periklis_p Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Εδώ και περίπου μια εβδομάδα λειτουργώ το κινητό με την 0.28b. Πολύ γρήγορη, εξαιρετική έκδοση. Αυτό που διακρίνω είναι μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας. Μόνο η φόρτιση που μετά θα κάνω wipe battery stats κρατάει. Από 'κει και πέρα μου τρώει 50-60% την ημέρα, ενώ με την 0.25, με την ίδια χρήση κράταγε 4 μέρες περίπου. Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Καλησπέρα παίδες!! Ανεξηγητα χάλασε μάλλον ο μηχανισμός της SIM ή της κεραιας τη παρασκευη.. βαζω PIN και δεν συνδέεται ποτε.. του βαλα μαμά λογισμικο μπας κ εφταιγε αυτο που του χα αλλα τζιφος.. Οποτε εχω 2 ερωτησεις: 1)Πόση εγγύηση έχει? Αν έχει 2 χρόνια τοτε είμαι καλλυμένος να πάω να μου το φτιάξουν (κλειδωθηκε ο bootloader οποτε δε θα χω πιστευω προβλημα) 2)Έχει κανένα Sony Service Center προς δυτικά προάστια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 1) Εγγύηση 2 χρόνια πανευρωπαϊκά! 2) ΙΛΙΟΝ KAPA TECK-Α∆ΑΜΙ∆ΗΣ Α.ΠΑΠΑΝ∆ΡΕΟΥ 256(ΝΥΜΦΑΙΟΥ) 210-2620511 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Παιδιά ακόμη έχει πρόβλημα της αδελφής μου όσον αφορά τη λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών... Κολλάει στη λήψη και μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή. Το κινητό μπαίνει κανονικά σε wi-fi, γίνεται πλοήγηση και φυσικά υπάρχει χώρος για εγκατάσταση εφαρμογών. Μπορεί να σκεφτεί κανείς καμια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paylos_2009 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Γεια σας μηπως μπορει να μου δωσει καποιος καποιο λινκ για να περασω τα android 4 στο χ8 μου? γιατι εχω μπερδευτει λιγακι με ολα αυτα!! ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Αν κ θα μεταφερθούν τα ποστ μας πάρε το λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ρε παιδια με την prime hd τι εγινε?την παρετησαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Λοιπόν, για να κάνουμε μια σούμα.... Ας πούμε ότι κάποιος είναι με την gdx24/jim. Έχει την activehome, No-frills cpu control, και λαγκάρει λίγο το κινητό. Με 10W52, αξίζει να φύγει η stock kernel; Και αν ναι, ποια, η Alfs ή η nAa; Η gdx είναι δοκιμασμένη και κάνει αυτά που θέλουμε. Υπάρχει κάποιος συνδυασμός kernel και rom που να κάνει την διαφορά στην απόδοση; Και να αξίζει την ιστορία; Συγγνώμη που ρωτάω τα γνωστά, αλλά τα περισσότερα σχόλια, τώρα που τα διαβάζω πάλι, είναι βασισμένα το "πείραμα και την αίσθηση", δηλαδή γουστάρισμα... Εγώ μιλάω για καθημερινή απόδοση, και αν αξίζει τον κόπο. Θα έκανα όλα τα πειράματα, αλλά το ψιλοφοβάμαι, μην κάτσει στραβή με το κινητάκι, που είναι το απόλυτο κλασσικό μετά τα cmd-z7 και w810.... Οπότε, τί λέτε παιδιά; Να το δοκιμάσω, ή δεν αξίζει η διαφορά απόδοσης; Και αν αξίζει, ποιος συνδυασμός είναι πιο αποδοτικός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ρε παιδιά, πώς κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Χ8? Σε original έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 @thouthou ακόμα το σκέφτεσαι;;; Έπρεπε με τέτοια ημερομηνία να το έχεις κάνει από ΧΤΕΣ! Απλά να ξέρεις ότι ο Alfs v09a είναι unstable με screen cuts (τουλάχιστον αυτό παρουσίασε σε εμένα). Οπότε βάζεις GDX 028b και alfs v08a μαζί με κάποια addons και θα δεις άλλο κινητό! @skoupas SUS.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnniac Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Γεια σας παιδιά.. Λοιπόν έχω το xperia x8 και τρέχει με το GingerSony | V02b | CM 7.2 |.... Για κάποιον λόγο δεν συνδέεται με τον google account.. ξέρει κανείς τι πρόβλημα παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Όντως άλλο κινητό... Ο καλύτερος οδηγός είναι εδώ, γιατί αυτοί στο xda και στο youtube λένε ό,τι προλαβαίνουν. Με την 23b δεν πήγαινε πολύ καλά, αλλά με την 28 πάει μια χαρά... Ελπίζω να μην μου ξανακάνει αυτό το περίεργο, που μετατοπίστηκε η οθόνη μισό δάκτυλο δεξιά.... Α, και στον οδηγό, κάποιος να προσθέσει ότι πρέπει να κλείσουν όλα τα antivirus, adaware κλπ, γιατί κόβουν την διαδικασία στην μέση... Ευχαριστώ Άλκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Θα στο ξανακάνει γιατί πέρασες τον 09a GDX που έχει πρόβλημα. Πέρνα τον 08a GDX, μετά μέσω CWM το update-rom-chargemon+vold++AlfsKern.v1-8.zip και τέλος εγκατέστησε τα addons που θα βρεις στη σελίδα της GDX. Επανεγκατάσταση GDX 028b και είσαι έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) καλημερα.... Στο se X8 του υιού μου,εδω και λιγο καιρο ενω μπαινω στο Google Play και μου δειχνει τις εφαρμογες που πρεπει να ανανεωθουν,οταν παταω εγκατασταση ενημερωσης,φορτωνει κανονικα η πρασινη μπαρα και φορτωνει και φορτωνει....και τιποτα δεν γινεται.....Διεγραψα το παλιο Μαρκετ(3.5.15),εβαλα το 3.5.19,μετα εβαλα το τελευ\ταιο,εκανα uninstall τις ενημερωσεις,clear data κλπ...αλλα τιποτα... Κανενας χριστιανος μηπως ξερει να βοηθησει;; Ααα το κινητο ειναι root me Εκδοση android:2.2.9 kernel: 2.6.29 mod version : Floyo by racht Aρ.εκδοσης:0.25 Eυχαριστω πολυ!!! . Edited September 6, 2012 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) Θα στο ξανακάνει γιατί πέρασες τον 09a GDX που έχει πρόβλημα. Πέρνα τον 08a GDX, μετά μέσω CWM το update-rom-chargemon+vold++AlfsKern.v1-8.zip και τέλος εγκατέστησε τα addons που θα βρεις στη σελίδα της GDX. Επανεγκατάσταση GDX 028b και είσαι έτοιμος! Δεν έβαλα την 09, έβαλα αυτή που έχεις στην υπογραφή σου. Έβαλα και τα update-GingerDX-Alfs-addon, και μου το έκανε μόνο στην αρχή. Δεν μου το ξανάκανε 5 μέρες, και το κινητό πετάει... Και με μέτρια χρήση, στα 600 ή στα 691, τουλάχιστον 60 ώρες μπαταρία... Edited September 7, 2012 by thouthou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Τότε όλα καλά! Εγώ πάλι λέω να δοκιμάσω το νέο update της GingerZaraki που βγήκε πρόσφατα. Με ικανοποίησε αρκετά η 07 που δοκίμασα το καλοκαίρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chionis92 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά και καλως σας βρήκα!Χτες έπεσε στα χέρια μου ένα Xperia x8 μιας και το παλιό μου κινητό μου έβγαλε πρόβλημα με την οθόνη αφής.Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με το Android έχω κάποιες απορίες και ερωτήσεις! 1)Είδα οτι υπάρχουν διάφορες εκδόσεις Android για το x8 αλλά δεν ξέρω τι παίζει απο πλευράς δυνατοτήτων.Ποια θα μου προτείνατε να βάλω?(δε καίγομαι να είναι η πιο σουπερ ντουπερ έκδοση,ας μην είναι και η τελείως καινούρια αρκεί να είναι καλή και γρήγορη).Τώρα έχω πάνω την έκδοση 2.1 update1 και το έχω κάνει root. 2)Αν βάλω κάποια από αυτές τις εκδόσεις θα έχω κάποιο προβλήμα με το android market?Θα μπαίνει κανονικά? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Edited September 9, 2012 by chionis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) παιδια η gdx v29 δε θα βγει? Καλησπέρα παιδιά και καλως σας βρήκα!Χτες έπεσε στα χέρια μου ένα Xperia x8 μιας και το παλιό μου κινητό μου έβγαλε πρόβλημα με την οθόνη αφής.Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με το Android έχω κάποιες απορίες και ερωτήσεις! 1)Είδα οτι υπάρχουν διάφορες εκδόσεις Android για το x8 αλλά δεν ξέρω τι παίζει απο πλευράς δυνατοτήτων.Ποια θα μου προτείνατε να βάλω?(δε καίγομαι να είναι η πιο σουπερ ντουπερ έκδοση,ας μην είναι και η τελείως καινούρια αρκεί να είναι καλή και γρήγορη).Τώρα έχω πάνω την έκδοση 2.1 update1 και το έχω κάνει root. 2)Αν βάλω κάποια από αυτές τις εκδόσεις θα έχω κάποιο προβλήμα με το android market?Θα μπαίνει κανονικά? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! 1)Καλως σε βρηκαμε και εμεις.Αφου του εχεις κανει root δεν αξιζει να εχεις την official rom.Οποτε πρεπει να περασεις μια costume rom.Εγω σου προτεινω την GDX v28 ,οπως και οι πιο πολλοι απο εδω.(λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486)(εχει και οδηγιες για το install) αν δεν σε ικανοποιηση κοιτα μηπως μπορεισ να ξεκλειδωσεις τον bootloader αλλα δεν γινεται σε ολα..περνα σε stock kernel την παραπανω rom πρωτα και υστερα βλεπουμε.. ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3902267#post3902267 .θα σου λυθουν αρκετες αποριες!! 2)οχι δεν θα εχεις κανενα προβλημα Edited September 9, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chionis92 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου για την πολύτιμη βοήθειά σου!Η συγκεκριμένη έκδοση που μου προτείνεις είναι official ή unofficial?Τι διαφορές έχει με αυτή που έχω τώρα?Ελληνικά υποστηρίζει? Update: Μια ακόμη ερώτηση.Ποια έκδοση είναι για stock kernel?Η GingerDX v028b ή GingerDX Alfs Kernel AddOn v007? Edited September 9, 2012 by chionis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Ευχαριστώ φίλε μου για την πολύτιμη βοήθειά σου!Η συγκεκριμένη έκδοση που μου προτείνεις είναι official ή unofficial?Τι διαφορές έχει με αυτή που έχω τώρα?Ελληνικά υποστηρίζει? Update: Μια ακόμη ερώτηση.Ποια έκδοση είναι για stock kernel?Η GingerDX v028b ή GingerDX Alfs Kernel AddOn v007? κατεβασε αυτο http://www.mediafire.com/?8atcliiah426vjh (unofficial)(Ελληνικά υποστηρίζει) αν θες οι ρυθμίσεις να μοιάζουν με ics κατεβασε και αυτο http://code.google.com/p/gingerdx/downloads/detail?name=update-ICSified-Settings.zip ειναι πιο γρηγορη πιο smooth και αλλα παρα πολλα..ειναι μια απο τις καλιτερες Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chionis92 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Κατάφερα και την πέρασα με επιτυχία!Φοβερή έκδοση!Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου να σαι καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 162 ώρες συνεχούς λειτουργίας με την μπαταρία στο 2% περιττο να σου πως με τρολλαρες κι αυτο δε μου αρεσει καθολου... :lol: Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisMl Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα προβληματάκι με το κινητό... μου κολλάει πολύ συχνά και γενικά δεν αποκρίνεται καθόλου γρήγορα. Το έχω κάνει root κι έχω εγκαταστήσει Ginger DX και το χρησιμοποιώ με τον Go Launcher EX... από εφαρμογές έχω πολύ λίγες εγκατεστημένες κι έχω πετάξει έξω facebook, youtube κλπ.... καμιά ιδέα; Πως μπορώ να το κάνω λίγο πιο γρήγορο; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 H λύση στο πρόβλημα σου είναι ο custom kernel! Για κάποιον που ρώτησε για GDX 029, ο eagleeyetom αναφέρει πως θα βγει μόλις είναι έτοιμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ρε παιδιά επειδή είμαι άσχετος με τα android και θέλω να περάσω κάτι καλύτερο από την 2.1 που έχει πάνω του, υπάρχει κανένας οδηγός που να λέει σε απλά ελληνικά και να εξηγεί τι πρέπει να κάνω? Πήγα να κάνω αυτό που γράφει στην υπογραφή του ο άλκης αλλά είδα ότι γράφει ημερομηνία 12W03 και σταμάτησα. Έχω δει διάφορους οδηγούς αλλά ντρέπομαι που το λέω, δεν καταλαβαίνω Χριστό! Στο iphone είναι πολύ πιο απλοί οι οδηγοί. Αλλά επειδή στο Χ8 της γυναίκας τελειώνει η μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ όταν ενεργοποιήσει τα data, κάτι πρέπει να κάνω. Οποιαδήποτε απάντηση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts