eu8umhc Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Χαχαχα τώρα το πρόσεξα! "New Apps and Tweaks form JimdemDroid" ;) :P . ρε συ εχω το Timescape ziparismeno για CM7 και το κανω ινσταλλ μεσω CMW. ολα καλα, αλλα οταν παταω να βαλω το widget δε βγαζει τιποτα. αμα σου δωσω το ζιπ μπορεις να το δεις ; ειναι η αγαπημενη μ app :P Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) eu8umh πολύ ωραία η gingercruzt 8.4,την εχω 2μερες τωρα ειναι μουρατη(εμφανησιακα τα σπαει απλως),γρηγορη, χωρις λαθοι,και η μπαταρια μου για καποιον περιεργο λογο κρατα μια μερα παραπανω συγκριτικα με την gingerdxv21+tweak που ειχα!νομιζω πως θα μεινω παραπολυ καιρο σε αυτην..σε ευχαριστω!!(γιατι απο εσενα ειδα αυτην τη ρομ.:):):):) Α jim και σε αυτην την ρομ μπορω να βαλω το tweak σου? ty Edited December 14, 2011 by mpa3 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 :P . ρε συ εχω το Timescape ziparismeno για CM7 και το κανω ινσταλλ μεσω CMW. ολα καλα, αλλα οταν παταω να βαλω το widget δε βγαζει τιποτα. αμα σου δωσω το ζιπ μπορεις να το δεις ; ειναι η αγαπημενη μ app :P Αν είναι σωστό το zip Πρέπει να βάλεις στο build prop τον παρακάτω κώδικα: # Timescape Mode ro.semc.timescape_keys=Sony_Ericsson_Xperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 καλημέρα και από μένα παιδιά , επιτέλους διάβασα και τις 564 σελίδες και νιώθω λίγο ποιο σοφός !!! συγχαρητήρια σε όλους σας για τις πληροφορίες που δίνετε στο φόρουμ και ιδιαιτερα στον jimdem582 ( έχω βάλει την 21.3 πολύ ωραία ) και στον αλκής_7 για τις πολύ καλές οδηγίες του ( δεν πιστεύω το '_7' να σημαίνει ολυμπι#$%^ !!! ) και πάλι συγχαρητήρια σε όλους σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 καλημέρα και από μένα παιδιά , επιτέλους διάβασα και τις 564 σελίδες και νιώθω λίγο ποιο σοφός !!! συγχαρητήρια σε όλους σας για τις πληροφορίες που δίνετε στο φόρουμ και ιδιαιτερα στον jimdem582 ( έχω βάλει την 21.3 πολύ ωραία ) και στον αλκής_7 για τις πολύ καλές οδηγίες του ( δεν πιστεύω το '_7' να σημαίνει ολυμπι#$%^ !!! ) και πάλι συγχαρητήρια σε όλους σας Καλως τον:) Δεν τον εχω δει ποτε τον Αλκη αλλα απ'οτι καταλαβαινω ειναι ωριμος για την ηλικια του προσγειωμενος αλλα εχει το ελλατωμα του..ειναι αυτο που ανεφερες φτου φτου...:p :p Οτι αλλη απορια εχεις τη ριχνεις εδω κ βοηθαμε.απο αυτονομια μπαταριας πως εισαι; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) ακόμη δεν ξέρω για την μπαταρία , δεν έχει αδειάσει ακόμα , θα ξέρω σε 2-3 μέρες και μια ερώτηση στα γρήγορα , τις επαφές που έχω αποθηκευμένες στο gmail , πως θα τις στυλο στο κινητό ; Edited December 15, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδια καλημερα..! ποια πιστευεται οτι ειναι η καλυτερη εκδοση την gingerdx...? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) καλημέρα και από μένα παιδιά , επιτέλους διάβασα και τις 564 σελίδες και νιώθω λίγο ποιο σοφός !!! συγχαρητήρια σε όλους σας για τις πληροφορίες που δίνετε στο φόρουμ και ιδιαιτερα στον jimdem582 ( έχω βάλει την 21.3 πολύ ωραία ) και στον αλκής_7 για τις πολύ καλές οδηγίες του ( δεν πιστεύω το '_7' να σημαίνει ολυμπι#$%^ !!! ) και πάλι συγχαρητήρια σε όλους σας και ολυμπιακος σημαινει αλλα ειναι και το αγαπημενο μου νουμερο!!:):) Καλως τον:) Δεν τον εχω δει ποτε τον Αλκη αλλα απ'οτι καταλαβαινω ειναι ωριμος για την ηλικια του προσγειωμενος αλλα εχει το ελλατωμα του..ειναι αυτο που ανεφερες φτου φτου...:p :p Οτι αλλη απορια εχεις τη ριχνεις εδω κ βοηθαμε.απο αυτονομια μπαταριας πως εισαι; Sent from my X8 black using Tapatalk ευχαριστω για τα καλα σου λογια καταρχην!!οσο για το ελλατωμα ολοι εχουμε απο ενα η και περισσοτερα!!εσυ ας πουμε εισαι ΑΕΚ!!:p παιδια καλημερα..! ποια πιστευεται οτι ειναι η καλυτερη εκδοση την gingerdx...? μαλλον εννοεις ποια εκδοση απ ολες τις gingerDX ειναι η καλυτερη..αν λες αυτο,η 021! EDIT:εχω μια προταση προς το zxr..αν θελει και μπορει,για να μην γραφουμε ξανα τα ιδια και τα ιδια και για να ειναι ευκολο να αναγνωστει απο καποιον νεο στο φορουμ,να ξεχωρισει τις σελιδες που εξηγω στον takisxx πως να κανει την εγκατασταση της ρομ και να τις προσθεσει στους οδηγους η οπου αλλου μπορει..αν θελει φυσικα!! ετσι δεν θα γεμιζει και το τοπικ του x8 και θα ειναι ευκολο στον καθενα να τις διαβασει!! Edited December 15, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Αν είναι σωστό το zip Πρέπει να βάλεις στο build prop τον παρακάτω κώδικα: # Timescape Mode ro.semc.timescape_keys=Sony_Ericsson_Xperia το εχω βαλει . να σου πω θελω τις Gingercrutz apps :p Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 την gingerxperia v19 την περναμε με xrecovery....? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Έρχεται σύντομα το νέο μου e-book ;) (Έβαλα και μια γιορτινή πινελιά στη σελίδα μου :P) Edited December 15, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 jim,στη lite εκδοση του tweak σου,εχεις βαλει τα xloud και bravia engine? ρωταω γιατι δεν τα βλεπω στις ρυθμισεις...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 jim,στη lite εκδοση του tweak σου,εχεις βαλει τα xloud και bravia engine? ρωταω γιατι δεν τα βλεπω στις ρυθμισεις...ευχαριστω Είναι μέσα απλά δεν υπάρχουν οι επιλογές για ενεργοποίηση-απενεργοποίηση (λόγω άλλου framework) είναι πάντα ενεργά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Έρχεται σύντομα το νέο μου e-book ;) (Έβαλα και μια γιορτινή πινελιά στη σελίδα μου :P) χαχα..ωραιο αυτο στη σελιδα!! εγω περιμενω να δω το e-book! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 και ολυμπιακος σημαινει αλλα ειναι και το αγαπημενο μου νουμερο!!:):) ευχαριστω για τα καλα σου λογια καταρχην!!οσο για το ελλατωμα ολοι εχουμε απο ενα η και περισσοτερα!!εσυ ας πουμε εισαι ΑΕΚ!!:p μαλλον εννοεις ποια εκδοση απ ολες τις gingerDX ειναι η καλυτερη..αν λες αυτο,η 021! EDIT:εχω μια προταση προς το zxr..αν θελει και μπορει,για να μην γραφουμε ξανα τα ιδια και τα ιδια και για να ειναι ευκολο να αναγνωστει απο καποιον νεο στο φορουμ,να ξεχωρισει τις σελιδες που εξηγω στον takisxx πως να κανει την εγκατασταση της ρομ και να τις προσθεσει στους οδηγους η οπου αλλου μπορει..αν θελει φυσικα!! ετσι δεν θα γεμιζει και το τοπικ του x8 και θα ειναι ευκολο στον καθενα να τις διαβασει!! Εχω κι αλλο ελλατωμα...πηρα σημερα το xperia neo v!!! Τα σπαει το κινητο! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Εχω κι αλλο ελλατωμα...πηρα σημερα το xperia neo v!!! Τα σπαει το κινητο! Sent from my X8 black using Tapatalk Άντε μεγειά!! Καλοπείραχτο :lol: Άντε σχεδόν ένας μήνας έμεινε μέχρι να αλλάξω κι εγώ (Ελπίζω μόνο μην κάνει τίποτα ο Παπαδήμος και μου χαλάσει τα σχέδια :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Άντε μεγειά!! Καλοπείραχτο :lol: Άντε σχεδόν ένας μήνας έμεινε μέχρι να αλλάξω κι εγώ (Ελπίζω μόνο μην κάνει τίποτα ο Παπαδήμος και μου χαλάσει τα σχέδια :p) Ευχαριστω Δημητρη!!! Απο βδομαδα θα το rootαρω και μεχρι εκει(προς το παρον)!! Αντε με το καλο να το αποκτησεις το μηλο! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Εχω κι αλλο ελλατωμα...πηρα σημερα το xperia neo v!!! Τα σπαει το κινητο! Sent from my X8 black using Tapatalk καλοριζικο!!:):) και καλοπειραχτο φυσικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Τι άλλα προβλήματα θα βρούνε πια με το tweak μου στο xda??? :SSS Δεν δουλεύει το wifi, δεν δουλεύει το bluetooth :S Δηλαδή εμείς είμαστε συγγενείς του chuck norris που δουλεύουν έλεος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) καλοριζικο!!:):) και καλοπειραχτο φυσικα!! Ευχαριστώ!!! @jimdem τι να τους πεις τώρα;;Άστους να λένε μέχρι ένα σημείο αλλιώς κατέβασε το tweak από τους xda. Εγώ κρατάω το x8 σα δεύτερο πάντως! Edit:Δεν άντεξα!!!!!Root σε μισό λεπτό έγινε! Edited December 15, 2011 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 EDIT:εχω μια προταση προς το zxr..αν θελει και μπορει,για να μην γραφουμε ξανα τα ιδια και τα ιδια και για να ειναι ευκολο να αναγνωστει απο καποιον νεο στο φορουμ,να ξεχωρισει τις σελιδες που εξηγω στον takisxx πως να κανει την εγκατασταση της ρομ και να τις προσθεσει στους οδηγους η οπου αλλου μπορει..αν θελει φυσικα!! ετσι δεν θα γεμιζει και το τοπικ του x8 και θα ειναι ευκολο στον καθενα να τις διαβασει!! Έρχεται σύντομα το νέο μου e-book ;) (Έβαλα και μια γιορτινή πινελιά στη σελίδα μου :P) Είναι αρκετά καλή πρόταση αλλά ελεύθερο χρόνο θα έχω μετά από δυο βδομάδες για τέτοια δουλειά. Θα ετοιμάσω κι έναν οδηγό για το πως στήνεται ένα καινούριο Android τηλέφωνο. Μήπως το ebook του jim καλύπτει αυτά που προτείνεις; Αν όχι τότε θυμησέ το μου στις αρχές του νέου έτους να το κοιτάξουμε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ευχαριστώ!!! @jimdem τι να τους πεις τώρα;;Άστους να λένε μέχρι ένα σημείο αλλιώς κατέβασε το tweak από τους xda. Εγώ κρατάω το x8 σα δεύτερο πάντως! Edit:Δεν άντεξα!!!!!Root σε μισό λεπτό έγινε! οχι που θα αντεχες!!ημουν σιγουρος οτι θα το εκανες..και παω στοιχημα σε 1 βδομαδα θα εχει custom rom!! Τι άλλα προβλήματα θα βρούνε πια με το tweak μου στο xda??? :SSS Δεν δουλεύει το wifi, δεν δουλεύει το bluetooth :S Δηλαδή εμείς είμαστε συγγενείς του chuck norris που δουλεύουν έλεος! μην ασχολεισαι jim!!εμας μας αρεσει πολυ!! Είναι αρκετά καλή πρόταση αλλά ελεύθερο χρόνο θα έχω μετά από δυο βδομάδες για τέτοια δουλειά. Θα ετοιμάσω κι έναν οδηγό για το πως στήνεται ένα καινούριο Android τηλέφωνο. Μήπως το ebook του jim καλύπτει αυτά που προτείνεις; Αν όχι τότε θυμησέ το μου στις αρχές του νέου έτους να το κοιτάξουμε. :) καλη ιδεα αυτη!!θα το συζητησω με τον jim και αν δεν γινει κατι,θα στο προτεινω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 οχι που θα αντεχες!!ημουν σιγουρος οτι θα το εκανες..και παω στοιχημα σε 1 βδομαδα θα εχει custom rom!! μην ασχολεισαι jim!!εμας μας αρεσει πολυ!! καλη ιδεα αυτη!!θα το συζητησω με τον jim και αν δεν γινει κατι,θα στο προτεινω!! Οπως ειχα πει θα εκανα root καποια στιγμη για να βγαζω εφαρμογες του κινητου:) Custom οχι! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Τι λέει το neo; Ψιλοψήνομαι να το τσιμπήσω Ότι πρέπει για πείραγμα είναι:grin: Δες και εδώ την επίσημη 4.0 alpha phase την διέρρευσε η ίδια η sony http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-android-ice-cream-sandwich-video-4797/ Είναι η πρώτη εταιρεία που το κάνει Μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος... Edited December 15, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Τι λέει το neo; Ψιλοψήνομαι να το τσιμπήσω Ότι πρέπει για πείραγμα είναι:grin: Σουπερ ειναι,σε σχεση παντα με το Χ8 καλυτερη αναλυση,φοβερη 5αρα καμερα,γρηγορη αποκριση στις κινησεις γυρω στα 180mb ελευθερη μνημη αλλα εχω αρχισει να σβηνω μερικες εφαρμογες της s.e που δε μου χρειαζονται.σκορ στο quadrant 1800.απο μπαταρια δε ξερω καθως το φορτιζω απο τις 6! Γραφικα στα παιχνιδια απο αυριο γιατι δεν εχω περασει κατι Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts