BMW116i Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 παιδια πειτε μου οτι ειμαι χαζος και δεν βρισκω το φλας! ειναι δυνατον το κινητο να μην του εχουν βαλει φλας;!;! Δυστηχως δεν εχει φλας... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogioboy Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 ουτε autofocus 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clear Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Στο saturn Γέρακα με 209 ευρώ και 24 άτοκες με citicard ή diners 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Το δοκιμασα στο plaisio...ιδια ταχυτητα και touch με το mini...καμια διαφορα,μονο μερικες φορες η οθονη θελει περισσοτερη πιεση.Αυτο που κανει διαφορα με το Mini ειναι η αναλυση της οθονης και ποσο πιο ομορφα φαινεται το UI.Ελαφρυ,λεπτο και ιδια υλικα κατασκευης με το mini....για να γραψεις ανετα sms θελει landscape αν και λογικα θα υπαρχει επιλογη στο android για φυσικο πληκτρολογιο.θα το προτιμουσα σε μαυρο χρωμα και περιμενω να κυκλοφορησει με την 2.1..τοτε θα χτυπαει στα ισια το wildfire....περιμενω βεβαια και το low bughet smart της Nokia το C6-01 να δω τι ψαρια πιανει κ αυτο.:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 το πηρα κι εγω...ημουν αναμεσα στο μινι και αυτο, για χρηση σαν 2η συσκευη, και οταν τα ειδα διπλα διπλα σε χρηση (στο public συνταγμα), η οθονη (αναλυση και μεγεθος, ευχρηστια) ηταν με διαφορα υπερ του Χ8 χωρις το συνολικο μεγεθος του κινητου να ξεφευγει..εννοειται μεγαλυτερο του μινι αλλα οχι τραγικα περισσοτερο... η οθονη εχει πολυ καλη αποκριση (και ειμαι αρκετα καλομαθημενος σε αυτο, εχοντας το iphone4 σαν 1ο κινητο), πολυ καλη αναλυση και πολυ ευχρηστο το πληκτρολογιο, μιας και στο μινι με ειχε απογοητευσει...για τα χρηματα του μαλλον ειναι οτι καλυτερο σε android προς το παρον... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 παιδιά είναι ιδέα μου ή τρώει ψιλοσκαλώματα ώρες ώρες; χθες που το είχα όλη μέρα και έπαιζα μαζί του, έφαγε φλασιές 3-4 φορές.. επίσης 1 φορά τα έπαιξε τελείως σε σημειο που έπρεπε να βγάλω την μπαταρία για να στρώσει. λοιπον σαν γενικές διαφορές αυτό που παρατήρησα είναι ότι όντως θέλει περισσότερο πάτημα σε σχέση με το χ10 μινι/προ. η απόκριση του είναι πολύ καλή και πολύ ομαλή μετάβαση μεταξύ των μενού. σε γενικές γραμμές εχει την ευχρηστία του χ10 μινι με το αβαντάζ της μεγαλύτερης οθόνης που βοηθάει πάρα πολύ. δυνατό ηχείο και πολύ καλή κατασκευή. η μπαταρία λίγο που πρόλαβα να παίξω μαζί του, έχει πολύ καλή αυτονομία. το μινι θα το είχα φορτίσει 2 φορές αν του τα έκανα αυτά. :P στα αρνητικά μπορώ να πω ότι είναι η κάμερα. πολύ μεγάλο μειον κιολας. το χ10 μινι είναι κλάσεις ανώτερο σε σχέση με το x8 στο θέμα της κάμερας. και στην ποιοτητα που τραβάει, και στο ποσο καθαρα τις τραβάει και στο focus και στο ότι δεν έχει flash το χ8 και σε όλα. στα υπέρ του x8 είναι ότι στο βίντεο που τράβηξα για δοκιμή, είχε πολύ καθαρή εικόνα, ομαλή κινηση και ζωντανά χρώματα. όσο κακο μπορεί να είναι στις φωτογραφίες(πααααρα πολύ μέτριες), τόσο αντίθετα καλό είναι στα βίντεο(640x480 @30fps αν θυμαμαι καλα!)! σε αυτό το ευρος τιμής (κινητά μέχρι 250-280 ευρώ android) δεν νομιζω να υπαρχει κινητό που να τραβά καλύτερα βίντεο σε σχέση με τα χ10 και το χ8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Επειδή αρκετοί έχουν πει ότι η οθόνη θέλει λίγη παραπάνω πίεση να πω κάτι. Μήπως υπάρχει καμία προστατευτική μεμβράνη από το εργοστάσιο και δεν την έχετε αντιληφθεί; Δεν έχω πιάσει το κινητό στα χέρια μου απλά το αναφέρω μιας και στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι τέτοιο με άλλο κινητό!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 όντως εγώ δεν την είχα αφαιρεσει την εργοστασιακή μεμβράνη όταν το δοκίμαζα. λες να παίζει τόσο μεγάλη σημασια; να έχει τόσο μεγάλη διαφορα σε σχέση με τις άλλες μεμβράνες; γιατι και στο x10 mini pro που έχω βάλει μεμβράνη, δεν έχω αντιληφθεί καμια διαφορά με πριν. γινεται να έχει τόση μεγάλη διαφορα οι 2 αυτές μεμβράνες στο touch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Tοσα ατομα το εχουν πει για το πατημα οτι θελει πιεση. Και γω που το δοκιμασα χωρις μεμβρανη στο πλαισιο το καταλαβα απο τα 2-3 scrollαρισματα που εκανα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 αν και θα ακουστεί λίγο περιεργο, στο σκρολ μου φανηκε ότι δεν χρειαζόταν διαφορά στην πίεση σε σχέση με το x10mini. στη επιλογή κάποιου εικονιδιου μου φαινόταν η διαφορά. όταν θα το ξαναέχω το κινητό στα χέρια μου σμρ που θα τα πω με την κολλητή μου, θα το κοιτάξω. παιδιά επειδη δεν το δοκίμασα, έχει και το x8 πρόβλημα με την λήψη αρχείων με το bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 αν και θα ακουστεί λίγο περιεργο, στο σκρολ μου φανηκε ότι δεν χρειαζόταν διαφορά στην πίεση σε σχέση με το x10mini. στη επιλογή κάποιου εικονιδιου μου φαινόταν η διαφορά. όταν θα το ξαναέχω το κινητό στα χέρια μου σμρ που θα τα πω με την κολλητή μου, θα το κοιτάξω. παιδιά επειδη δεν το δοκίμασα, έχει και το x8 πρόβλημα με την λήψη αρχείων με το bluetooth; Εεε ναι λογικα...αφου φοραει και αυτο 1.6. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 ναι αλλα απ ότι είδα είναι μεγαλύτερη έκδοση από την δικιά μας. αν θυμάμαι καλά είναι 1.3.Α.κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Λοιπον μετα απο 4 μερες εχω να πω τα εξης: 1. Η αποδοση της μπαταριας φαινεται οντως να εινα πολυ καλη και ακομα δεν εχει στρωσει οπως πρεπει. Απο την Παρασκευη το πρωι που το εβγαλα απο τον φορτιστη (στις 6) μεχρι τωρα εχει παει στο 25% με πανω αο 1 ωρα ραδιοφωνο, κανενα 20 λεπτο κλησεις, αρκετο απιξιμο με το μενου/ρυθμισιες κτλ. Αποψη μου ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με το μινι που ειχα πριν σε αυτο τον τομεα και θα γινει ακοκα καλυτερο μολις στρωσει η μπαταρια. 2. Η καμερα οντως για φωτογραφιες ειναι πολυ μετρια. απλα για νασικα πραγματα. πιο πολυ με χαλαει η ελλειψη led φλας που το χρησιμοποιουσα στο μινι για φακο :lol: 3. Σχετικα με την οθονη τωρα. Εγω δεν εχω βγαλει ακομα την εργοστασιακη μεμβρανη (μεχρι να παρω μια κανονικη). Ορισμενενς φορες οντως χρειαζεται λιγο παραπανω προσπαθεια με την εννοια οτι καμια φορα δεν πιανει με το παραμικρο αγγιγμα. Ετσι ακριβως ομως ηταν και το μινι που ειχα παρει με την πρωτη-πρωτη εκδοση firmware πανω του. Με την επομενη αναβαθμιση που ειχε βγει ειχε στρωσει. Ειμαι λοιπον σιγουρος οτι στην πρωτη αναβαθμιη που θα βγει θα διορθωθει. Να σημειωσω οως οτι εμενα δεν με εχει σε κανενα σημει προβληματισει και μου εχει κανει και εντυπωση το ποσο καλα ακουει στο qwerty πληκτρολογιο. Μπορει να φταιει και η εργοστασιακη μεμβρανη που εχω αφησει καποιες φορες. 4. Η οθονη, μετα απο αυτη του μινι, ειναι σκετη απολαυση. Οπως ειχα ξαναπει σε παλαιοτερο ποστ για εμενα προσωπικα ειναι ο ιδανικος συνδυασμος μεγεθους οθονης-μεγεθους συσκευης. 5. Η συσκευη φορτιζει και κλειστη! Ναι καλα διαβαζετε. Αν η συσκευη ειναι κλειστη (δεν εννοω floght mode) και την συνδεσετε στον φορτιστη βγαζει μια μεγαλη μπαταρια στο κεντρο της οθονης και φορτιζει κανονικα. 6. Το ηχειο του ειναι οντως πολυ καλο και δυνατο. Το ιδιο και το ακουστικο. Αυτα απο εμενα. Οποιος θελει να ρωτησει κατι ειναι ευπροσδεκτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Απο θέμα ποιότητας ακουστικού/μικροφώνου να υποθέσω οτι είναι τέλειο; (σε κάτι τέτοια ζητήματα no news=good news!) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Απο θέμα ποιότητας ακουστικού/μικροφώνου να υποθέσω οτι είναι τέλειο; (σε κάτι τέτοια ζητήματα no news=good news!) ναι ναι είναι πολυ καλό. πέρα δλδ της κάμερας και του φλας, και σπαμωδικών κολλημάτων (που μπορει να φταιει οτι το "πιεζα" και εγω) το κινητό είναι τέλειο. το qwerty πληκτρολόγιο όντως πολύ καλό αν και δεν με βολεψε το αυτοματο που έχει. πως μπορώ να το παραμετροποιήσω ώστε να μην διαλέγει αυτόματα απο μόνο του λέξεις; ποια άλλη εφαρμογή για πληκτρολόγιο προτείνετε να βαλω; @asikis: μπορεις να ριξεις μια ματια στο bluetooth αν δουλευει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 ναι ναι είναι πολυ καλό. πέρα δλδ της κάμερας και του φλας, και σπαμωδικών κολλημάτων (που μπορει να φταιει οτι το "πιεζα" και εγω) το κινητό είναι τέλειο. το qwerty πληκτρολόγιο όντως πολύ καλό αν και δεν με βολεψε το αυτοματο που έχει. πως μπορώ να το παραμετροποιήσω ώστε να μην διαλέγει αυτόματα απο μόνο του λέξεις; ποια άλλη εφαρμογή για πληκτρολόγιο προτείνετε να βαλω; @asikis: μπορεις να ριξεις μια ματια στο bluetooth αν δουλευει κανονικα; Φοβερο! Το bluetooth δουλευει κανονικα!!! εστειλα και ελαβα κανονικα φωτογραφια απο ενα SE T715!!! Αυριο θα δοκιμασω και με mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Φοβερο! Το bluetooth δουλευει κανονικα!!! εστειλα και ελαβα κανονικα φωτογραφια απο ενα SE T715!!! Αυριο θα δοκιμασω και με mp3 εννοεις οτι δουλευει χωρις να κατεβασεις απο το market την εφαρμογη bluetooth transfer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogioboy Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 (edited) παιδια το bluetooth δουλευει κανονικα. εστειλα και πηρα απο εναν φιλο με blackbery storm και μαλιστα πολυ γρηγορα! Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι απο εχθες μεχρι σημερα μου εφαγε 17ευρω μοναδες και ενω ειχα συνδεση απο το ασυρματο του σπιτιου. Μηπως πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις; Το wisepilot χρεωνει; Edited October 12, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Φοβερο! Το bluetooth δουλευει κανονικα!!! εστειλα και ελαβα κανονικα φωτογραφια απο ενα SE T715!!! Αυριο θα δοκιμασω και με mp3 Γραψτε λαθος!! Επαιζε με την εφαρμογη απο το μαρκετ. Απλα γινεται integrate στο μενου και φαινεται λες και ειναι δικο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 (edited) Απο θέμα ποιότητας ακουστικού/μικροφώνου να υποθέσω οτι είναι τέλειο; (σε κάτι τέτοια ζητήματα no news=good news!) Nαι ειναι τελειο...επιβεβαιωνω και εγω οτι ο ηχος ειναι σχεδον κρυσταλλινος :)...αυτο με την πιεση απλως το αναφερουμε δεν ειναι σοβαρο ζητημα.....κουβεντα να γινεται.Αυτο παντως που μου αρεσει σε σχεση με το mini ειναι το πως φαινονται οι εφαρμογες σε κινητο με καλη αναλυση...καμια σχεση με Mini και wildfire.Αντε να βγει το 2.1 και μακαρι να το δουμε και σε μαυρο... Edited October 9, 2010 by sakiss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 (edited) Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Παρακολουθώ αρκετό καιρό το φόρουμ αλλά πρώτη φορά γράφω εδώ. Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό για android κινητό και ήμουν ανάμεσα στο wildfire και το mini pro αλλά πάντα κάτι με προβλημάτιζε και στα δυο. Απ'ότι βλέπω το x8 δίνει τη λύση στα προβλήματα που είχα με τα άλλα κινητά γιατί έχει καλό μέγεθος οθόνης με σωστή όμως ανάλυση, καλη μπαταρία, χαμηλό sar και όμορφη εμφάνιση. Έχω όμως κάποιες απορίες και γι αυτό θα ήθελα τη βοήθειά σας: 1) Εφόσον έχει το ίδιο UI με τα mini/mini pro φαντάζομαι ότι θα ισχύει και για το x8 αυτός ο οδηγός. Σωστά? 2) Τα προβλήματα που είχαν τα mini και wildfire με κάποιες εφαρμογές λόγω ανάλυσης υπάρχουν στο x8 ? 3) Επειδή πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσω touch qwerty keyboard θα ήθελα να ρωτήσω αν συνηθίζεται εύκολα και αν συγκεκριμένα του x8 βολεύει μιας και δεν υποστηρίζει multi touch (αν και από τα πρώτα σχόλια βλέπω θετικές αντιδράσεις). Δλδ για να το πω απλά: πιστεύετε ότι το keyboard του wildfire που διαθέτει multitouch ή το hardware qwerty είναι καλύτερα για κάποιον αρχάριο ή δε θα έχω πρόβλημα? 4) Όσον αφορά το ημερολόγιο η συσκευή μπορεί να ενημερώνει για γενέθλια ή άλλες ειδοποιήσεις? 5) Η μπαταρία του αφαιρείται? Αυτά προς το παρόν! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!:O Edited October 9, 2010 by miledent 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 1. ναι 2. λογικα όχι. 3. εγώ που είμαι κατά των touch πληκτρολογιων μπορώ να πω ότι μετά απο λίγο έγραφα σχετικά γρηγορα(ειδικα σε landscape) και χωρις ιδιαιτερο προβλημα. την ευκολια όμως του φυσικου qwerty πληκτρολογιου, δεν την βρίσκεις πουθενα! 4. όπως και κάθε android συσκευή μπορείς. 5. ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Σίγουρα το φυσικό qwerty είναι το καλύτερο αλλά με sar 1,67, μικρότερη οθόνη και ανάλυση (με ότι συνέπειες έχει αυτό) και χειρότερη μπαταρία που έχει το pro που ήθελα αρχικά μάλλον θα συμβιβαστώ με το touch του x8. Αν έβγαινε x8 με hardware qwerty θα το είχα ήδη πάρει!:X 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=N14OJymYzio 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Σίγουρα το φυσικό qwerty είναι το καλύτερο αλλά με sar 1,67, μικρότερη οθόνη και ανάλυση (με ότι συνέπειες έχει αυτό) και χειρότερη μπαταρία που έχει το pro που ήθελα αρχικά μάλλον θα συμβιβαστώ με το touch του x8. Αν έβγαινε x8 με hardware qwerty θα το είχα ήδη πάρει!:X της ίδια άποψης είμαι κ εγώ! ενα x8 με φυσικο πληκτρολογιο θα το είχα πάρει αμέσως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts