zzzzz Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 καλησπέρα παιδιά!στο samsung apps το κινητό σας μπαίνει?όταν το πρωτοάνοιξα αυτό έκανε δυο ενημερώσεις σε δύο προεγκατεστημένες εφαρμογές.μετά όταν το ανοίγω όμως δεν μου βγάζει τίποτα μέσα στα samsung apps?σαν μια κενή εφαρμογή..... θα σου βγαλει εφαρμογες οταν αυτες υπαρχουν, αρα εισαι ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 βασικά δεν εχουν αναπτύξει άλλες εφαρμογές για το κινητό μας? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 συγνωμη ρε φιλε αλλα με τετοια χρηση τι περιμενες; και παλι πολυ σου κρατησε (5 ωρες στο market !!! :blink:) :D Λες ε? ΟΚ, Εκανα πολλά ψωνια. Ααα δεν σας ειπα οτι επαιζα και videaκια Divx....:X Λοιπόν σοβαρά τώρα. Δείτε εδώ πως μπορούμε να βελτιώσουμε τη διάρκεια της μπαταρίας. Λίγο πολύ γνωστά αλλά συγκεντρωμένα όλα μαζί. http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/android-battery-life-how-to-improve-it-697772 Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Προστασία απο Samsung δεν βρήκα ούτε εγώ. Έγώ ψωνισα απο E-bay προστατευτικό και τα περιμένω. Για να χαλάσει η οθόνη δεν το βλέπω. Αν δεν ειναι καλή η μεμβράνη τότε στη χειρότερη να μην πατιέται σωστά η οθόνη. Μετά από το άδειασμα της μπαταρίας και την πρώτη φόρτιση για 6 ώρες το τηλέφωνο έκλεισε στις 41 ώρες (λίγο περισσότερο από 1,5 ημέρες). Απορώ πώς σας βγάζει 4 μέρες στο συρτάρι το έχετε? Εχω ρυθμίσει φωτεινότητα στη δεύτερη θέση απο minimum και δόνηση χαμηλά. Μίλησα καμμιά ώρα, γύρω στις 5 ώρες ψάξιμο στο Market και σερφαρισμα στο net και με wifi και με 3G (το οποίο το αφήνω attached και τσεκαρει καθε ώρα email) και 10 ώρες πείραγμα και δοκιμές (ανοικτή οθόνη). Καλά όλη την ώρα πάνω απ' το τηλέφωνο είσαι; Δεν κοιμάσαι;:lol::lol::lol: βασικά δεν εχουν αναπτύξει άλλες εφαρμογές για το κινητό μας? Απ' όσο ξέρω δεν έχουν βγάλει άλλες εφαρμογές και κάπου είχα διαβάσει ότι δεν πρόκειται να βγάλουν. Αυτές είναι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και τις έχουν μάλλον μόνο για τα μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα. Λες κι εμείς δεν πληρώσαμε για να αγοράσουμε το κινητό σ' αυτούς.... :mad::mad::mad: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Ρυθμίσεις ->Ασύρματη επικοινωνία -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Λειτουργία δικτύου -> Μόνο GSM ;) ωραια θα το κανω.Ευχαριστρω!!! Επανέρχομαι στο Tasker που είχα αναφερθεί και σε προηγούμενο ποστ. Το πρόγραμμα κάνει πολύ ωραία πράγματα χωρίς να καταναλώνει καθόλου μπαταρία. ΕΚΤΟΣ αν βάλεις Gestures. Π.χ. εγώ το ρύθμισα μόλις το γυρίζω ανάποδα να μπαίνει σε silence mode. Και μόλις το γυρίζω να επανέρχεται. Πολύ ενεργοβόρο. Έσβησα το profile αυτό. Κατά τα άλλα είναι πολύ δυνατό, το συνιστό, αν και στην αρχή θέλει λίγο ψάξιμο. Βρήκε κανένας προστασία οθόνης μαμίσια. Φοβάμαι να βάλω άλλη για να μην έχουμε πρόβλημα. Βέβαια κάποιοι συμφουρμίτες βάλανε προστασία από τα Jumbo και όλα μια χαρά. Είναι όμως και το κόψιμο, θα βγει καλό ή θα πετάξω καμιά δεκαριά μέχρι να τα καταφέρω. Εν πάση περιπτώση, αν κάποιος βρήκε μαμίσια να μας ενημερώσει. ε-βαυ και εγω,περιμενω να μου ερθουν οι ζελατινες. Προστασία απο Samsung δεν βρήκα ούτε εγώ. Έγώ ψωνισα απο E-bay προστατευτικό και τα περιμένω. Για να χαλάσει η οθόνη δεν το βλέπω. Αν δεν ειναι καλή η μεμβράνη τότε στη χειρότερη να μην πατιέται σωστά η οθόνη. Μετά από το άδειασμα της μπαταρίας και την πρώτη φόρτιση για 6 ώρες το τηλέφωνο έκλεισε στις 41 ώρες (λίγο περισσότερο από 1,5 ημέρες). Απορώ πώς σας βγάζει 4 μέρες στο συρτάρι το έχετε? Εχω ρυθμίσει φωτεινότητα στη δεύτερη θέση απο minimum και δόνηση χαμηλά. Μίλησα καμμιά ώρα, γύρω στις 5 ώρες ψάξιμο στο Market και σερφαρισμα στο net και με wifi και με 3G (το οποίο το αφήνω attached και τσεκαρει καθε ώρα email) και 10 ώρες πείραγμα και δοκιμές (ανοικτή οθόνη). εγω παροτι κανω περισσοτερα πραγματα απο εσενα με το κινητο το εχω με αρκετα περισσοτερη μπαταρια.Καποια στιγμη θα σας βγαλω φωτο λειτουργιας,και το τι εκανα συνολικα με κανενα προγραμμα εαν βρω. καλησπέρα παιδιά!στο samsung apps το κινητό σας μπαίνει?όταν το πρωτοάνοιξα αυτό έκανε δυο ενημερώσεις σε δύο προεγκατεστημένες εφαρμογές.μετά όταν το ανοίγω όμως δεν μου βγάζει τίποτα μέσα στα samsung apps?σαν μια κενή εφαρμογή..... 2 εφαρμογες και εμενα αλλα ουτε καν μπαινω στον κοπο να δω τι ειναι αφου ψαχνω μεσω Android Market Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Παιδια τι λεει το κινητο καλο? εδωσα το xperia mini και λεω να το παρω. τι λετε? θα παρει αργοτερα froyo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Παιδια τι λεει το κινητο καλο? εδωσα το xperia mini και λεω να το παρω. τι λετε? θα παρει αργοτερα froyo? Το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Best value for money. Froyo αναμένεται μέσα στο Νοέμβριο. Δες εδώ http://www.samfirmware.com/apps/blog/entries/show/4848340-samsung-android-versions- Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα,δεν μπορω να βρω κατι αξιιολογο να βαλω για SMS να γραφω.Το HTC Wildfire εχει ωραιο γραφικο περιβαλλον για μυνηματα. Τωρα τι κανω ?!?!? Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antegia Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Καλησπέρα Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμμιά επιπλέον ρύθμιση για σύνδεση μέσω wifi; Ξέρει κανείς τι είναι το dhcpd4.0.1 που βλέπω στα logs του dhcp server? Ευχαριστώ:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 από τα χέρια μου έχουν περάσει πολλά κινητά , αλλά κινητό με τέτοια διάρκεια μπαταρίας δεν έχω ξαναδεί . Τόχω βέβαια μόνο GSM , αφού το internet δεν μου χρειάζεται , και κρατάει πάνω από 4 μέρες η μπαταρία του . Γενικά το κινητό συνιστάται ανεπιφύλακτα για τους συνειδητοποιήμένους χρήστες , που δίνουν σημασία στο value προς money . Τα ψώνια και λοιποί βαρεμένοι ας κοιτάξουν προς Apple μεριά , με κανα 600αρι euros όλο και κάτι θα βρουν. Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 @wagelis, επειδή 4 μέρες εμένα δε βγάζει με την καμία (βέβαια μιλάω αρκετά) θέλω να σε ρωτήσω τα εξής: -Το κλείνεις το βράδυ; -Φωτεινότητα πόσο % -packet data χρησιμοποιείς (π.χ. email κλπ. και με τί συχνότητα; ) -Έχεις ενεργοποιημένο το sync σε backgroud data & accounts; -Με πόση ώρα ομιλία τη μέρα περίπου σε βγάζει 4 μέρες; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 το gps παντως ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει απαραδεκτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Καλησπέρα. διαβάζω να λέτε για διάρκεια μπαταριάς 3-4 μέρες. εγώ μόλις το αγόρασα από το κουτί ,το φόρτισα για περίπου 8 ώρες το κινητό μου κραταει 24 ωρες και το περίεργο είναι ότι μετά το 60% υπόλοιπο πέφτει κατευθείαν στο 10 και κλείνει. Το κάνει και σε άλλους ή είναι ελαττωματικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) η αναλυση της οθονης παρουσιαζει προβληματα σε σχεση με τις εφαρμογες απο το μαρκετ? ειναι καθαρη η εικονα του κινητου? videocall εχει? Edited October 2, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 videocall δεν εχει αφου δεν εχει 2η καμερα.Η οθόνη είναι ικανοποιητική χωρίς φυσικά να εντυπωσιάζει όπως το galaxy s. Σε κάποιες εφαρμογές τα μικρά γράμματα τα εμφανίζει παραμορφωμένα λόγο ανάλυσης αλλά δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα. Ξέρει κάποιος να μου πει για την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Καλησπέρα. διαβάζω να λέτε για διάρκεια μπαταριάς 3-4 μέρες. εγώ μόλις το αγόρασα από το κουτί ,το φόρτισα για περίπου 8 ώρες το κινητό μου κραταει 24 ωρες και το περίεργο είναι ότι μετά το 60% υπόλοιπο πέφτει κατευθείαν στο 10 και κλείνει. Το κάνει και σε άλλους ή είναι ελαττωματικό? Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα, η μπαταρία δε φθείνει γραμμικά σε σχέση με το χρόνο με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πότε αδειάζει. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 παιδια το κινητο εχει capacitive οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 παιδια το κινητο εχει capacitive οθονη? Ναι, capacitive οθόνη έχει. Multitouch. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Γίνεται τα γράμματά του να "μεγαλώσουν" Και σε ποιές οθόνες? Πολύ ψείρες είναι ρε παιδιά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Ναι, capacitive οθόνη έχει. Multitouch. ευχαριστω. δεν ξερω τι να κανω. αυριο το παραλαμβανω αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν μου κανει ή αν πρεπει να το πουλησω. αυτο και το wildfire σκεφτομαι. αυτο το πηα απο αγγελια σε πολυ καλη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ευχαριστω. δεν ξερω τι να κανω. αυριο το παραλαμβανω αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν μου κανει ή αν πρεπει να το πουλησω. αυτο και το wildfire σκεφτομαι. αυτο το πηα απο αγγελια σε πολυ καλη τιμη. Κράτησέ το. Νομίζω υπερέχει του Wildfire. Στα + η καλύτερη ανάλυση, η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Στα - η υποδυέστερη ποιότητα κατασκευής. Εγώ ανάμεσα στα δυο που είχα βάλει στο μάτι κατέληξα στο Ι5800 και δεν το μετάνοιωσα. :) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Γίνεται τα γράμματά του να "μεγαλώσουν" Και σε ποιές οθόνες? Πολύ ψείρες είναι ρε παιδιά!:) να ησουν ο μοναδικος που θελεις κατι τετοιο ... αλλα δεν εισαι.:p Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Λοιπόν, ενώ ήμουν στο 50% υπόλοιπο μπαταρίας μετά από 3 μέρες χωρίς φόρτιση, μίλησα στο τηλέφωνο 3 λεπτά και τσακίστηκε ξαφνικά στο 3%. Από οτι έχω δεί πολύ έχουν το ίδιο πρόβλημα με το απότομο ξεφόρτισμα. Το θέμα είναι ότι το Apollo δεν φαίνεται να το έχει (από google search). Mήπως γιατί παίζει με άλλο firmware? Ti είναι bug ή παρτίδες ελλατωματικών μπαταριών? Εχει πάει κανένας το τηλέφωνο στo service της Samsung να δει τι παίζει? Αρχίζω και τα παίρνω... Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Παιδιά, κι εγω που έχω το κινητό με τίποτα δεν βλέπω να κρατάει τόσες μέρες που διαβάζω... το περισσότερο ήταν με κλειστό data και γυρισμένο μόνο gsm 2 μέρες και κάτι, κι αυτές με το ζόρι και λίγη χρήση.Με 3g, ψάξιμο και λίγο παίδεμα 1 αντε βαριά 1 μερα και κάτι! υπάρχει περίπτωση να στρώσει στην πορία με κάποια αναβάθμιση (π.χ. 2.2΄); Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Λοιπόν, ενώ ήμουν στο 50% υπόλοιπο μπαταρίας μετά από 3 μέρες χωρίς φόρτιση, μίλησα στο τηλέφωνο 3 λεπτά και τσακίστηκε ξαφνικά στο 3%. Από οτι έχω δεί πολύ έχουν το ίδιο πρόβλημα με το απότομο ξεφόρτισμα. Το θέμα είναι ότι το Apollo δεν φαίνεται να το έχει (από google search). Mήπως γιατί παίζει με άλλο firmware? Ti είναι bug ή παρτίδες ελλατωματικών μπαταριών? Εχει πάει κανένας το τηλέφωνο στo service της Samsung να δει τι παίζει? Αρχίζω και τα παίρνω... Εγώ δεν έχω παρατηρήσει ανάλογο πρόβλημα. Καμιά φορά όμως ενώ είναι στο 15% και αρχίσω να το πειράζω, μετά από 4-5 ώρες πέφτει στο 5%. Μου φαίνεται λογικό όμως. Έχει τύχει με μπαταρία σο 10% να μου κρατήσει από το πρωί ως το βράδυ και με αρκετά τηλεφωνήματα μέσα στη μέρα. Ίσως να μη φταίει η μπαταρία αυτή καθ΄ αυτή αλλά ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται για την ένδειξη. Κάτι ανάλογο με το πρόβλημα στο σήμα του iPhone 4. Αλλά για τέτοιας κατηγορίας τηλέφωνο, που η πλειοψηφία δε βγάζει ούτε μέρα, είναι μια χαρά η μπαταρία. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts