Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά η συσκευασία περιλαμβάνει τα παρακάτω;

Kαλώδιο, adaptor ρεύματος, ακουστικά, εργαλειάκι για να βγάζεις το συρταράκι της sim, οδηγίες και σε Ελληνικά, αυτοκόλλητα της apple.

Bασικά το εργαλειάκι για να βγάζεις το συρταράκι της sim το έχετε όλοι όσοι το πήρατε από cosmote και vodafone;

Παιδιά η συσκευασία περιλαμβάνει τα παρακάτω;

Kαλώδιο, adaptor ρεύματος, ακουστικά, εργαλειάκι για να βγάζεις το συρταράκι της sim, οδηγίες και σε Ελληνικά, αυτοκόλλητα της apple.

Bασικά το εργαλειάκι για να βγάζεις το συρταράκι της sim το έχετε όλοι όσοι το πήρατε από cosmote και vodafone;

Ναι (10 χαρακτήρες)

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

...προστατεύει την συσκευή στο αλουμίνιο και όχι δεν αφήνει την σκόνη να μπει μέσα αφού, κολλημένο, στο σκληρό πλαστικό είναι ένα άλλο πολύ πιο μαλακό που κολλάει στο γυαλί.

Απλα μια διορθωση για να γνωριζεις. Δεν ειναι αλουμινιο αλλα ανοιξειδωτο ατσαλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Ερώτηση, εχω το 3G με εκδοση 3.1.3 δεν εβαλα την 4 λογω των προβλημάτων που έχω διαβάσει. Αν κανω backup το παλιο απο iTunes και βάλω πανω μετα το iphone 4 για να κανω restore τα πάντα απο το παλιο θα παίξει η οχι λογω παλιας εκδοσης?

http://www.knowyourcell.com/apple/apple-iphone-4/iphone-4-guides/508140/how_to_restore_your_old_apps_files_and_settings_to_your_new_iphone_4.html

Ερώτηση, εχω το 3G με εκδοση 3.1.3 δεν εβαλα την 4 λογω των προβλημάτων που έχω διαβάσει. Αν κανω backup το παλιο απο iTunes και βάλω πανω μετα το iphone 4 για να κανω restore τα πάντα απο το παλιο θα παίξει η οχι λογω παλιας εκδοσης?

http://www.knowyourcell.com/apple/apple-iphone-4/iphone-4-guides/508140/how_to_restore_your_old_apps_files_and_settings_to_your_new_iphone_4.html

Το μόνο προβλημα που θα έχεις στο 3G θα είναι ότι δεν θα ανοίγει το multitasking σε αντίθεση με το 3Gs και 4.

Αλλά θα παίζει κανονικά στο 3G που έχεις.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Αρα δεν το γλιτώνω, πρεπει αναγκαστικα να βάλω την 4+ στο 3g για να μπορεσω μετα να βαλω το restore στον iphone 4

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση στο 3G. Απλά συγχρόνισε για μια τελευταία φορά πριν βάλεις το 4 και το κάνεις setup με βάση το 3G.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Τι εννοείς;

Με το "ναι" απαντάει στην ερώτηση σου. Το "(10 χαρακτήρες)" αναφέρεται στο ελάχιστο μέγεθος χαρακτήρων που πρέπει να περιέχει κάποιο μήνυμα έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να το δημοσιεύσει. Αν είναι κάτω από 10 χαρακτήρες δεν μπορεί να δημοσιευθεί.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Με το "ναι" απαντάει στην ερώτηση σου. Το "(10 χαρακτήρες)" αναφέρεται στο ελάχιστο μέγεθος χαρακτήρων που πρέπει να περιέχει κάποιο μήνυμα έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να το δημοσιεύσει. Αν είναι κάτω από 10 χαρακτήρες δεν μπορεί να δημοσιευθεί.

Ναι ναι! Ευχαριστω! :)

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Ναι ναι! Ευχαριστω! :)

ok (10 χαρακτήρες) ;)

Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω το λευκό... Απλά είναι που βαρέθηκα την μπροστινή "μαυρίλα" 2μιση χρόνια τώρα και δεν θέλω πάλι ξανά το ίδιο + πίσω.

Απο την άλλη, θα βγεί ποτέ ή απο καθυστέρηση σε καθυστέρηση θα πηγαίνουμε;

Κι'εγω σκέφτομαι να το ξανά παραγγείλω σε άσπρο ,αλλά φοβάμαι πόσο εύκολα μπορεί να γίνει μαύρο από την βρώμα ή πόσο άσχημα θα φανεί καμιά γρατζουνιά.

Μου φάγανε την σειρά σε μαγαζί vodafone και τώρα περιμένω την επόμενη βδομάδα την παραλαβή... και δεν υπάρχει vodafone μαγαζί σε όλα τα Ν.Π (από Ηλιούπολη και κάτω να έχει διαθεσιμότητα )

γκρρρ τα νεύρα μου!!!!!:mad::mad:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Παιδιά υπάρχει πουθενά σε demo το iPhone 4 για να το δω λίγο πριν το αγοράσω? Εννοώ να λειτουργεί και να μπορείς να παίξεις μαζί του.

Εντάξει, έχω iPad, έχω διαβάσει και ότι υπάρχει για το iPhone αλλά άλλο να τα διαβάζεις και άλλο να το έχεις στα χέρια σου. Και γενικά ότι αγοράζω θέλω να το βλέπω πριν.....

(όχι τίποτα άλλο αλλά το σκεφτόμουν και για κανά Android phone αλλά με το που έπιασα ένα στα χέρια μου και το δούλεψα λίγο το διέγραψα εντελώς)

Παιδιά υπάρχει πουθενά σε demo το iPhone 4 για να το δω λίγο πριν το αγοράσω? Εννοώ να λειτουργεί και να μπορείς να παίξεις μαζί του.

Εντάξει, έχω iPad, έχω διαβάσει και ότι υπάρχει για το iPhone αλλά άλλο να τα διαβάζεις και άλλο να το έχεις στα χέρια σου. Και γενικά ότι αγοράζω θέλω να το βλέπω πριν.....

(όχι τίποτα άλλο αλλά το σκεφτόμουν και για κανά Android phone αλλά με το που έπιασα ένα στα χέρια μου και το δούλεψα λίγο το διέγραψα εντελώς)

νομιζω στα περισσοτερα καταστηματα βονταφον πρεπει να υπαρχει ως ντεμο. Και σιγουρα υπαρχει στο παμπλικ στο μολ( πρωην φνακ). Μιλουσα με φιλο που δουλευει εκει πριν απο λιγο

Την εκοψα με βάση το pdf που εχουν ποστάρει τα παιδια εδω περα. Χαρτοκόπτης, ζελοτείπ να την κολήσεις πάνω στο χαρτι, χάρακας με βοηθησε ενας φιλος να τον κραταει σταθερό, και γινεται. Κοβεις, δοκιμάζεις ξανακοβεις λιγο και σιγα σιγα θα μπει. Η αλήθεια ειναι οτι πρεπει να κοπεί στα χιλιοστα απο το κύκλωμα "χρυσαφι" αλλιως δεν χωραει.

Υπαρχουν καπου να δουμε τα bumbers τα δωρεαν , γιατι εχει το site καμια 10ρια της apple αλλα δεν εχει εικονες...

Υπαρχει κάπου ετοιμοπαράδοτο, χωρις συνδεση και σε κανονικη τιμη??

Διαβασε αυτο εδω.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3293530#post3293530

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

νομιζω στα περισσοτερα καταστηματα βονταφον πρεπει να υπαρχει ως ντεμο. Και σιγουρα υπαρχει στο παμπλικ στο μολ( πρωην φνακ). Μιλουσα με φιλο που δουλευει εκει πριν απο λιγο

Σε 3 Vodafone κέντρο Αθήνας δεν το είχαν, δυστυχώς...

Θα δοκιμάσω στο Mall, σε ευχαριστώ!

EDIT: Επίσης σύμφωνα με αυτό το έχει και στο Πλαίσιο στο Mall. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mall!!! :D :lol:

Edited by stako

• The title was changed to iPhone 4