Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε αμα μου εμφανιστει και εμενα αυτο το παραθυρο και καταλαβω τι ειναι θα σε ενημερώσω αμεσως

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εχω ενα se xperia x8 και σημερα σηνεβει κατι πολυ περιεργο 2 φορεσ,εμφανηστηκε ενα παραθυρο το οποιο πρεπει να ηταν μυνημα που με εστειλε ενασ φιλοσ μου δεν υπηρχε ουτε στ μηνηματα ουτε εγραφε ποιοσ μου το εστειλε μπορει να ηταν και απο το gmail η απο το facebook αλλα εκεινη την ωρα δεν ειχα ιντερνετ

εχει κανεισ καμια ιδεα τι ηταν αυτο το παραθυρο???

Αχμ.. Μάλλον είναι το Ready 2 run client.

Σου ζητάει να κάνεις δήλωση του κινητού σου μέσω sms. θα το ξαναεμφανίσει...

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν πιστευω να ειναι αυτο. ενασ φιλοσ μου με ρωτουσε κατι κΑΙ πρεπει να μου το εστειλε μηνημα αλλα το εβγαλε ετσι δεν ξερω γιατι..... αλλα συνεβει 2 φορεσ μεσα σε μια ωρα.....

Παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως επεξεργαζομαστε τραγουδια και εικονες π.χ. πως στελνουμε αρχεια ή πως τα μετονομάζουμε. Οποιος ξερει ας με βοηθισει.

Παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως επεξεργαζομαστε τραγουδια και εικονες π.χ. πως στελνουμε αρχεια ή πως τα μετονομάζουμε. Οποιος ξερει ας με βοηθισει.

διαβασε ολα τα προηγουμενα ποστ που εχουμε γραψει και θα σου λυθουν ολες οι αποριες σου......

αυτο το δοκιμασα αλλα ειναι λιγο κουραστικο...και δεν βρικα τιποτα σχετικο οσο εψαξα. Οποιος μπορει να με διευκολινει θα του ειμαι ευγνομων!

Παιδια το βρικα! χρειαζοταν η εφαρμογη bluetooth transfer απο το market! Ευχαριστω πολυ

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

διαχειρηση κλησεων πως μπορουμε να κανουμε? δηλαδη να σβησω τις τελευταιες κλησεις.?. Οταν αποθηκευω μια επαφη, πως ξερω που αποθηκευεται? sim η συσκευη? (και πως το αλλαζω? ) ευχαριστω... και για τα προηγουμενα!

Παιδια το κινητο τα εχει ολα οσα ρωτατε.. λιγο ψαξιμο θελει και θα τα βρειτε οχι πανικος σε ερωτησεις.. οι περισσοτερες εχουν απαντηθει λιγο πριν.. οταν αγοραζουμε την συσκευη συγχρονιζομαστε με gmail για τις επαφες.. παμε στο ονομα apn που εγραψα δυο σελιδες πιο πριν και το αλλαζουμε για να μην χρεωνομαστε απο internet.. βρησκουμε ενα καλο gps πλοηγο που παλι εγραψα στο ιδιο post δυο σελιδες πριν.. και.. κατεβαζουμε ενα file manager για να μπορουμε να επεξεργαζομαστε τα αρχεια εκει θα τα βρουμε τα αρχεια.. και για music player playlists video avi κτλ εχω γραψει κανα 2-3 σελιδες πριν απλα ψαξτε και λιγο το forum γιατι ειναι πολλα .. απο εκει και περα και απο μονοι σας υπαρχει το market που κατεβαζεται οτι θελετε και οτι σας αρεσει δωρεαν ..office.. φακο.. πληκτρολογια.. voice recorders.. converter.. λεξικα.. browser.. ξυπνητηρια.. παιχνιδια.. και χιλιαδες αλλα ραδιοφωνο απο net δεν το εχω γραψει πιο πριν ειναι φανταστικο το TuneIn Radio με πολλους ελληνικους σταθμους.. χαζοεφαρμογες στιλ iphone οτι θελετε.. λιγο ψαξιμο να καταλαβεται την λογικη του android και μετα να μην ξεκολατε..

παιδια εχω ενα xperia x8 και δεν μπορω να καταλαβω πωσ στελνω μεσω bluetooth οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα και πωσ διαχειριζομαι τα αρχεια και τα τραγουδια κοιταξα και το φορουμ αλλα δεν βρηκα τιποτα

Όπως έγραψα και πιο πάνω καλό είναι να διαβάσεις το SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ. Πιο συγκεκριμένα εδώ θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

παιδια εχω ενα xperia x8 και δεν μπορω να καταλαβω πωσ στελνω μεσω bluetooth οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα και πωσ διαχειριζομαι τα αρχεια και τα τραγουδια κοιταξα και το φορουμ αλλα δεν βρηκα τιποτα

Απο market --- Bluetooth file transfer... file manager.. MusicGo

Για και χαρά.

Παιδιά το κινητό φυσάει.

Οι όποιες απορίες και προβληματισμοί είχα στην αρχή έγιναν καπνός. Πολλά επιλύθηκαν από αυτό το φόρουμ.

Μπάει δε γέη, το κινητό είναι ήδη στην 5η ημέρα με 28% μπαταρία ακόμα, με μισή ώρα χρήση του w-fi, 40-45 λεπτά ομιλία και λίγο πήγαινε-έλα με αρχεία στην κάρτα.

...

εχω το κινητο εδω και δυο εβδομαδες και μου φαινεται καταπληκτικο.....ομως εδω και 2 μερες κατι εχει παθει και αργει παρα πολυ............:worry:οταν βγαινω απο μια εφαρμογη αργει τοσο που μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο η αναμονη.......ειπα μηπως φταιει που το εχω γεμισει με εφαρμογες και διεγραψα τις μισες και παραπανω αλλα ματαια παλι τα ιδια κανει...........:wacko:τι να κανω???????/:blink::((ευχαριστω για τις μελλοντικες απαντησεις σας..............)

είμαι σε ένα σχετικό δίλλημα.. iphone 3gs μεταχ/νο ή καινούρια xperia 10mini pro ή x8? εντάξει προφανώς δε περιμένω τόσο γνώμες για την πρώτη κατηγορία όσο για το ποιο να διάλεγα στην επιλογή ανάμεσα σε x10mini pro και x8 με εξαίρεση φυσικά την πολύ δελεαστική τιμή του x8..σε τι υστερεί και που υπερτερεί με το x10 mini pro?

είμαι σε ένα σχετικό δίλλημα.. iphone 3gs μεταχ/νο ή καινούρια xperia 10mini pro ή x8? εντάξει προφανώς δε περιμένω τόσο γνώμες για την πρώτη κατηγορία όσο για το ποιο να διάλεγα στην επιλογή ανάμεσα σε x10mini pro και x8 με εξαίρεση φυσικά την πολύ δελεαστική τιμή του x8..σε τι υστερεί και που υπερτερεί με το x10 mini pro?

Προφανως χ8 στην μεγαλυτερη οθονη του το αλλο το βλεπω πολυ δυσκολο στο χειρισμο..

εχω το κινητο εδω και δυο εβδομαδες και μου φαινεται καταπληκτικο.....ομως εδω και 2 μερες κατι εχει παθει και αργει παρα πολυ............:worry:οταν βγαινω απο μια εφαρμογη αργει τοσο που μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο η αναμονη.......ειπα μηπως φταιει που το εχω γεμισει με εφαρμογες και διεγραψα τις μισες και παραπανω αλλα ματαια παλι τα ιδια κανει...........:wacko:τι να κανω???????/:blink::((ευχαριστω για τις μελλοντικες απαντησεις σας..............)

Εχεις βαλει κατι συγκεκριμενα που το κολλαει πρεπει να βρεις ποια εφαρμογη ειναι και να την βγαλεις.. εγω ειχα προβλημα με τον task manager στην αρχη που ειχα βαλει και μετα οποιον task manager εβαλα μου εκανε προβληματα .. θα ελεγα να μην βαζετε task manager δεν ειναι symbian ή windows το android απο μονο του δεν κολλαει αν εχει ανοικτες εφαρμογες και τις διαχειριζεται μονο του.. ενα μεγαλο προβλημα που εβγαζαν οι task ειναι εκτος οτι κολλαγε πολυ πολλες φορες δεν εβλεπε την sim οταν εκλεινε η οθονη σε αναμονη και οταν πηγαινα να χρησιμοποιησω το τηλ εβαζα pin κανονικα να ξανα λειτουργισει σαν τηλ.. οποτε τους εβγαλα και ησυχασα..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Εχεις βαλει κατι συγκεκριμενα που το κολλαει πρεπει να βρεις ποια εφαρμογη ειναι και να την βγαλεις.. εγω ειχα προβλημα με τον task manager στην αρχη που ειχα βαλει και μετα οποιον task manager εβαλα μου εκανε προβληματα .. θα ελεγα να μην βαζετε task manager δεν ειναι symbian ή windows το android απο μονο του δεν κολλαει αν εχει ανοικτες εφαρμογες και τις διαχειριζεται μονο του.. ενα μεγαλο προβλημα που εβγαζαν οι task ειναι εκτος οτι κολλαγε πολυ πολλες φορες δεν εβλεπε την sim οταν εκλεινε η οθονη σε αναμονη και οταν πηγαινα να χρησιμοποιησω το τηλ εβαζα pin κανονικα να ξανα λειτουργισει σαν τηλ.. οποτε τους εβγαλα και ησυχασα..

το τελευταιο που κατεβασα ειναι το musicgo οποτε μαλλον θα πρεπει να το καταργισω.........μηπως ξερετε καποιο παρομοιο τετοιο προγραμμα που να μην κολλαει και να μπορω να κανω playlists????

Για να πάρεις περισσότερες γνώμες με επιχειρήματα καλύτερα να ανοίξεις ένα σχετικό θέμα στο forum των Διαξιφισμών :)

το τελευταιο που κατεβασα ειναι το musicgo οποτε μαλλον θα πρεπει να το καταργισω.........μηπως ξερετε καποιο παρομοιο τετοιο προγραμμα που να μην κολλαει και να μπορω να κανω playlists????

Και εγω το εχω το musicgo δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα..εκανες το απλο?απενεργ

οποιηση βγαζουμε την μπαταρια και την ξαναβαζουμε..αν οχι δοκιμασε το..

To x10 της κοπελιάς μου δεν συνδέεται με WPA2-EAP enterprise networks that use MSCHAPv2.

Όσα router χρησιμοποιούν το παραπάνω δεν είναι ανιχνέυσιμα απο την συσκευή της.

Η μια λύση είναι να ξεκλειδώσει το router τελείος.

Η άλλη να επιλέξει αλλο προτόκολο ασφαλείας.

Και η τρίτη με root περιγράφεται εδώ.

http://android.modaco.com/content/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-x10minipro-modaco-com/315054/getting-wpa2-eap-to-work-with-a-rooted-x10-mini-pro/

Αν είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εσυ εχεις το μαχαίρι εσύ εχεις και το καρπούζι.

έχω ένα περίεργο πρόβλημα, μου βρίσκει όλα τα διαθέσιμα router εκτός απο το δικό μου, μπαίνω με το Laptop και το iphone αλλά με το x8 δεν το βρίσκω κάποια βοήθεια?

Θα πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του router σου. Έχει αναφερθεί ότι τα xperia έχουν ένα θέμα με το κανάλι 13. Βάλτο στο 11.

Θα πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του router σου. Έχει αναφερθεί ότι τα xperia έχουν ένα θέμα με το κανάλι 13. Βάλτο στο 11.

ευχαριστώ, θα το κάνω και θα σε ενημερώσω αν θα λυθεί το πρόβλημα

EDIT: Τελικά είχες δίκιο, λύθηκε το πρόβλημα σε ευχαριστώ και πάλι.

Edited by zxr

ρε παιδια σχετικα με το root διαβασα τα σχετικα προιγουμενα ποστ αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως μπορεις να κανεις και οταν λετε πως μενει ενα σημειο κενο χωρις προστασια τι σημαινει????μπορει δηλαδη να εχω περισσοτερους ιους??? αν μπορει ας μου τα εξηγησει ολα απο την αρχη............... ευχαριστω

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8