Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mπες στο προγραμμα που ακους τη μουσικη, πατα παραταταμενα πανω του και θα βρεις την επιλογη για ringtone. Αλλιως μεσω ενος file manager νομιζω μπορεις να το ορισεις και σαν ringtone..

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Mπες στο προγραμμα που ακους τη μουσικη, πατα παραταταμενα πανω του και θα βρεις την επιλογη για ringtone. Αλλιως μεσω ενος file manager νομιζω μπορεις να το ορισεις και σαν ringtone..

εχω το αρχικο προγραμμα που παιζει μουσικη αλα τπτ

Ααα. Εγω με το PowerAMP παταω παρατεταμενα πανω στο κομματι και μπαινει.. Με καποιον file manager δε γινεται τιποτα;

Kuyandroid 4.5 ?????

τι ρομ είναι αυτή;;;

εγώ ξέρω την

kuyaDROID 3.2......... πλάκα πλάκα ξέρουμε αν δουλεύει το Lite tweak σε αυτήν;;;

Την βρηκα προς το τελος του σχετικου θεματος φιλε στο xda σε link. Δεν την εχει στην πρωτη σελιδα. Ακολουθησα τη σχετικη διαδικασια και την εβαλα μεσω CWM και ολα μια χαρα. Αν θες να σου δωσω το link. Καλη μου φαινεται παντως και με παραμετροποιησεις αρκετες ακομη και για τον kernel.

παιδεια 8α τρελα8ω..μου χαλασε η οθονη του κινιτοu μοu .help.μηπως 3ερει κανεις ποσο περιποu κοστιζει η επισκεuη?μπορω τωρα να περασω το επισιμο 2.1 ωστε να μην φαινεται το "πειραγμα'?sos

Ελπιζω μονο να εχεις κανει backup τα πραγματα σου απο μεσα {οπως επαφες κτλ)

Αναψε το κιν εστω και με σπασμενη οθονη (δηλ πατα το κουμπι ενεργοποιησης για 2 - 3 δευτερολεπτα..ανοιξε στο μεταξυ το Pc companion και πηγεναι εκει που λεει επιδιωρθωση συνδεσε το τηλεφωνο επανω κανονικα πρεπει να το αναγνωρισει πατας μονομα το πισω κουμπι και ξεκιναει η φορτιση της μαμα rom...Ειναι λιγο δυσκολο στα τυφλα αλλα δεν γινεται αλλιως....

www.corollaclub.com

www.clubcento.gr

Παιδιά από χθες όποια rom και να βάλω έχω το εξής πρόβλημα... το wifi μου το ενεργοποιώ και μετά από 5 δευτερόλεπτα κλείνει από μόνο του ούτε scan δεν προλαβαίνει να κάνει....

αυτή τη στιγμή έχω nAa v11 με mini cm 2.1.9 και το tweak του Δημήτρη (lite version)

παιδεια 8α τρελα8ω..μου χαλασε η οθονη του κινιτοu μοu .help.μηπως 3ερει κανεις ποσο περιποu κοστιζει η επισκεuη?μπορω τωρα να περασω το επισιμο 2.1 ωστε να μην φαινεται το "πειραγμα'?sos

Aν δεις 2-3-4 σελιδες πιο πριν, ο superuser μου δινει οδηγιες για το πως θα ξεκλειδωσω ενα κινητο που βρηκα. Ολα εγιναν με κλειστο κινητο, οποτε δε θα εχεις προβλημα!

ok δεν ωρηκα καποιο προβλημα με το να περασω τν 2.1.....3ερεται αν θα μ το καλυπτει η εγγυηση κ αν οχι ποσο θα νου παρον για επισκευη?θα με συμφερει η ν παρω αλ

edit το πηγα στην σ.ε και το κοστος αλλαγης οθονης ειναι 50 ευρο .απλως για να 3ερετε

Edited by kwstas193

Kαλησπέρα παιδια !Ωραία το πήρα το Χ8 ! Πολύ ωραίο αλλά η είσοδος μου στην υψηλή αυτη τεχνολογία θα με τρελάνει ;)HELP... ποιος μπορεί να μου πει : α) πως μπορώ να διαχειριστώ το ιντερνετ του κινητού δλδ να απενεργοποιήσω το wap/gprs του δικτυού ώστε να μην με χρεώνει ? β) γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω στην sd τις εφαρμογές ? θέλω να μου πείτε κανένα κόλπο… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

Kαλησπέρα παιδια !Ωραία το πήρα το Χ8 ! Πολύ ωραίο αλλά η είσοδος μου στην υψηλή αυτη τεχνολογία θα με τρελάνει ;)HELP... ποιος μπορεί να μου πει : α) πως μπορώ να διαχειριστώ το ιντερνετ του κινητού δλδ να απενεργοποιήσω το wap/gprs του δικτυού ώστε να μην με χρεώνει ? β) γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω στην sd τις εφαρμογές ? θέλω να μου πείτε κανένα κόλπο… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

Καλησπέρα!!θα πας ρυθμίσεις ασύρματο κ δίκτυα θα βρεις τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας κ θα ξετικαρεις τα δεδομένα ενεργά.

Λογικά έχεις τη 2.1 έτσι;αν ναι δε μπορείς με απλό τρόπο να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd card γιατί πολύ απλά η έκδοση αυτή δεν το υποστηρίζει!!αν θες να βουτήξεις στα βαθιά με άλλες rom βρες ένα ποστ του jimdem582 κ δες ένα αναλυτικό οδηγό πως θα βάλεις άλλη έκδοση!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλως τον Ηλια! Χαθηκες ρε μεγαλε!!

Ακομα μπορει να κανει απλα root και μετα link2sd αν δε θελει να ψαχτει απο τωρα με custom rom.

Παιδια το κινητο μου εκανε brick και δεν ανοιγει ρε recovery mode.Υπαρχει οδηγος για unbrick με flashtool γιατι το PCC δεν κανει δουλεια!

Καλως τον Ηλια! Χαθηκες ρε μεγαλε!!

Ακομα μπορει να κανει απλα root και μετα link2sd αν δε θελει να ψαχτει απο τωρα με custom rom.

Ξέρεις που συχναζω τώρα:p

Σε λίγο καιρό κ συ αλλάζεις στέκι!!!σωστά το χα ξεχάσει το link2sd!!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Ετσι λεω. Το x8 κυριολεκτικα σερνεται τωρα τελευταια και δε ξερω και γιατι. Ωρες ωρες θελω να το στειλω απο το παραθυρο στο δρομο!!

Ετσι λεω. Το x8 κυριολεκτικα σερνεται τωρα τελευταια και δε ξερω και γιατι. Ωρες ωρες θελω να το στειλω απο το παραθυρο στο δρομο!!

Θα το πηδήξεις απο το παράθυρο? :P Ευτυχώς το nexus με έσωσε απο το να το κάνω αυτό και δεν μου έδωσε ποτέ δικαίωμα! Super happy :lol: Τι συνδυασμό rom-kernel-fix έχεις αυτή τη στιγμή?

GDX 022 και το tweak του superuser. Kernel μαμα.

Οσο για το Nexus το ειχε ενας φιλος μεχρι πολυ προσφατα και μαντεψε γιατι το πουλησε. Επειδη δεν εχει ραδιοφωνο. Ελεος.....

GDX 022 και το tweak του superuser. Kernel μαμα.

Οσο για το Nexus το ειχε ενας φιλος μεχρι πολυ προσφατα και μαντεψε γιατι το πουλησε. Επειδη δεν εχει ραδιοφωνο. Ελεος.....

Χαχαχαχα έλεος! Όλα τα χρόνια που είχαν ράδιο τα κινητά μου παααααρα πολύ σπάνια το χρησιμοποιούσα δεν μου έλειψε καθόλου. Αν θες να μην σπάσουν τα νεύρα σου μέχρι να πάρεις άλλο κινητό, κάνε backup, πέρνα πάλι την gdx22 μαζί με jimdemdroid και μην κάνεις πολύ βαριά χρήση. Έτσι το είχα και ήταν μια χαρά γλίτωσα το εγκεφαλικό! :lol::D Μου στέλνουν πολλοί χρήστες μηνύματα στο xda στο νήμα του jimdemdroid αλλά και pm και μου λένε οτι είναι πολύ ευχαριστημένοι ;) (Μέσα σε 2 μέρες τελείωσε όλο το μηνιαίο bandwidth που μου έδινε το box και αναγκάστηκα να το βάλω και σε dropbox)

Edited by jimdem582

Εκείνος πάλι είναι σαν κι εμένα. Θέλω και εγώ το κινητό μου να έχει ραδιόφωνο. Ακούω αρκετά.

Πόσο ελαφριά χρήση βρε Δημήτρη; Όσο πιο ελαφριά μπορώ του κάνω..

Σκέφτομαι να το πουλήσω, να ξεθαψω το W810i και να το εχω μέχρι να αγοράσω το S!

Sent from my X8 using Tapatalk

Εκείνος πάλι είναι σαν κι εμένα. Θέλω και εγώ το κινητό μου να έχει ραδιόφωνο. Ακούω αρκετά.

Πόσο ελαφριά χρήση βρε Δημήτρη; Όσο πιο ελαφριά μπορώ του κάνω..

Σκέφτομαι να το πουλήσω, να ξεθαψω το W810i και να το εχω μέχρι να αγοράσω το S!

Ξήλωσε το fb, να μπαίνεις απο m.facebook.com και για chat βάλε το ebuddy. Εμένα αυτό μου δημιουργούσε προβλήματα με τη μνήμη που έτρωγε. Όταν έκανα αυτά όλα έστρωσαν!

Παιδια πως θα γινει με την gingerdx να μαθαινω ποσα λεπτα ομιλιας εχω για παραδειγμα αν θελω το στοκ προγραμμα για μηνυματα; Για καποιο λογο δεν καταλαβαινει του ςχαρακτηρες το 1313

^για ποιο λόγο να φταίει η gdx για το υπόλοιπο;

Αν έχεις cosmo κατέβασε την εφαρμογή από το μάρκετ.δε θυμάμαι πως λέγεται:banghead:

Βάλε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια κ πατά το με τις ταπες:p

Καλό το x8 για εισαγωγή σε android κανείς ωραία πειράματα αλλά μέχρι εκεί!στο neo v μόνο root κ τέλος!όταν πάρεις το s δε θα ασχοληθείς με τίποτα!

Δημήτρη το fb έχει ξηλωθεί εδώ και καιρό! Μόνο για μηνύματα εχω το messenger. Θα φλασαρω το tweak σου σήμερα μήπως δω διαφορά..

Ηλία αυτό με τα ποδοσφαιρικα δε το είχα σκεφτεί!! Αρκετά ενδιαφέρον!!!

^για ποιο λόγο να φταίει η gdx για το υπόλοιπο;

Αν έχεις cosmo κατέβασε την εφαρμογή από το μάρκετ.δε θυμάμαι πως λέγεται:banghead:

Δεν φταίει η gingerdx... με όλες τις custom γίνεται αυτό!

Κάποιο θέμα με το codec παίζει γιατί τα ελληνικά μηνύματα τα βλέπουν κανονικά αυτοί που τα στέλνω απλά για παράδειγμα το "Υπολ" για την cosmote μου επιστρέφει μήνυμα "Η υπηρεσία ΥΙΩ δεν βρέθηκε" όπου το Υ έχει ακόμα δύο γραμμούλες, είναι κάτι σαν ειδικός χαρακτήρας...

Επίσης πως μπορώ να επιστρέψω στο stock wallpaper που έχει ο Δημήτρης στο tweak του εφόσον το έχω αλλάξει;

Και τέλος γίνεται να κάνω το ημερολόγιο να πάει προς την σωστή φορά;;;;; (να διαβάζεται προς τα δεξία και όχι αράβικα :P )

Edited by rafinos

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8