marios1203 Δημοσιεύτηκε June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 18, 2010 Γεια σας παιδια εχω μερικες αποριες σχετικα με τις αδιες χρησης των windows xp professional. 1) Τι ειναι η corp εκδοση ; 2) Τι ειναι η VLK εκδοση και ποια διαφορα εχει απο την ΟΕΜ ; 3) Γιατι η VLK εκδοση δεν ζηταει ενεργοποιηση των windows και η OEM ζηταει ; ευχαριστω παρα πολλη για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Γεια σας παιδια εχω μερικες αποριες σχετικα με τις αδιες χρησης των windows xp professional. 1) Τι ειναι η corp εκδοση ; 2) Τι ειναι η VLK εκδοση και ποια διαφορα εχει απο την ΟΕΜ ; 3) Γιατι η VLK εκδοση δεν ζηταει ενεργοποιηση των windows και η OEM ζηταει ; ευχαριστω παρα πολλη για τον χρονο σας. Η VLK είναι ειδική έκδοση που διαθέτει η M$ σε εταιρείες και οργανισμούς που αγοράζουν πάρα πολλές άδειες χρήσης και δεν απαιτεί ενεργοποίηση - η εγκατάστασή της γίνεται μόνο με ένα κλειδί (δλδ κάθε Η/Υ έχει το ίδιο κλειδί). Η OEM έκδοση σε υποχρεώνει να κάνεις την εγκατάσταση σε καθαρό δίσκο (όχι upgrade) και "θεωρητικά" διατίθεται μόνο με την αγορά νέου Η/Υ - απαιτεί ενεργοποίηση. Όσον αφορά την corp νομίζω είναι ίδια με την VLK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1203 Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Μαλιτσα και αν ενα κλειδι το χρισιμοποιησουμε παρα πολλες φορες και μετα η MS μας βγαλει ενα μηνυμα κατω στα δεξια στην οθονη εκει που ειναι το ρολοι οπου λεει τα windows σας δεν ειναι αυθεντικα ( κατι τετοιο ) σε αυτη την περιπτωση τι κανουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Μαλιτσα και αν ενα κλειδι το χρισιμοποιησουμε παρα πολλες φορες και μετα η MS μας βγαλει ενα μηνυμα κατω στα δεξια στην οθονη εκει που ειναι το ρολοι οπου λεει τα windows σας δεν ειναι αυθεντικα ( κατι τετοιο ) σε αυτη την περιπτωση τι κανουμε ; Το μήνυμα αυτό βγαίνει όταν το κλειδί που έχει χρησιμοποιηθεί είναι ή έγινε blacklisted (δλδ ανήκει σε αυτά που έχουν χαρακτηριστεί ως πειρατικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Μαλιτσα και αν ενα κλειδι το χρισιμοποιησουμε παρα πολλες φορες και μετα η MS μας βγαλει ενα μηνυμα κατω στα δεξια στην οθονη εκει που ειναι το ρολοι οπου λεει τα windows σας δεν ειναι αυθεντικα ( κατι τετοιο ) σε αυτη την περιπτωση τι κανουμε ; Εμένα μου είχαν πει ότι το κάθε κλειδί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι και καλά για Χ εγκαταστάσεις. Και πως αν αυξηθούν οι Η/Υ πάνω από το Χ σου λένε ότι παίζει πειρατική κόπια. Αν θες να το ξανακάνεις γνήσιο έχω ακούσει για το Windows Genuine Advantage, παιδί μου πε ότι το κανε και είναι εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 OEM/SLP είναι εκδόσεις που είναι προενεργοποιημένες και δεν χρειάζονται ενεργοποίηση μέσω Internet. Αυτές οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες μόνο στους κατασκευαστές OEMs υπολογιστών όπως η DELL η HP κλπ... DSP είναι οι εκδόσεις που πωλούνται με νέο υπολογιστή. Κάποιοι μικροί OEMs που δεν μπορούν να πάρουν OEM/SLP αναγκάζονται να δίνουν εκδόσεις DSP με τους υπολογιστές τους (βλ. Πλαίσιο, Multirama κλπ). Οι εκδόσεις DSP απαιτούν κανονικά ενεργοποίηση μέσω Internet και κατόπιν της ενεργοποίησης τους, «δενονται» με το συγκεκριμένο υπολογιστή (mainboard). Με αυτή την έννοια, δεν μπορεί κανείς να μεταφέρει την άδεια του σε άλλο υπολογιστή. H retail εκδοση ειναι μεταφερσιμη, γι αυτό οι εκδόσεις DSP κοστίζουν 1/3 της έκδοσης Retail. Ενεργοποιηση δεν θελουν μονο οι VLK εκδοσεις. Οι DSP και retail θελουν ενεργοποιηση. Οπως καταλαβαινεις το κολπο ειναι λογιστικο, και αφορα την μεταφερσιμοτητα για επιχειρησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 εαν καποιος μπορει να δωσει μια λυση! ενας φιλος μου εχει windows xp pro αγγλικα! μπορω να του περασω απο πανω τα αντιχτοιχα ελληνικα χωρις να χασεις της ρυθμισεις του? repair install δηλαδη! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 εαν καποιος μπορει να δωσει μια λυση! ενας φιλος μου εχει windows xp pro αγγλικα! μπορω να του περασω απο πανω τα αντιχτοιχα ελληνικα χωρις να χασεις της ρυθμισεις του? repair install δηλαδη! Όχι, δε γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Όχι, δε γίνεται αυτό. Αλλά μπορείς να βάλεις ελληνικό Mui. Δες τη λίστα εδώ: http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=4&ved=0CCkQFjAD&url=http%3A%2F%2Fdownload.microsoft.com%2Fdownload%2F6%2F2%2Fe%2F62e61f10-e106-4f4c-a862-63eec2b41efb%2Freadme.htm&rct=j&q=how%20to%20install%20mui%20windows%20xp%20pro&ei=OLItTKGiI56kOMPS4OkB&usg=AFQjCNHGSbxWm9gLzUdnFPSit3wDLaOrJQ Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Επίσης στην περίπτωση που για παράδειγμα, καεί η μητρική και δεν υπάρχει πια στην αγορά για να βάλεις την ίδια, απαιτείται να την αλλάξει με μία διαφορετική, κανονικά η DSP έκδοση των windows που έχεις αγοράσει δεν θα παίζει. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τη microsoft hellas και να σου δώσουν νέο αριθμό ενεργοποίησης. Το είχα πάθει πριν από κάποιο καιρό, κάηκε μητρική λόγω ΔΕΗ αλλά επειδή ήταν παλιό μηχάνημα στην ουσία άλλαξα τα πάντα. Τους πήρα τηλέφωνο και ενεργοποίησα το μηχανάκι με το παλιό κλειδί. Τουλάχιστον σε αυτό, η ms δείχνει μια κατανόηση. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts