superuser_78 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 ναι λαθος μου το καταλαβα. εκανα την διαδικασια που περιγραφεις στην σελ.182 ακριβως κ μετα το reboot μου ανοιγει δειχνει το εικονιδιο του GingerDX και ξαναπαλι τα ιδια(δεν ανοιγει καθολου το κινητο). τι φταιει; Αν έκανες φίλε μου ότι γράφω στην σελίδα 182 2 περιπτώσεις υπάρχουν: 1.έκανες unzip την rom και φλάσαρες ένα κομμάτι της 2.Δεν έχεις το τελευταίο επίσημο update Βγάλε την μπαταρία για 30 δευτερόλεπτα, ξαναβάλτη,μόλις εμφανιστεί το logo της sony ericsson μπες σε xrecovery και κάνε restore Κάτι έκανες λάθος Αν το κινητό σου δεν μπαίνει σε Xrecovery mode, και όλο bootάρει, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα του παρακάτω post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276211&page=178 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 1. οχι δεν την εκανα unzip, την περασα οπως την "κατεβασα" 2. μηπως φταιει αυτο; εχω την 2.1-update1 (2.0.1.A.0.47) εκανα επαναφορα του μπακαπ, με κανα 2-3 μπουταρισματα μεχρι να μπει βεβαια στο xrecovery Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) 1. οχι δεν την εκανα unzip, την περασα οπως την "κατεβασα" 2. μηπως φταιει αυτο; εχω την 2.1-update1 (2.0.1.A.0.47) εκανα επαναφορα του μπακαπ, με κανα 2-3 μπουταρισματα μεχρι να μπει βεβαια στο xrecovery Έχεις την προηγούμενη...γι αυτό σου κολλάει.. Μπες με pc εδώ για να κατεβάσεις το SEUS: http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/xperiax8?cc=my&lc=en Φόρτισε καλά το τηλέφωνο και ακολούθησε τις οδηγίες για να περάσεις την ...xxx.06 Εννοείται ότι θα τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή μετά.... Edited August 29, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 γνωριζω την διαδικασια, ηδη του περναω την 2.1.1.Α.0.6 και μετα θα θελει να το ρουταρω παλι απο την αρχη κ ουτωκαθεξης. Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 γνωριζω την διαδικασια, ηδη του περναω την 2.1.1.Α.0.6 και μετα θα θελει να το ρουταρω παλι απο την αρχη κ ουτωκαθεξης. Ακριβώς φίλε μου.. Κάνε ένα report μετά εδώ..μιας και μπορεί να υπάρχουν και άλλοι χρήστες που έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα και παρακολουθούν το thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Παιδιά μια ερώτηση, φίλος μου έχει το x8,πιο πληκτρολόγιο πρέπει να βάλει ώστε να είναι φουλ?δοκιμάζει το HTC IME αλλά δεν του δουλεύει Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλημέρα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Θέλω να κάνω format ένα Sony Xperia X8 ώστε να σβηστούν όλα τα δεδομένα. Πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Ακριβώς φίλε μου.. Κάνε ένα report μετά εδώ..μιας και μπορεί να υπάρχουν και άλλοι χρήστες που έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα και παρακολουθούν το thread καλημερα, εκανα την αναβαθμιση, το εκανα ροοτ με αυτην την διαδικασια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286524&highlight=busybox και οταν παω να περασω το busybox v 1.17.1 μου βγαζει το εξης μηνυμα: /system/bin/ is currently mounted as RW και δεν με αφηνει να κανω install. πως μπορω να επαναφερω το κινητο ξανα στην αρχικη του εκδοση, ωστε να προσπαθησω να το κανω απο την αρχη παλι; Edited August 30, 2011 by kalou13 Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλημέρα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Θέλω να κάνω format ένα Sony Xperia X8 ώστε να σβηστούν όλα τα δεδομένα. Πως γίνεται; http://www.knowyourcell.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-x8/xperia-x8-guides/632610/how_to_hard_reset_the_sony_ericsson_xperia_x8.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 καλημερα παιδες!!προβληματακι!!απο τοτε που επαιξα με το setCPU μου κανει το κινητο 2-3 ρεβοοτ την ημερα!πριν ηταν ολα καλα και γι αυτο υποψιαζομαι το setCPU..ξερει κανεις να μου πει τις μαμα ρυθμισεις να το κανω οπως ηταν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) καλημερα, εκανα την αναβαθμιση, το εκανα ροοτ με αυτην την διαδικασια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286524&highlight=busybox και οταν παω να περασω το busybox v 1.17.1 μου βγαζει το εξης μηνυμα: /system/bin/ is currently mounted as RW και δεν με αφηνει να κανω install. πως μπορω να επαναφερω το κινητο ξανα στην αρχικη του εκδοση, ωστε να προσπαθησω να το κανω απο την αρχη παλι; Δοκίμασε να περάσεις το Xrecovery με τον παρακάτω τρόπο: 1.Μπες στο market και κατέβασε την εφαρμογή busybox installer, άνοιξε τη και κάνε εγκατάσταση το busybox. 2.μπες σε αυτή εδώ την σελίδα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970842 και κατέβασε την εφαρμογή xrecovery_E15i_installer Και με ένα κλικ είσαι οκ Edited August 30, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) τελος καλο ολα τελεια. -τελικα εφταιγε που δεν ειχα περασμενο το τελευταιο επισημο update. -εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, περασα εκ νεου το busybox & xrecovery και ολα ειναι κομπλε τωρα(gingerdx v11) ευχαριστω για την βοηθεια superuser_78 Edited August 30, 2011 by kalou13 Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) καλημερα παιδες!!προβληματακι!!απο τοτε που επαιξα με το setCPU μου κανει το κινητο 2-3 ρεβοοτ την ημερα!πριν ηταν ολα καλα και γι αυτο υποψιαζομαι το setCPU..ξερει κανεις να μου πει τις μαμα ρυθμισεις να το κανω οπως ηταν?? Min frequency: 122 Max frequency: 600 Governor: Ondemand @Kalou13 Το διόρθωσα το link Edited August 30, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 κατι αλλο τωρα, οταν ανοιγει το κινητο κ αφου εισαγω τον pin μετα μου βγαζει αριθμο pin ξεκλειδωματος δικτυου καρτας sim, τι ειναι αυτο κ πως μπορω να το ξεφορτωθω; Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδιά μια ερώτηση, φίλος μου έχει το x8,πιο πληκτρολόγιο πρέπει να βάλει ώστε να είναι φουλ?δοκιμάζει το HTC IME αλλά δεν του δουλεύει Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalkκάποια βοήθεια? Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) κάποια βοήθεια? Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk Τι εννοείς full; Τι έκδοση android έχει; Κάποιες εκδόσεις του HTC_IME mod δεν λειτουργούν στην 2.1 Λοιπόν θα μπει στην παρακάτω σελίδα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Θα κατεβάσει για low res devices, θα κάνει unzip το αρχείο έχει 2 εφαρμογές Θα τις εγκαταστήσει και τις 2.Μετά θα πάει γλώσσα και πληκτρολόγιο και θα τικάρει το HTC_IME Μετά ρυθμίσεις HTC_IME/να επιλέξει τις γλώσσες που θέλει και τι τύπο πληκτρολογίου θέλει (πληκτρολόγιο τηλεφώνου, συμπαγές, qwerty) Μετά θα ανοίξει ένα κείμενο, θα πατήσει παρατεταμένα πάνω σε αυτό και/μέθοδος εισόδου/HTC_IME Και μετά πιστεύω ότι θα είναι full Edited August 31, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 κατι αλλο τωρα, οταν ανοιγει το κινητο κ αφου εισαγω τον pin μετα μου βγαζει αριθμο pin ξεκλειδωματος δικτυου καρτας sim, τι ειναι αυτο κ πως μπορω να το ξεφορτωθω; και εμενα αυτο μου βγαζει..σπαστικο..:@ ευχαριστω superuser_78! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 και εμενα αυτο μου βγαζει..σπαστικο..:@ ευχαριστω superuser_78! Νομίζω ότι προσωρινή λύση για αυτό είναι η εξής.... Ρυθμίσεις->Ασύρματο και Δίκτυα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Εταιρείες δικτύου->Και επιλέγεις τον πάροχο σου (για εμένα είναι Cosmote GR) η λύση δεν είναι οριστική γιατί νομίζω ότι μου το έχει εμφανίσει και μετά από αυτό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Νομίζω ότι προσωρινή λύση για αυτό είναι η εξής.... Ρυθμίσεις->Ασύρματο και Δίκτυα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Εταιρείες δικτύου->Και επιλέγεις τον πάροχο σου (για εμένα είναι Cosmote GR) η λύση δεν είναι οριστική γιατί νομίζω ότι μου το έχει εμφανίσει και μετά από αυτό..... Σε όλες τις custom roms για το x8 εμφανίζει και τον κωδικό και το "Cosmote" ως "GR Cosmote". Αυτό γιατί Η rom είναι για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, με λίγα λόγια το κινητό δεν ξέρει εαν στην χώρα που είμαστε πωλείται ξεκλείδωτο ή κλειδωμένο γι αυτό βγάζει και το μήνυμα ξεκλειδώματος. Επίσης, η Cosmote δεν ξέρει οτι το κινητό είναι ελληνικό, γι αυτό εμφανίζει το GR Cosmote για να δέιξει ότι βρισκόμαστε στην Ελληνική Cosmote (Μη βιαστείτε να κοροϊδέψετε υπάρχει Cosmote και στη Ρουμανία :p ) Προς το παρών δεν υπάρχει λύση ούτε βλέπω κανένα developer να ασχολείται για την επίλυση του θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Σε όλες τις custom roms για το x8 εμφανίζει και τον κωδικό και το "Cosmote" ως "GR Cosmote". Αυτό γιατί Η rom είναι για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, με λίγα λόγια το κινητό δεν ξέρει εαν στην χώρα που είμαστε πωλείται ξεκλείδωτο ή κλειδωμένο γι αυτό βγάζει και το μήνυμα ξεκλειδώματος. Επίσης, η Cosmote δεν ξέρει οτι το κινητό είναι ελληνικό, γι αυτό εμφανίζει το GR Cosmote για να δέιξει ότι βρισκόμαστε στην Ελληνική Cosmote (Μη βιαστείτε να κοροϊδέψετε υπάρχει Cosmote και στη Ρουμανία :p ) Προς το παρών δεν υπάρχει λύση ούτε βλέπω κανένα developer να ασχολείται για την επίλυση του θέματος. αρα αν καταλαβα καλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολους. Περασα spb στο χ8 .Πολυ καλο Edited August 31, 2011 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 .@Jim Πολύ καλή η μετάφραση Αν και διέκρινα 3 κενά παραπάνω.. Δεν λέω ποιος φταίει..:secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Νομίζω ότι προσωρινή λύση για αυτό είναι η εξής.... Ρυθμίσεις->Ασύρματο και Δίκτυα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Εταιρείες δικτύου->Και επιλέγεις τον πάροχο σου (για εμένα είναι Cosmote GR) η λύση δεν είναι οριστική γιατί νομίζω ότι μου το έχει εμφανίσει και μετά από αυτό..... απενεργοποιησα να ζηταει κωδικο ΠΙΝ στην αρχη κ ησυχασα.(δεν εγινε κ τπτ, αν δεν εχει κωδικο) Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solnes Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το x8...οταν μου στελνουν μηνυματα δεν ερχονται καθολου η ερχονται μετα απο πολλες ωρες...οταν βαζω την σιμ σε αλλο κιν δεν υπαρχει αυτο το προβλημα...αρα δεν ειναι προβλημα της εταιριας..υπαρχη καποια λυση για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το x8...οταν μου στελνουν μηνυματα δεν ερχονται καθολου η ερχονται μετα απο πολλες ωρες...οταν βαζω την σιμ σε αλλο κιν δεν υπαρχει αυτο το προβλημα...αρα δεν ειναι προβλημα της εταιριας..υπαρχη καποια λυση για αυτο? κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα, μήπως έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή Vodafone Info; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts