kostas_kst Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 παιδια καλησπερα..καινουριος ειμαι στο φορουμ.. βσκ ειμαι παντελως ασχετος απο android κτλ...εχω καποιες αποριες με το κινητο που θα σας φανουν εμβρυικου επιπεδου αλλα εμενα επειδη με βολευαν απο τα προηγουμενα κινητα τις θεωρω απαραιτητες..:p καταρχας κατι βασικο...επειδη διαβασα περιπου 45 σελιδες κ πλεον εβγαλα το 3g για να μην χρεωνομαι ανεξελεγκτα απο το ιντερνετ(κατι που διαβασα εδω μεσα,κ ειδα δυστυχως κ στον λογ/σμο :worry: ) θελω να κανω καποιες ερωτησεις κ περιμενω ευκολες κ σαφεις απαντησεις!!:) 1)καταρχας δεν ξερω τι επιλογη εχω πατησει κ συνεχως μου ερχονται μνμτα cb-sms κ μολις το ανοιγω λεει μεσα athens 21..ξερει καποιος κατι?:confused: 2)κατι που ειναι υπεραπαραιτητο για μενα,το ημερολογιο..εκει εχω κ το μεγαλυτερο προβλημα :(..παταω ημερολογιο και αντι να ανοιξει ευκολα κ απλα,μου ζηταει να δημιουργησω λογ/σμο στο google..και αντε κ δημιουργω με τα πολλα λογ/σμο..στο τελος ομως ζηταει καποιες προσωπικες ερωτησεις αλλα δεν εχει επιλογη φωτισμενη στο επομενο..φφφφ 3)κατι επισης απλο για σας αλλα για μενα ειναι βουνο!πως μπορω να βγαλω στην εξωτερικη οθονη να φαινεται ημερομηνια?:O 4)επισης λετε ολοι εσεις οι ειδικοι για must have apps...αλλα εμενα του ασχετου ποιος θα μου εξηγησει πως θα τα κατεβασω αυτα με απλα ελληνικα και κατανοητες εκφρασεις?χωρις πολλους περιεργους ορους γτ ξαναυπενθυμιζω την ασχετοσυνη μου!!να πω εδω οτι αν η απαντηση ειναι να μπουμε στο market κ απο εκει να κατεβασουμε,τοτε εχω το ιδιο προβλημα με το (2)..παλι θελει λογ/σμο κ εκει δεν μπορω να το ξεπερασω το εμποδιο! 5) κ τελος,σχετικα με το καλωδιο συνδεσης του pc με το κινητο...κλασσικα το συνδεω κ μετα φτανω σε επιλογη που λεει οτι θελει δισκο για εγκατασταση..παλι ζητω την επιεικεια σας κ τις οδηγιες σας οσο πιο απλα,σε επιπεδο δημοτικου ,γινεται! ευχαριστω κ σορυ για το μεγεθος του ποστ..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Δεν το ήξερες τόσο καιρό; Βγάλε και το συνεχή συγχρονισμό δεδομένων αν θες να σου κρατάει περισσότερο. ;) ο συνεχής συγχρονισμός είναι το background data ή το auto sync? για το gps αυτό που έχω να πώ, είναι οτι έχω την εντύπωση πως και με τα δύο προγράμματα του octy (gps boost και gps optimisation) ενεργοποιημένα, μου έκανε σχετικά καλή δουλειά. Τωρα δεν ξέρω τι γίνεται αν έχω απενεργοποιημένο το ένα απο τα δύο αλλά στις ιδιότητες δορυφόρων είχα δει να "βλέπει" 6-7 δορυφόρους και να έχει ενεργοποιημένους 4 απο αυτούς σε περιοχή με κτήρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) 1)καταρχας δεν ξερω τι επιλογη εχω πατησει κ συνεχως μου ερχονται μνμτα cb-sms κ μολις το ανοιγω λεει μεσα athens 21..ξερει καποιος κατι?:confused: 2)κατι που ειναι υπεραπαραιτητο για μενα,το ημερολογιο..εκει εχω κ το μεγαλυτερο προβλημα :(..παταω ημερολογιο και αντι να ανοιξει ευκολα κ απλα,μου ζηταει να δημιουργησω λογ/σμο στο google..και αντε κ δημιουργω με τα πολλα λογ/σμο..στο τελος ομως ζηταει καποιες προσωπικες ερωτησεις αλλα δεν εχει επιλογη φωτισμενη στο επομενο..φφφφ 3)κατι επισης απλο για σας αλλα για μενα ειναι βουνο!πως μπορω να βγαλω στην εξωτερικη οθονη να φαινεται ημερομηνια?:O 4)επισης λετε ολοι εσεις οι ειδικοι για must have apps...αλλα εμενα του ασχετου ποιος θα μου εξηγησει πως θα τα κατεβασω αυτα με απλα ελληνικα και κατανοητες εκφρασεις?χωρις πολλους περιεργους ορους γτ ξαναυπενθυμιζω την ασχετοσυνη μου!!να πω εδω οτι αν η απαντηση ειναι να μπουμε στο market κ απο εκει να κατεβασουμε,τοτε εχω το ιδιο προβλημα με το (2)..παλι θελει λογ/σμο κ εκει δεν μπορω να το ξεπερασω το εμποδιο! 5) κ τελος,σχετικα με το καλωδιο συνδεσης του pc με το κινητο...κλασσικα το συνδεω κ μετα φτανω σε επιλογη που λεει οτι θελει δισκο για εγκατασταση..παλι ζητω την επιεικεια σας κ τις οδηγιες σας οσο πιο απλα,σε επιπεδο δημοτικου ,γινεται! 1) δε ξέρω.. 2) δυστυχώς αυτό είναι κάτι που με ξίνισε και μένα αρκετά.. πλέον όμως φακελωνόμαστε απο παντού.. email, facebook, ακόμα και απο το msn.. οπότε δεν την γλυτώνεις.. πάντως αν φτιάξεις @gmail.com τότε μετά θα είναι τζι τζί το ημερολόγιο.. (δε θυμάμαι όμως τι προσωπικές πληροφορίες ζητάει γιατί είχα ήδη gmail) 3) -α-- δεν έχει ημερομηνία όταν η οθόνη είναι σε protected mode (αυτό με την οθόνη που σκρολάρεις για να αποκτήσεις πρόσβαση στο τηλέφωνο); -β-- επάνω το notification bar αν το πατήσεις μια φορά θα το δείς να εμφανίζεται η ημερομηνία. -γ-- πάντως αν και αυτά δε σε βολεύουν, μπορείς να κάνεις αυτό που έκανα και εγώ. στην οθόνη αναμονής (ντεσκτοπ) πατάς το αριστερό πλήκτρο (το σκληρό του πλαστικού μέρους) και επιλέγεις Add (sorry το έχω στα αγγλικά) και πας Samsung Widgets (το πρώτο) και διαλέγεις Calendar Clock το οποίο είναι αρκετά χρήσιμο καθώς μπορείς να προσθέσεις και σημειώσεις στο ημερολόγιο και σου βγάζει ειδοποιήσεις.. είναι γενικά παραμετροποιήσιμο.. Η ημερομηνία εμφανίζεται.. αν τελικά θες να εμφανίζεται η ημερομηνία και η ώρα όταν "μαυρίζει" η οθόνη.. απ όσο ξέρω αυτό δεν γίνεται.. (ίσως για να μη ξοδεύει μπαταρία; δε ξέρω..) 4)Ε.. ό, τι σου έλεγα και πριν.. πάντως πολλά apps είναι free στο μάρκετ. Υπάρχει και το pm.. :p Πάντως εκτός απο λίγα apps (πχ. adfree -κοβει διαφημίσεις-, marketenabler -για αγορές εφαρμογών που δεν υποστηρίζονται στο ελλάντα-, z4root -για root...-, κτλ..) δε πιστεύω οτι υπάρχει κατι το οποίο είναι 100% απαραίτητο.. Σημαντικότερος παράγοντας είναι πάντα ο χρήστης του κάθε κινητού και το τι θέλει να κάνει με αυτό. Οπότε ένα διάβασμα το θέλει... κάπου εχει αναφερθει μια λίστα με κάποιες εφαρμογες.. edit: τώρα διάβασα καλύτερα τι εννοούσες. Λοιπον, εφόσον ξεπεράσεις τον σκόπελο του φακελώματος... :P (νομίζω υπάρχει και τρόπος να μη φακελωθείς αλλά είναι αρκετα δύσκολο εφόσον θα κατεβάζεις τις εφαρμογές απο το pc και θα τις περνάς στο τηλέφωνο.. ας απαντήσουν οι ειδικότεροι..) απλά μπαίνεις στο μάρκετ και χαζεύεις η γράφεις όνομα ενός προγράμματος που μπορεί να σε ενδιαφέρει sto search. Πχ. On-screen calendar ή calendar σκέτο.. ότι θες τέλος πάντων. μετά πατάς το πρόγραμμα που σου τραβάει την προσοχή και διαβάζεις τι προσφέρει κτλ. εφόσον σε ενδιαφέρει πλέον, πατάς install και μετά το έχεις εγκαταστήσει στο κινητό σου. Προσοχή όμως μη σου γεμίσει η εσωτερική μνήμη γιατί μετα θα πρέπει να αδειάζεις όλα τα άχρηστα για να χεις χώρο.. 5)πρωτα απ όλα σου συνιστώ να κατεβάσεις απο το site της samsung το kies (πρόγραμμα που αναγνωρίζει το κινητό σου και λειτουργεί σαν πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ pc και κινητού) και να το εγκαταστήσεις. Όταν τελειώσεις, (κάνε καμια επανεκκίνηση του υπολογιστή καλού κακού..) απλά σύνδεσε το κινητό και επέλεξε μέσα απο το κινητό τον τρόπο που θές να συνδεθείς (samsung kies για το πρόγραμμα, αλλιώς υπάρχουν και οι άλλες 3 επιλογές: media player για μουσική ή βίντεο, mass storage για χρήση του κινητού σαν φλασάκι, και pc internet για χρήση του κινητού σαν μόντεμ-αν δε κάνω λάθος..-) Edited November 29, 2010 by ipnotistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 πραγματικα εχει γινει πολυ εκνευριστικο το θεμα της συνομιλιας.. εχω ενοχλητικες διακοπες κατα την ωρα που μιλαω με αποτελεσμα ουτε εγω να ακουω καλα το συνομιλητη μου ουτε αυτος να με ακουει εμενα. και ολο αυτο εγινε με το που εβαλα τη froyo. εχετε καμια ιδεα για το αν μπορω να κανω κατι για να το λυσω; εψαξα στο google αλλα δε βρηκα τιποτα... τοσο εκνευριστικο που ενω ειναι σαφως πιο καλη η froyo (γρηγορη και δεν κολλαει καθολου) θα γυρισω στη eclair εκανα επαναφορα ρυθμισεων και χωρις καμια εφαρμοογη πανω το ακουστικο ακουγεται κανονικα... μαλλον καμια εφαρμογη θα το προκαλουσε αλλα δεν ξερω ποια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) παιδια καλησπερα..καινουριος ειμαι στο φορουμ.. βσκ ειμαι παντελως ασχετος απο android κτλ...εχω καποιες αποριες με το κινητο που θα σας φανουν εμβρυικου επιπεδου αλλα εμενα επειδη με βολευαν απο τα προηγουμενα κινητα τις θεωρω απαραιτητες..:p λοιπόν καλωσήρθες στο forum. Να προσθέσω κάποια πράγματα σαυτά που είπε ο ipnotistis. Φτιάξε οπωσδήποτε έναν λογαριασμό Google από εδώ γιατί είναι must-have και για να μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές από το μαρκετ και να δουλεύει και το ημερολόγιο. Χωρίς google account, είναι πολύ πιο δύσκολο να βάλεις εφαρμογές στο κινητό σου. κάποιες καλές εφαρμογές/παιχνίδια είναι: -camera360: για πιο ωραίες φωτογραφίες. -quick settings: μπορείς πιο εύκολα να ανοιγοκλείνεις wifi, bluetooth, gps, να αυξομειώνεις φωτεινότητα και ήχο. -ωραία παιχνίδια: angry birds, iBasket, Paper Toss, Alchemy, Falling Ball, Doodle Jump. Για συγχρονισμό PC - κινητού μπορείς να κατεβάσεις το κίες από εδώ Edited November 29, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantom Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 καλησπερα εβαλα απο το market το avg adivirus μου εκανε τα εξης!!!1)κολλουσε η οθονη οταν δεχομουν κλησεις,δεν μπορουσα να απαντησω!2)η μπαταρια αδειαζει σε μια μερα!!3)αργη ανταποκριση γενικα σε αλλεσ εφαρμογες!!!το ξαπεστειλα και το τηλεφωνο ειναι μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) και εγω ξαναρωταω πως γινεται μετα το froyo-root να μην μπορω να βρω το octy στο market?και ενα νεο θεμα προεκυψε μολις.ενω ειμαι rooted το titanium μου βγαζει σφαλμα οτι ''δεν βρισκει προσβαση root.η εφαρμογη δεν θα λειτουργησει!παρακαλουμε βεβαιωθειτε οτι η rom σας ειναι rooted και περιλαμβανει busybox και προσπαθειστε ξανα''. κατεβασα και το νεο busy box εκανα επαννεκινηση αλλα παλι τα ιδια. Edited November 30, 2010 by macattack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 και εγω ξαναρωταω πως γινεται μετα το froyo-root να μην μπορω να βρω το octy στο market?και ενα νεο θεμα προεκυψε μολις.ενω ειμαι rooted το titanium μου βγαζει σφαλμα οτι ''δεν βρισκει προσβαση root.η εφαρμογη δεν θα λειτουργησει!παρακαλουμε βεβαιωθειτε οτι η rom σας ειναι rooted και περιλαμβανει busybox και προσπαθειστε ξανα''. κατεβασα και το νεο busy box εκανα επαννεκινηση αλλα παλι τα ιδια. Έβαλες το z4root; με αυτό κάνεις root / unroot με 1 κλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 καλησπερα εβαλα απο το market το avg adivirus μου εκανε τα εξης!!!1)κολλουσε η οθονη οταν δεχομουν κλησεις,δεν μπορουσα να απαντησω!2)η μπαταρια αδειαζει σε μια μερα!!3)αργη ανταποκριση γενικα σε αλλεσ εφαρμογες!!!το ξαπεστειλα και το τηλεφωνο ειναι μια χαρα!! εγώ έχω δοκιμάσει πολλά antivirus για android και το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι το lookout mobile security. Αν θες δοκίμασε το .. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Έβαλες το z4root; με αυτό κάνεις root / unroot με 1 κλικ. απο αυτο κανω root αλλα ενω μου δειχνει το τηλεφωνο root οταν ξαναμπαινω στο z4root μου εχει συνεχως ενεργη την επιλογη root kai οχι την unroot οπως θα επρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 απο αυτο κανω root αλλα ενω μου δειχνει το τηλεφωνο root οταν ξαναμπαινω στο z4root μου εχει συνεχως ενεργη την επιλογη root kai οχι την unroot οπως θα επρεπε. δοκίμασε να κάνεις re-root Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 δοκίμασε να κάνεις re-rootδεν μου δινει την επιλογη κυριλλε.εκανα απεγκατασταση και ξανακανοντας εγκατασταση ειδα που εγραφε ο δημιουργος οτι η google του ''κατεβασε'' την εφαρμογη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) δεν μου δινει την επιλογη κυριλλε.εκανα απεγκατασταση και ξανακανοντας εγκατασταση ειδα που εγραφε ο δημιουργος οτι η google του ''κατεβασε'' την εφαρμογη!!! ναι. η επίσημη σελίδα της εφαρμογής z4root: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953. έχει και λινκ πιο κάτω. κάνε εγγραφή αν δεν έχεις κάνει. είναι το καλύτερο ξένο forum για κινητά. EDIT: η εφαρμογή ξαναανέβηκε στο market. Thanks to RyanZA !!! Edited November 30, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) EDIT: η εφαρμογή ξαναανέβηκε στο market. Thanks to RyanZA !!! ανεβηκε ναι και το antivirus το βρισκει σαν ιο και παρολα αυτα εγω εχω το ιδιο προβλημα Edited November 30, 2010 by macattack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ανεβηκε ναι παρολα αυτα εγω εχω το ιδιο προβλημα μμ δυστυχώς δεν ξέρω. πάω για ύπνο τώρα. αύριο πρωί αν σκεφτώ κάτι θα σου πω :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 εκανα επαναφορα ρυθμισεων και χωρις καμια εφαρμοογη πανω το ακουστικο ακουγεται κανονικα... μαλλον καμια εφαρμογη θα το προκαλουσε αλλα δεν ξερω ποια τελικα ξανα στο αρχικο... πολλες διακοπες την ωρα που μιλαω... καμια ιδεα κανεις...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) λοιπον μαγκες...εαν δειτε στις νεες εφαρμογες AntiMobTheft (μια εφαρμογη που αν μετακινησει καποιος το κινητο χτυπαει συναγερμος) μην το βαλετε κανει το κινητο@!@#&^*(#~ τελικα ξανα στο αρχικο... πολλες διακοπες την ωρα που μιλαω... καμια ιδεα κανεις...;φιλε σημερα το παρατηρησα δυστυχως και εγω... Edited December 1, 2010 by gianpithio Συνένωση Συνεχόμενων Μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να δοκιμάσω τις αντοχές μου και στο Android. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. 1.ως τωρινός χρήστης htc συσκευών με sense το βρήκα άκρως περιοριστικό. έχει και αυτή η συσκευή θέμα με το touchwiz? :blink: 2.με ενδιαφέρει η απλή εμφάνιση του μενού και η ευχρηστία, όπως μία εμφανίσιμη threaded sms παρουσία και η δυνατότητα για upload φωτογραφιών σε flickr/ facebook μέσα από μενού επιλογών ή έστω dedicated εφαρμογή χωρίς προβλήματα :p 3.δεν με απασχολεί τόσο η ανάλυση της οθόνης όσο να μην έχω περιορισμούς στις εφαρμογές που μπορώ να τρέξω (όπως έχω ακούσει λόγω ανάλυσης και τύπου οθόνης πχ. xperia mini/ και οθόνες qvga/wqvga) αντιμετωπίζει το galaxy τέτοιο θέμα; :!: 4.για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για multitasking η ram του επαρκεί; 5. o browser είναι η τελευταία έκδοση που διαθέτει το android σα λειτουργικό για νορμάλ εμπειρία (htc+opera 9.x failed on this); :X ευχαριστώ πολύ και θα περιμένω σχόλια για όσους γνωρίζουν Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Πολύ σύντομα θα προχωρήσω στην αγορά της συγκεκριμένης συσκευής η οποία πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω. Τα τελευταία χρόνια είχα στην κατοχή μου συσκευές με WM μόνο και όλο αυτό τον καιρό διαβάζοντας εδώ στο forum τα διάφορα θέματα σχετικά με τα android κατάλαβα ότι η μετάβαση αλλά και η συμβίωση με το συγκεκριμένο καινούργιο λειτουργικό θα είναι ομαλή. Έχω όμως αρκετές απορίες τις οποίες και ελπίζω να μπορέσω να τις λύσω σιγά σιγά αφότου θα έχω και το Galaxy στα χέρια μου για να πασπατέψω !!! Αυτό που θέλω από εσάς τους γνωρίζοντες είναι να μου πείτε άν είναι εφικτό στην οθόνη του μενού που φαίνονται όλες οι εφαρμογές (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία της 1ης σελίδας) ΝΑ ΜΗΝ υπάρχει αυτό το μαύρο background, υπάρχει τρόπος να το αλλάξουμε σε κάτι ποιό φωτεινό ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Αυτό που θέλω από εσάς τους γνωρίζοντες είναι να μου πείτε άν είναι εφικτό στην οθόνη του μενού που φαίνονται όλες οι εφαρμογές (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία της 1ης σελίδας) ΝΑ ΜΗΝ υπάρχει αυτό το μαύρο background, υπάρχει τρόπος να το αλλάξουμε σε κάτι ποιό φωτεινό ; Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό στο μενού, τουλάχιστον δεν υπάρχει μέσα απο το launcher της samsung. Ωστόσο μπορείς να κατεβάσεις άλλον απο το market όπως τον ADW κ μετά μπορείς να του βάλεις θέματα (free) που έχουν και διάφορα χρωματιστά Themes στα menu. Απλώς τον επίσημο της samsung θα το χρειαστείς για να συνδέεσαι στο kies. Βασικά για αυτό το λόγο, για ευκολία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το home Switcher (επίσης free απο το market). Ώστε να εναλλάσσεσαι μεταξύ των 2 launcher..Δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις ωστόσο το τελευταίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantom Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 εγώ έχω δοκιμάσει πολλά antivirus για android και το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι το lookout mobile security. Αν θες δοκίμασε το .. :) σε ευχαριστω kyrillos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό στο μενού, τουλάχιστον δεν υπάρχει μέσα απο το launcher της samsung. Ωστόσο μπορείς να κατεβάσεις άλλον απο το market όπως τον ADW κ μετά μπορείς να του βάλεις θέματα (free) που έχουν και διάφορα χρωματιστά Themes στα menu. Απλώς τον επίσημο της samsung θα το χρειαστείς για να συνδέεσαι στο kies. Βασικά για αυτό το λόγο, για ευκολία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το home Switcher (επίσης free απο το market). Ώστε να εναλλάσσεσαι μεταξύ των 2 launcher..Δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις ωστόσο το τελευταίο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τώρα που σας βρήκα εύκαιρους...:O...να ρωτήσω γιατί τελικά σαφές συμπέρασμα δεν έχω βγάλει, η μπαταρία πόσο κρατάει ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τώρα που σας βρήκα εύκαιρους...:O...να ρωτήσω γιατί τελικά σαφές συμπέρασμα δεν έχω βγάλει, η μπαταρία πόσο κρατάει ; Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με την μπαταρία. Σε άλλους κρατάει με το ζόρι 2 μέρες και σε άλλους φτάνει 4 (όπως το δικό μου). Εξαρτάται από τη χρήση που το κάνεις, το δίκτυο που ανήκεις, πιθανόν το firmware και πολλούς άλλους παράγοντες. Πάντως με ήπια χρήση ένας μέσος όρος 2 ημερών είναι δεδομένος. ;) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Ναι σωστα τα παραπανω. Με τις συσκευες αυτες η μπαταρια ειναι θεμα που εξαρταται απο πολλα πραγματα. Στα παραπανω προσθετω και τα live wallpaper που ειναι ωραια αλλα τρωνε τη μπαταρια πιο γρηγορα. Το ποσες εφαρμογες τρεχουν στο προσκυνιο ή για την ακριβεια απο αυτες που τρεχουν ποιες χρησιμοποιουν την cpu. τα wigdets πχ που ανανεωνονται. Κυριως το ποσο συχνα εσυ θα σερφαρεις κλπ. Αμα ασχολεισαι ολη μερα σε παιχνιδια, σερφαρισμα και.γενικα ψαξιμο να περιμενεις να το φορτιζεις καθε μερα. Αμα τα ξεχασεις ολα τα παραπανω και το χρησιμοποιεις σαν κλασικο τηλεφωνο οι 2 μερες και παραπανω ερχονται χαλαρα. Βεβαια πιο το νοημα του smartphone τοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Ευχαριστώ και τους δύο σας για τις απαντήσεις. Έχω όμως να πω ότι είναι κατά την άποψη μου εντελώς παράδοξο μια συσκευή να φοράει 1500αρα μπαταρία και να κρατάει τόσο λίγο, πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι μόνο θέμα εφαρμογών αλλά και "κακής" διαχείρισης της ενέργειας από το software της συσκευής. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts