spireto Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Α κρίμα :-( Sent from my iPhone using Tapatalk Μην κολλας σε αυτο και σε κατι αλλα χαζα,απλα κοιτα να το χαρεις. Ειναι εξαιρετικη συσκευη με τα αρνητικα της οπως ολες. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Δηαλδή στα Νοκια μπορεις να εισαι μονο σε 3g; Και εαν δεν πιανει 3g;;:ninja: Το θεωρω αδυνατον... :X Ναι,δίνεται αυτή η δυνατότητα... Στο 5800 που έχω εγώ,υπάρχει η επιλογή "Λειτουργεία Δικτύου"΄που την βάζεις σε "Διπλή","UTMS" ή "GSM"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ρώτησα και πιο πίσω,αλλά δεν πήρα απάντηση.μπορώ με κάποιο τροπο να εξαφανησω η να σβησω της το αλφάβητο που υπάρχει στην δεξιά πλευρά στο μενού των επαφών και στην playlist του iPod? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Δηαλδή στα Νοκια μπορεις να εισαι μονο σε 3g; Και εαν δεν πιανει 3g;;:ninja: Το θεωρω αδυνατον... :X Δεν ξέρω για τα νοκια, το blackberry που είχα το έκανε πάντως. Sent from my iPhone using Tapatalk Μην κολλας σε αυτο και σε κατι αλλα χαζα,απλα κοιτα να το χαρεις. Ειναι εξαιρετικη συσκευη με τα αρνητικα της οπως ολες. :) Μόνο τη χαίρομαι; Τη λιωνω συνέχεια. Δεν έχω και λάπτοπ και τα τραβάει όλα αυτό. Ειδικά σε browsing και games είναι super!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 4, 2010 by nervous Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ.Θελω να θεσω το εξης ερωτημα.Αν παρω το iphone 4 κ παρω κ μια θηκη απο καποιο καταστημα(πλαισιο,multirama)κ οχι αυτην που δινει η apple τοτε θα εχω προβλημα με το σημα?Ας μου πει καποιος.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 καλημέρα ξανά, ξέρουμε αν υπάρχει μαμίσιο stand-βαση φόρτισης για iphone 4, σαν αυτό του 3G/3Gs? Δε βρίσκω τίποτα! Υπάρχει dock για το iPhone 4. Απλά δεν ξέρω τι παίζει με τα καταστήματα στην Ελλάδα, στην Αγγλία, τα apple store το έχουν. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Proxy που γράφει ; Εμένα στα ελληνικά τα γράφει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ.Θελω να θεσω το εξης ερωτημα.Αν παρω το iphone 4 κ παρω κ μια θηκη απο καποιο καταστημα(πλαισιο,multirama)κ οχι αυτην που δινει η apple τοτε θα εχω προβλημα με το σημα?Ας μου πει καποιος.Ευχαριστω εκ των προτερων. Ούτε με θήκη ούτε χωρίς αυτή θα έχεις θέμα. Αλλά οποία και να βάλεις το ίδιο είναι. Κανά καλό παιχνιδάκι έχει βρει κανείς; Εγω μέχρι τώρα το angry birds, bumper stars, labyrinth 2, sims 3(πρόταση της σχέσης μου) και το rollercoaster extreme(ενα που λέει new york). Καμία άλλη καλή πρόταση; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 σχετικά με το σήμα φίλε μην το φοβάσαι! δεν εχεις κανενα πρόβλημα, εμένα και απο την μερια της εσωτερικης κεραιας να το κρατω κανενα προβλημα, θα πεσει το σημα μονο εαν με ολη την παλαμη μου κρατω την αριστερη μερια (αριστερη οπως το κοιτας) σφιχτα, κατι που δεν υπαρχει λογος να το κρατησω ποτε ετσι. Οσο για τις θηκες δν φτιαχνουν το σημα ουτε τα update στο λογισμικο φτιαχνουν το σημα, η εξυπναδα εγινε απο την apple παλι καλα που δν ειναι αισθητο σε καθε αγγιγμα.. Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ενα που χρησιμοποιει και το gyroscope και ειναι τελειο ειναι το modern combat:sandstorm Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Για να είναι 199μβ, καλό θα είναι... Το τζενγκα που είχε παίξει ο στηβ στην παρουσίαση, ξέρουμε πως λεγόταν; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 πολύ καλά Παιχνίδια Είναι gangstar hero of Sparta ειδικά το 2, nova, assasins, αύρα μου έρχονται μέχρι στιγμής. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Για να είναι 199μβ, καλό θα είναι... Το τζενγκα που είχε παίξει ο στηβ στην παρουσίαση, ξέρουμε πως λεγόταν; Sent from my iPhone using Tapatalk Gyroblox 4 Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Παιδιά γινεται να αλλάξω την επιλογή που έκανα για θήκη στο iphone μέσω του προγράμματος διανομής θήκης της apple?Άλλαξα γνώμη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Παιδιά στο μειλ του iPhone επελεξα την Επιλογή άλλο για να βάλω hotmail και μου Ζήτησε το όνομα και τον κωδικό . Λαμβανω μειλ αλλά δεν μπορώ να στείλω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Παιδιά στο μειλ του iPhone επελεξα την Επιλογή άλλο για να βάλω hotmail και μου Ζήτησε το όνομα και τον κωδικό . Λαμβανω μειλ αλλά δεν μπορώ να στείλω Προφανώς γιατί δεν έχεις σετάρει σωστά, τις ρυθμίσεις incoming - outgoing server. Ρίξε μια ματιά εδώ ελπίζω να σε βοηθήσει.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Προφανώς γιατί δεν έχεις σετάρει σωστά, τις ρυθμίσεις incoming - outgoing server. Ρίξε μια ματιά εδώ ελπίζω να σε βοηθήσει.. μα μου ζητησε μονο ονομα και κωδικο τιποτα αλλο. τα μηνυματα τα λαμβανω κανονικα αλλα δεν μπορω να στειλω Proxy : 192.168.200.11:9401 αυτο το proxy πως το γραφει στα ελληνικα δεν το βρισκω εκει στις ρυθμισης για mms Edited September 5, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,δεν είναι chatroom.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 αυτο το proxy πως το γραφει στα ελληνικα δεν το βρισκω εκει στις ρυθμισης για mms Μεσολαβητής Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Μεσολαβητής ευχαριστω. συγνωμη που ποσταρο συχνα αλλα ειναι το πρωτο μου iphone και εχω χασει λιγο το μπουσουλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι,μπορώ ενώ σερφαρω με τον safari,να δώσω μια εικόνα από μια σελίδα;και αν ναι ,πως το κάνουμε γιατί έχω προσπαθήσει εδώ και 10λέτα να σωσω μια εικόνα και δεν μπορώ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι,μπορώ ενώ σερφαρω με τον safari,να δώσω μια εικόνα από μια σελίδα;και αν ναι ,πως το κάνουμε γιατί έχω προσπαθήσει εδώ και 10λέτα να σωσω μια εικόνα και δεν μπορώ! Sent from my iPhone using Tapatalk νομιζο δεν μπορουμε να αποθηκευσουμε προσπαθησα και εγω αυτο που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Πατάς πάνω της μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού επιλογών μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται η αποθήκευση της εικονας Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 παιδια ειδα της ρυθμισης mail και ειναι μια χαρα. το θεμα ειναι οτι δεχομαι email αλλα δεν μπορω να στειλω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 παιδια ειδα της ρυθμισης mail και ειναι μια χαρα. το θεμα ειναι οτι δεχομαι email αλλα δεν μπορω να στειλω Τότε σίγουρα δεν είναι σωστές οι ρυθμίσεις. Το ότι δέχεσαι δεν σημαίνει τίποτα, αφού για την αποστολή χρησιμοποιούνται διαφορετικοί servers, με διαφορετικά settings. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts