Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου φαινεται πολυ δυσκολο παιδια. Βλεπω παντου links προς download.

κοιταξε και στο site του αστροναυτη https://sites.google.com/site/astronaytiscom/home θα σε βοηθησουν οι οδηγιες :D

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λοιπον παρα πολυ βοηθητικο το video του αστροναυτη!! ηδη περασα τηv v9 του κυριλλου αλλα δεν εχει ανοιξει η συσκευη για να κανω delete factory settings και detele cache. Ευχομαι απλα να πρεπει να περιμενω και να πηγαν ολα καλα.

Η συσκευη δεν εχει ανοιξει ακομη! Ειναι φυσιολογικο αυτο; Δεν εκανα καν το wipe out. Ειναι στο usb απο πριν αλλα δεν ανοιγει ουτε με το κουμπι ενεργοποιησης.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss
Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC

Γεια σας θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις .... λοιπον θα ηθελα να περασω τη rom του κυριλου την 9.2? θα πρεπει να εχω ηδει καποια αλλη ? πχ rom 5.7? η μπορω να την περασω κατευθειαν ... και κατι αλλο που θα μπορουσα να βρω μια καρτα μνημης 8gb οικονομικη για το κινητο ?¨:D :)

Γεια σας θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις .... λοιπον θα ηθελα να περασω τη rom του κυριλου την 9.2? θα πρεπει να εχω ηδει καποια αλλη ? πχ rom 5.7? η μπορω να την περασω κατευθειαν ... και κατι αλλο που θα μπορουσα να βρω μια καρτα μνημης 8gb οικονομικη για το κινητο ?¨:D :)

Όσον αφορά την πρώτη σου ερώτηση μπορείς να περάσεις την 9 άσχετα με το ποια rom έχεις. Την 9.2 την περνάς πάνω από την 9 σε δεύτερο χρόνο.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

για μνήμη: προτίμησε μια που να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ class6. Είναι πιο ακριβή από τις απλές (class2), αλλα επειδή χρησιμοποιούμε στις εκδόσεις του Κυριλλου τμήμα της καρτας ως εσωτερική μνήμη (το κινητό μας έχει πολύ μικρή εσωτερική μνήμη), θες ταχύτητα για να μην σέρνεται μετά...

Αν θες πραγματικά καλή τιμή, δες εξωτερικό (στην Ελλάδα που ζούμε δυστυχώς είναι ακόμα και οι μνήμες ακριβές...)

αυτή πχ σου φαίνεται ακριβή?

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Memory-Cards/Transcend-microSDHC-8GB-with-SD-adaptor-class6-TS8GUSDHC6.htm

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

παιδια στην 9,2 εμφανιζονται 2 φακελοι οταν κανεις το extract , ποιον αρχειο επιλεγουμε και βαζουμε στην sdcard για να κανουμε μετα το update?

παιδια στην 9,2 εμφανιζονται 2 φακελοι οταν κανεις το extract , ποιον αρχειο επιλεγουμε και βαζουμε στην sdcard για να κανουμε μετα το update?

Δεν κάνεις τίποτα extract. Το αρχειάκι zip που κατεβάζεις το πετάς στην sdcard όπως είναι. Πατάς το κουμπί του κλεισίματος και μπαίνεις σε recovery mode. Πατάς update.zip και μετά select update.zip και μετά Yes. Μόλις τελειώσει κάνεις reboot και είσαι έτοιμος.

Δεν κάνεις τίποτα extract. Το αρχειάκι zip που κατεβάζεις το πετάς στην sdcard όπως είναι. Πατάς το κουμπί του κλεισίματος και μπαίνεις σε recovery mode. Πατάς update.zip και μετά select update.zip και μετά Yes. Μόλις τελειώσει κάνεις reboot και είσαι έτοιμος.

ευχαριστω!! το εκανα ολα καλα!!!

Φιλοι μου καλησπερα.Ελπιζω να ειστε ολοι καλα μιας και εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε. Δεν σας ξεχασα ομως για αυτο σας ετοιμασα εναν αναλυτικο οδηγο για να φλασαρετε την version 9+ του φιλου μας Κυριλλου. Ελπιζω να σας φανει χρησιμος

Οδηγος φλασαρισματος rom kyrillos version 9+ by Astronaytis

εγω που εκανα partition σε 1gb μου βγαζει μετα το reboot ''damaged sd card'' ενω οταν την βαζω 512 μου εμφανιζει 453 free.. πως πρεπει να το αφησω? ειναι πραγματικα αυτα τα 453 mb που βλεπει?

εγω που εκανα partition σε 1gb μου βγαζει μετα το reboot ''damaged sd card'' ενω οταν την βαζω 512 μου εμφανιζει 453 free.. πως πρεπει να το αφησω? ειναι πραγματικα αυτα τα 453 mb που βλεπει?

κανε format παλι στην καρτα μνημης αφου εχεις παρει backup τα αρχεια σου και δοκιμασε να κανεις παλι απ την αρχη.

Κανε και ενα cache partition απο recovery πριν!

Το πρόβλημα που αναφέρεις οφείλεται σε ένα mod που έχει κάνει ο Κύριλλος στην εφαρμογή των μηνυμάτων για να μπορείς να γράφεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Το mod αυτό δημιουργεί ένα bug στο 3x4 πληκτρολόγιο όταν γράφεις ελληνικά. Ωστόσο ο Κύριλλος αν δεν κάνω λάθος αφαίρεσε το mod αυτό στην έκδοση 9 (βλέπε την απάντηση που έλαβα εδώ). Πιθανόν αυτό το ποστ είδες και εσύ και πέρασες τη modαρισμένη έκδοση γι' αυτό έχεις αυτό το θέμα. Η λύση που σου προτείνω αν θες οπωσδήποτε να χρησιμοποιείς το 3x4 πληκτρολόγιο, όπως εγώ, είναι να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή HandcentSMS με την οποία μπορείς να στέλνεις κανονικά 160 χαρακτήρες χωρίς πρόβλημα.

Ελπίζω να σε κάλυψα :)

EDIT: Με πρόλαβε ο φίλος pkatsaras. Τελικά δεν το κατήργησε ο Κύριλλος στην 9. Απλά εγώ πέρασα το bugfix όταν εγκατέστησα την 9, μη γνωρίζοντας ότι στην ουσία καταργεί το mod. :)

Σας ευχαριστώ πολύ κσι τους 2 σας,για την πολυτιμη βοήθεια σας!

Έχει κανείς force close στις εφαρμογές με την v9.2??

ΥΓ: Astronaytis, ο οδηγός είναι υπέρτατος!!!

Είχα εγώ μια-δυο φορές...

Εγω με την 9.2 δεν ειχα κανενα FC...:)

γεια σας. ψαχνω προγραμμα που μετατρεπη ταινιες σε κινητα. επειδη το κινητο αυτο εχει αναλυση κορεατικη 240*400 δεν εχω βρει καποιο προγραμμα που να μετατρεπη ταινια σε τετοια αναλυση. ξερεται μηπως να μου πειτε καποιο τετοιο προγραμμα η τελοςπαντων καπιο που να μετατρεπη κοντα σε τετοιες αναλυσεις? η καποιο προγραμμα που να εχει μετατροπη ταινιας για καθε ειδους κινητου και να εχει επιλογες να διαλεγεις κινητα. ευχαριστω.

κανε format παλι στην καρτα μνημης αφου εχεις παρει backup τα αρχεια σου και δοκιμασε να κανεις παλι απ την αρχη.

Κανε και ενα cache partition απο recovery πριν!

oκ φιλε μου, θα το δοκιμασω παλι πιο μετα και αμα ειναι θα ξαναενοχλησω:O

Είπα να επανέλθω δυναμικά! Χα χα

Είπα να επανέλθω δυναμικά! Χα χα

Εσκισες πάλι...

Οι οδηγοί σου αφήνουν ιστορία στο myphone.gr

Ατομα σαν εσένα και τον Κύριλλο δώσαν αξία στο χωρίς υποστήριξη από την Samsung κινητό μας.

:respect::respect::respect:

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

oκ φιλε μου, θα το δοκιμασω παλι πιο μετα και αμα ειναι θα ξαναενοχλησω:O

τιποτα παιδια με την καρτα, μου εβγαλε παλι ''damage card'' και την εκενα format:!:

τιποτα παιδια με την καρτα, μου εβγαλε παλι ''damage card'' και την εκενα format:!:

Αν θελεις δοκιμαζουμε καποια στιγμη να κανουμε ολη την διαδικασια μαζι

Ρε παιδες ας μου θυμίσει κάποιος πως κρύβω αρχεία από το gallery αυτό με το .nomedia Είμαι στον δρόμο και δε μπορώ να ψάξω εδώ μέσα εύκολα. Ευχαριστώ!

Edited by Sol_Ballads
Edit

Ρε παιδες ας μου θυμίσει κάποιος πως κρύβω αρχεία από το gallery αυτό με το .nomedia Είμαι στον δρόμο και δε μπορώ να ψάξω εδώ μέσα εύκολα. Ευχαριστώ!

Ριχνεις το αρχειο .nomedia χυμα στον φακελο που θες να εξαφανισεις

Ριχνεις το αρχειο .nomedia χυμα στον φακελο που θες να εξαφανισεις

Αυτο το κανεις και πολυ πιο ευκολα αν εχεις εγκατεστημενο το quickpic στο κινητο σου..

Μπαινεις στην εφαρμογη

Πατας παρατεταμενα το φακελο που θες να εξαφανισεις :ninja: και επιλεγεις hide..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)