Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον ενω εχω κανει flash τον kernel και ολα καλα , με το flash στο baseband μου λεει reading devise information και καθυστερει πολυ. Ετσι πρεπει η παιζει κανα λαθος?

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θελω βοηθεια βημα βημα στο πως θα επαναφερω το κινητο μου σε λειτουργια. εχω περιγραψει παραπανω τι προβλημα αντιμετωπιζω. Δεν βγαζω καποια ακρη απο το xda-forum στο αντιστοιχο αρθρο.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Η καμερα ναι. Το βιντεο οχι ακομα. Αντε, φλασαρε κ πες μας εντυπωσεις , αλκη!

Άμα έδινε και δικαιώματα root το ριμάδι στο Titanium. Δε πειράζει...

Θα περάσω τις εφαρμογές χειροκίνητα αύριο! Φλασάρω σε λιγάκι και θα σας πω αύριο εντυπώσεις για να το λειτουργήσω λίγο!!

Για οποιον βαλει την CM9 εχω πει.Η βιντεο cam off working.Απο εμφανιση ισως ειναι απο τις πιο κορυφαιες.Η τελευται shin engine πιστευω οτι ειναι καλυτερη. Edited by AndroX
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Λοιπόν μάγκες μου! Μετά από το χτεσινό φλασάρισμα και κάμποσο ψάξιμο της MiniCM9 μπορώ να πω ότι είμαι θετικός, με βάση πάντα τη φάση που βρίσκεται η rom.

ΘΕΤΙΚΑ

1. Εμφάνιση. Όπως είχε πει και ο AndroX είναι κορυφαία σε εμφάνιση. Τέλος.

• Αν και σε alpha στάδιο, μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από ταχύτητα.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

1. Πολλά bugs. Όπως είπαμε είναι σε alpha στάδιο ακόμα. Πρόβλημα με συγχρονισμό επαφών (τουλάχιστον σε εμένα) ΛΥΘΗΚΕ, πρόβλημα με ραδιόφωνο, πρόβλημα με lockscreen ΛΥΘΗΚΕ και λογικά θα βρω κι άλλα..

• Μπαταρία. Θα δείξει πως θα πάει αλλά η πρώτη εντύπωση είναι λίγο αρνητική. Το βράδυ σε λειτουργία πτήσης έπεσε 21% η μπαταρία

Πάντως εγώ προτείνω να τη δοκιμάσετε, για να πάρετε μια ιδέα για το τι ακολουθεί...;)

EDIT: Λύθηκε το πρόβλημα του συγχρονισμού με φλασαρισμα gapps..

EDIT2: Πρέπει να ανακαλέσω για τα πολλά bugs που είπα. Όσο και αν έψαξα, δε βρήκα κάποιο άλλο και αυτά τα 3 που βρήκα τα 2 τα έλυσα και το 3ο, του ραδιοφώνου, θέλει ένα κολπάκι (ενεργοποίηση bluetooth πριν εκκινήσω το ραδιόφωνο..)

Edited by alkis_7

Να ρωτήσω κάτι; Αν ξεκλειδώσω τον bootloader και βάλω τον alfs kernel μπορώ να περάσω μετά την Shin ROM? Και αν ναι, την περνάω όπως σε κάθε Android, ή θέλει και τίποτα άλλο;

Να ρωτήσω κάτι; Αν ξεκλειδώσω τον bootloader και βάλω τον alfs kernel μπορώ να περάσω μετά την Shin ROM? Και αν ναι, την περνάω όπως σε κάθε Android, ή θέλει και τίποτα άλλο;

Ακριβώς. Ξεκλειδώνεις bootloader, φλασαρεις τον kernel με flashtool και μετά εγκατάσταση ρομ με CWM.

alkis_7 με το βιντεο βρηκες καμια λυση?Εννοω τραβαει βιντεο?Παντως η Dark Shin Engine αυτην την στιγμη ειναι οτι πιο κορυφαιο εχω βαλει απο καθε αποψη.
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Τελικα δεν παιζει καμια βοηθεια... :( Ποσο κοστιζει για να το επαναφερω?

Άνοιγουμε το pc companion(χωρίς να έχουμε συνδεμένο το κινητό στο pc)

Κλικαρουμε support zone, θα κατεβάσει πρόγραμμα και πατάμε

επιδιόρθωση χωρίς να έχουμε συνδεμένο

το τηλέφωνο στο pc

Τότε το pc companion θα αρχίσει να

κατεβάζει την rom, δεν συνδέουμε το

κινητό μόνο όταν ζητηθεί από το

πρόγραμμα

Και στην επιδιόρθωση το κινητό πρέπει

να είναι ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Να σας πω την αλήθεια, το ζαχαρώνω το Χ8 σαν τηλέφωνο, γιατι τώρα το καλοκαίρι δε πρόκειται να κουβαλάω το iPhone στο γήπεδο και στο γυμναστήριο ή στις παραλίες :Ρ Θεωρώ ότι η τιμή του είναι πολύ καλή και ομολογώ ότι από τα "μικρά" Xperia μου αρέσει πιο πολυ απο όλα (και τα καινουρια), φυσικά σε μαύρο. Τι λέτε, να τολμήσω την αγορά; Η χρήση που θα του κάνω θα είναι music player και να κρατώ log από τρέξιμο κλπ

Άνοιγουμε το pc companion(χωρίς να έχουμε συνδεμένο το κινητό στο pc)

Κλικαρουμε support zone, θα κατεβάσει πρόγραμμα και πατάμε

επιδιόρθωση χωρίς να έχουμε συνδεμένο

το τηλέφωνο στο pc

Τότε το pc companion θα αρχίσει να

κατεβάζει την rom, δεν συνδέουμε το

κινητό μόνο όταν ζητηθεί από το

πρόγραμμα

Και στην επιδιόρθωση το κινητό πρέπει

να είναι ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Λοιπον μου βγαζει το εξης μηνημα αφου συνδεσω το κινητο: There is no software avaliable for your phone. please try again later.

Ακουω επομενο βημα.

Να σας πω την αλήθεια, το ζαχαρώνω το Χ8 σαν τηλέφωνο, γιατι τώρα το καλοκαίρι δε πρόκειται να κουβαλάω το iPhone στο γήπεδο και στο γυμναστήριο ή στις παραλίες :Ρ Θεωρώ ότι η τιμή του είναι πολύ καλή και ομολογώ ότι από τα "μικρά" Xperia μου αρέσει πιο πολυ απο όλα (και τα καινουρια), φυσικά σε μαύρο. Τι λέτε, να τολμήσω την αγορά; Η χρήση που θα του κάνω θα είναι music player και να κρατώ log από τρέξιμο κλπ

Aν είναι μόνο γι αυτή τη χρήση χτύπα το. Και άμα το βαρεθείς παίζεις κιόλας με custom roms!!:p

alkis_7 με το βιντεο βρηκες καμια λυση?Εννοω τραβαει βιντεο?Παντως η Dark Shin Engine αυτην την στιγμη ειναι οτι πιο κορυφαιο εχω βαλει απο καθε αποψη.

Δυστυχώς όχι. Αλλά εμένα δεν με ενοχλεί. Ζήτημα να έχω τραβήξει 2 βίντεο όσο έχω το κινητό. Πάντως ακόμα θέλει δουλειά η rom. Το κύριο θέμα για μένα είναι η αμεσότητα. Μπορεί να λειτουργεί αρκετά καλά αλλά είναι ένα κλικ πιο αργή από τις 2.3.. Ειδικά όταν σε παίρνουν τηλ. Εκεί είναι 2 ίσως και 3 κλικ πιο αργή..

Λοιπον μου βγαζει το εξης μηνημα αφου συνδεσω το κινητο: There is no software avaliable for your phone. please try again later.

Ακουω επομενο βημα.

Δηλ. κλικαρεις επιδιόρθωση/x8/αρχίζει το companion να προετοιμάζει τον υπολογιστή και στο σημείο που σου ζητάει να το συνδέσεις κλειστό με πατημένο το back πλήκτρο, σου λέει ότι is no software for your phone;

Τι kernel έχεις;

Δηλ. κλικαρεις επιδιόρθωση/x8/αρχίζει το companion να προετοιμάζει τον υπολογιστή και στο σημείο που σου ζητάει να το συνδέσεις κλειστό με πατημένο το back πλήκτρο, σου λέει ότι is no software for your phone;

Τι kernel έχεις;

Παταω το back και δειχνει να κατεβαζει τη rom αλλα τελειωνει και μου βγαζει το μηνυμα.

Το kernel που εχω ειναι αυτο : X8_E15_2.1.1.A.0.6_Kernel_2.6.29

Παταω το back και δειχνει να κατεβαζει τη rom αλλα τελειωνει και μου βγαζει το μηνυμα.

Το kernel που εχω ειναι αυτο : X8_E15_2.1.1.A.0.6_Kernel_2.6.29

Θα πρέπει να την βάλεις με το flashtool..

Ο kernel σου είναι ο stock(και απορώ γιατί δεν σου κάνει επιδιόρθωση)

Ένας έλληνας έχει ένα αναλυτικό post με link και εικόνες εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1650174

Για ρίξε μία ματιά

superuser μετά την αναβάθμιση του PC Companion σε 2.1, δε λειτουργεί αυτή η διαδικασία. Το ίδιο συμβαίνει και στο x10 mini...

Έχω καιρό να κάνω restore..δεν δουλεύει;

Νομίζω ότι ακόμη πουλάει το x8..

Στο x10 mini σίγουρα δε λειτουργεί. Στο x8 είμαι 99% σίγουρος...

Ρε παιδια..δωστε μου ενα λινκ να κατεβασω τον stock kernel του Χ8...:help: ψαχνω αλλα δεν τον βρισκω..Θελω να τον εχω καβατζα just in case..

Ρε παιδια..δωστε μου ενα λινκ να κατεβασω τον stock kernel του Χ8...:help: ψαχνω αλλα δεν τον βρισκω..Θελω να τον εχω καβατζα just in case..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1650174

Kαλησπερα παιδια!Εχω ενα xperia x8 αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο android market.Καθως το κινητο δν ηταν δικο μου και δν ξερω το gmail που ηταν αποθηκευμενο στο android market προσπαθω να συνδεθω με εναν δικο μου λογαριασμο gmail αλλα μετα αφου μου γραφει οτι πρεπει να περιμενω μεχρι και πεντε λεπτα μου εμφανιζει οτι ''Δεν ειναι δυνατη η δημιουγια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη,Αυτο ενδεχετε να ειανι προσωρινο προβλημα η το τηλεωνο σας να μην ειναι διαθεσιμο για υπηρεσιες δεδομενων''.Το προβλημα αυτο το εχω τρεις μερες τωρα,δλδη απο οταν πηρα το κινητο απο τον προκατοχο του

Υ.Γ. ¨Το wifi ειναι ανοιχτο κανονικα...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8