Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σας, σκοπευω να αγορασω μια καρτα μνημης 8 gb,αλλα δεν ξερω τι μαρκα, τι class να ειναι.

βρηκα αυτες εδω,ποια προτινεται;

1. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0608164&catid=061011

2. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=DA2180589E976144A0FB600ECCA67E3D&pa=671CDCD21523A94287C3265E367E2F59

Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1

Pocophone F1

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Administrators
καλημερα σας, σκοπευω να αγορασω μια καρτα μνημης 8 gb,αλλα δεν ξερω τι μαρκα, τι class να ειναι.

2. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=DA2180589E976144A0FB600ECCA67E3D&pa=671CDCD21523A94287C3265E367E2F59

Και οι δύο είναι class 10, ότι καλύτερο δηλαδή. Προτίμησε λόγω μάρκας την Kingston (τη δεύτερη).

Modpic.gif

Και οι δύο είναι class 10, ότι καλύτερο δηλαδή. Προτίμησε λόγω μάρκας την Kingston (τη δεύτερη).

συμφωνω με τον athanaso77!!μια ερωτησουλα..απ οτι εχω καταλαβει το χ8 δεν υποστιριζει multitouch..υπαρχει καποιος τροπος που να μπορω να του βαλω multitouch?

υγ:αν μπορειτε απαντηστε μεσα στη μερα γιατι απογευματακι αποχωρω!!!:D:D:D:D

συμφωνω με τον athanaso77!!μια ερωτησουλα..απ οτι εχω καταλαβει το χ8 δεν υποστιριζει multitouch..υπαρχει καποιος τροπος που να μπορω να του βαλω multitouch?

υγ:αν μπορειτε απαντηστε μεσα στη μερα γιατι απογευματακι αποχωρω!!!:D:D:D:D

Έχεις gingerDX που ενσωματώνει multitouch... αλλά ειναι κάπως fake.... βγάλε μια φωτογραφία πάτα να την δεις με το κινητό γυρισμένο οριζόντια βάλε δύο δάχτυλα στην οθόνη και τράβα το ένα πάνω αριστερά και το άλλο κάτω δεξιά.... px αν έχεις το angrybirds δοκίμασε το και εκεί εμενά ποιάνει!!!! :)

Έχεις gingerDX που ενσωματώνει multitouch... αλλά ειναι κάπως fake.... βγάλε μια φωτογραφία πάτα να την δεις με το κινητό γυρισμένο οριζόντια βάλε δύο δάχτυλα στην οθόνη και τράβα το ένα πάνω αριστερά και το άλλο κάτω δεξιά.... px αν έχεις το angrybirds δοκίμασε το και εκεί εμενά ποιάνει!!!! :)

ααα..δεν το ειχα προσεξει!!!θανκς!!!

τελικα πηρα την 1η, λογω ελλειψης της 2ης και την τοποθετησα.

τωρα εχω τις εξης 2 αποριες:

1. θελω να περασω την GingerDX v010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486

-τα προγραμματα που εχω αποθηκευμενα πως θα τα μεταφερω μετα στην sd card(ωστε να ελευθερωσω χωρο απο το κινητο);

2. πρεπει την νεα μου microsd να την χωρισω σε 2 μερη ή δεν χρειαζεται;

Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1

Pocophone F1

τελικα πηρα την 1η, λογω ελλειψης της 2ης και την τοποθετησα.

τωρα εχω τις εξης 2 αποριες:

1. θελω να περασω την GingerDX v010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486

-τα προγραμματα που εχω αποθηκευμενα πως θα τα μεταφερω μετα στην sd card(ωστε να ελευθερωσω χωρο απο το κινητο);

2. πρεπει την νεα μου microsd να την χωρισω σε 2 μερη ή δεν χρειαζεται;

1.για να τα μεταφερεις πρεπει να εισαι ροοτ

2.για να περασεις την ginderDX δεν χρειαζεται..βεβαια αν φλασαρεις την ginder θα μπορεις να μεταφερεις τις εφαρμογες απευθειας χωρις το app2sd..

Edited by alkis_7

ειμαι ροοτ,εχω περασμενο το xrecovery και titanium backup, τον τροπο δεν ξερω...

Pocophone F1

καταρχην κανε backup μεσω xrecovery γαι την περιπτωση της στραβης.Κατέβασε την rom που θες και ριτχη χύμα στην sd card (όχι σε φάκελο). Μπες στο xrecovery και πάνε: install custom zip/install custom zip from sd card (θα σου βγάλει μία λίστα με ότι έχεις στην κάρτα, η rom συνήθως είναι τελευταία)/install/πίσω με το πλήκτρο back στο κεντρικό μενού του xrecovery/factory reset (full wipe)/yes/και reboot.Και αν δεν σου αρέσει μπες ξανά xrecovery και εκεί που έκανες backup κάνε restore και θα ξανα έχεις πάλι το τηλέφωνο σου έτσι όπως ήταν την στιγμή που το έκανες backup

όταν πας από 2.1 σε 2.2 και από 2.2 σε 2.3 πάντα πριν το reboot θα κάνεις factory reset (full wipe).Αν δεν κάνεις θα σου κολλήσει στο άνοιγμα

σου τα λεω οπως ακριβως μου τα ειπε ο superuser_78 οταν ηθελα να το κανω και εγω..πετυχε χωρις κανενα προβλημα!!

καλησπερα,πριν απο λιγο εκανα battery calibration με το ομωνυμο προγραμμα, μεσα σε 20 λεπτα επεσε η μπατατια στο 90%, ειναι φυσιολογικο;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Κατα την γνωμηη σου αξιζει τον κοπο?

Φιλε μου στο link που μου εστειλες που κανω download Tην ρομ?

Παιδια προβλημαααα βοηθειαα.....συνδεσα το κινιτο μου με το pc και απο τοτε λεει καρτα sd κατεστραμενη..

φιλε μου την εβαλα και ολα ειναι τελεια εκτος κατι πολυ σιμαντικο...οταν κατεβασω μια εφαρμογη απο μαρκετ την κατεβαζει κανονικα και μολις ετοιμαζετε να κανει εγκατασταση το κινητο κανει επανακινιση...δοκιμασα και εφαρμογη εκτος μαρκετ αλλλα τα ιδια... τι να κανω?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

φιλε μου την εβαλα και ολα ειναι τελεια εκτος κατι πολυ σιμαντικο...οταν κατεβασω μια εφαρμογη απο μαρκετ την κατεβαζει κανονικα και μολις ετοιμαζετε να κανει εγκατασταση το κινητο κανει επανακινιση...δοκιμασα και εφαρμογη εκτος μαρκετ αλλλα τα ιδια... τι να κανω?

Έκανες clear cache/dalvink cache?

Σχετικά με την gingerdx η τελευταία έκδοση είναι τέλεια (011). Πολύ γρήγορη και σταθερή. Η 012 θα έχει και ελληνικό μενού ρυθμίσεων gingerdx (απο εμένα ;) )

Σχετικά με την gingerdx η τελευταία έκδοση είναι τέλεια (011). Πολύ γρήγορη και σταθερή. Η 012 θα έχει και ελληνικό μενού ρυθμίσεων gingerdx (απο εμένα ;) )

Περιμένουμε με ανυπομονησία.

:-)

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Καταρχας χιλια ευχαριστω στον Rafinos και στον Alkis_7 που μου ανοιξατε τα ματια και επιτελους καταλαβα καποια πραγματα! Αντιμετωπισα ομως ενα σοβαροτατο προβλημα μετα το root που εκανα. Εφτιαξα εναν φακελο στην καρτα μου να αποθηκευω φωτογραφιες. Απο εκεινη την στιγμη καθε φορα που ανοιγω της φωτο μου οι φωτογραφιες πολλαπλασιαζονται με απιστευτους ρυθμους και ο φακελος δεν διαγραφεται! Και δευτερο... εχουν διαγραφει ολοι οι ηχοι μου απο τα ξυπνιτιρια! :cry::cry::cry: Τι να κανω??? Και υπαρχει καποια σταυθερη rom που δεν βγαζει προβληματα και δουλευουν τα παντα στο κινιτο? :lost:

το περιμενουμε πως και πως!!!

Μπορει η ερωτηση μου να ακουστει ανοητη...αλα πως γινετε το "clear cache/dalvink cache?''

Μπορει η ερωτηση μου να ακουστει ανοητη...αλα πως γινετε το "clear cache/dalvink cache?''

Δεν χρειαζετε τελικα νομιζω οτι το βρηκα :-)

Τελεια εκδοση αλλα εκανα μια βλακεια ειχε ενα πολυ ωραιο πληκτρολογιο....πληκτρολογιο Android...και καταλαθος εβαλα πληκτρολογιο HTC_IME mod και δεν μπορω να ξαναβαλω εκεινο που ειχα στην αρχη παω ρυθμισεις γλωσσας και πληκτρολογιου και τιποτα....

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Τελεια εκδοση αλλα εκανα μια βλακεια ειχε ενα πολυ ωραιο πληκτρολογιο....πληκτρολογιο Android...και καταλαθος εβαλα πληκτρολογιο HTC_IME mod και δεν μπορω να ξαναβαλω εκεινο που ειχα στην αρχη παω ρυθμισεις γλωσσας και πληκτρολογιου και τιποτα....

Πάνε να γράψεις ένα μήνυμα και πάτα με το δάχτυλο σου για λίγα δευτερόλεπτα στην περιοχή που γράφεις το μήνυμα και θα σου βγάλει κάποιες επιλογές, μία από αυτές είναι η μέθοδος εισόδου... επέλεξε το πληκτρολογιο Android και είσαι έτοιμος :)

Πάνε να γράψεις ένα μήνυμα και πάτα με το δάχτυλο σου για λίγα δευτερόλεπτα στην περιοχή που γράφεις το μήνυμα και θα σου βγάλει κάποιες επιλογές, μία από αυτές είναι η μέθοδος εισόδου... επέλεξε το πληκτρολογιο Android και είσαι έτοιμος :)

Μια χαρα τωρα....σε ευχαριστω πολυ....

:)

• Administrators

Μέσα από το recovery.

Modpic.gif

μεσα στο xrecovery-advanced opt-wipe dalvic cache, αυτο ειναι γιατι θελω κ εγω να κανω;

παιδες εχω ενα προβλημα, παω να περασω χυμα τα 3 αρχεια που ξεζιπαρα απο update-GingerDX.v010.zip στην καρτα μνημης, αλλα υπαρχει ηδη ενα αρχειο data(com.keramidas.TitaniumBackup) μεσα.

τι κανω;το αντιγραφω;

Edited by kalou13

Pocophone F1

μεσα στο xrecovery-advanced opt-wipe dalvic cache, αυτο ειναι γιατι θελω κ εγω να κανω;

παιδες εχω ενα προβλημα, παω να περασω χυμα τα 3 αρχεια που ξεζιπαρα απο update-GingerDX.v010.zip στην καρτα μνημης, αλλα υπαρχει ηδη ενα αρχειο data(com.keramidas.TitaniumBackup) μεσα.

τι κανω;το αντιγραφω;

Γιατί έκανες unzip το update; τι θες να κάνεις;

ναι λαθος μου το καταλαβα.

εκανα την διαδικασια που περιγραφεις στην σελ.182 ακριβως κ μετα το reboot μου ανοιγει δειχνει το εικονιδιο του GingerDX και ξαναπαλι τα ιδια(δεν ανοιγει καθολου το κινητο).

τι φταιει;

Pocophone F1

ναι λαθος μου το καταλαβα.

εκανα την διαδικασια που περιγραφεις στην σελ.182 ακριβως κ μετα το reboot μου ανοιγει δειχνει το εικονιδιο του GingerDX και ξαναπαλι τα ιδια(δεν ανοιγει καθολου το κινητο).

τι φταιει;

Μπες στο xrecovery και κάνε ένα full wipe.... μήπως λυθεί....

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8