alkis_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δοκίμασα και άλλη κάρτα , άλλο καλώδιο USB αλλά πάλι τίποτα. Δεν το αναγνωρίζει το PC. Μπορεί να έχει χαλάσει κανένα ποδαράκι στην θύρα. Τότε λογικά κάτι παίζει με το κινητό ή το PC. Αν είναι θέμα του κινητού, δε το καλύπτει και η εγγύηση αυτό το κομμάτι δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Val12 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Γεια σας! Έχω το xperia x8 εδώ και 5 μήνες, και δεν μου είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα όλον αυτόν τον καιρό. Πριν από μερικές εβδομάδες, μιλούσα στο τηλέφωνο και ξαφνικά μου έσβησε. Το έβαλα στη φόρτιση και συνέχισε χωρίς πρόβλημα. Από την στιγμή όμως που το έβγαλα από την φόρτιση, έσβηνέ και άναβε συνέχεια μόνο του, όσο πήγαινε και πιο συχνά. Το φόρτιζα, μου έδειχνε 100% φόρτιση και με το που το έβγαζα , έκλεινε και έδειχνε 0%. Αναγκάστηκα να το αφήσω για λίγο καιρό μέχρι να δω αν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν κατάφερα τίποτα, μπορώ να το κρατήσω ανοιχτό μόνο αν είναι σε φόρτιση.. Η μπαταρία έχει το πρόβλημα; Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Aν το καλύπτει η εγγύηση και δεν το έχεις πειράξει καθόλου, πήγαινε το στο service και εξήγησε τους το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Έβγαλες την μπαταρία; Δοκίμασες να κάνεις επιδιόρθωση; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Να προσθέσω άλλο ένα κουφό που μου συνέβη!!! Μέτα απο πολλές προσπάθειες να συνδέσω κινητό και PC μπας και το αναγνωρίσει και μετά απο ένα backup στην κάρτα για να μην χαθεί τίποτα, απο χθές τέτοια ώρα που είχα 68% μπαταρία,τώρα (δηλαδή 24 ώρες μετά) έχω 53%. Πρίν μου κράταγε σχέδον 30 ώρες με 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Να προσθέσω άλλο ένα κουφό που μου συνέβη!!! Μέτα απο πολλές προσπάθειες να συνδέσω κινητό και PC μπας και το αναγνωρίσει και μετά απο ένα backup στην κάρτα για να μην χαθεί τίποτα, απο χθές τέτοια ώρα που είχα 68% μπαταρία,τώρα (δηλαδή 24 ώρες μετά) έχω 53%. Πρίν μου κράταγε σχέδον 30 ώρες με 100%. Mια χαρά είσαι! Έκανες και το backup και προσπαθούσες να το συνδέσεις και στο PC. Αλλά να σου κάνω μια ερώτηση; Όταν λες 30 ώρες με 100% τι εννοείς; Ότι έμενε στο 100% 30 ολόκληρες ώρες και μετά έπεφτε ή ότι έχεις διάρκεια μπαταρίας 30 ώρες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μου κράταγε με την GDX 026 που έχω, 30 ώρες και μετά ήθελε φόρτιση. Τώρα τι έγινε δεν ξέρω και περάσανε 24 ώρες κατανάλωσης μόνο με 15%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μου κράταγε με την GDX 026 που έχω, 30 ώρες και μετά ήθελε φόρτιση. Τώρα τι έγινε δεν ξέρω και περάσανε 24 ώρες κατανάλωσης μόνο με 15%. Εμένα μπορεί να περάσουν 24 ώρες και αν δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου να πέσει 4-5%.. Αλλά συνήθως πέφτει 25-30% στις 24 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Αρκεί να μην φάω καμιά φόλα και είναι κλειστό το πρωί και δεν πάω για δουλειά απο το ξυπνητήρι που δεν θα χτυπήσει.:lol::lol: Κατα τα άλλα δεν με χαλάει έτσι όπως κρατάει η μπαταρία τώρα. Θα το τσεκάρω πάντως πως θα παεί και τις επόμενες μέρες. Μπορεί να είναι φλασιά του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Αρκεί να μην φάω καμιά φόλα και είναι κλειστό το πρωί και δεν πάω για δουλειά απο το ξυπνητήρι που δεν θα χτυπήσει.:lol::lol: Κατα τα άλλα δεν με χαλάει έτσι όπως κρατάει η μπαταρία τώρα. Θα το τσεκάρω πάντως πως θα παεί και τις επόμενες μέρες. Μπορεί να είναι φλασιά του κινητού. Για να είσαι σίγουρος πάντως, άμα δε περιμένεις και καμία κλήση, βάλτο σε flight mode.. Θέλω να αλλάξω πάλι, αλλά δε ξέρω ποια rom να βάλω... Η ICS του doixanh θέλει πολύ δουλειά ακόμα και δε λέω να το ρισκάρω. Υπάρχει και η λύση της MiniCM9 που έβγαλε Update πρόσφατα και δε το είδα ακόμα αλλά θέλω και κάτι καλό και σταθερό σε GB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μην το ρισκάρεις ακόμα με την ICS, καλύτερα να περιμένεις. Εγώ πάντως με την 026 είμαι πολύ ικανοποιημένος και με stock kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μην το ρισκάρεις ακόμα με την ICS, καλύτερα να περιμένεις. Εγώ πάντως με την 026 είμαι πολύ ικανοποιημένος και με stock kernel. Έχω βάλει ήδη ICS. Το προηγούμενο update της MiniCM9. Εξαιρετική εμφάνιση αλλά τραγική απόκριση. Θέλει δουλειά σε αυτό το τομέα.. Όποιος έχει να προτείνει κάποια καλή GB (εκτός GDX, PrimeHD, ShinEngine) ας προτείνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonik_5 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εγώ τις βαρέθηκα όλες. Όλο και κάποιο πρόβλημα θα παρουσιάσουν. Αν δεν ήταν ένα δυό θεματάκια (κυρίως με τις επαφές) θα γυρνούσα σε στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εγώ τις βαρέθηκα όλες. Όλο και κάποιο πρόβλημα θα παρουσιάσουν. Αν δεν ήταν ένα δυό θεματάκια (κυρίως με τις επαφές) θα γυρνούσα σε στοκ. Mπα. Εγώ όσες GB έβαλα, δούλευαν τέλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Mπα. Εγώ όσες GB έβαλα, δούλευαν τέλεια.. Εγώ πιστός στη gdx κ δε με πρόδωσε ποτέ!πλέον με το neo v stock εντελώς κ ηρέμησε το κεφάλι μου:-P Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εγώ πιστός στη gdx κ δε με πρόδωσε ποτέ!πλέον με το neo v stock εντελώς κ ηρέμησε το κεφάλι μου:-P Εσύ με το Neo V είσαι μια χαρά..!! Εμείς όμως που είμαστε ακόμα με αυτό, αναγκαστικά ψάχνουμε!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εσύ με το Neo V είσαι μια χαρά..!! Εμείς όμως που είμαστε ακόμα με αυτό, αναγκαστικά ψάχνουμε!!;) Κ καλά κάνετε,αν είχα λίγο χρόνο θα πειραματιζομουν κ γω με ics για το x8!ίσως στην άδεια μου κάνω κάτι Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 alkis_7 εχω να σου προτεινω την τελεια ρομ..Dark Shin Engine!:grin::grin: Τι να λεμε τωρα,τα παντα ολα αυτη η ρομ!:grin: Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 alkis_7 εχω να σου προτεινω την τελεια ρομ..Dark Shin Engine!:grin::grin: Τι να λεμε τωρα,τα παντα ολα αυτη η ρομ!:grin: Είπαμε εκτός ShinEngine, PrimeHD, GDX.. Πολύ χρώμα, σχεδιάκια και τέτοια. Δε τρελαίνομαι με αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Είπαμε εκτός ShinEngine, PrimeHD, GDX.. Πολύ χρώμα, σχεδιάκια και τέτοια. Δε τρελαίνομαι με αυτά.. Για πλακα σου ειπα την Shin Engine :grin: Δοκιμασε την GingerJHv5.Θυμαμαι ηταν καλη,αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως επαιζε και την εβγαλα.Η status bar νομιζω(?) Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnniac Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Γεια σας παιδια.. Πως μπορω να ξερω τη kernel , baseband εχω ωστε να βαλω και την αντιστοιχη rom για να μην μου κλαταρει.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 O kernel σε ενδιαφέρει μόνο. Baseband θα έχεις τη τελευταία (νομίζω τελειώνει σε 015 πάντως) Τον kernel τον βλέπεις στις ρυθμίσεις-σχετικά με το κινητό. Αν γράφει SEMC κάτι είναι ο stock (που αν δεν έχεις πειράξει κάτι, αυτό θα γράφει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 παιδια εχω προβλημα με το x8 μου.κατεβασα σημερα την CM9 για ICS 4.0.4 γιατι μου την ζητησε ενας φιλος και κατεβασα και την GingerDX v019 για να την βαλω στο κινητο μου.ομως μπερδεψα τα αρχεια και εγκατεστησα την CM9.οταν το αντιληφθηκα προσπαθησα να μπω στο xrecovery για να κανω backup την εκδοση που ειχα αλλα μου κολλαει στο logo της Sony Ericsson.τι να κανω? :wacko: προσπαθησα να το συνδεσω με το PC Companion για να ξαναβαλω την 2.1 αλλα δεν συνδεεται. Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έχεις ξεκλειδώσει bootloader/περάσει custom kernel ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έχεις ξεκλειδώσει bootloader/περάσει custom kernel ή όχι; οχι δεν σκοπευα να βαλω την CM9.η CM9 ηταν για εναν φιλο μου που την ηθελε.εγω την gingerdx ηθελα να βαλω γιατι δεν ηθελε να ξεκλειδωσω bootloader και την ειχα και παλια. Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts