακομεταχείριση οπότε πως θα την δικαιολογήσεις; Edited September 6, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ρε χωρις πλακα η χρηση που του κανω ειναι αριστη.......ειχα ολα τα iphone απο το 2g και κανενα δεν εχει σημαδακι!!!! στην οθονη ειδικα ειναι απιθανο και δεν καταλαβαινω τι εχει γινει........... Μεσα σε μια εβδομαδα δεν μπορεισ να ζητησεις αντικαταστση για οποιδηποτε λογο? Aντικατασταση για οποιοδηποτε μηχανικο ή softwarικο λογο....οι γρατσουνιες ειναι θεμα οπτικης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbb1987 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) death grip ίσως ? Edited September 6, 2010 by nervous Ελληνικοί χαρακτήρες .. Παράθεση I AM A MAC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 death grip isws? Στην Ελλάδα δεν ξέρω πόσο θα πιάσει αυτό. Και εκτός αυτού, ακόμα και για death grip υποτίθεται πως πρέπει να πας το κινητό σε άριστη κατάσταση. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 death grip isws? Αναλογα που θα πεσεις μπορουν να σου πουνε οτι σου επεσε η συσκευη και εσχεις προβλημα με το σημα. Δεν ειναι κακο να πας σε ενα καταστημα να ρωτησεις Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbb1987 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 με ελεγχο doa δεν υπαρχει αμεση αντικατασταση? Παράθεση I AM A MAC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 με ελεγχο doa δεν υπαρχει αμεση αντικατασταση? Φιλε το doa δεν ειναι πηρα μια συσκευη την εσπασα παρτην πισω δωσε αλλη. Γιατι δεν πας σε ενα καταστημα να ρωτησεις? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbb1987 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ναι ρε αλλα σου εχουν πλασαρει 1 κινητο με νεο υλικο ανθεκτικοκαι αυτο ειναι πιο ευαισθητο απο το 3gs....... Παράθεση I AM A MAC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ναι ρε αλλα σου εχουν πλασαρει 1 κινητο με νεο υλικο ανθεκτικοκαι αυτο ειναι πιο ευαισθητο απο το 3gs....... Δε γραφουνε πουθενα ομως οτι το κινητο δε γρατσουνιεται...οτι ειναι πιο στιβαρο φενεται απ την πρωτη φορα που θα το κρατησεις...η Γρατσουνια δεν εχει να κανει με την ανθεκτικοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boss77779393 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ποιοι χαρτεσ ειναι καλητεροι? απο που μπορω να αγοραω εκτοσ απο itunes?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ναι ρε αλλα σου εχουν πλασαρει 1 κινητο με νεο υλικο ανθεκτικοκαι αυτο ειναι πιο ευαισθητο απο το 3gs....... Μην με παρεξηγήσεις αδελφέ αλλά δεν θα έχουν δίκιο να σου πουν πως το γυαλί δεν χαράζεται παρά μόνο με ιδιαίτερη κακομεταχείριση και πως χιλιάδες άλλοι Έλληνες χρήστες δεν το γρατζούνισαν; Σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις να τους το πεις και να επιμείνεις, αλλά δεν νομίζω πως θα το δεχτούν έτσι εύκολα. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Δεν μου εμφανιζει επιλογη καθολου για facetime κατα την κληση και ουτε μου δινει επιλογη ενεργοποιησης απο τις ρυθμισεις. Καμια ιδεα?? Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) ποιοι χαρτεσ ειναι καλητεροι? απο που μπορω να αγοραω εκτοσ απο itunes?? Από το iTunes και μόνο από εκεί. Βρίσκεις το navigation app που θέλεις και το αγοράζεις. Αν σε ενδιαφέρει η Ελλάδα τους καλύτερους χάρτες με διαφορά τους έχει το Navigon. Δεν μου εμφανιζει επιλογη καθολου για facetime κατα την κληση και ουτε μου δινει επιλογη ενεργοποιησης απο τις ρυθμισεις. Καμια ιδεα?? Στην κάθε καρτέλλα των επαφών σου υπάρχει ένα μπουτόν κάτω δεξιά που γράφει FaceTime. Edited September 6, 2010 by nervous Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Στην κάθε καρτέλλα των επαφών σου υπάρχει ένα μπουτόν κάτω δεξιά που γράφει FaceTime. αφου πρωτα εχεις παει ρυθμισεις--τηλεφωνο και εχεις γυρισει το διακοπτακι του facetime στο on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ναι ρε αλλα σου εχουν πλασαρει 1 κινητο με νεο υλικο ανθεκτικοκαι αυτο ειναι πιο ευαισθητο απο το 3gs....... Σε αυτή την περίπτωση ζήτα επιστροφή χρημάτων, αν και χλωμό να δεχτούν, γιατί και άλλη συσκευή να σου δώσουν αν δεν την προσέξεις ίδια σημάδια θα εμφανίσει. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boss77779393 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Από το iTunes και μόνο από εκεί. Βρίσκεις το navigation app που θέλεις και το αγοράζεις. Αν σε ενδιαφέρει η Ελλάδα τους καλύτερους χάρτες με διαφορά τους έχει το Navigon. ευχαριστω ! αληθεια ? ειναι σιγουρο οτι δν μπορω να βρω απο καταστημα ? γτ δν πουλανε? το navigon ειναι ακριβεσ και βρισκει γρηγορα τη θεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Στην κάθε καρτέλλα των επαφών σου υπάρχει ένα μπουτόν κάτω δεξιά που γράφει FaceTime. αφου πρωτα εχεις παει ρυθμισεις--τηλεφωνο και εχεις γυρισει το διακοπτακι του facetime στο on Το ανησυχητικο ειναι οτι δεν μου δινει καμια τετοια επιλογη, ουτε καν την επιλογη για ενεργοποιηση στις ρυθμισεις ουτε το κουμπι για κληση face time στην καθε επιλογη.. Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ευχαριστω ! αληθεια ? ειναι σιγουρο οτι δν μπορω να βρω απο καταστημα ? γτ δν πουλανε? το navigon ειναι ακριβεσ και βρισκει γρηγορα τη θεση? Ότι θες να περάσεις στο κινητό το περνάς μέσω iTunes, apps, music, videos, τραγούδια. Ρίξτε και μια ματιά στο παρακάτω με έμφαση στα links δεν φαντάζεστε τι θα ανακλύψετε. Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Το ανησυχητικο ειναι οτι δεν μου δινει καμια τετοια επιλογη, ουτε καν την επιλογη για ενεργοποιηση στις ρυθμισεις ουτε το κουμπι για κληση face time στην καθε επιλογη.. Αν εχεις κανει jailbreak ξεχασετο το facetime Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αν εχεις κανει jailbreak ξεχασετο το facetime Τη βομβα ηταν αυτη ? γιατι ετσι δεν ηξερα τιποτα Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Τη βομβα ηταν αυτη ? γιατι ετσι δεν ηξερα τιποτα Φιλε Μοrgan δεν ισχυει αυτο που λες....μια χαρα δουλευει το facetime με jailbreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Τη βομβα ηταν αυτη ? γιατι ετσι δεν ηξερα τιποτα Καπου το ειχα διαβασει οτι σε μερικες συσκευες το facetime σταματαει να λειτουργει. Αν κανεις αναβαθμιση θα εχεις παλι facetime αλλα οχι jailbreak πιστευω να το διορθωσουν με την 4.1 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αν εχεις κανει jailbreak ξεχασετο το facetime Μη πετάτε κοτσάνες. Δεν ισχύει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts