rafinos Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Γεια σας!!!! Υπάρχει τρόπος να ορίσω ποιες εφαρμογές θα τρέχουν κατα την εκκίνηση για να μη χρειάζεται να τις κλείνω κάθε φορά που ανοίγω το κινητό;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Γεια σας!!!! Υπάρχει τρόπος να ορίσω ποιες εφαρμογές θα τρέχουν κατα την εκκίνηση για να μη χρειάζεται να τις κλείνω κάθε φορά που ανοίγω το κινητό;;;; Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που το κάνουν αυτό, πχ... https://market.android.com/details?id=imoblife.startupmanager&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Εχω επιδότηση Cosmote είναι καλό το κινητό ή όχι. Αν όχι με τα ίδια λεφτά τι με συμβουλευεται να πάρω :p Παράθεση http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 το ρουταρα επιτυχως!!!!!το επομενο βημα λοιπον ειναι το xrecovery..εδω εχω μια απορια..δεν χρειαζεται μεχρι την εγκατασταση τ xrecovery να κανω φορματ στν καρτα μνημης ετσι??οτι εφααρμογες και επαφες κτλ εχω μενουν μεσα ετσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Εχω επιδότηση Cosmote είναι καλό το κινητό ή όχι. Αν όχι με τα ίδια λεφτά τι με συμβουλευεται να πάρω :p Μια χαρά είναι το κινητό. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτή την τιμή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1701 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 παιδια θελω βοηθεια!!!! πηρα κ εγω το χ8 κ ολα μια χαρα εκτος απο το πληκτρολογιο... κανω μια ωρα να γραψω μνμ :( υπαρχει καποια εφαρμογη απο το μαρκετ να το αλλαξω σε αλφαριθμητικο το πληκτρολογιο?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Καλώς ήρθες! Δες αυτό το post Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1701 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Καλώς ήρθες! Δες αυτό το post Ευχαριστω! αλλα δεν βλεπω να κανει κατι............ τιποτα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Παιδιά επειδή είμαι καινούριος σε android μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να μην μου τρώνε την ram ότι να ναι εφαρμογές (όχι απλά κατέβασε το τάδε πρόγραμμα γιατί δεν ξέρω καν τι πρέπει να κλείσω :) );;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Παιδια ακουσα απο εναν φιλο μου για το λογισμικο htc multitouch θα το βαλει λεει στο Χ8 του....εσεις τι εχετε να πειτε....τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Γεια σας παιδιά. Το πρόβλημα με την κάμερα και το συγχρονισμό του βίντεο στην gingerbread λύθηκε! Επιτέλους έχουμε κάμερα στα 3.2 MP :) Μπορείτε να δοκιμάσετε τη rom απο εδώ Φίλε μου με την μπαταρία τι γίνεται? Το φόρτισα στις 7 το απόγευμα και τώρα ( 6 ώρες μετά ) η μπαταρία είναι στο 32% με 10 λεπτά τηλέφωνα. Εχει και το δικό σου πρόβλημα στην κατανάλωση? Φταίει η rom δηλαδή? κατά τα άλλα πολύ καλή είναι. τα έχει όλα και είναι πολύ γρήγορη. την χρησιμοποιώ από την V001. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ευχαριστω! αλλα δεν βλεπω να κανει κατι............ τιποτα αλλο? Τι εννοείς δεν κάνει κάτι; Το εγκατέστησες; Παιδιά επειδή είμαι καινούριος σε android μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να μην μου τρώνε την ram ότι να ναι εφαρμογές (όχι απλά κατέβασε το τάδε πρόγραμμα γιατί δεν ξέρω καν τι πρέπει να κλείσω :) );;;;;; Τίποτα να μην κάνεις. Ασε το λειτουργικό να διαχειριστεί τη μνήμη. Όταν χρειαστεί να ελευθερώσει ram θα κλείσει το ίδιο τις εφαρμογές που πρέπει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Τίποτα να μην κάνεις. Ασε το λειτουργικό να διαχειριστεί τη μνήμη. Όταν χρειαστεί να ελευθερώσει ram θα κλείσει το ίδιο τις εφαρμογές που πρέπει. Σοβαρά;;;; Κάνει και τέτοια;;;; Δεν το ξερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Φίλε μου με την μπαταρία τι γίνεται? Το φόρτισα στις 7 το απόγευμα και τώρα ( 6 ώρες μετά ) η μπαταρία είναι στο 32% με 10 λεπτά τηλέφωνα. Εχει και το δικό σου πρόβλημα στην κατανάλωση? Φταίει η rom δηλαδή? κατά τα άλλα πολύ καλή είναι. τα έχει όλα και είναι πολύ γρήγορη. την χρησιμοποιώ από την V001. Εμένα μια χαρά διάρκεια ζωής έχει. Έκανες wipe battery stats??? (ακόμα και από πχ την 004 να πας στη 005 πρέπει να κάνεις) Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TManolis Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Καλημέρα σε όλους Θέλω να απενεργοποιήσω στο Χ8 την δυνατότητα που έχουν διάφορες εφαρμογές να συνδέονται στο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας (για να αποφύγω τυχόν χρέωση από τον πάροχο εν αγνοία μου) και να αφήσω μόνο την συνδεση μέσω WIFI. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ για την βοήθεια σας Μανώλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Καλημέρα σε όλους Θέλω να απενεργοποιήσω στο Χ8 την δυνατότητα που έχουν διάφορες εφαρμογές να συνδέονται στο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας (για να αποφύγω τυχόν χρέωση από τον πάροχο εν αγνοία μου) και να αφήσω μόνο την συνδεση μέσω WIFI. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ για την βοήθεια σας Μανώλης Ρυθμίσεις - Ασύρματο και δίκτυα - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - και απενεργοποιείς το Κίνηση δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ρίχνετε μια ματιά στα FAQ. Μπορεί ο τίτλος τους να παραπέμπει στο X10, X10 mini αλλά το λειτουργικό είναι κοινό. Κάποια πράγματα είναι τα ίδια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335888#post3335888 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Εμένα μια χαρά διάρκεια ζωής έχει. Έκανες wipe battery stats??? (ακόμα και από πχ την 004 να πας στη 005 πρέπει να κάνεις) Sent from my X8 using Tapatalk Εντάξει το έκανα και δεν πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία πλέον. Ευχαριστώ φίλε !! Το έχει εκεί πού λέει Attached files http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187008 Το πέρασα και αυτό και μου φαίνετε ότι λειτουργεί πολύ καλά. Δεν είναι και τόσο βαρύ για το Χ8. Edited August 4, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Ευχαριστω! αλλα δεν βλεπω να κανει κατι............ τιποτα αλλο? Πάνε ρυθμίσεις\γλώσσα και πληκτρολόγιο\ρυθμίσεις HTC _IME mod\τύποι πληκτρολογίου\και τικαρε την επιλογή πληκτρολόγιο τηλεφώνου.. @ antonis87 Αν τον φορτώσεις λίγο, κρασάρει στο scrolling..είναι μπάνικος αλλά όχι τόσο smooth όσο όλα launcher pro.. Edited August 4, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristen Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Εμένα μια χαρά διάρκεια ζωής έχει. Έκανες wipe battery stats??? (ακόμα και από πχ την 004 να πας στη 005 πρέπει να κάνεις) Sent from my X8 using Tapatalk ...τι χρειάζεται για να κάνουμε wipe battery stats??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 ...τι χρειάζεται για να κάνουμε wipe battery stats??? Μέσα από το xrecovery στο Advance Options Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristen Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Μέσα από το xrecovery στο Advance Options χρειάζεται κάποιο backup προηγουμένως; ή συγκεκριμένες οδηγείες; η απλά πηγαίνουμε στο Advanced Options, κάνουμε wipebattery stats και ολα οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 χρειάζεται κάποιο backup προηγουμένως; ή συγκεκριμένες οδηγείες; η απλά πηγαίνουμε στο Advanced Options, κάνουμε wipebattery stats και ολα οκ; Μην κουράζεσαι με xrecovery γιατί δεν είναι ακριβές, επειδή το bootάρισμα σου τρώει ενέργεια.Κατέβασε αυτήν εδώ την εφαρμογή: http://db.tt/e4Ei2jp Μόλις φτάσει 100% η φόρτιση, βγάλε τον φορτιστή και μπες γρήγορα στην εφαρμογή, πάτα calibration, άστο να αποφορτιστεί τελείως μέχρι να σβήσει, ξανάφόρτισε το πλήρως και είσαι οκ.calibration θα κάνεις όταν αλλάζεις rom διαφορετικού developer. Όταν κάνεις update την υπάρχουσα, δεν χρειάζεται γιατί δεν χάνονται οι προσωπικές ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) αν μπορειτε απαντηστε και στη δικη μ ερωτηση!!! το ρουταρα επιτυχως!!!!!το επομενο βημα λοιπον ειναι το xrecovery..εδω εχω μια απορια..δεν χρειαζεται μεχρι την εγκατασταση τ xrecovery να κανω φορματ στν καρτα μνημης ετσι??οτι εφααρμογες και επαφες κτλ εχω μενουν μεσα ετσι??? Γιατι οταν παω ν κανω παραθεση μ λεει οτι εχω λιγοτερο απο 10 χαρακτηρες???? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited August 5, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) αν μπορειτε απαντηστε και στη δικη μ ερωτηση!!! το ρουταρα επιτυχως!!!!!το επομενο βημα λοιπον ειναι το xrecovery..εδω εχω μια απορια..δεν χρειαζεται μεχρι την εγκατασταση τ xrecovery να κανω φορματ στν καρτα μνημης ετσι??οτι εφααρμογες και επαφες κτλ εχω μενουν μεσα ετσι??? Γιατι οταν παω ν κανω παραθεση μ λεει οτι εχω λιγοτερο απο 10 χαρακτηρες???? Όχι δεν χρειάζεται backup. Θα κάνεις αυτό που λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426 Α χρειάζεται και την εφαρμογή root explorer.. Edited August 5, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts