alkis_7 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 απ'οτι καταλαβα, το κινητο σας το εχετε για να μιλατε μονο, αντε και για κανενα μυνημα που και που :lol: :mobile: ναι ρε!!!και μια φορα το μηνα το πολυ να μπαινουμε και στο ιντερνετ!!αν δεις το δικο μου λες και το πηρα χτες ειναι..:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) απ'οτι καταλαβα, το κινητο σας το εχετε για να μιλατε μονο, αντε και για κανενα μυνημα που και που :lol: :mobile: Κινητό;;Ποιο κινητό;;!!! Σωστά και στο ondemand ο επεξεργαστής που και πού δουλεύει σε μέγιστο χρονισμό γενικά μεταβάλλεται η συχνότητά του. Με τη χρήση του smartass όμως μόλις σβήσει η οθόνη "πέφτει" ο επεξεργαστής στη χαμηλότερη συχνότητα. Έχει όμως μειονεκτήματα δηλαδή αργεί λίγο παραπάνω να ανοίξει η οθόνη μολις πατήσεις το κουμπί, αργεί λίγο παραπάνω να εμφανιστεί ο αριθμός που σε καλεί και γενικά αν εκτελείται καμία εργασία στο παρασκήνιο καθυστερεί περισσότερο Και ποια λειτουργία είναι πιο κατάλληλη να έχουμε;; Edited September 30, 2011 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Κινητό;;Ποιο κινητό;;!!! Και ποια λειτουργία είναι πιο κατάλληλη να έχουμε;; ιδου η απορια...:worry: για μενα ondemand. 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Γεια σας παιδιά, μια ερώτηση. Μια φίλη μου έχει το Xperia X8 και απ'ότι μου είπε δεν έχει bluetooth το κινητό. Τι να κάνω για να της βάλω ? Υπάρχει κάποια έξτρα εφαρμογή ? Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν κινητό χωρίς bluetooth ??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Γεια σας παιδιά, μια ερώτηση. Μια φίλη μου έχει το Xperia X8 και απ'ότι μου είπε δεν έχει bluetooth το κινητό. Τι να κάνω για να της βάλω ? Υπάρχει κάποια έξτρα εφαρμογή ? Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν κινητό χωρίς bluetooth ??? Απ'οτι θυμαμαι εχει bluetooth,αλλα δε θυμαμαι αν μπορει να στελνει αρχεια(νομιζω στελνει )μια εφαρμογη για να στελνει αρχεια ειναι το bluetooth file trasfer Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Καλησπερα παιδια. βγηκε καμια CyagogenMod Ρομ ; οπως ανακοινωσαν πως θα βγαλουν ; και κατι ακομα . το Overclock σε τι χρησιμευει ; 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 χμμ μάλιστα, μάλλον αυτό θα εννοούσε τότε ότι δε στέλνει αρχεία!! Σου είναι εύκολο να μου την στείλεις την εφαρμογή που λες φίλε ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 χμμ μάλιστα, μάλλον αυτό θα εννοούσε τότε ότι δε στέλνει αρχεία!! Σου είναι εύκολο να μου την στείλεις την εφαρμογή που λες φίλε ? κοιτα στο μαρκετ..θα την βρεις!! Καλησπερα παιδια. βγηκε καμια CyagogenMod Ρομ ; οπως ανακοινωσαν πως θα βγαλουν ; και κατι ακομα . το Overclock σε τι χρησιμευει ; οχι ακομα..νωρις ειναι!!το overclock ανεβαζει το χρονισμο του επεξεργαστη και κανει πιο γρηγορα το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 ποιο μάρκετ ? είμαι λίγο άσχετος με αυτά, δεν έχω σμαρτ-φόουν :Ρ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 κοιτα στο μαρκετ..θα την βρεις!! οχι ακομα..νωρις ειναι!!το overclock ανεβαζει το χρονισμο του επεξεργαστη και κανει πιο γρηγορα το κινητο! α και πως γινεται ; εχω κατεβασει το Set Cpu αλλα μεχρι 600 λεει :Ρ 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 ποιο μάρκετ ? είμαι λίγο άσχετος με αυτά, δεν έχω σμαρτ-φόουν :Ρ H φίλη σου που έχει το Χ8 θα ξέρει το market,πες της να μπει στην αναζήτηση να γράψει το όνομα της εφαρμογής και θα το βρει! Ευκαιρία να μάθεις και εσύ σε smart και σε android! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 ποιο μάρκετ ? είμαι λίγο άσχετος με αυτά, δεν έχω σμαρτ-φόουν :Ρ δεν μπορω να στο ποσταρω εδω γιατι ειναι σαν να σου δινω παρανομο λογισμικο..πες της να μπει στο μαρκετ(ειναι σαν καταστημα με ολες τις εφαρμογες) και να γραψει στην αναζητηση το bluetooth file transfer..θα βρει η αναζητηση το προγραμμα και θα το κατεβασει..δεν ειναι κατι δυσκολο..και εσυ που δεν εχεις smartphone το κανεις ανετα!! α και πως γινεται ; εχω κατεβασει το Set Cpu αλλα μεχρι 600 λεει :Ρ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020313..δες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 δεν μπορω να στο ποσταρω εδω γιατι ειναι σαν να σου δινω παρανομο λογισμικο..πες της να μπει στο μαρκετ(ειναι σαν καταστημα με ολες τις εφαρμογες) και να γραψει στην αναζητηση το bluetooth file transfer..θα βρει η αναζητηση το προγραμμα και θα το κατεβασει..δεν ειναι κατι δυσκολο..και εσυ που δεν εχεις smartphone το κανεις ανετα!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020313..δες!! Οκ!! Καμια ρομ αλλη εκτος απο GingerDX Εχουμε? την βαριεμαι και τωρα τελευταια σα να τα εχει πεξει λιγο! 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 δεν μπορω να στο ποσταρω εδω γιατι ειναι σαν να σου δινω παρανομο λογισμικο..πες της να μπει στο μαρκετ(ειναι σαν καταστημα με ολες τις εφαρμογες) και να γραψει στην αναζητηση το bluetooth file transfer..θα βρει η αναζητηση το προγραμμα και θα το κατεβασει..δεν ειναι κατι δυσκολο..και εσυ που δεν εχεις smartphone το κανεις ανετα!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020313..δες!! Δες το link που γραφει ο Αλκης και οπου κολλησεις εδω ειναι τα παιδια κ γω!ειναι πολυ απλο,υπαρχει κ αντιστοιχο topic στο myphone αν δυσκολευεσαι με το xda! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Οκ!! Καμια ρομ αλλη εκτος απο GingerDX Εχουμε? την βαριεμαι και τωρα τελευταια σα να τα εχει πεξει λιγο! κατα τυχη βρηκα αυτη πριν!!για δες την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 κατα τυχη βρηκα αυτη πριν!!για δες την! την εχω δοκιμασει. οταν την εβαλα κολλουσε το κινητο και ετσι την εβγαλα και κατι δε δουλευε δεν θυμαμαι ομως τι... 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 την εχω δοκιμασει. οταν την εβαλα κολλουσε το κινητο και ετσι την εβγαλα και κατι δε δουλευε δεν θυμαμαι ομως τι... ααα..κριμα..φαινεται ωραια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 την εχω δοκιμασει. οταν την εβαλα κολλουσε το κινητο και ετσι την εβγαλα και κατι δε δουλευε δεν θυμαμαι ομως τι... Μην μου βαζεις φυτιλιες για rom!! Εγω προσωπικα δεν θελω ακομη να ασχοληθω γιατι ειμαι ικανοποιημενος!περιμενω ομως απο τη cyanogen! Καποιος ειπε για τη ginger scrutz καπως ετσι νομιζω λεγεται. Λογικα αυριο θα ανεβει κ η v016;; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Μην μου βαζεις φυτιλιες για rom!! Εγω προσωπικα δεν θελω ακομη να ασχοληθω γιατι ειμαι ικανοποιημενος!περιμενω ομως απο τη cyanogen! Καποιος ειπε για τη ginger scrutz καπως ετσι νομιζω λεγεται. Sent from my X8 black using Tapatalk ναι..ετσι λεγεται..και διαβασα στο ποστ της DX στο xda απο ενα χρηστη οτι η crutz ειναι πιο γρηγορη στην ανταποκριση απ την DX...δεν την εχω δοκιμασει οποτε δεν εχω γνωμη...οσο για ν016 δεν γνωριζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 ναι..ετσι λεγεται..και διαβασα στο ποστ της DX στο xda απο ενα χρηστη οτι η crutz ειναι πιο γρηγορη στην ανταποκριση απ την DX...δεν την εχω δοκιμασει οποτε δεν εχω γνωμη...οσο για ν016 δεν γνωριζω.. δε ξερω και εγω.. θα δω αυριο το πρωι ή το μεσημερι μετα το μαθημα. απλως την βαρεθηκα λιγο. απλως δεν εχω βρει Κανενα καλο θεμα να με αγγιζει. καμια ιδεα ; 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 δε ξερω και εγω.. θα δω αυριο το πρωι ή το μεσημερι μετα το μαθημα. απλως την βαρεθηκα λιγο. απλως δεν εχω βρει Κανενα καλο θεμα να με αγγιζει. καμια ιδεα ; τιποτα..αναμενουμε τους cyanogen!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 δε ξερω και εγω.. θα δω αυριο το πρωι ή το μεσημερι μετα το μαθημα. απλως την βαρεθηκα λιγο. απλως δεν εχω βρει Κανενα καλο θεμα να με αγγιζει. καμια ιδεα ; Sesify για θεμα,στυλ arc ειναι κ το βρηκα στους xda Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 καλησπερα...! θα μπορουσα καποιος αναλυτικα να μου περιγραψει πως μπορω να εγκαταστησω μια cyanogenMod rom οταν βγει με το καλο....!ωγια το κινητο μου...; εχω διαβασει κατι σχετικα αλλα βλεπω ορους που δεν καταλαβαινω πχ wipe και δεν γνωριζω πως να τους εκτελεσω... μια φορα ειχα περασει ρομ μια 2.2.9 αλλα την εβγαλα διοτι αντιμετωπιζα μικροπροβληματα..τωρα εχω στοκ ρομ 2.1... τουλαχιστον θα μπορουσε καποιος να με παραπεμψει σε καποιο οδηγο..; μακαρι η διαδικασια να ειναι πιο ευκολη... ευχαριστω...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 καλησπερα...! θα μπορουσα καποιος αναλυτικα να μου περιγραψει πως μπορω να εγκαταστησω μια cyanogenMod rom οταν βγει με το καλο....!ωγια το κινητο μου...; εχω διαβασει κατι σχετικα αλλα βλεπω ορους που δεν καταλαβαινω πχ wipe και δεν γνωριζω πως να τους εκτελεσω... μια φορα ειχα περασει ρομ μια 2.2.9 αλλα την εβγαλα διοτι αντιμετωπιζα μικροπροβληματα..τωρα εχω στοκ ρομ 2.1... τουλαχιστον θα μπορουσε καποιος να με παραπεμψει σε καποιο οδηγο..; μακαρι η διαδικασια να ειναι πιο ευκολη... ευχαριστω...! οπως κανεις ολες τις ρομ. 1)Root 2)Backup 3)Κατεβασε το Zip 4)μπες σε xrecovery ή ClockWorkMod 5)κανε Factory reset 6)Install Custom Zip Και επιλεξε το ονομα του zip και περιμενε. 7)ανοιξε το το πρωτο Boot θα κανει 1,5 λεπτα περιπου. 8)εισαι ετοιμος 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 καλησπερα...! θα μπορουσα καποιος αναλυτικα να μου περιγραψει πως μπορω να εγκαταστησω μια cyanogenMod rom οταν βγει με το καλο....!ωγια το κινητο μου...; εχω διαβασει κατι σχετικα αλλα βλεπω ορους που δεν καταλαβαινω πχ wipe και δεν γνωριζω πως να τους εκτελεσω... μια φορα ειχα περασει ρομ μια 2.2.9 αλλα την εβγαλα διοτι αντιμετωπιζα μικροπροβληματα..τωρα εχω στοκ ρομ 2.1... τουλαχιστον θα μπορουσε καποιος να με παραπεμψει σε καποιο οδηγο..; μακαρι η διαδικασια να ειναι πιο ευκολη... ευχαριστω...! Οτι ειπε ο Ευθυμης ακριβως!οταν θα ερθει η ωρα για cya κ θες να τη βαλεις ακολουθησε τις οδηγιες κ εισαι ετοιμος,στο βημα 3 βαζεις τη rom χυμα στην sd,προσωπικα θα ελεγα να πειραματιστεις με τη gingerdx ετσι για να δεις τη διαδικασια. Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts