Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μονο ενα δινουν εδω. εμενα ειχε το ασπρο-μπλε σκουρο.

Ευχαριστω.

Παλι μπανανια η ελλαδα.... στο φτυσιμο μας εχουν οι αντιπροσωπειες.

Αξιζει το κινητο τουλαχιστον ?

:wacko::wacko:

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1.6 έχει και θα πάρει κάποια στιγμή και το 2.1

Μεχρι εκει? η θα παρει και 2.2 ? ακουγετε οτι δεν θα παει σε παραπανω... αληθευει?

Παίδες ξέρει κανένας τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να αναβοσβήνει το led όταν το έχω αθόρυβο και έχω αναπάντητη κλήση? Αν δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση μήπως υπάρχει κάποιο app?

Μεχρι εκει? η θα παρει και 2.2 ? ακουγετε οτι δεν θα παει σε παραπανω... αληθευει?

Για 2.2 γενικά δεν έχει ακουστεί ακόμα καμία σοβαρή ανακοίνωση. (Πέρα από φήμες).

Είναι πολύ πιθανό να πάρει αλλά για παραπάνω δεν πιστεύω. Γενικά βρίσκεται πολύ πίσω σε αναβαθμίσεις.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω.

Παλι μπανανια η ελλαδα.... στο φτυσιμο μας εχουν οι αντιπροσωπειες.

Αξιζει το κινητο τουλαχιστον ?

:wacko::wacko:

μια χαρα ειναι το κινητο.δεν θα πω για τα λεφτα του,γιατι κατα την γνωμη μου αξιζει παραπανω.

απο θεμα hardware μπορει να παρει μεχρι και την 2.2, παραπανω οχι. τωρα αν θα παει ποτε σε 2.2, ειναι αλλο θεμα,μακαρι.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

μια χαρα ειναι το κινητο.δεν θα πω για τα λεφτα του,γιατι κατα την γνωμη μου αξιζει παραπανω.

φίλε μου για τα λεφτά του να πεις. και εξήγώ τους λόγους.

1. η καταστκευή του δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο στιβαρή όπως του χ10 μίνι, το πίσω καπάκι τρίζει συνέχεια σαν καμιά φτηνοδουλειά. μου το αλλάξανε και ξανατρίζει θα το σπάω καμιά μέρα!:mad:

2. έχεις την 3αρα κάμερα χωρίς καν led και autofocus! αν είναι δυνατόν στις μέρες μας!

εμένα τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.

υ.γ τουλάχιστον ας μην είχε το θεμα με το καπάκι!

PaOk RE!!!!

φίλε μου για τα λεφτά του να πεις. και εξήγώ τους λόγους.

1. η καταστκευή του δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο στιβαρή όπως του χ10 μίνι, το πίσω καπάκι τρίζει συνέχεια σαν καμιά φτηνοδουλειά. μου το αλλάξανε και ξανατρίζει θα το σπάω καμιά μέρα!:mad:

2. έχεις την 3αρα κάμερα χωρίς καν led και autofocus! αν είναι δυνατόν στις μέρες μας!

εμένα τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.

υ.γ τουλάχιστον ας μην είχε το θεμα με το καπάκι!

συγχωρεσε με αλλα επιασα στα χερια μου το χ10 μινι και μου φανηκε σαν παιχνιδακι απο τα αυγα κιντερ. και ειναι γυρω στα 60 αυρω ακριβοτερο.χιλιες φορες το χ8 παρα αυτο,γνωμη μου...

για το καπακι αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πηγαν να κανουν κατι πιο ντιζαινατο (για τον τροπο που ανοιγει εννοω,δεν ξερω αν υπαρχει αλλο κινητο που ανοιγει ετσι) και δεν τους βγηκε, μικρο κατασκευαστικο λαθος.

για το φλας θα συμφωνησω, επρεπε να το εχει,αν και δεν πολυ χρησιμοποιω την καμερα.

υγ. σορυ zxr, δεν ειχα δει το κουμπι για multi-quote.

βρε παιδια πάω να κάνω αναβαθμιση στο 2.1 και οταν συνδεω το κινητο μου λεει οτι δε μπορει να βρει την καρτα μνημης ενώ την εχω μεσα! και δε γίνεται αναβαθμιση τελικα! ξερετε γιατί γίνεται αυτό?

συγχωρεσε με αλλα επιασα στα χερια μου το χ10 μινι και μου φανηκε σαν παιχνιδακι απο τα αυγα κιντερ. και ειναι γυρω στα 60 αυρω ακριβοτερο.χιλιες φορες το χ8 παρα αυτο,γνωμη μου...

για το καπακι αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πηγαν να κανουν κατι πιο ντιζαινατο (για τον τροπο που ανοιγει εννοω,δεν ξερω αν υπαρχει αλλο κινητο που ανοιγει ετσι) και δεν τους βγηκε, μικρο κατασκευαστικο λαθος.

για το φλας θα συμφωνησω, επρεπε να το εχει,αν και δεν πολυ χρησιμοποιω την καμερα.

υγ. σορυ zxr, δεν ειχα δει το κουμπι για multi-quote.

Νια φίλε μου αλλά είναι πάρα πολύ στιβαρό το μίνι

PaOk RE!!!!

βρε παιδια πάω να κάνω αναβαθμιση στο 2.1 και οταν συνδεω το κινητο μου λεει οτι δε μπορει να βρει την καρτα μνημης ενώ την εχω μεσα! και δε γίνεται αναβαθμιση τελικα! ξερετε γιατί γίνεται αυτό?

Βεβαιωσου εξαρχης οτι το τηλεφωνο σου αναγνωριζει τη καρτα. Αν οχι, τοτε αφαιρεσε την και ξαναβαλτην κανοντας επανεκινηση του τηλεωφωνου.

I fly with ASICS DynaFlyte 2

Προτεινω να κανουμε συλλογο ''οι xperioi'' και να παιρνουμε ολοι μας καθε μερα τηλεφωνο οσες φορες μπορυμε στην sony ericsson να κανουν αναβαθμιση σε 2.2 :D:D

Καλησπέρα κι από εμένα.

Σήμερα πήρα το Χ8 και θα το έχω στα χέρια μου την Παρασκευή με το καλό. Οπότε είμαι ένα καινούριο μέλος της παρέας ;)

Έχω διαβάσει αρκετές από τις σελίδες που έχετε γράψει και έχω σκοπό να διαβάσω και τις υπόλοιπες. ( Ωραία κουβεντούλα κάνετε πάντως :D )

Καταρχήν θα ήθελα να ρωτήσω τι προτείνετε σαν τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνω μόλις το βγάλω από το κουτί του. Απ΄ ότι κατάλαβα το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να προχωρήσω στο update της συσκευής και μετά να κατεβάσω εφαρμογές. Ποιες εφαρμογές πιστεύετε ότι πρέπει να έχουν όλοι οι χρήστες μέσα?

Τέλος μια ερώτηση σχετικά με το gps επειδή δεν έχω καμία ιδέα. Ποιο free πρόγραμμα θεωρείτε καλύτερο για gps? Επίσης αν βάλω σπασμένο πρόγραμμα υπάρχει περίπτωση να υπάρξει θέμα με την εγγύηση μου?

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ

ΘΥΡΑ 7 8-2-81 -------------- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Καλώς ήρθες στο forum!

Για αρχή μπορείς να διαβάσεις το SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ . Εννοείται ότι κάνεις το update προτού περάσεις οτιδήποτε κι αν θέλεις και root. Όσον αφορά τις εφαρμογές αυτό είναι καθαρό δικό σου θέμα αναλόγως τη χρήση που του κάνεις. Δες την Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android για αυτό.

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Προτεινω να κανουμε συλλογο ''οι xperioi'' και να παιρνουμε ολοι μας καθε μερα τηλεφωνο οσες φορες μπορυμε στην sony ericsson να κανουν αναβαθμιση σε 2.2 :D:D

Αφου ακουγετε οτι ΔΕΝ μπορει να παει παραπανω απο 2.1........

Χαμενα θα πανε τα τηλεφωνηματα. Ειναι ενας λογος που με φρεναρει στην αγορα του.....

Καλώς ήρθες στο forum!

Για αρχή μπορείς να διαβάσεις το X10/X10 mini FAQ . Εννοείται ότι κάνεις το update προτού περάσεις οτιδήποτε κι αν θέλεις και root. Όσον αφορά τις εφαρμογές αυτό είναι καθαρό δικό σου θέμα αναλόγως τη χρήση που του κάνεις. Δες την Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android για αυτό.

Ευχαριστώ πολύ. Αν και είμαι παλιός είναι τα πρώτα μου posts.

Το FAQ που μου λες να διαβάσω είναι από το Χ10? Σίγουρα να διαβάσω αυτά? Επίσης κάνε μια δίορθωση στο Link γιατί άνοιγει η σελίδα http://www.myphon/ κι όχι το topic με το FAQ :p

Τώρα για τις εφαρμογές η ερώτηση που έκανα ήταν καθάρα να δω τι χρησιμοποιεί ο καθένας. Σίγουρα είναι θέμα γούστου αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποια που "όλοι" θα ήταν καλό να έχουν :)

Edited by X-ray7

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ

ΘΥΡΑ 7 8-2-81 -------------- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Ευχαριστώ πολύ. Αν και είμαι παλιός είναι τα πρώτα μου posts.

Το FAQ που μου λες να διαβάσω είναι από το Χ10? Σίγουρα να διαβάσω αυτά? Επίσης κάνε μια δίορθωση στο Link γιατί άνοιγει η σελίδα http://www.myphon/ κι όχι το topic με το FAQ :p

Τώρα για τις εφαρμογές η ερώτηση που έκανα ήταν καθάρα να δω τι χρησιμοποιεί ο καθένας. Σίγουρα είναι θέμα γούστου αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποια που "όλοι" θα ήταν καλό να έχουν :)

Στα βασικά το FAQ είναι μια χαρά. Τώρα που άλλαξε η έκδοση αν έχεις καμιά απορία ρώτα και αν ξέρει κάποιος θα σου απαντήσει.

Από εφαρμογές θα χρειαστείς λογικά:

handcent sms, κάποιο file manager (εγώ έχω τον es file explorer), κάποιο launcher για να διομορφώσεις την εμφάνιση του τηλεφώνου σου (πχ launcher pro, ADW.Launcher), το Documents to GO για office, το rockplayer για να βλέπεις βιντεάκια με υπότιτλους, τον opera mini και τον skyfire για browser, κάποιο calendar widget και ένα barcode scanner (εγώ έχω το shopsavvy). Αυτά γενικά. Για περισσότερα δες και την Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android.

δουλευει το barcode scanner;

αφου δεν εχει auto focus το Χ8

Για την εφαρμογή barcode scanner δεν ξέρω γιατί δεν την έχω δοκιμάσει. Το shopsavvy που το δοκίμασα σε μερικά QR codes μου τα εμφάνισε κανονικά.

Αν έχει την εφαρμογή neoreader σε stock μορφή τότε θα δουλεύει και το barcode scanner

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έχει την εφαρμογή neoreader σε stock μορφή τότε θα δουλεύει και το barcode scanner

ναι αυτο ακριβως

το Χ8 δεν ειχε ποτε το neoreader, οποτε μαλλον γι' αυτο το λογο δε δουλευει

Δουλευει μονο απο την οθονη απο το pc και οχι live.. και εγω το shopsavy εχω.. και οσο το εχω δοκιμασει κανονικα δεν λειτουργει.. στο pc ομως εχω βαλει καποιες εφαρμογες μεσω του scanner..

ναι αυτο ακριβως

το Χ8 δεν ειχε ποτε το neoreader, οποτε μαλλον γι' αυτο το λογο δε δουλευει

Πάντως μια δοκιμή ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Δείτε το και αν δεν δουλεύει uninstall, απλά και όμορφα ;)

*EDIT* Δοκιμάστε λίγο και το Barcode Scanner. Λένε πως αποδίδει καλύτερα σε συσκευές με χαμηλή ανάλυση κάμερας αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το autofocus.

Edited by DaRk_dOg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα: πως να αποθηκεύσω τις επαφές μου απο το Χ8 στον υπολογιστή;;;

με το PC suite πάντως δεν μπορώ να συνδεθώ...

Ευχαριστώ πολύ

καλησπέρα σε όλους. Απο χθες είμαι κάτοχος του x8 και δεν μπορώ να το αναβαθμίσω σε 2.1. Το συνδέω στο pc, το αναγνωρίζει το pc companion, μου λέει οτι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση αλλα στο δεύτερο βήμα σταματάει και μου λέει: Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ή η εκκίνηση των στοιχείων ενημέρωσης του λογισμικού τηλεφώνου. Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8