Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δλδ αν καταλαβα καλα, μπαίνεις στο site, παραγγελνεις, και εκεί που λέει διεύθυνση βάζεις αυτή της μεταφορικης, αυτοί το πανε τσάμπα, και μετα με 14€ στο στέλνουν σπιτι σου, ακόμα και Ελλάδα;;;;
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω παντως την εφαγα τη φωλα... Ειχα πει στον ξαδελφο μου ο οποιος ηρθε απο new jersey σημερα ξημερωματα να μου φερει ενα μηλο 4αρι. Δυστυχως πηγε στην at&t και σε apple store πριν 2 ημερες και δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο. Πρεπει να κανεις παραγγελια και σε 15 ημερες περιπου παραλαβη. Ζητησε (γνωριζει το διευθυντη της at&t του συγκεκριμενου καταστηματος λογω ελληνικων ριζων) να παρει εστω το demo iphone 4. Ουτε αυτο δεν του εδιναν. Περιμενω τηλεφωνο του σημερα να μου πει τι εγινε τελικα αν και δε βλεπω με την καμια να μου το εφερε... Αν του το ειχα ζητησει νωριτερα... Μου ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει στη χωρα προελευσης του μηλου... Ουτε για δειγμα...

Υ.Γ.: και οταν λεω φωλα εννοω την πικρα που το περιμενα σημερα πως και πως και τελικα κατα 99% δεν θα το εχω...

Δλδ αν καταλαβα καλα, μπαίνεις στο site, παραγγελνεις, και εκεί που λέει διεύθυνση βάζεις αυτή της μεταφορικης, αυτοί το πανε τσάμπα, και μετα με 14€ στο στέλνουν σπιτι σου, ακόμα και Ελλάδα;;;;

και αν λεω εγω, αν σου κατσει και περασει τελωνειο τι κανεις? θα εχεις πληρωσει ενα iphone4 σε τιμη σχεδον ελλαδας χωρις να εχεις εγγυηση. Η καλυτερη λυση ειναι να στο αγορασει καποιος και να στο φερει ελλαδα ο ιδιος. Μονο τοτε θα γλυτωσεις αρκετα χρηματα. Εμενα μου εχει τυχει να αγορασω ηλεκτρονικη συσκευη απο μη Ε.Ε. τη μια φορα δεν πληρωσα τελωνειο, ενω αλλη φορα πληρωσα και μου ηρθε σχεδον ιδια τιμη σα να το επαιρνα απο εδω. Με τη διαφορα οτι περιμενα και 12 ημερες...

Edited by NTROPIC
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

εγω παντως την εφαγα τη φωλα... Ειχα πει στον ξαδελφο μου ο οποιος ηρθε απο new jersey σημερα ξημερωματα να μου φερει ενα μηλο 4αρι. Δυστυχως πηγε στην at&t και σε apple store πριν 2 ημερες και δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο. Πρεπει να κανεις παραγγελια και σε 15 ημερες περιπου παραλαβη. Ζητησε (γνωριζει το διευθυντη της at&t του συγκεκριμενου καταστηματος λογω ελληνικων ριζων) να παρει εστω το demo iphone 4. Ουτε αυτο δεν του εδιναν. Περιμενω τηλεφωνο του σημερα να μου πει τι εγινε τελικα αν και δε βλεπω με την καμια να μου το εφερε... Αν του το ειχα ζητησει νωριτερα... Μου ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει στη χωρα προελευσης του μηλου... Ουτε για δειγμα...

μετα λεμε για αποτυχια της apple.:lol:

εδω δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.

και αν λεω εγω, αν σου κατσει και περασει τελωνειο τι κανεις? θα εχεις πληρωσει ενα iphone4 σε τιμη σχεδον ελλαδας χωρις να εχεις εγγυηση. Η καλυτερη λυση ειναι να στο αγορασει καποιος και να στο φερει ελλαδα ο ιδιος. Μονο τοτε θα γλυτωσεις αρκετα χρηματα. Εμενα μου εχει τυχει να αγορασω ηλεκτρονικη συσκευη απο μη Ε.Ε. τη μια φορα δεν πληρωσα τελωνειο, ενω αλλη φορα πληρωσα και μου ηρθε σχεδον ιδια τιμη σα να το επαιρνα απο εδω. Με τη διαφορα οτι περιμενα και 12 ημερες...

ο φιλος μιλαει για αγορα απο αγγλια αρα δεν τιθεται θεμα τελωνειου.αυτο που λες ειναι μονο για αγορες εκτος Ε.Ε

iphone classic 1.1.2 otb

iphone 3G 2.1

iphone 3GS 16GB white

iphone 4 16gb black:ninja:

Η αποθηκη ειναι στην Αγγλια (απο οπου θα γινει κι η αποστολη), και κατα συνεπεια δεν τιθεται θεμα τελωνειου. Η aramex ειναι αξιοπιστη κι η καλυτερη λυση αν δεν εχεις καποιον να σου φερει ενα...

ετσι, τωρα για το ακριβες ποσό των σταλτικών θα σας πω σε λίγες μερες. Εδώ συνεργάζονται με τη γενική ταχυδρομική.

ο φιλος μιλαει για αγορα απο αγγλια αρα δεν τιθεται θεμα τελωνειου.αυτο που λες ειναι μονο για αγορες εκτος Ε.Ε

ναι φιλε μου εχεις δικιο. εννοω χωρες εκτος ΕΕ.

@v@gelis:δηλαδη πως μπορω να παραγγειλω?δεν εχω καταλαβει. την παραγγελια την κανω απο το αγγλικο applestore και μετα?

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

μα καλα πουλαει η "φολα" που δεν εχει σημα; :p

μην μας παραξενεψει αν βγουνε συσκευες που χανουνε το σημα

ναι φιλε μου εχεις δικιο. εννοω χωρες εκτος ΕΕ.

@v@gelis:δηλαδη πως μπορω να παραγγειλω?δεν εχω καταλαβει. την παραγγελια την κανω απο το αγγλικο applestore και μετα?

Αναφερουν τα παιδια παραπανω. Ειναι πολυ απλο.

Δες ενα οδηγο εδω:

http://www.saudimac.com/2010/07/how-to-buy-an-iphone-4-from-apple-uk-using-aramex/

Guest lagoudakis
μην μας παραξενεψει αν βγουνε συσκευες που χανουνε το σημα
παντως οι αναφορες απο οσους το εχουν στην ελλαδα δεν λενε για σοβαρο προβλημα(δεν μιλαμε για χουφτωματα και αλλες βλακειες)λεμε παντα για νορμαλ χρηση και κρατημα,φυσικα προσωπικη αποψη δεν εχω,απλα στην παρουσιαση που εγινε στο συνταγμα πριν ενα μηνα προβλημα δεν ειδαμε(κοσμοτε-wind)

καθε εταιρια βγαζει και προβληματικα μοντελα.

εγω πιστευω αυτα που θα ερθουν στην ελλαδα

δεν θα εχουν προβλημα.

παντως οι αναφορες απο οσους το εχουν στην ελλαδα δεν λενε για σοβαρο προβλημα(δεν μιλαμε για χουφτωματα και αλλες βλακειες)λεμε παντα για νορμαλ χρηση και κρατημα,φυσικα προσωπικη αποψη δεν εχω,απλα στην παρουσιαση που εγινε στο συνταγμα πριν ενα μηνα προβλημα δεν ειδαμε(κοσμοτε-wind)

Στην Ελλαδα δεν υπαρχει αξιοσημειωτο προβλημα...

Απο την αλλη το σημα του iphone 4 το κατατασσω στα μετρια, με μακραν το καλυτερο, που με εντυπωσιασε πραγματικα απο το Motorola XT 720...

Guest lagoudakis
Στην Ελλαδα δεν υπαρχει αξιοσημειωτο προβλημα...

Απο την αλλη το σημα του iphone 4 το κατατασσω στα μετρια, με μακραν το καλυτερο, που με εντυπωσιασε πραγματικα απο το Motorola XT 720...

βαγγελη απο προσωπικη εμπειρια η μοτορολα ηταν μια ζωη παραδοσιακη δυναμη στο θεμα σημα

Guest lagoudakis
τελικα αυτο που λενε για το iphone 5 λετε να ειναι μουφα ειδηση ?
ετσι νομιζω,εκτος και αν αλλαξε πολιτικη η apple,πραγμα δυσκολο αυτη την στιγμη

το θεμα ειναι μην αγορασουμε το 4 και μας βγει 5 τον ιανουαριο

Σίγουρα είνου μούφα και κατά τι γνώμη ουτε πρόκειτε και στο επόμενο μοντέλο να αλλάξη το design με την εξωτερική κεραία.Αν το έχετε προσέξει τα καινούργια iPhone που βγένουν δεν έχουν κανένα πρόβλημα:):)

Και το δικό μου απο Αγγλία δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα.Φαίνετε τόσος ντόρος έγινε για το τίποτα.Ευτυχώς πάντος:D

βαγγελη απο προσωπικη εμπειρια η μοτορολα ηταν μια ζωη παραδοσιακη δυναμη στο θεμα σημα

Ετσι ειναι, αλλα οταν κανεις δηλωσεις, συνεντευξεις, επιδειξη για πανακριβα testing labs κ.α. ομορφιες οφειλεις να πιστοποιησεις οτι εισαι στην κορυφη. Η μοτορολα το κανεις αθορυβα, αλλα ουσιαστικα (εκει παλι εχουν ενα θεμα με το design, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια)... :)

Σίγουρα είνου μούφα και κατά τι γνώμη ουτε πρόκειτε και στο επόμενο μοντέλο να αλλάξη το design με την εξωτερική κεραία.Αν το έχετε προσέξει τα καινούργια iPhone που βγένουν δεν έχουν κανένα πρόβλημα:):)

Και το δικό μου απο Αγγλία δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα.Φαίνετε τόσος ντόρος έγινε για το τίποτα.Ευτυχώς πάντος:D

μηπως εχει σχεση με την αλλαγη του βυσματος για τον φορτιστη ?

και νομιζουν οτι θα βγαλει καινουργιο μοντελο αλλα θα αλλαξει απλως

το βυσμα με βαση το νομο οτι τα κινητα το 2011 θα εχουν τον ιδιο φορτιστη.

επισης μια απορια περιμενω να κυκλοφορηση το iphone ελλαδα για να το παρω.

ποια εκδοση προτινετε 16 gb η 32gb?

μηπως εχει σχεση με την αλλαγη του βυσματος για τον φορτιστη ?

και νομιζουν οτι θα βγαλει καινουργιο μοντελο αλλα θα αλλαξει απλως

το βυσμα με βαση το νομο οτι τα κινητα το 2011 θα εχουν τον ιδιο φορτιστη.

επισης μια απορια περιμενω να κυκλοφορηση το iphone ελλαδα για να το παρω.

ποια εκδοση προτινετε 16 gb η 32gb?

Θα σου πρότεινα 16.Το 32 είναι υπερβολη!!

Θα σου πρότεινα 16.Το 32 είναι υπερβολη!!

αυτο σκεφτηκα και εγω δυσκολο να γεμιση με εφαρμογες τοσο χωρος.

ποσο περιπου θα κοστιζει το 16?

Λοιπον παιδια μολις μιλησα για καιροσκοπους που βαζουν αγγελιες για iphone 4 στα 850-900 ευρω (τιμες λαπτοπ) ενω οι ιδιοι το αγορασαν 640 ευρώ (μπορει και πιο κατω ) αμεσως ενας απο αυτους με pm εσπευσε να με βρισει .... λεγοντας με σιγα ρε φιλε , δεν θα ερθει ποτε στη ελλαδα , κλπ κλπ

Επειδη η κατασταση εχει παει στο απροχωρητο απευθυνομαι στους moderators

Ειναι πραγματικά κριμα ενα τεχνολογικο forum που ολοι στηριξαμε τοσα χρονια να γινεται ερμαιο αυτων των τυπων που προσπαθουν να αισχοκερδισουν , σε βαρος των μελων σας

Νομιζω οτι επιτελους πρεπει να προστατεψετε τα μελη σας απο φαινομενα ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ , που αποτελουν και ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ .. αν ρωτησετε τους Νομικους σας (που πρεπει να εχετε) με το που δεχεστε να παρουσιαζονται τετοιες αγγελιες απο τις οποιες προκυπτει καθαρη αισχροκερδεια , διαπράττετε και εσεις το αδικημα της υποθαλψης εγκληματια και προωθησης αλλοτριων κερδοσκοπικων συμφεροντων ..

......(Το myphone.gr λειτουργεί ως μέσο ολοκλήρωσης των συναλλαγών μεταξύ των πωλητών και των αγοραστών μελών του. ητοι μεσο ολοκληρωσης της αισχοκερδιας !!!!!! ) Μαλλον πρέπει να το ψαξετε το ζητημα ...

(με απειλησε μαλιστα με pm οτι εστειλε στους moderatow να με κανουν ban γιατι δεν σεβομαι τους κανονες ) και καλα εκανε γιατι εχει απιστευτο θρασος , το οποιο το πηρε απο το εσες δυστυχως , το αγαπημενος μας myphone.gr τοσα χρονια τωρα ....

Επιτέλους το σιτε πρεπει να απομακρυνει αμεσα αυτα τα στοιχεια που μεσα απο το forum μας προσπαθουν να ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΙΣΟΥΝ

Αγορασμενο απο το applestore Αγγλιας iphone 4 στα 640 Ευρώ και το πουλανε 850-900 ευρω , Αυτο ειναι καραμπινατη αισχροκερδια. , περα του οτι δεν δινουν απολυτως καμια αποδειξη η τιμολογιο (ητοι το πουλανε σαν μεταχειρισμενο απο χρηστη σε χρηστη ) .

Παρακαλω πολυ τους moderatos αλλα και ολους τους υπευθυνους αυτου το forum επιτελους να προστατεψουν τα μελη τους και να εξαφανισουν αμεσα αυτες τις αγγελιες ...

Edited by domal

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Μπες παλι και διαβασε τους ορους του buy n sell.↲Επισης κανεις δεν σε αναγκαζει να παρεις κατι απο αυτους,ουτε ειναι ειδος πρωτης αναγκης το αηφοουν 4.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

είναι εκνευριστικό βασικά που εκμεταλλεύονται το πάθος μας για αγορά τις συσκευής,ένταξη το καταλαβαίνω θα το δόσεις πιο ακριβά από όσο το αγόρασες αλλα σε κάποια λογικά πλαίσια ρε ****το που προσωπικά πιστεύω είναι τα 100 euro πάνω το θεωρώ λογικό αλλα αυτοί κοιτάνε να βγάλουμε όπως λέει και η έκφραση από τι μίγα ξίγκι,έλεος δηλαδή!!!

Μου κάνει εντύπωση και η αισιοδοξία τους,ο άλλος ζητούσε 900 euro για 16 ari ανοιγμένη συσκευασία κλειδωμένο στη vodafone και με γρατζουνιά!!Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό,πιστεύει πως θα το πουλήσει δηλαδή σε αυτή την τιμή και με τόσα μειονεκτήματα??δε ξέρω τι να πω.....

Edited by john75

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

• The title was changed to iPhone 4