bibon Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Τότε γιατί μας τάζουν iPhone 4 σε σύντομο χρονικό διάστημα??.Εγώ προσωπικά θα πάω αυριο να τους τα ψαλω καθώς μου είπαν πως θα μου έρθει μεσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.Όχι τίποτα απλώς με εκνευρίζει πως πήραν τηλεφωνο στα κεντρικά και εγώ είμουν μπροστά!!Τσαμπα η χαρα??Αν μου ξαναπούν θα έρθει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει :mad: :mad:.Αν δεν τα είχαν τουλάχιστον να μην το έλεγαν.Εγώ πάντως έχασα πάση εμπιστοσύνη για την cosmote.Όταν πήρα το πρώτο μου iphone 3g απο vodafone δεν είχα κανένα θέμα μου είπαν μέσα στην εβδομάδα θα έρθει και μου ήρθε τη Τρίτη .Τυπικότατοι!!:happy:Καλά κάνω τελικά και έχω vodafone και οχι cosmote.σήμα καμπάνα και αηδίες ,αν δεν έχεις καλό service και εξυπηρέτηση τι να το κάνεις το σήμα?? Αχχχ να δούμε τι θα κάνουμε και με την microsim θα πιάσουμε ψαλιδάκι.Μήπως αυτό περιμένει η cosmote??Τις καινούργιες sim???:worry::worry: Οι microSIM πωλούνται κανονικά στην Cosmote εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα - είχε εκδοθεί και σχετικό δελτίο τύπου. Και αν υπάρχει κάτι σε "πολύ" στις αποθήκες αυτό αφορά στις συγκεκριμένες - και σίγουρα όχι στα τηλέφωνα. Υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας και η Ελλάδα δεν ανήκει στις πρώτες προτεραιότητες του Steve. Για αυτό μην περιμένετε να έρθει νωρίτερα από τα τέλη του μήνα, όχι σε σοβαρές ποσότητες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Καλημερες!σημερα πετυχα τον διευθυντη στο οτεσοπ...μου ειπε οτι ο υπαλληλος του εκανε λαθος κ οτι θα ερθει μετα τις 20Αυγουστου κ γυρω στα 800€...Αφησα το ονομα μου βεβαια αλλα οταν σημειωνε με ρωτησε ποιο χρωμα θελω...;! Και του λεω το μαυρο, το ασπρο δεν εχει βγει ακομα...χμμμμμμμμμμμμμ Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Καλημερες!σημερα πετυχα τον διευθυντη στο οτεσοπ...μου ειπε οτι ο υπαλληλος του εκανε λαθος κ οτι θα ερθει μετα τις 20Αυγουστου κ γυρω στα 800€...Αφησα το ονομα μου βεβαια αλλα οταν σημειωνε με ρωτησε ποιο χρωμα θελω...;! Και του λεω το μαυρο, το ασπρο δεν εχει βγει ακομα...χμμμμμμμμμμμμμ Πόσα???????????????Μιλάμε για το 32??Και πάλι εξωφρενική τιμή:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ειναι προφανες Νικο οτι δεν ηξερε... Μηπως να κανουμε αλλο θεμα για την ελευση του;το εχουμε γεμισει αυτο με ημερομηνιες κλπ...λεω εγω τωρα... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ειναι προφανες Νικο οτι δεν ηξερε... Μηπως να κανουμε αλλο θεμα για την ελευση του;το εχουμε γεμισει αυτο με ημερομηνιες κλπ...λεω εγω τωρα... Μαλλον αντε πιος θα κάνει την αρχή(να δημιουργήσει θέμα)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Παιδιά αγνοήστε τους γνωστούς των γνωστών και κάντε υπομονή. Η συσκευή δε θα έρθει νωρίτερα από άλλες χώρες, και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς αποκλειστικές πληροφορίες. Όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Δεν θα είναι μυστικό ούτε για αστείο. Αφήστε λοιπόν τα τηλέφωνα γιατί κάθε ένας που θα παίρνετε θα σας λέει και άλλη μπούρδα. Υπάλληλοι είναι και θέλουν να σας κρατάνε στην τσίτα. Ούτε ημερομηνίες ξέρουν ακόμα, ούτε τιμές. Και εγώ αν δούλευα σε κατάστημα και με ρωτούσατε δε θα σας έλεγα δεν έχω ιδέα. Θα σας κρατούσα στην τσίτα μέχρι να έρθει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Παιδιά αγνοήστε τους γνωστούς των γνωστών και κάντε υπομονή. Η συσκευή δε θα έρθει νωρίτερα από άλλες χώρες, και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς αποκλειστικές πληροφορίες. Όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Δεν θα είναι μυστικό ούτε για αστείο. Αφήστε λοιπόν τα τηλέφωνα γιατί κάθε ένας που θα παίρνετε θα σας λέει και άλλη μπούρδα. Υπάλληλοι είναι και θέλουν να σας κρατάνε στην τσίτα. Ούτε ημερομηνίες ξέρουν ακόμα, ούτε τιμές. Και εγώ αν δούλευα σε κατάστημα και με ρωτούσατε δε θα σας έλεγα δεν έχω ιδέα. Θα σας κρατούσα στην τσίτα μέχρι να έρθει. Ναι δικαιο εχεις αλλά τέτοιο δούλεμα?Ερχετε μεσα στην εβδομάδα μου λένε??Να πουν ρε γαμότο στο μήνα να το καταλάβω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiro77 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Πια εταιρία είναι η καλύτερη για καρτοκινητό για το iphone4? Θα το φέρω από το εξωτερικό και θα το χρησιμοποιήσω με κάρτα. Υπάρχει καμιά κάρτα με internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 (edited) ακυρο να διαγραφει Edited August 6, 2010 by kopromax Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Eντάξει, η Cosmote είναι πραγματικά για γέλια... Κάτι είχα καταλάβει από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα αλλά μετά από αυτό που άκουσα... Κάλεσα πριν λίγο στην εξυπηρέτηση πελατών (1212) για να ρωτήσω το ποσό του λογαριασμού μου. Από σπόντα είπα να ρωτήσω και αν ξέρουν κάτι σχετικό με τη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα. Με μεγάλη σιγουριά η κατα τα άλλα ευγενέστατη κοπέλα μου απαντάει: "Το iPhone 4 έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αλλά εξαντλήθηκε! Λογικά θα υπάρχουν από Σεπτέμβρη νέα αποθέματα! Αλλά επειδή υπάρχει λίστα αναμονής μπείτε στο cosmote.gr να κάνετε κράτηση (!) ή πηγαίνετε σε κάποιο κατάστημα!":lol: Πραγματικά τους λένε επίτηδες να λένε βλακείες στο κόσμο? Τα βγάζουν από το μυαλό τους οι ίδιοι οι υπάλληλοι? Και γιατί? Αλλά εδώ δεν ήξερε ότι από το site δεν κάνεις κράτηση συσκευής αλλά απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος ώστε να σου στείλουν mail όταν θα είναι διαθέσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Eντάξει, η Cosmote είναι πραγματικά για γέλια... Κάτι είχα καταλάβει από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα αλλά μετά από αυτό που άκουσα... Κάλεσα πριν λίγο στην εξυπηρέτηση πελατών (1212) για να ρωτήσω το ποσό του λογαριασμού μου. Από σπόντα είπα να ρωτήσω και αν ξέρουν κάτι σχετικό με τη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα. Με μεγάλη σιγουριά η κατα τα άλλα ευγενέστατη κοπέλα μου απαντάει: "Το iPhone 4 έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αλλά εξαντλήθηκε! Λογικά θα υπάρχουν από Σεπτέμβρη νέα αποθέματα! Αλλά επειδή υπάρχει λίστα αναμονής μπείτε στο cosmote.gr να κάνετε κράτηση (!) ή πηγαίνετε σε κάποιο κατάστημα!":lol: Πραγματικά τους λένε επίτηδες να λένε βλακείες στο κόσμο? Τα βγάζουν από το μυαλό τους οι ίδιοι οι υπάλληλοι? Και γιατί? Αλλά εδώ δεν ήξερε ότι από το site δεν κάνεις κράτηση συσκευής αλλά απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος ώστε να σου στείλουν mail όταν θα είναι διαθέσιμο... Χαχαχαχ ακι εμένα αυτά μου είπε μια υπάληλος που πήγα σήμερα στο κατάστημα .Μού είπε πως εξαντλήθηκαν και περιμένουν καινούργια κομμάτια τέλη Αυγούστου!!!Εγ'ω φυσικά την αμφισβήτησα αλλά εκείνη το βιολί της.Ένα μάθημα πήρα απο όλη αυτή την ιστορία.Ποτέ ξανα cosmote για κινητό τηλέφωνο,ακόμα και αν έχω επιδότηση.Ειλικρινά μετά απο αυτά την θεωρώ του πεταματού την cosmote.Αλλα τι να περιμένεις απο μια εταιρεία που τη δημιούργησε το δημόσιο.Φαίνετε της έμειναν κατάληπα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Πια εταιρία είναι η καλύτερη για καρτοκινητό για το iphone4? Θα το φέρω από το εξωτερικό και θα το χρησιμοποιήσω με κάρτα. Υπάρχει καμιά κάρτα με internet? Νεο καρτοκινητο vodafone. Με 25€ καρτα, εχεις και unlimited ομιλια και sms για vodafone και μπορεις να ενεργοποιησεις το πακετο με τα 750mb, και να σου μεινουν και 4€ για αλλα δικτυα.... Εγω ετσι σκεφτομαι να το κανω... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Μόλις κάλεσα τη Vodafone, μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο "προς το τέλος του μήνα" αλλά δε γνώριζαν την τιμή. 'Ασχετο αλλά επίκαιρο - ένα καταναλωτικό tip: Αν έχετε επιδότηση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε και να κάνετε αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία. Πέρυσι που το έκανα εγώ, μόλις η εταιρεία Χ πληροφορήθηκε ότι φεύγω από το δίκτυό της και πηγαίνω στην εταιρεία Ψ, με πήραν τηλέφωνο από την Χ και μου πρόσφεραν διπλάσια επιδότηση καθώς και έκπτωση 25% στα πάγια των επόμενων 12 μηνών. Ασφαλώς, το ίδιο ακριβώς θα κάνω και φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ναι αλλα αν δεν κανουν, τι θα γινει; Χανεις και επιδοτηση και ολα... Ειναι σιγουρο οτι θα κανουν; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Για να αλλάξεις δίκτυο, εκτός από την αίτηση φορητότητας στο νέο, θα πρέπει να σε καλέσουν πρώτα από το παλιό για επιβεβαίωση. Όταν σε καλέσουν σε ρωτάνε "γιατί αλλάζετε δίκτυο;" εσύ απαντάς "επειδή η Ψ μου κάνει σούπερ επιδότηση" και σε ξαναπαίρνουν να σου πουν τη δική τους αντιπρόταση. Αν δεν σου κάνουν αντιπρόταση αλλά θέλεις να μείνεις στο δίκτυο τότε κατεβάζεις το κεφάλι και λες "λάθος, δε θέλω να αλλάξω δίκτυο, συνεχίζουμε". Αλλά στάνταρ κάνουν αντιπρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Αν δλδ παω σε καποιο καταστημα και το πω οτι μου μου δινουν απο cosmote καλη επιδοτηση και παγιο καλο, λες να μη βγαλω ακρη; Γιατι οντως μου δινει η cosmote και τα 2.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ευτυχως που δεν γραφουμε εκτος θεματος. http://www.s2ki.com/forums/html/emoticons/poke.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ευτυχως που δεν γραφουμε εκτος θεματος. http://www.s2ki.com/forums/html/emoticons/poke.gif Έχεις δίκιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiro77 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Νεο καρτοκινητο vodafone. Με 25€ καρτα, εχεις και unlimited ομιλια και sms για vodafone και μπορεις να ενεργοποιησεις το πακετο με τα 750mb, και να σου μεινουν και 4€ για αλλα δικτυα.... Εγω ετσι σκεφτομαι να το κανω... Που είναι αυτό το πακετο με τα 750mb? δεν το βλέπω στην ιστοσελίδα της vodafone Λέει ότι τα μακέτα mobile internet είναι για εκείνους με συμβόλαιο. Τι λέει το πρόγραμμα που προσφέρει 10mb την ημέρα για 1 ευρό? πόσο χαμηλώνει η ταχύτητα μετά τα 10mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Που είναι αυτό το πακετο με τα 750mb? δεν το βλέπω στην ιστοσελίδα της vodafone Λέει ότι τα μακέτα mobile internet είναι για εκείνους με συμβόλαιο. Τι λέει το πρόγραμμα που προσφέρει 10mb την ημέρα για 1 ευρό? πόσο χαμηλώνει η ταχύτητα μετά τα 10mb? Ρε παιδιά μην χαλάτε το topic .Αν θελετε προσωπικές ερωτήσεις στείλτε κανένα pm.Ξεφύγαμε πολύ απο το θέμα.Για να επιστρέψουμε πάλι στο iPhone 4:lol::lol: Λοιπόν πηρέ κανείς το iPhone 4 ??απο το εξωτερικό εννοείτε!!Βρήκατε κανένα πρόβλημα με την κεραία:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Που είναι αυτό το πακετο με τα 750mb? δεν το βλέπω στην ιστοσελίδα της vodafone Λέει ότι τα μακέτα mobile internet είναι για εκείνους με συμβόλαιο. Τι λέει το πρόγραμμα που προσφέρει 10mb την ημέρα για 1 ευρό? πόσο χαμηλώνει η ταχύτητα μετά τα 10mb? http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5663 εδώ είναι φίλε......!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Ρε παιδιά μην χαλάτε το topic .Αν θελετε προσωπικές ερωτήσεις στείλτε κανένα pm.Ξεφύγαμε πολύ απο το θέμα.Για να επιστρέψουμε πάλι στο iPhone 4:lol::lol: Λοιπόν πηρέ κανείς το iPhone 4 ??απο το εξωτερικό εννοείτε!!Βρήκατε κανένα πρόβλημα με την κεραία:confused: Πηρε ενας φιλος μου απο αγγλια (μενει κιολας εκει) και μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα. Ενα αλλο ατομο που το εχει, λεει πως ουτε και εκεινο εχει καποιο θεμα. Τελικα μηπως ηταν καποια παρτιδα κινητων προβληματικη; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Πηρε ενας φιλος μου απο αγγλια (μενει κιολας εκει) και μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα. Ενα αλλο ατομο που το εχει, λεει πως ουτε και εκεινο εχει καποιο θεμα. Τελικα μηπως ηταν καποια παρτιδα κινητων προβληματικη; Μάλλον δεν ήταν καμία προβληματική. Κάποιοι έπρεπε να βρουν ελάττωμα σε ένα τηλέφωνο που θα κάνει τους ανταγωνιστές να τρέχουν πάλι να το φτάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Δε θα διαφωνησω, αλλα ειδα στο youtube εναν, να βαζει το χερι του και οντως το σημα να πεφτει κατακορυφα. Οποτε παιζει να υπαρχει καποιο προβλημα. Απλα οχι σε τετοια εκταση που το παρουσιαζουν. Και μην ξεχναμε, οτι σε καθε παρτιδα, παντα θα υπαρχουν μερικα ελαττωματικα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Δε θα διαφωνησω, αλλα ειδα στο youtube εναν, να βαζει το χερι του και οντως το σημα να πεφτει κατακορυφα. Οποτε παιζει να υπαρχει καποιο προβλημα. Απλα οχι σε τετοια εκταση που το παρουσιαζουν. Και μην ξεχναμε, οτι σε καθε παρτιδα, παντα θα υπαρχουν μερικα ελαττωματικα. Το ίδιο έκανα και εγώ σε κάποια άλλα τηλέφωνα (πχ ΝΟΚΙΑ 6700) και το σήμα έπεφτε κατακόρυφα όταν έπιανα με την χούφτα το σημείο που είναι η κεραία. Το πρόβλημα είναι έντονο σε σημεία με πιο ασθενικό σήμα και ανεπαίσθητο σε σημεία με ισχυρό σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts