Errik Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Έχει ακουστεί τίποτα για την ποιότητα του μεγαφώνου - μικροφώνου του; Το Χ10 είχε τρελό πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Η πρόσοψη θα είναι μόνο σε άσπρο χρώμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Η πρόσοψη θα είναι μόνο σε άσπρο χρώμα; Οι πρωτες παρτιδες τουλαχιστον, ναι. Το πισω καλυμα απ'οτι εχω δει εκτος απο ασπρο, θα ειναι οπως του mini, faded out coloured. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Θα βγει κ σε μαυρο αλλα δεν ξερουμε το ποτε και σε ποιες χωρες. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000620 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) KAΛHMEPA! ΞEKINHΣE H EMΠOPIKH ΔIAΘEΣH TOY X8! TIMH EKINHΣHΣ 214€ ΣTO e-shop. Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited October 8, 2010 by zxr 1 Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 δεν το έχει άμεσα διαθέσιμο ακόμα απ ότι βλέπω παρα μόνο κατόπιν παραγγελίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Στα Saturn ειναι κανονικα διαθεσιμο απο σημερα. Ερωτηση: Ο επεξεργαστης ειναι 600 MHz οπως του μινι. Στο μινι ομως αναφερεται οτι ειναι ο Qualcomm MSM7227 600MHz ενω στο Χ8 αναφερεται απλα 600 MHz CPU. Εχει αλλο τσιπακι λετε ή το ιδιο είναι απλα εχει γινει παραλειψη η αναφορα του? Τα χαρακτηριστικα που αναφερω για την CPU ειναι σε ολα τα γνωστα site οπως π.χ. gsmarena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Παιδιά αν το παρει κανείς ας κάνει ένα γρήγορο review και για μας που το περιμένουμε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 κατα 99% θα το πάρει η κολλητή μου και θα έρθει να της το παραμετροποιήσω. λογικά το κόλπο με το root πιάνει και σε αυτό, σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 το ειδα σημερα στο media market στον κηφισο,λιγο παχυ,ασπρο μπρος, μπλεδιζει πισω ,και μου ειπαν οτι θα παιρνει και 2.2froyo(δε γνωριζω κατα ποσο υσχυει) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εδω καλα καλα δεν εβαλαν ακομα την 2,1...... Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η sony ericsson αφου λανσαρει και το x8 στην αγορα θα επικεντροθει στο νεο xperia(psp?) που θα ''φοραει'' μαλλον την εκδοση 3.... 1 Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Πήγα στην wind στο mall και μου είπαν οτι θα έρθει μέσα σε περίπου 2 βδομάδες στα 219Ε. Για FROYO μάλλον αποκλείεται, 2.1 πάντως σίγουρα θα πάρει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 το ειδα σημερα στο media market στον κηφισο,λιγο παχυ,ασπρο μπρος, μπλεδιζει πισω ,και μου ειπαν οτι θα παιρνει και 2.2froyo(δε γνωριζω κατα ποσο υσχυει) Αυτος που στο ειπε ειναι πολυ γνωστης...:lol::wacko: Εδω παλευουμαι με νυχια και με δοντια για την 2.1 και ακομα να ερθει! Froyo θα εχει το επομενο μοντελο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marypap Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Αυτος που στο ειπε ειναι πολυ γνωστης...:lol::wacko: Εδω παλευουμαι με νυχια και με δοντια για την 2.1 και ακομα να ερθει! Froyo θα εχει το επομενο μοντελο... οποιος το παρει περιμένουμε νεα!!!! ειμαι αναμεσα στο χ8 και στο samsung galaxy 3 ....?? Edited October 8, 2010 by zxr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Tελη οκτωβρη το ειπαν επισημα οτι θα παρει την 2.1....οσο για το χ8 αρχιζουν και αυξανουν τα e-store που το εχουν... http://www.skroutz.gr/s/285617/Sony-Ericsson-Xperia-X8.html?from=suggest&keyphrase=Sony+Ericsson+Xperia+X8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 KAΛHMEPA! ΞEKINHΣE H EMΠOPIKH ΔIAΘEΣH TOY X8! TIMH EKINHΣHΣ 214€ ΣTO e-shop. τοση διαφορα με το μινι? γιατι αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 τοση διαφορα με το μινι? γιατι αραγε? Δες λίγο εδώ. Κατά βάση η κάμερα που είναι 3.15mp έναντι του mini έχει 5mp και led flash. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Καλημερα. Το πηρα χτες το βραδυ. Δεν εχω προλαβει να δω πολλα πραγματα. Μεχρι στιγμης ομως ειμαι ενθουσιασμενος. Ο κυριοτερος λογος ειναι γιατι επιτελους βρηκα μια συσκευη με ιδανικο (για τα δικα μου δεδομενα-αναγκες) μεγεθος οθονης και χαρακτηριστικα. Η οθονη του ειναι πολυ καλη με πολυ καλη αναλυση. Η αποκριση στα ιδια επιπεδα με του μινι. Ραδιοφωνο που προλαβα να δοκιμασω επισης σαν του μινι. Δεν παιρνει το χρυσο βραβειο στην ποιοτητα ληψης (σε σχεση με τα συμβατικα SE) αλλα δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα. Εχει QWERTY πληκτρολογιο που ειναι πολυ ευχρηστο ειδικα σε landscape. Καμερα δεν εχω προλαβει να δοκιμασω αν και δεν περιμενω τιποτα ιδιαιτερο (χωρις AF). Ποιοτητα κατασκευης οπως του μινι. Καλης υφης πλαστικα. Στο πακετο περιλαμβανει μονο μια πλατη (ενω σε reviews του εξωτερικου φαινεται να εχει τεσσερις...), καρτα 2GB, ακουστικα (τελειως απλα χωρις κουμπι απαντησης πληκτρων οπως στα μινι αλλα με πολυ ικανοποιητικη αποδοση) και φορτιστη-usb cable. Αυτα προς το παρον. Οποιος θελει κατι ας ρωτησει. Μην με ρωτησετε για την μπαταρια γιατι μονο μετα απο κανενα 10 ημερο θα μπορω να εκφερω μια πρωτη γνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δες λίγο εδώ. Κατά βάση η κάμερα που είναι 3.15mp έναντι του mini έχει 5mp και led flash.Και παλι ομως αυτα τα specs δεν δικαιολογουν την διαφορα των σχεδον 50 ευρω....θεωρω οτι μιας και το x8 ειναι compact smart δεν υπαρχει λογος να προτιμησει καποιος το mini.To x8 εχει το ιδανικο μεγεθος για casual χρηστη.:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 @asikis Από ποιότητα μικροφώνου και μεγαφώνου πως πάει; Ακούς καλά τον άλλον που σε καλεί; Σε ακούει καλά; Το x10 είχε τρελό πρόβλημα με αυτό το ζήτημα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 @asikis Από ποιότητα μικροφώνου και μεγαφώνου πως πάει; Ακούς καλά τον άλλον που σε καλεί; Σε ακούει καλά; Το x10 είχε τρελό πρόβλημα με αυτό το ζήτημα... Δεν εχω παρατηρησει κατι. Ουτε μου εχουν αναφερει κατι οι συνομιλητες μου. Θα το κοοιταξω με πιο προσοχη και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 το παρήγγειλα και εγώ για την κολλητή μου που το θέλει. μπαταρία λογικα (ελπιζω δλδ) θα τα πηγαινει καλύτερα απο το χ10 mini. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Και παλι ομως αυτα τα specs δεν δικαιολογουν την διαφορα των σχεδον 50 ευρω....θεωρω οτι μιας και το x8 ειναι compact smart δεν υπαρχει λογος να προτιμησει καποιος το mini.To x8 εχει το ιδανικο μεγεθος για casual χρηστη.:) Όπως έχω ξαναπεί πολλοί προτιμήσαν το mini ακριβώς γιατί είναι το μοναδικό σε αυτά τα specs με τέτοιο μέγεθος. Και εγώ το πήρα γιατί είναι τόσο μικρό. Αλλιώς έπαιρνα το HTC Wildfire. ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Όπως έχω ξαναπεί πολλοί προτιμήσαν το mini ακριβώς γιατί είναι το μοναδικό σε αυτά τα specs με τέτοιο μέγεθος. Και εγώ το πήρα γιατί είναι τόσο μικρό. Αλλιώς έπαιρνα το HTC Wildfire. ;)To mini ειναι μια κατηγορια μονο του....το οτι ειναι στα ιδια χρηματα με το wildfire δεν σημαινει οτι ανηκουν και στην ιδια κατηγορια...οκ ειναι και τα δυο low budget smartphones αλλα απο θεμα διαστασεων το X8 συγκρινεται με το wildfire....πλεον οποιος δινει 50 ευρω παραπανω για το mini εναντι του x8 ή εχει λεφτα για πεταμα ή ειναι κολλημενος με το mini.Με 50 ευρω λιγοτερα εχεις ενα κινητο με ιδια specs,καλυτερο και πιο ανετο browsing λογω μεγαλυτερης οθονης και εξισου compact διαστασεις. Edited October 6, 2010 by sakiss 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 To mini ειναι μια κατηγορια μονο του....το οτι ειναι στα ιδια χρηματα με το wildfire δεν σημαινει οτι ανηκουν και στην ιδια κατηγορια...οκ ειναι και τα δυο low budget smartphones αλλα απο θεμα διαστασεων το X8 συγκρινεται με το wildfire.... Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω φίλε sakiss, Αυτό που δεν κατάλαβες είναι πως αν ήθελα κινητό στις διαστάσεις του X8 θα προτιμούσα το wildfire λόγω καλύτερων specs. Το Wildfire φυσικά και δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία με το mini οπότε ανάμεσα τους μόνο επιλεκτική σύγκριση μπορεί να γίνει. Επίσης, όπως λες και ο ίδιος, δεν μπορείς να συγκρίνεις το wildfire με το X8 σε καμία περίπτωση. Μόνο ώς προς το μέγεθος. Τέλος θα ήθελα να προσθέσω οτι είσαι πολύ απόλυτος στο: πλεον οποιος δινει 50 ευρω παραπανω για το mini εναντι του x8 ή εχει λεφτα για πεταμα ή ειναι κολλημενος με το mini.Με 50 ευρω λιγοτερα εχεις ενα κινητο με ιδια specs,καλυτερο και πιο ανετο browsing λογω μεγαλυτερης οθονης και εξισου compact διαστασεις. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για τα υπερ και τα κατά ενός κινητού αν δεν έχεις "συμβιώσει" μαζί του για λίγο καιρό. Και τα specs οπως και να το κάνουμε δεν είναι τα ίδια. Ακόμα και έστω αν μιλάμε για 3mp έναντι 5mp Af. Φιλικά πάντα, Γιώργος. :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts