Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχθες και σημερα εκανε το κινητο εναν ηχο (γκλινν) και εβγαλε μηνυμα οτι πρεπει να βαλω το πιν. εβαλα το πιν και ξαναβρηκε σημα.

πριν βαλω το πιν ηταν ανοιχτο χωρις σημα και εδειχνε το πληκτρολογιο του πιν .

τυχαινει και σε κανεναν αλλον?

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εχθες και σημερα εκανε το κινητο εναν ηχο (γκλινν) και εβγαλε μηνυμα οτι πρεπει να βαλω το πιν. εβαλα το πιν και ξαναβρηκε σημα.

πριν βαλω το πιν ηταν ανοιχτο χωρις σημα και εδειχνε το πληκτρολογιο του πιν .

τυχαινει και σε κανεναν αλλον?

Μήπως το είχες γυρίσει σε λειτουργία πτήσης;

Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουρια εδω αλλα εχω διαβασει αρκετες συζητησεις. Εχω εδω και 2 μηνες το X8 κ σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Ωστοσο εκει που αντιμετωπιζω το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η μετακινηση των εφαρμογων στην sd . Διαβασα σχετικες απαντησεις κ ακολουθησα τα βηματα ενα ενα, ομως οταν επιχειρω στο mini tool partition wizard να πατησω 'create' στο 'Unallocated' μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: 'Mini tools partition wizard cannot create a new partition on this removable disk. If you like to create several partitions on this removable disk, you need to delete all tha partitions first.' Μπορει να μου πει καποιος αν γνωριζει τι κανω λαθος? Η αν χρειαζεται καποιο προγραμμα που δεν εχω .. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα .. ! :)

καλησπερα.

ξερετε αν υπαρχει προγραμμα που να υποστιριζει κινουμενες εικονες η αλλιως animated gifs?????

ευχαριστω για το χρονο σας...:)

Ωστοσο εκει που αντιμετωπιζω το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η μετακινηση των εφαρμογων στην sd
Καλώς ήρθες!

Για διάβασε κι αυτό μήπως πάρεις καμία ιδέα. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Οκ λοιπον θα το δοκιμασω και αυτο. Ηλπιζα οτι το mini tool partition wizard και το Link2SD αρκουν αλλα απ οτι φαινεται θα χρειαστω και αλλα προγραματα. Να ρωτησω και κατι αλλο; Υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε τη δυνατοτητα αναβαθμισης του x8 σε android 2.2 ;

Ξερει κανεις καποιο numeric keypad (πλητρολογιο με τα γραμματα α,β,γ σε ενα πληκτρο κτλ) να βαλουμε στο κινητο? γιατι αυτο που εχει δεν βολευει.

Παιδιά καλησοπέρα,

Αγόρασα πρόσφατα ένα SE X8 έκανα αναβάθμιση σε 2.1 αλλά έχω πρόβλημα με τη σύνδεση με το λαποπ (windows XP SP3), μέσω bluetooth και μου βγάζει μήνυμα "συζευγμένα αλλά όχι συνδεδεμένα"

Επίσης αφού συνδέθηκα σε ασύρματο δίκτυο με καλό σήμα, και πήγα να κατεβάσω από το μάρκετ κάποιες εφαρμογές, η διαδικασία σταμάτησε στην εκκίνηση λήψης, χωρίς τελικά να τις κατεβάσει.

Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει

Η απάντηση σου αφήνει υπόνοια ότι γίνετε Ανεπίσημα; :confused:

Καμία υπόνοια. Είναι πραγματικότητα. Για το Χ10 mini ήδη κυκλοφορούν modded roms.

Ξερει κανεις καποιο numeric keypad (πλητρολογιο με τα γραμματα α,β,γ σε ενα πληκτρο κτλ) να βαλουμε στο κινητο? γιατι αυτο που εχει δεν βολευει.

HTC IME

Παιδιά καλησοπέρα,

Αγόρασα πρόσφατα ένα SE X8 έκανα αναβάθμιση σε 2.1 αλλά έχω πρόβλημα με τη σύνδεση με το λαποπ (windows XP SP3), μέσω bluetooth και μου βγάζει μήνυμα "συζευγμένα αλλά όχι συνδεδεμένα"

Επίσης αφού συνδέθηκα σε ασύρματο δίκτυο με καλό σήμα, και πήγα να κατεβάσω από το μάρκετ κάποιες εφαρμογές, η διαδικασία σταμάτησε στην εκκίνηση λήψης, χωρίς τελικά να τις κατεβάσει.

Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει

Καθαρισμό της cache οσον αφορά το ασύρματο. Για το bleutooth μήπως πρέπει να βάλεις κάποιο κωδικό; Συνήθως είναι το 0000.

παιδιά πώς μπορώ να κάνω zoom στο x8.κατέβασα μια εφαρμογή (camera magic)

αλλά δεν με ικανονοποίησε

Αν δεν κάνω λάθος λέγεται vignette η εφαρμογή που χρειάζεσαι.

εξακολουθεί να μην υπάρχει ήχος

Χμμ... Στο κινητό ακούγεται κανονικά ο ήχος; Εχει τους κατάλληλους codec το pc;

που μπορω στις ρυθμισεις να δω τι λογισμικο εχω? ευχαριστω εκ των προτερων!

Ρυθμισεις....πηγαινεις τερμα κατω.....

Σχετικα με το τηλεφωνο.....και παλι τερμα κατω βλεπεις τον "αριθμο εκδοσης " του κινητου σου .

εξακολουθεί να μην υπάρχει ήχος

Κατέβασε από εδώ τους codecs που χρειάζεσαι βάση της έκδοσης των windows που έχεις και στη συνέχεια θα μπορείς να αναπαράγεις τα πάντα σωστά με τον media player των windows. Εγω αυτό χρησιμοποιώ.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Καλημέρα! 'Εχω μία ερώτηση.... σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως π.χ. handcent SMS που αναφέρουν ότι έχουν πρόσβαση στα μηνύματα, τις προσωπικές πληροφορίες, επικοινωνία δικτύου, υπηρεσίες επί πληρωμή, τηλεφωνικές κλήσεις, εργαλεία συστήματος.... ακούγονται λίγο τρομακτικά όλα αυτά... μπορεί να μου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα? Για παράδειγμα στην πρόσβαση στις υπηρεσίες επί πληρωμή... τι σημαίνει το "απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών"?

καλησπερα παιδια παρηγγειλα το xperia x8 μεταχειρισμενο απο ενα σαιτ και την δευτερα θα το εχω στην κατοχη μου...εχω να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το κινητο που θα παραλαβω 1)διαβαζοντας ξενερωσα οτι δεν γινεται να εγκαταστησεις εφαρμογες στην καρτα αλλα μονο στην μνημη του κινητου(αν και διαβασα καπου για ASTRO File Manager)και επισης κατι για flash player 2)για να εγκαταστησεις android 2.2 και αλλα προγραμματα θα πρεπει να κανεις root τι ακριβως ειναι αυτο?3)ειναι επικυνδυνο?4)με αυτο χανεται η εγγυση?5)μπορουν να το καταλαβουν αμα το εχεις πειραξει?6)ειναι ευκολο να το ξαναγυρισεις στην μορφη που ισχυει η εγγυση αν τυχον δν αναβει η παθει τπτ το κινητο?

Φιλε ZXR το HTC IME εαν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο περιπου με αυτο που εχει πανω. Εγω θελω πληκτρολογιο σαν αυτο που εχουν τα LG ....ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τετοιο πληκτρολογιο?

καλησπερα παιδια παρηγγειλα το xperia x8 μεταχειρισμενο απο ενα σαιτ και την δευτερα θα το εχω στην κατοχη μου...εχω να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το κινητο που θα παραλαβω 1)διαβαζοντας ξενερωσα οτι δεν γινεται να εγκαταστησεις εφαρμογες στην καρτα αλλα μονο στην μνημη του κινητου(αν και διαβασα καπου για ASTRO File Manager)και επισης κατι για flash player 2)για να εγκαταστησεις android 2.2 και αλλα προγραμματα θα πρεπει να κανεις root τι ακριβως ειναι αυτο?3)ειναι επικυνδυνο?4)με αυτο χανεται η εγγυση?5)μπορουν να το καταλαβουν αμα το εχεις πειραξει?6)ειναι ευκολο να το ξαναγυρισεις στην μορφη που ισχυει η εγγυση αν τυχον δν αναβει η παθει τπτ το κινητο?

To Astro δεν σε βοηθά να κάνεις εγκατάσταση στην sd.

Για root εδώ

Για εγκατάσταση custom rom εδώ

Είναι εύκολο να το καταλάβουν αλλά μπορείς να ξανά γυρίσεις στην αρχική μορφή. Αν και νομίζω ότι με το root δεν χάνεται η εγγύηση (με κάθε επιφύλαξη αυτό, ας με διορθώσει κάποιος)

Φιλε ZXR το HTC IME εαν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο περιπου με αυτο που εχει πανω. Εγω θελω πληκτρολογιο σαν αυτο που εχουν τα LG ....ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τετοιο πληκτρολογιο?

Για βοήθησε με λίγο σε παρακαλώ γιατί από LG μόνο το Life's Good ξέρω!!! :lol::p

HTC IME numeric keypad σαν αυτό που έχουν τα κλασσικά τηλέφωνα (έναν αριθμό και από κάτω τα τρία γράμματα)

Ναι αυτο ειναι. Παντος ενα htc που επεσε στα χερια μου ειχε πληκτρολογιο σαν το xperia (καθε γραμμα χωριστα). Το htc ime που μπορουμε να το βρουμε? λειτουργει στο xperia (χωρις root)?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8