Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παιδια πως μπωρω να δω ποιες εφαρμογες εκτελουνται αυτην την ωρα ? ωστε να κλεινω οποιεσ ειναι ανοιχτες... ας πουμε και σε παιχνιδια που βγιανεισ χωρισ να πατησεισ exit, απλα με το home screen button , μπορει να συνεχιζουν να τρεχουν ? ευχαριστω !

....το βρηκα σε σχετικο Link σας ....

Εμφάνιση ενεργών εφαρμογών: Visual Task Switcher

Eνεργοποιείται με το home button και εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν σε μικρογραφίες.

ελπιζω να ειναι αυτο που ζηταω και να δουλευει με την 1.6. Αρα δεν γινεται και χωρις εφαρμογη...ε?

Edited by geo_kim

Δεν χρειάζεται να τερματίζεις τις εφαρμογές που τρέχουν. Αν ωστόσο είναι αναγκαίο τότε ψάχνεις για task killers (θα βρεις στα Utilities της κατηγοριοποιημένης λίστας εφαρμογών Android)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν χρειάζεται να τερματίζεις τις εφαρμογές που τρέχουν. Αν ωστόσο είναι αναγκαίο τότε ψάχνεις για task killers (θα βρεις στα Utilities της κατηγοριοποιημένης λίστας εφαρμογών Android)

και τοτε αυτο ποιο πανω που ανεφερα τι ειναι ? οσο για τις εφαρμογες , ποιο πολυ θελω να το κανω για την μπαταρια που τρωνε και ισως και για την ραμ.(αν μενουν ανοιχτες)

Αυτό που ανέφερες σου εμφανίζει τις εφαρμογές που τρέχουν με ένα πιο γραφικό περβάλλον. Σαν να πατάς Alt+Tab στον υπολογιστή. Τώρα αν μπορείς να τις τερματίσεις κιόλας δεν το ξέρω. Δεν το χρησιμοποιώ. Αν όντως μπορεί να το κάνει τότε, οκ, έχεις κι αν task killer. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

παιδια πως μπωρω να δω ποιες εφαρμογες εκτελουνται αυτην την ωρα ? ωστε να κλεινω οποιεσ ειναι ανοιχτες... ας πουμε και σε παιχνιδια που βγιανεισ χωρισ να πατησεισ exit, απλα με το home screen button , μπορει να συνεχιζουν να τρεχουν ? ευχαριστω !

....το βρηκα σε σχετικο Link σας ....

Εμφάνιση ενεργών εφαρμογών: Visual Task Switcher

Eνεργοποιείται με το home button και εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν σε μικρογραφίες.

ελπιζω να ειναι αυτο που ζηταω και να δουλευει με την 1.6. Αρα δεν γινεται και χωρις εφαρμογη...ε?

Μην κατεβαζετε task manager πιο πολλα προβληματα θα σας δημιουργησει παρα λυσεις δεν εχει την λογικη αλλον λογισμικων το android διαχειριζεται μονο του την ram... ενα προγραμματακι που ειναι καλο σε περιπτωση που θελετε κατι να κλεισετε και να μην τρεχετε στις ρυθμισεις/εφαρμογες κτλ λεγεται SystemPanel Lite σας δειχνει τις εφαρμογες που τρεχουν .. πατατε αυτη που θελετε και απο κατω λεει end task και την τερματιζετε.. επανω εχει και πληροφοριες για το cpu clock κτλ.. ελαφρη και πολυ καλο..αν παιξετε και με το menu του ειναι φανταστικο εχει ωραια πραγματα πληροφοριες για μπαταρια εγκατεστημενα προγραμματα κτλ

Edited by pchatzip

Παιδιά, μόλις συνέδεσα το κινητό στο PC και το PC Companion μου έβγαλε ότι είναι συνδεδεμένο το X8 και ότι υπάρχει διαθέσιμη έκδοση αναβάθμισης λογισμικού, όπου όμως αναφέρει ότι είναι για Χ10 και ότι το αναβαθμίζει σε 2.1 και με ρωτάει αν θέλω να την κάνω! Να την κάνω, ή θα μου το brickάρει;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

εγώ λέω να μην την κάνεις.... εγώ μόλις το σύνδεσα και δεν μ βγάζει τπτ. μήπως η αναβάθμιση είναι για το PC Companion?
PaOk RE!!!!

εγώ λέω να μην την κάνεις.... εγώ μόλις το σύνδεσα και δεν μ βγάζει τπτ. μήπως η αναβάθμιση είναι για το PC Companion?

Όχι, είναι για το κινητό. Εντούτοις, το αποσύνδεσα και το ξανασύνδεσα και δεν το βγάζει πια.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

εδώ πάντως έχουνε βγάλει καινούρια versions

http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=17877

πρόσθετο και μια παρατήρηση που έκανα ψάχνοντας για το SI τις παρτίδας που έχω εγώ είναι 1242-4845.2 με ένα ψάξιμο το google δεν βρήκα καμία αναφορά ότι υπάρχει αυτό το νούμερο έχει κανείς παρόμοιο

εγώ το έχω πάρει από πλαίσιο

Edited by pgpmx5

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τον ευχαριστώ από τώρα!!! Χτες το αγόρασα κι έχω πολλές απορίες!

1.) Όταν μου στέλνει κάποιος μήνυμα, απ' ότι κατάλαβα πρέπει να πάω στο μενού των μηνυμάτων για να το δω, οκ, αλλά ακόμα κι όταν ανοίγω το μήνυμα συνεχίζει να παίζει ο ήχος μέχρι να τελειώσει το τραγούδι... Πώς γίνεται να το κάνω να σταματάει ο ήχος???

2.) Για να κατεβασεις και να εγκαταστησεις εφαρμογες απο το Adroid Market ή γενικά από το ιντερνετ, πρέπει να μπεις απο το κινητο και να τα κατεβασεις, ή γίνεται και από τον υπολογιστή και μετά να τα βάλεις στο κινητο με USB? και αν ναι, σε ποιον φάκελο να τα βάλω?

3.) Πως διαγράφεις ένα αρχείο?

4.)Πως διαγράφεις/απεγκαθιστάς μια εφαρμογή ή κάποιο παιχνίδι?

5.) Πως μπορείς να βάλεις για φόντο μία κανονικού μεγέθους εικόνα, χωρίς να την μεγενθύνει τόσο πολύ?

6.)Γίνεται να στείλεις σε όλα τα κινητά με το Bluetooth File Transfer? Γιατί νομίζω πως κάπου διάβασα πως μπορείς να στείλεις μόνο σε συσκευές που έχουν κι αυτές το Bluetooth File Transfer..!

Αυτά... αν μπορεί καποιος να με βοηθησει τον ευχαριστώ προεραιτικά!

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τον ευχαριστώ από τώρα!!! Χτες το αγόρασα κι έχω πολλές απορίες!

1.) Όταν μου στέλνει κάποιος μήνυμα, απ' ότι κατάλαβα πρέπει να πάω στο μενού των μηνυμάτων για να το δω, οκ, αλλά ακόμα κι όταν ανοίγω το μήνυμα συνεχίζει να παίζει ο ήχος μέχρι να τελειώσει το τραγούδι... Πώς γίνεται να το κάνω να σταματάει ο ήχος???

2.) Για να κατεβασεις και να εγκαταστησεις εφαρμογες απο το Adroid Market ή γενικά από το ιντερνετ, πρέπει να μπεις απο το κινητο και να τα κατεβασεις, ή γίνεται και από τον υπολογιστή και μετά να τα βάλεις στο κινητο με USB? και αν ναι, σε ποιον φάκελο να τα βάλω?

5.) Πως μπορείς να βάλεις για φόντο μία κανονικού μεγέθους εικόνα, χωρίς να την μεγενθύνει τόσο πολύ?

6.)Γίνεται να στείλεις σε όλα τα κινητά με το Bluetooth File Transfer? Γιατί νομίζω πως κάπου διάβασα πως μπορείς να στείλεις μόνο σε συσκευές που έχουν κι αυτές το Bluetooth File Transfer..!

Δες λίγο πρώτα εδώ.

Θα λυθούν πολλές από τις απορίες σου.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δες λίγο πρώτα εδώ.

Θα λυθούν πολλές από τις απορίες σου.

Αυτές οι πληροφορίες είναι για τα Χ10! Είναι αρκετά διαφορετικό το Χ8 με τα Χ10! Ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως!

Αυτές οι πληροφορίες είναι για τα Χ10! Είναι αρκετά διαφορετικό το Χ8 με τα Χ10! Ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως!

Είναι για το X10/mini/mini pro αλλά τα περισσότερα (αν όχι όλα από αυτά) ισχύουν και για το x8.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.) Δεν το ξερω αλλα θα υπαρχει στο market app με sms manager ..

2.) Ναι γινεται απο pc copy-paste την εφαρμογη σε οποιο φακελο θες ή και χυμα στην sd μετα πας και φορτωνεις το apk file της εφαρμογης την κανει install και μετα αν θες σβηνεις απο καρτα το αρχειο..

3.) - 4.) Κατεβαζεις απο το market το file manager ..(ολοι χρησιμοποιουν τον astro file manager).. εγω εχω το file manager με εικονιδιο εναν ασπρο φακελο.. απο εκει μολις το φορτωσεις βλεπεις και την sd καρτα και τις εφαρμογες σου στη συσκευη και κανεις οτι θες delete-copy-move οτι θες .. και κανεις install / uninstall εφαρμογες.. ο λογος που χρησιμοποιω αυτο το file manager ειναι γιατι οταν κοιτας τις εφαρμογες σου.. σημειωνεις οποιες θες και τις κανεις backup στην sd σε χρονο dt.. οποτε ανα πασα στιγμη χωρις να εισαι συνδεδεμενος wifi πηγαινεις επανω που λεει backup files πατας και επαναφερεις οποια εφαρμογη θες.. κι ετσι λυνεται λιγο το προβλημα με την μνημη του κινητου που ειναι 211 mb και δεν χωραει οσες εφαρμογες θες.. και γενικα αν χρειαστει να κανεις αναβαθμιση οι εφαρμογες σου ειναι στην καρτα και τις επαναφερεις οτι ωρα θες χωρις να τις ξαναψαξεις..

5.) Στην αρχικη οθονη αν πατησεις το κουμπι κατω αριστερα βγαζει 3 επιλογες πατας αλλαγη ταπετσ. και μετα εικονες διαλεγεις καποια απο τις φωτο σου και εσυ οριζεις ποιο κομματι θα παρει απο την φωτο η ολη την φωτο .. βγαζει ενα τετραγωνο πλαισιο γυρω απο την φωτο και το μετακινεις.. βεβαια πολλοι θεωρειτε zoom το γεγονος οτι στην επανω οθονη εκει που ειναι τα widget την δειχνει πιο μεγαλη στο 1ο widget που δειχνει την ωρα ή οτι εχετε βαλει.. αυτο συμβαινει γιατι αν πας δεξια στα αλλα widget θα δεις οτι μετακινειται και η φωτο και την βλεπεις ολοκληρη.. θεμα interface ειναι και προσωπικα εμενα μου αρεσει πολυ και αυτο γινεται και σε ολα τα κινητα android και με διαφορετικα interface.. γενικα για να αλλαζεται την επιλογες του κινητου στα εικονιδια ακομη και στα 4 αρχικα που εχει στις γωνιες της οθονης παταμε το αριστερο κουμπι κατω και μετα διαταξη εικονιδιων.. κραταμε πατημενο ενα εικονιδιο και το σερνουμε οπου θελουμε.. το παταμε μια φορα και το κανουμε uninstall σαν εφαρμογη..

6.) Εγω το bluetooth file trasfer το χω απο την αρχη που πηρα το κινητο δεν ξερω αν γινεται μεσω αυτου.. αλλα σε οποιο κινητο εχω στειλει αρχεια και χωρις να ειναι android .. εχουν σταλει χωρις κανενα προβλημα..

Edited by pchatzip

Ρε παίδες βλέπω απο task managers πως τα προγράμματα δεν κλείνουν (συνήθως), διαθέσιμη μνήμη ~20mb :wacko: Είναι νοοτροπία του android (Και κατα πόσο επηρεάζεται η απόδοση του κινητού σε αυτή την περίπτωση?) ή κάνω κάτι λάθος; Edited by Sectoras

Ρε παίδες βλέπω απο task managers πως τα προγράμματα δεν κλείνουν (συνήθως), διαθέσιμη μνήμη ~20mb :wacko: Είναι νοοτροπία του android (Και κατα πόσο επηρεάζεται η απόδοση του κινητού σε αυτή την περίπτωση?) ή κάνω κάτι λάθος;

αυτην την απορια την εχω κι εγω , και γενικως πως μπορουμε να βελτιωσουμε την αποδοση του κινιτου. πολλεσ φορες ασ πουμε εχω 3-4 γιντζετ σε μια οθονη και αργει να τα φορτωσει ακομα και απο την κατασταση αδρανειας... καλα οταν το χω κλειστο και το ανοιγω δεν το συζητω, παιρνει μεχρι και 3 λεπτα...!

Παιδια για task manager γραφουμε σχεδον ανα σελιδα κατι ανατρεξετε ακομα και στην αμεσως προηγουμενη σελιδα.. νομιζω ειχε γραψει καποιος πως εκανε την αναβαθμιση παλι σε 1.6 αλλα πιο ενημερωμενη .. και γενικα αν καποιος το εχει κανει ας γραψει καποια σχολια.. ειδε καποια αλλαγη αξιζει το κοπο να μπουμε στη διαδικασια back up - restore και ολα αυτα ή σχεδον ιδιο το βλεπει??

Παιδια για task manager γραφουμε σχεδον ανα σελιδα κατι ανατρεξετε ακομα και στην αμεσως προηγουμενη σελιδα.. νομιζω ειχε γραψει καποιος πως εκανε την αναβαθμιση παλι σε 1.6 αλλα πιο ενημερωμενη .. και γενικα αν καποιος το εχει κανει ας γραψει καποια σχολια.. ειδε καποια αλλαγη αξιζει το κοπο να μπουμε στη διαδικασια back up - restore και ολα αυτα ή σχεδον ιδιο το βλεπει??

Εγώ έκανα και τώρα μου κολάει αρκετά.. το μετάνιωσα.

παίδες το angry birds σας παίζει καλά? εμένα κολλάει σε κάποια φάση και πατάω το βελάκι μια ώρα για να ξεκολλήσει και να με βγάλει από το παιχνίδι...
PaOk RE!!!!

παιδια να ρωτησω κατι κατι και γω...πως μπορω να λυσω το θεμα που εχει το κινητο με τα δικτυα που εχουν πρωτοκολλο WPA2-peap...???Εχω δει καποιες λυσεις που απαιτουν root..Δεν γινεται με αλλο τροπο???Με κανενα προγραμματακι ας πουμε..???

παίδες το angry birds σας παίζει καλά? εμένα κολλάει σε κάποια φάση και πατάω το βελάκι μια ώρα για να ξεκολλήσει και να με βγάλει από το παιχνίδι...

Ναι κολλάει αρκετά. Έχει αναφερθεί και στα σχόλια στο android market.

Λένε ότι αν κλείσεις τον ήχο δεν κολλάει. Προσωπικά παρατήρησα ότι μειώνεται αλλά μπορεί να κολλήσει σε μεγάλες πίστες.

Εγώ αυτό που κάνω είναι να πατάω το κουμπί για να βγω στην κεντρική οθόνη και μετά ρυθμίσεις - force close και ξανά angry birds!:happy:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8