Giojose Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 το τελευταίο update έχεις Περίεργο.. Προσπάθησες στο παρελθόν να περάσεις το xrecovery με άλλο τρόπο; δεν ξερω φιλε μου αυτες τις μερες διαβαζω και και το x recovery σημερα το πρωτοξεκινησα για να ειμαι κατι παραπανω απο 2.1 :/ τΟ θεμα ειναι δν ξερω τι να κανω ?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 δεν ξερω φιλε μου αυτες τις μερες διαβαζω και και το x recovery σημερα το πρωτοξεκινησα για να ειμαι κατι παραπανω απο 2.1 :/ τΟ θεμα ειναι δν ξερω τι να κανω ?? Εγώ θα πρότεινα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεών Και ξανά root, busybox installer, xrecovery Αλλά θα χάσεις επαφές, σημειώσεις, κτλ..κράτα ένα backup πρώτα και δοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 παιδεια καταφερε κανεις να περασει τον adobe flash player ???? τον βρηκα εδω μαζι με τις οδηγειες αλλα μεχρι στιγμης δν καταφερα κατι. . . . μπορετει να το δειτε και εσεις δοκιμαστετο και αμα το καταφερει κανεις ας μου το πει. . . . http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-flash-10-1-on-android-2-1-eclair-devices/ :shifty::shifty::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 παιδεια καταφερε κανεις να περασει τον adobe flash player ???? τον βρηκα εδω μαζι με τις οδηγειες αλλα μεχρι στιγμης δν καταφερα κατι. . . . μπορετει να το δειτε και εσεις δοκιμαστετο και αμα το καταφερει κανεις ας μου το πει. . . . http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-flash-10-1-on-android-2-1-eclair-devices/ :shifty::shifty::shifty: Η adobe δεν εχει βγαλει και δεν ξερω αν βγαλει καποτε flash player για το x8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Το πήρε η κοπέλα μου το κινητό και της παρουσιάζει το εξής πρόβλημα με stock rom: Στην επιλογή για νέο widget, μερικές φορές, δεν την αφήνει να γυρίσει στην homepage. Ούτε με πίσω , ούτε με home , ούτε με επιλογή\αλλαγή widget(αν και δείχνει να τα αλλάζει\προσθέτει κανονικά).....με τίποτα. Μένει στη οθόνη επιλογής widget.Μόνη λύση είναι βγάλσιμο η μπαταρία. Άλλες φορές πάλι δουλεύει κανονικά. Είναι γνωστό bug; Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ. ΥΓ. Απο εφαρμογές μόνο το watchdog πέρασε απ'οτι ξέρω .Ουσιαστικά απείραχτη η συσκευή. 1 Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Γεια παιδια :Ρ να σας ρωτησω κανενα θεμα για X8 για Theme Chooser Υπαρχει ? (superuser σαν αυτο π μ δωσες ) :) 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Το πήρε η κοπέλα μου το κινητό και της παρουσιάζει το εξής πρόβλημα με stock rom: Στην επιλογή για νέο widget, μερικές φορές, δεν την αφήνει να γυρίσει στην homepage. Ούτε με πίσω , ούτε με home , ούτε με επιλογή\αλλαγή widget(αν και δείχνει να τα αλλάζει\προσθέτει κανονικά).....με τίποτα. Μένει στη οθόνη επιλογής widget.Μόνη λύση είναι βγάλσιμο η μπαταρία. Άλλες φορές πάλι δουλεύει κανονικά. Είναι γνωστό bug; Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ. ΥΓ. Απο εφαρμογές μόνο το watchdog πέρασε απ'οτι ξέρω .Ουσιαστικά απείραχτη η συσκευή. το αντιμετωπησα και εγω αυτο το προβλημα με τη συσκευη απειραχτη..πιθανοτατα καποιο bug ειναι αν και δεν το εχω δει να αναφερεται εκτενως σε οσα site εχω μπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Γεια παιδια :Ρ να σας ρωτησω κανενα θεμα για X8 για Theme Chooser Υπαρχει ? (superuser σαν αυτο π μ δωσες ) :) Στο market έχει κάμποσα.. Μέσα στην εφαρμογή, γράψε στην αναζήτηση CM7 themes και θα σου βγάλει.. Επίσης έχει και εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=527 Συμβατά με το μεγέθος της οθόνης μας είναι τα mdpi, τα hdpi είναι για μεγαλύτερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giojose Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 παιδια μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη για τα μυνηματα το οποιο οταν οταν λαμβανεις να σε ειδοποιει εκκτος απο τον ηχο το οποιο τις περισσοτερες φορες δν το ακους ... ψαχνω για μια εφορμογη που να σε ειδοποιει ειτε να ειναι αναμενο το φωτακι διπλα απο το ακοθστικο ειτε να αναβει το φως τησ οθονης οταν σοθ ερχεται το μυνημα !!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) Από την στιγμή που παίρνεις τέτοιο ρίσκο, κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ασφάλεια..αλλιώς μείνε στην επίσημη.. Πρώτα φίλε μου θα γίνεις root και θα εγκαταστήσεις επιτυχώς το xrecovery και μετά τα υπόλοιπα.. Λοιπόν για root θα μπεις στο παρακάτω link.Αν έχεις windows 7, θα κατεβάσεις μόνο το superoneclick, αν έχεις xp, και τους drivers. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286524 Όταν τα καταφέρεις, στο συρτάρι των εφαρμογών θα εγκατασταθεί μία εφαρμογή, superuser, αν ναι είσαι root πλέον. Μπες στο market και κατέβασε το busybox installer και κάνε εγκατάσταση το busybox.Μετά μπες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970842 και κατέβασε αυτή την εφαρμογή, κάνε την εγκατάσταση με κάποιον file manager Την εφαρμογή, άνοιξε την και κάνε εγκατάσταση (έτσι απλά) το xrecovery. Για επαλήθευση, κάνε επανεκκίνηση το κινητό και μόλις εμφανιστεί το logo της sony ericsson πάτα πολλές φορές το πλήκτρο back.Αν σου εμφανίσει ένα μενού που δεν έχεις ξαναδεί, είσαι οκ και με το κεντρικό πλήκτρο στην επιλογή reboot phone κάνε επιλογή. Μέχρι εδώ σου εγγυώμαι εγώ ότι είσαι ασφαλείς.. Κάνε πρώτα αυτά και εδώ είμαστε για τα περαιτέρω.. Επίσης όταν είσαι στο μενού του xrecovery τα πλήκτρα + και- που βρίσκονται πλαγίως του κινητού σου είναι για πλοήγηση, το κεντρικό για επιλογή και το back για επιστροφή Edit: Και ναι..μπορώ να σου σώσω το κινητό σου..έστω και αν το service της sony ericsson δεν μπορεί... καλησπερα, ξεκινησα και γω την παραπανω διαδικασια και καταφερα να κανω το κινητο μου root(λογικα δηλαδη...αφου μου βγαζει το αρχειο superuser)...ομως στην εγκατασταση του virtualbox....συμβουλευτηκα και αυτο το βιντεο //www. youtube.com /watch?v=LHxLVlhCWLM&feature=BFa&list=UU5lmQO5dZPrXTwN0o9IfyNw&lf=plcp αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανα σωστα εγκατασταση.. :/ μαλιστα το εβαλα να εγκατασταθει στο system/bin και οχι xbin που ηταν προεπιλογη.....πως θα καταλαβω αν η εγκατασταση του virtual box εγινε χωρις κανενα προβλημα;;; ευχαριστω! Edited September 10, 2011 by costas89m Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Γνωριζει κανεις εαν θα βγει νεα αναβαθμιση απο την sonyericsson για το x8? Καπου διαβασα οτι θα βγει νεα αναβαθμιση για ολα τα xperia αλλα δεν ξερω εαν συμπεριλαμβανετε το χ8 σαυτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) Γνωριζει κανεις εαν θα βγει νεα αναβαθμιση απο την sonyericsson για το x8? Καπου διαβασα οτι θα βγει νεα αναβαθμιση για ολα τα xperia αλλα δεν ξερω εαν συμπεριλαμβανετε το χ8 σαυτα απο οτι ακουσα η σονυ ειπε οτι θα αφησει το χ8 οπως ειναι με 2.1 android. ετσι ακουσα απο αλλα παιδια . τωρα για σιγουρια ας ακουσουμε και τους αλλους.. Γεια Χαρα παιδια.. Εβαλα Νεο Rom που βρηκα στο Xda-Developers site. οριστε το λινκ οσοι θελετε να το δοκιμασετε.. Δουλευουν ολα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1237930 Edited September 10, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Γνωριζει κανεις εαν θα βγει νεα αναβαθμιση απο την sonyericsson για το x8? Καπου διαβασα οτι θα βγει νεα αναβαθμιση για ολα τα xperia αλλα δεν ξερω εαν συμπεριλαμβανετε το χ8 σαυτα Επίσημη αναβάθμιση σε 2.2, 2.3 δεν θα υπάρξει για το Χ8. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Επίσημη αναβάθμιση σε 2.2, 2.3 δεν θα υπάρξει για το Χ8. Βγηκε η 2.2 ? η αναμενεται ? 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Βγηκε η 2.2 ? η αναμενεται ? Όπως αναφερει η παράθεση που εκανες δεν θα βγει έκδοση 2,2 ή 2,3 . Sent from my A101B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Το λέω ξεκάθαρα. Για το Χ8 δεν θα υπάρξει ποτέ επίσημη 2.2. Μόνο αν την περάσετε μόνοι σας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 εγω εβαλα μια αλλη Custom ρομ ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1237930 2.3.5 android ειναι για το χ8.. ειναι πολυ καλη. Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 καλησπερα!! μολις εβαλα το handcent SMS, πολυυ ωραιο, γλυκουλι και τα λοιπα.. αλλα προσεξα οτι τα μηνυματα που στελνω τα στελνει με κεφαλαια γραμματα, παρολο που εγω τα γραφω με μικρα. υπαρχει τροπος ν αλλαξει αυτο? με την προεπιλογη για αποστολη μηνυματων που χε το κινητο δε το εκανε. δλδ εγραφα μικρα, τα στελνε μικρα... και κατι ακομα παρατηρησα οτι οταν παω ν ανοιξω τα μηνυματα σα να καθυστερει λιγακι.. τωρα εγινε αυτο που ειναι η εφαρμογη..φανταζομαι ομως αυτη η εφαρμογη οπως και αλλες πχ astro file manager, adwlauncher... δεν επιβαρρυνουν ολο το συστημα ετσι? ευχαριστωω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Τα στέλνει κεφαλαία για να μπορείς να στέλνεις 160 χαρακτήρες. Έτσι γίνεται. Όλες οι εφαρμογές επιβαρύνουν το σύστημα. Είτε λίγο, είτε πολύ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 αρα και γι αυτο υπαρχει μια μικρη καθυστερηση οταν παω ν ανοιξω τα μηνυματα, υποθετω.. παντως εντυπωση μου κανει οτι στελνει κεφαλαια για να μπορει να στειλει 160 χαρακτηρες, επειδη και με την default εφαρμογη για μηνυματα νομιζω τοσους εστελνε με μικρα. εκτος αν κανω λαθος. ευχαριστω για την αμεση απαντηση :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 θέλω να ρωτήσω αν και μετά την 2.1 (συγκεκριμένα για 2.3.5) χρειάζεται το partition καθαρά για ap2sd απλά ρωτάω γιατί σε μελλοντική αλλαγή της κάρτας τι θα γίνουν οι εφαρμογές που έχω σε αυτή.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 αρα και γι αυτο υπαρχει μια μικρη καθυστερηση οταν παω ν ανοιξω τα μηνυματα, υποθετω.. παντως εντυπωση μου κανει οτι στελνει κεφαλαια για να μπορει να στειλει 160 χαρακτηρες, επειδη και με την default εφαρμογη για μηνυματα νομιζω τοσους εστελνε με μικρα. εκτος αν κανω λαθος. ευχαριστω για την αμεση απαντηση :) Στον παραλήπτη έφτανε με κεφαλαία, ακόμη και με τη stock εφαρμογή απλά εσύ στο κινητό σου το έβλεπες ακριβώς όπως το έγραφες. Δηλαδή, όταν έγραφες με πεζά, εσύ έβλεπες ότι έστειλες μήνυμα με πεζά όμως ο παραλήπτης λάμβανε μήνυμα με κεφαλαίους χρακτήρες. Τα πεζά περιλαμβάνονται μόνο στους λεγόμενους "εθνικούς χαρακτήρες" όπου στους 70 χαρακτήρες σπάει σε δεύτερο μήνυμα. Γι'αυτό και το μετατρέπει αυτόματα σε κεφαλαία για να είμαστε στην ευχάριστη θέση να στέλνουμε μηνύματα με 160 χαρακτήρες. :) Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 παιδια γινετε να οταν κανω εισαγωγη τις επαφες μου να μην μου τις βγαζει τετραπλες. . . . .;;;;; :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 παιδια γινετε να οταν κανω εισαγωγη τις επαφες μου να μην μου τις βγαζει τετραπλες. . . . .;;;;; :blink::blink::blink: προφανώς τις έχεις τετραπλές στην sim Διέγραψε τις από εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Τις έχει τετραπλές ή απλά κάτι δεν πάει καλά με τα πεδία οπότε τα τηλέφωνα (σπίτι, κινητό, εργασία) μιας επαφής σπάνε σε επιμέρους επαφές; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts