zipperant Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 live wallpapers εγώ ξέρω από 2.1 και μετά... 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosf1996 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 θεματα χωρις root ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 παιδια να ρωτησω κατι κατι και γω...πως μπορω να λυσω το θεμα που εχει το κινητο με τα δικτυα που εχουν πρωτοκολλο WPA2-peap...???Εχω δει καποιες λυσεις που απαιτουν root..Δεν γινεται με αλλο τροπο???Με κανενα προγραμματακι ας πουμε..??? Δυστυχώς όχι. Διαφορετικά αλλάζεις το πρωτόκολλο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelopitsa Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 helllo!!!!! εχω ένα θέμα... πόση ώρα έφαγα στο μαρκετ ψάχνοντας για καινούριο keyboard και οντως κατέβασα πολλά αλλά μου έλεγε πως πρέπει να κατεβάσω και το "better keyboard full" για να τα χρησιμοποιήσω . Όταν όμως πατούσα να ανοίξει η σελίδα για να το κατεβάσω μου έλεγε πως το market αδυνατεί να βρει την τοποθεσία αυτή. Επιπλέον δε μπορώ να κατεβάσω όλα τα θέματα που θέλω και να τα τρεξω. μπορεί μήπως κάποιος να με βποηθήσει σ αυτό? υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xen Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 καλημέρα!!Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βρω που αποθηκεύονται οι επαφές μου (στη sim ή στο τηλέφωνο). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emkonta Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Γεια σας και απο εμενα 8α ηθελα αναλητικες οδηγιες για το πως θα εγκαταστησω εφαρμογη στο xperia x8?Και ποιο συγκεκριμενα θελω μια εφαρμογη για gps 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keski Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 παίδες το angry birds σας παίζει καλά? εμένα κολλάει σε κάποια φάση και πατάω το βελάκι μια ώρα για να ξεκολλήσει και να με βγάλει από το παιχνίδι... και σε μενα κολλαει...Νομιζω ομως οτι το προβλημα λυνεται αμα χαμηλωσεις τερμα τον ηχο...Δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο αλλα σε μενα το προβλημα λυθηκε με αυτον τον τροπο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Γεια σας και απο εμενα 8α ηθελα αναλητικες οδηγιες για το πως θα εγκαταστησω εφαρμογη στο xperia x8?Και ποιο συγκεκριμενα θελω μια εφαρμογη για gps Καταρχήν να σε καλώς ορίσω στο forum. Κατά δεύτερον να σε παρακαλέσω να διαβάσεις το SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ. Θα σου λύσει πολλές απορίες και θα βρεις και λύση στο πρόβλημά σου. (ερώτηση 11) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BilleRiuM Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 παιδια που μπορω να βρω κινουμενα wallpapers για το x10 με εκδοση 2,1.... ευχαριστω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 για τα κολληματα στο angry birds φταινε οι διαφημησεις. για να μην τις εμφανιζει που απλα οταν παιζετε να εισαστε offline,δηλαδη να εχετε κλειστο το wifi. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 λενε οτι σημερα ξεκινησε στη Γερμανια το update στη 2.1 για το Χ8 http://www.mobiflip.de/2010/11/sony-ericsson-xperia-x8-erhaelt-ab-sofort-update-auf-android-2-1/ http://www.heise.de/mobil/meldung/Sony-Ericsson-stellt-Update-fuer-Xperia-X8-bereit-1139588.html (χρησιμοποιηστε το Google Translate για την μεταφραση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 για τα κολληματα στο angry birds φταινε οι διαφημησεις. για να μην τις εμφανιζει που απλα οταν παιζετε να εισαστε offline,δηλαδη να εχετε κλειστο το wifi. Δεν ισχύει απόλυτα αυτό δυστυχώς. Εγώ συνήθως offline είμαι και κολλάει πάλι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sectoras Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Θα έχουμε σύντομα και custom roms για το X8. Υπομονή λίγο ακόμα. :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Θα έχουμε σύντομα και custom roms για το X8. Υπομονή λίγο ακόμα. :D Υπεραισιόδοξος είσαι Sectoras... :lol: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 http://i82.photobucket.com/albums/j254/zipperant/8086f4fc.jpg ρε παιδιά υπάρχει η νέα έκδοση 2.1 ? δείτε τι μου βγάζει 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sectoras Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 http://i82.photobucket.com/albums/j254/zipperant/8086f4fc.jpg ρε παιδιά υπάρχει η νέα έκδοση 2.1 ? δείτε τι μου βγάζει Όχι. Δεν εχει βγεί ακομα η 2.1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 και τι είναι αυτή η αναβάθμιση? 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Είναι 1.6.x Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrey Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 καλησπέρα σε όλους... εδω και κάποιες ώρες ειμαι κατα καποιο τροπο κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης ( της κοπέλας μου... ) και παροτι ειμαι ασχετος απο Android διάβασα αναλυτικά και τις 42 σελίδες και μπορώ να πω οτι με βοηθήσανε αρκετα... παρολαυτα εχω κάποιες απορίες που ίσως να ακουστουν και λίγο αφελείς ... 1) πως βλέπεις αρχεια καταγραφης - διαρκεια κλησεων ( χρονος εισερχομενων , εξερχομενων , μετρητης μηνυματων κ.τ.λ. ) 2) πως βαζουμε σε μια σειρα τα μηνυματα - εισερχομενα / εξερχομενα / αναφορεσ κ.τ.λ. Απο το market ισως με file manager να γινεται κατι αλλα ας το επιβεβαιωσει καποιος που ξερει... Αν ξερει κανεις θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια του... για οποιον καταλαβαινει για να ησυχασω πρεπει να βρω λυσεις σε αυτα...!!!! Ευχαριστω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 1) Traffic Counter Extended 2) Handcent SMS Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android (πολυ λακωνικός έχω γίνει τελευταία!!! :p ) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 μόλις μίλησα με κάποιον εκπρόσωπο της se στο τηλέφωνο 2108991919 και μου είπε ότι δεν θα βγεί για το χ8 η έκδοση 2.1. υπάρχει τέτοια περίπτωση? ή ήτανε μ@@λ@@ ο τύπος και δεν ξέρει τι λέει? 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 μόλις μίλησα με κάποιον εκπρόσωπο της se στο τηλέφωνο 2108991919 και μου είπε ότι δεν θα βγεί για το χ8 η έκδοση 2.1. υπάρχει τέτοια περίπτωση? ή ήτανε μ@@λ@@ ο τύπος και δεν ξέρει τι λέει? ήτανε μ@@λ@@ ο τύπος και δεν ξέρει τι λέει :lol: (τρελό copy/paste έτσι?) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 χαα καλά ξηγιέσαι... 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Έχει χάρη που δεν μπορώ να εκφραστώ κατάλληλα αλλιώς... Αφού υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 χαα καλά ξηγιέσαι... Για το X8 είχαν ανακοινώσει πως θα πάρει 2.1 εως το τέλος του έτους. Η αλήθεια είναι πως στην SE δεν τα πηγαίνουν καλά με τα deadlines, αλλά σίγουρα θα πάρει την 2.1 Δεν θέλω να μηδενίσω το support της Ελληνικής αντιπροσωπίας αλλά δίνουν την εντύπωση πως, πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts