Gladius Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αναζητησε στο ίντερνετ την τελευταία έκδοση του root explorer και θα το κανειs αμέσως Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Tωρα μου λεει "You cannot paste here because the file system is read only" παίζει να μην έχει γίνει σωστά το root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Tωρα μου λεει "You cannot paste here because the file system is read only" παίζει να μην έχει γίνει σωστά το root ? Φαντάζομαι έχεις κάνει root την συσκευή σου. Αν ναι τότε αυτό που φταίει είναι ότι κατά την αντιγραφή έχε το νου σου το mount στο επανω μέρος να λέει r/o.Αλλαζει πατώντας πάνω του Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ξερει κανεις τιποτα για αυτο εδω να φτιαξω κανενα του θρυλου? Ο Κυριλλος δε θα απαντησει για τους προφανης λογους :lol: χαχαχα οχι δεν ξέρω ακριβώς... το bootanimation είναι ένα αρχείο σε μορφή .zip που αν το αποσυμπιέσεις σου βγάζει κάτι φακέλους με εικόνες (240χ400)... edit: σε 15' θα έχει ανέβει η v4.0 RC .... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gladius Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Φαντάζομαι έχεις κάνει root την συσκευή σου. Αν ναι τότε αυτό που φταίει είναι ότι κατά την αντιγραφή έχε το νου σου το mount στο επανω μέρος να λέει r/o.Αλλαζει πατώντας πάνω του Sent from my GT-I5800 using Tapatalk είναι r/w. Δεν μπορώ να το αλλάξω όμως .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σας έχω ζαλίσει... Το αρχείο .tar δεν βρίσκω...Στο φάκελο της ρομ έχει 2 rfs 1 png ένα σκέτο αρχείο και ένα που μου βγάζει εικοννίδιο vlc. Τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 είναι r/w. Δεν μπορώ να το αλλάξω όμως .... ξαναδοκίμασε να κάνεις root! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σας έχω ζαλίσει... Το αρχείο .tar δεν βρίσκω...Στο φάκελο της ρομ έχει 2 rfs 1 png ένα σκέτο αρχείο και ένα που μου βγάζει εικοννίδιο vlc. Τι κάνουμε; Κάνεις μια αποσυμπίεση και φλασάρειs με το συμπιεσμενο που μένει. Αυτό είναι σε μορφή. tar Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gladius Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ξαναδοκίμασε να κάνεις root! πρώτα unroot και μετά ξανά root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) οκ. το βάζω και στο ops και στο one package? Άκυρο. βλακεία είπα... Edited March 29, 2011 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Για τους ίδιους λόγους δεν θα απαντούσε και ο αστροναύτης αν ήξερε βέβαια :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk χαχαχα πολυ παναθα επεσε εδω μεσα ^^ χαχαχα οχι δεν ξέρω ακριβώς... το bootanimation είναι ένα αρχείο σε μορφή .zip που αν το αποσυμπιέσεις σου βγάζει κάτι φακέλους με εικόνες (240χ400)... edit: σε 15' θα έχει ανέβει η v4.0 RC .... RC τι σημαινει?Αντε αντε περιμενουμε!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Πέρασα την 3.3. Να υποθέσω ότι η διαδικασία για partition που περιγράφεται στις οδηγίες του astronaytis δεν με αφορά ε; Λέει ότι είναι για την 3.0 Επίσης στην εκκίνηση μου βγάζει να επιλέξω κάποια Launcher; Ποιο να επιλέξω; Να κάνω default την επιλογή ε; Edited March 29, 2011 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Πέρασα την 3.3. Να υποθέσω ότι η διαδικασία για partition που περιγράφεται στις οδηγίες του astronaytis δεν με αφορά ε; Λέει ότι είναι για την 3.0 οι οδηγίες είναι για όλες τις version! και για την 3.3 και για την 4.0... Για launcher, προτείνω launcherpro, αλλά μπορείς να τους δοκιμάσεις όλους και να δεις ποιος σαρέσει! χαχαχα πολυ παναθα επεσε εδω μεσα ^^ RC τι σημαινει?Αντε αντε περιμενουμε!! :) RC = Release Candidate = Ένα βήμα πριν την final. Απλά στην final θέλω να αλλάξω και τα εικονίδια τις μπαταρίας :P v4.0 link! http://www.multiupload.com/8BGIBV8Z4Y Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gladius Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ξαναδοκίμασε να κάνεις root! Όταν κάνω root κάθεται για πολύ ώρα το κινητό μου στην ίδια εικόνα (1 τρίγωνο με ένα θαυμαστικό και από κάτω ένα πράσινο μικρό ανθρωπάκι σαν εξωγήινος) αυτό μου το έκανε και την πρώτη φορα που έκανα root. Μετά από 5-6 λεπτά που περίμενα πάτησα πάλι το home button και εκείνη την ώρα κάτι έκανε γρήγορα και αμέσως έκανε restart. Το αποτέλεσμα ?? Μου βγάζει στις εφαρμογές το καινούριο εικονίδιο η και εναλλάξ όταν κάνω unroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τελευταία ερώτηση: μπορω να αλλαξω launcher μετά αν κάνω τώρα default κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τελευταία ερώτηση: μπορω να αλλαξω launcher μετά αν κάνω τώρα default κάποιον; Ναι απλα να θυμασαι ποιον εχεις.Πηγαινεις ρυθμισεις εφαρμογες διαχειρηση εφαρμογων βρισκεις αυτον που εχεις βαλει και οταν πατησεις πανω του βρισκεις διαγραφη προεπιλογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Όταν κάνω root κάθεται για πολύ ώρα το κινητό μου στην ίδια εικόνα (1 τρίγωνο με ένα θαυμαστικό και από κάτω ένα πράσινο μικρό ανθρωπάκι σαν εξωγήινος) αυτό μου το έκανε και την πρώτη φορα που έκανα root. Μετά από 5-6 λεπτά που περίμενα πάτησα πάλι το home button και εκείνη την ώρα κάτι έκανε γρήγορα και αμέσως έκανε restart. Το αποτέλεσμα ?? Μου βγάζει στις εφαρμογές το καινούριο εικονίδιο η και εναλλάξ όταν κάνω unroot. root & unroot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 Τελευταία ερώτηση: μπορω να αλλαξω launcher μετά αν κάνω τώρα default κάποιον; κατέβασε το home switcher for froyo από το market Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σας ευχαριστώ θερμά όλους... Ο,τι και να πω είναι λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gladius Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) root & unroot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 κατέβασε το home switcher for froyo από το market αυτό το βήμα δεν το έκανα με την sdcard... "Make sure you DO NOT mount your SD card. If you still can't get something to run, try doing it in recovery mode." edit : τώρα έγινε σωστά το root, thanks Edited March 29, 2011 by Gladius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_boub Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) αν περασω την 4.0 του κυριλλου και δεν κανω partition στη memory card πειραζει; Edited March 30, 2011 by giorgos_boub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 αν περασω την 4.0 του κυριλλου και δεν κανω partition στη memory card πειραζει; Οχι Sent from my Awesome Galaxy 3 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Παιδια ξενυχτησα χθες και δεν καταφερα και κατι μετα απο πολλαπλα περασματα του Kyrillos ROM 3.3 Να πω τι κανω και τι μου συμβαινει: Ανοιγω το ODIN, διαλεγω το ops,διαλεγω one package και διαλεγωτο αρχειο της ROM και παταω start (ενω το κινητο ειναι σε download mode και το αναγνωριζει κανονικα το ODIN).Προχωραει κανονικα και καποια στιγμη μπαινει σε Recovery mode..Απο εκει παταω wipe data και κολλαει εκει...Αν πατησω clear cache γινετε κανονικα αλλα οταν θα πατησω wipe data κολλαει αιωνια εκει...Τι πρεπει να κανω;;Ή τι κανω λαθος; Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Χαιρετώ όλο τον καλό κόσμο, παίδες αν και χρήστης symbian, πήρα για τη γυναίκα μου το Galaxy 3 οπότε πρέπει να μάθω και τα του android. :D Έχω κάποιες πρώτες αποριες αν μπορείτε βοηθήστε με. 1.Η κάρτα που δίνει στο πακέτο δουλεύει μεν στο τηλέφωνο αλλά στο pc δεν ανοίγει (τη δείχνει ως device αλλά όταν πάω να την ανοίξω γράφει please insert a disk). 2. Έβαλα την 8άρα του δικού μου τηλεφώνου αφού τη φόρμαρα φυσικά αλλά δεν την βλέπει το τηλέφωνο. 3. Κατεβάζω Kies μπας και βρω καμιά αναβάθμιση Αυτά προς το παρόν, θα σας ξαναενοχλήσω με ερωτήσεις :rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firetsmp Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 αποφάσισα να περάσω τη custom rom του Κύριλλου αλλά στο 2ο βήμα δεν κατάλαβα 2.Make a backup of sdcard and your data (with Titanium), and format sdcard (from settings => sdcard & phone storage => format sdcard με το φορμάτ δε θα σβηστεί το backup που κάναμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 αποφάσισα να περάσω τη custom rom του Κύριλλου αλλά στο 2ο βήμα δεν κατάλαβα 2.Make a backup of sdcard and your data (with Titanium), and format sdcard (from settings => sdcard & phone storage => format sdcard με το φορμάτ δε θα σβηστεί το backup που κάναμε; τo μπακ απ το σωνεις πρωτα σε ενα φακελλο του υπολογιστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gladius Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Αν έχω καταλάβει καλά υπάρχουνε 3 είδη εικόνων στο ξεκίνημα του κινητού. Η μια είναι με το που ανοίγουμε το κινητό μας (boot picture). Η δεύτερη είναι το bootanimation . Και μια τρίτη η οποια παίζει αμέσως μετά το bootanimation και πριν το home screan. Χτες προσπάθησα να βρω το boot screan ώστε να το αλλάξω.. Στην προκειμενη περίπτωση του galaxy 3 δείχνει το μοντέλο του κινητού . . Καμια ιδέα για το που βρίσκετε ? Καθώς και για το που βρίσκετε η μουσική του boot animation .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts