Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας κυριοι.μπορειτε να μου πειτε ενα τροπο να κανω backup σε ενα galaxy gt-i5800.υπαρχει μια αναβαθμιση στο kies αλλα πρεπει να κανω backup μετα.βοηθεια ρε μαγκες.ευχαριστω:worry: Edited by alehandro34

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας κυριοι.μπορειτε να μου πειτε ενα τροπο να κανω backup σε ενα galaxy gt-i5800.υπαρχει μια αναβαθμιση στο kies αλλα πρεπει να κανω backup μετα.βοηθεια ρε μαγκες.ευχαριστω:worry:

Το καλύτερο του είδους: Titanium backup (απο το Market)

Αλλά πρόσεξε: δεν κάνει backup στα πάντα!

Τι ακριβως θες να κάνεις backup και τι είδους αναβάθμιση θες να κάνεις?

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Tην καλησπερα μου και απο μενα.Ειμαι καινουριος στην παρεα και σαν κατοχος του 5800 να δωσω και εγω 2-3 προβληματισμους μου. Περιμεναμε ολοι πως και πως την αναβαθμιση σε 2.2 και αποτι φενεται κυκλοφορει ηδη. Με το 5800 ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχω ομως μερικα θεματακια και πραγματικα η βοηθεια σας θα ειναι πολυ χρησιμη καθως ασχολουμαι λιγακι με την τεχνολογια αλλα δεν κατεχω και πολλες γνωσεις.

1) το gps με εχει τρελλανει.Κλειδωνει μονο με ''αιτηση''. Και αν κλειδωσει τη θεση μου αυτο γινεται μετα απο πολλες προσπαθειες.Ενω βρισκομουν παραδειγμα στο κεντρο ποδοσφερικου γηπεδου με καθαρο ουρανο για 5 λεπτα δεν εβρισκε θεση.Υπαρχει καποια ριθμιση που δε γνωριζω?

2) Τρομερα εκνευρισμενος με το θεμα των widget. Στην αρχικη οθονη κραταω πατημενο παρατεταμενα,ανοιγει ολα τα widget της Samsung αλλα κανενα απο τα υπολοιπα δειχνοντας το εξης μυνημα: η εφαρμογη ρυθμισεις σε εξελιξη com.android.settings τερματιστηκε απροσδοκητα. Αυτο μου το κανει εδω και κανα 20ημερο παλια ανοιγε η καρτελα και διαλεγα κανονικα οποιο widget ηθελα.

3) Οταν παιζω angry birds rio , το παιχνιδι σερνεται...σε σημειο να μη θες να παιξεις... Ανοιγω εφαρμογη (android booster) κλεινω οτι τρεχει απο αλλες εφαρμογες αλλα βελτιονεται ελαχιστα. Φταιει ο επεξεργαστης που ειναι αργος για αυτο το παιχνιδι η κατι δε κανω εγω καλα?

Να σημειωσω οτι δεν εχω κανει root την συσκευη εχω την εκδοση 2.1 ακομη και οτι χρησιμοποιω καρτα μνημης 1 Gb που ειχε μεσα στην συσκευασια,ενω αυριο θα αγορασω μια καρτα 8 Gb. Ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω και γω να βοηθησω σε καποια πραγματα στο μελλον!

Tην καλησπερα μου και απο μενα.Ειμαι καινουριος στην παρεα και σαν κατοχος του 5800 να δωσω και εγω 2-3 προβληματισμους μου. Περιμεναμε ολοι πως και πως την αναβαθμιση σε 2.2 και αποτι φενεται κυκλοφορει ηδη. Με το 5800 ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχω ομως μερικα θεματακια και πραγματικα η βοηθεια σας θα ειναι πολυ χρησιμη καθως ασχολουμαι λιγακι με την τεχνολογια αλλα δεν κατεχω και πολλες γνωσεις.

1) το gps με εχει τρελλανει.Κλειδωνει μονο με ''αιτηση''. Και αν κλειδωσει τη θεση μου αυτο γινεται μετα απο πολλες προσπαθειες.Ενω βρισκομουν παραδειγμα στο κεντρο ποδοσφερικου γηπεδου με καθαρο ουρανο για 5 λεπτα δεν εβρισκε θεση.Υπαρχει καποια ριθμιση που δε γνωριζω?

2) Τρομερα εκνευρισμενος με το θεμα των widget. Στην αρχικη οθονη κραταω πατημενο παρατεταμενα,ανοιγει ολα τα widget της Samsung αλλα κανενα απο τα υπολοιπα δειχνοντας το εξης μυνημα: η εφαρμογη ρυθμισεις σε εξελιξη com.android.settings τερματιστηκε απροσδοκητα. Αυτο μου το κανει εδω και κανα 20ημερο παλια ανοιγε η καρτελα και διαλεγα κανονικα οποιο widget ηθελα.

3) Οταν παιζω angry birds rio , το παιχνιδι σερνεται...σε σημειο να μη θες να παιξεις... Ανοιγω εφαρμογη (android booster) κλεινω οτι τρεχει απο αλλες εφαρμογες αλλα βελτιονεται ελαχιστα. Φταιει ο επεξεργαστης που ειναι αργος για αυτο το παιχνιδι η κατι δε κανω εγω καλα?

Να σημειωσω οτι δεν εχω κανει root την συσκευη εχω την εκδοση 2.1 ακομη και οτι χρησιμοποιω καρτα μνημης 1 Gb που ειχε μεσα στην συσκευασια,ενω αυριο θα αγορασω μια καρτα 8 Gb. Ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω και γω να βοηθησω σε καποια πραγματα στο μελλον!

Οσα γνωρίζω:

1. βάλε 2.2 ή καλύτερα 5.7. H 5.7 είναι ΣΑΦΩΣ πιο γρηγορη στα angry birds

2. με 5.7 και fasterfix δεν θα έχεις πρόβλημα (To igo μου κλειδώνει σε 1-2 λεπτά). Γενικά ομως το gps θέλει ανοιχτό χώρο... (πως θα δει αλλιώς τον δορυφόρο ΟΕΟ?)

3. κάρτα: πάρε καλύτερα μικρότερη με τα ίδια λεφτά αλλά ΓΡΗΓΟΡΗ (τουλάχιστον class 6)

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το Galaxy 3. Το πήρα πριν 4 μέρες. Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα ξαφνικά "χάνει" την κάρτα sim.

Κλείνω το κινητό, βγάζω τη sim, την ξαναβάζω... Άλλοτε φτιάχνει με την πρώτη άλλοτε με τη δεύτερη και με την τρίτη. Δεδομένου ότι έχω εγγύηση αντικατάστασης λέω για καλό και για κακό να το αλλάξω το πρωί και σε περίπτωση που φταίει η sim και το πρόβλημα δε λυθεί να τους ζητήσω να μου αντικαταστήσουν τη sim... Το γεγονός ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα με το προηγούμενο κινητό που είχα με βάζει σε σκέψεις ότι ίσως να φταίει η συσκευή...

• Administrators
Και εγώ το θεωρώ δύσκολο να φταίει η SIM. Δοκίμασε με άλλη και αν το πρόβλημα συνεχιστεί... άμεση επιστροφή.

Modpic.gif

ΠΑιδιά με την 2.2 το ευρετήριο επαφών (μπάρα που βρίσκεται στα δεξιά) είναι στα Ελληνικά ή συνεχίζει στα Αγγλικά?

ΠΑιδιά με την 2.2 το ευρετήριο επαφών (μπάρα που βρίσκεται στα δεξιά) είναι στα Ελληνικά ή συνεχίζει στα Αγγλικά?

Έχει και Ελληνικά φίλε μου

Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα φραγης ενος συγκεκριμένου αριθμού?

Πας ρύθμισεις κλήσεων >όλες οι κλήσεις>αυτόματη απόρριψη.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

καλησπερα.οποιος φιλος εχει παρει προσφατα το εν λογω κινητο να ρωτησω κατι.το ξυπνητηρι ακουγεται(χτυπαει)ενω ειναι κλειστο το κινητο?στο wi-fi εχουμε καλη συνδεση και ευκολη?ποσο ευχαριστημενοι ειστε και αν βγαζει σχετικα καλες φωτο σε σκοτεινα σημεια μιας και δεν εχει φλας.ευχαριστω αν εχω αλλη απορια θα επανερθω

καλησπερα.οποιος φιλος εχει παρει προσφατα το εν λογω κινητο να ρωτησω κατι.το ξυπνητηρι ακουγεται(χτυπαει)ενω ειναι κλειστο το κινητο?στο wi-fi εχουμε καλη συνδεση και ευκολη?ποσο ευχαριστημενοι ειστε και αν βγαζει σχετικα καλες φωτο σε σκοτεινα σημεια μιας και δεν εχει φλας.ευχαριστω αν εχω αλλη απορια θα επανερθω

1. το ξυπνητήρι το χρησιμοποιώ καθημερινά, αλλα δεν χρειάστηκε ποτέ να σβήσω το κινητό (γιατί να το κάνω άλλωστε?)

2. ναι, ναι, αλλά δεν έχει και τον πιο ισχυρό δέκτη σε κινητό

3. εξαρτάται τι ψάχνεις. Αν θες καλές φωτό, πάρε φωτογραφική μηχανή, είναι τζάμπα ακόμα και η πιο "χάλια" είναι καλύτερη από το "καλύτερο" κινητό.

Αν θες να τραβήξεις κάτι σε ώρα ανάγκης, είναι ΟΚ

Γενικά για τα ΛΕΦΤΑ του, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κινητό, αν βέβαια του αλλάξεις ΡΟΜ, γιατί με την 2.1 πάσχει πολύ...

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

1. το ξυπνητήρι το χρησιμοποιώ καθημερινά, αλλα δεν χρειάστηκε ποτέ να σβήσω το κινητό (γιατί να το κάνω άλλωστε?)

2. ναι, ναι, αλλά δεν έχει και τον πιο ισχυρό δέκτη σε κινητό

3. εξαρτάται τι ψάχνεις. Αν θες καλές φωτό, πάρε φωτογραφική μηχανή, είναι τζάμπα ακόμα και η πιο "χάλια" είναι καλύτερη από το "καλύτερο" κινητό.

Αν θες να τραβήξεις κάτι σε ώρα ανάγκης, είναι ΟΚ

Γενικά για τα ΛΕΦΤΑ του, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κινητό, αν βέβαια του αλλάξεις ΡΟΜ, γιατί με την 2.1 πάσχει πολύ...

καμια φορα το κλεινουμε καταλαθος,τεσπα αν το ξερει κανεις απαντα.οσο για το δικτυο αν παω σε ενα ξενοδοχειο και συνδεθω καμια ωρα για να κανω δουλιτσα θα την κανω η θα παιδευτω,αν και μου εδωσες καλη απαντηση,τωρα για την φωτο ναι για ωρα αναγκης μιλαμε ή αν θες κατι να τραβηξεις λιγο σκοτεινα και δεν εχεις μαζι σου την φωτογραφικη μηχανη με αυτη την εννοια.ευχαριστω και παλι

Το ξυπνητήρι σε κανένα android κινητό δεν χτυπάει όταν είναι κλειστό το κινητό.

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

Το ξυπνητήρι σε κανένα android κινητό δεν χτυπάει όταν είναι κλειστό το κινητό.

ευχαριστω πολυ,χαζες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο ασχετος.ναστε καλα παιδια

Ειχε δίκιο, το ξέχασα, ισχύει σε ολα τα android.

Αν είσαι σε ξενοδοχείο και βρείς wifi, είναι OK, γιατί υπάρχει Opera για web pages, ακόμα και office εφαρμογή και acrobat reader! (το εχω χρησιμοποιήσει).

To πιο ωραίο: τις περισσότερες εφαρμογές τις βρίσκεις free από το Market...

Η οθόνη του είναι πολύ ευκολόχρηστη, το μόνο που σε ξενίζει για τετοια χρήση είναι το μικρό της μέγεθος (δεν είναι και ipad!)

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Ειχε δίκιο, το ξέχασα, ισχύει σε ολα τα android.

Αν είσαι σε ξενοδοχείο και βρείς wifi, είναι OK, γιατί υπάρχει Opera για web pages, ακόμα και office εφαρμογή και acrobat reader! (το εχω χρησιμοποιήσει).

To πιο ωραίο: τις περισσότερες εφαρμογές τις βρίσκεις free από το Market...

Η οθόνη του είναι πολύ ευκολόχρηστη, το μόνο που σε ξενίζει για τετοια χρήση είναι το μικρό της μέγεθος (δεν είναι και ipad!)

καλα η οθονη ενοειται πως ειναι μικρη,αλλα για κανα μειλ κανα web banking θα κανω δουλεια,το gps λειτουργει κανονικα?χρεωνομαστε?και πως κανω αναβαθμιση?

mail: ναι

gps: ναι, όπως σε ολα τα κινητα :-), τι εννοείς με χρέωση? το gps δεν εχει χρέωση...

αναβάθμιση: ψάξε υπογραφές Κυρίλλου και Αστρονάυτη :-)))

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

καλα η οθονη ενοειται πως ειναι μικρη,αλλα για κανα μειλ κανα web banking θα κανω δουλεια,το gps λειτουργει κανονικα?χρεωνομαστε?και πως κανω αναβαθμιση?

Αν αγοράσεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης δεν χρεώνεσαι,αναβάθμιση κάνεις μέσω του samsung kies.

Αν αγοράσεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης δεν χρεώνεσαι,αναβάθμιση κάνεις μέσω του samsung kies.

ναστε καλα παιδια,θα το αγορασω μαλλον με την επιδοτηση μου και αλλαγη προγραμματος.βοηθησατε θα κανω την δουλεια μου ανετα με οσα μου λετε.ευχαριστω οχι απλα για τις απαντησεις αλλα το οτι ηταν και αμεσες

Χαιρετώ την παρέα! Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορούμε να πάρουμε backup στα μηνύματα, ώστε να μη διαγραφούν με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Χαιρετώ την παρέα! Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορούμε να πάρουμε backup στα μηνύματα, ώστε να μη διαγραφούν με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Με την εφαρμογή sms backup.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Καλημέρα. Έχω κανα-δυο ερωτησούλες και σήμερα...

1. Στις ρυθμίσεις της οθόνης υπάρχει μια ρύθμιση που λέγεται "Λειτουργία εξοικονόμησης οθόνης" και αναφέρει από κάτω πως ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης. Με αυτό τι ακριβώς εννοεί; Εννοεί πως πέφτει μετά από λίγο η φωτεινότητα για εξοικονόμηση της μπαταρίας (το οποίο όντως γίνεται) ή ότι ρυθμίζεται η φωτεινότητα ανάλογα με τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος (όπως στο iOS). Σε κάποια στιγμή που βρέθηκα σε εξωτερικό χώρο με πολύ ήλιο ρύθμισα τη φωτεινότητα στο μέγιστο και μπορώ να πω πως έβλεπα αρκετά καλά. Ωστόσο παρατήρησα πως μετά από κάθε κλείδωμα-ξεκλείδωμα η φωτεινότητα επέστρεφε σε χαμηλές τιμές. Φταίει η εν λόγω ρύθμιση;

2. Τι ακριβώς παίζει με το Android Market; Χθες άλλαξα τη συσκευή μου λόγω ενός προβλήματος (βρισκόμουν εντός DOA 7 ημερών). Έκανα με τη νέα συσκευή μου login στο Market αλλά εμφανίζονται κυρίως οι εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει στην παλιά συσκευή. Τι πρέπει να κάνω; Δοκίμασα στις ρυθμίσεις να επιλέξω "απόκρυψη συσκευής από τα μενού" γιατί με λίγο googling βρήκα ότι μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να κάνω. Ωστόσο και πάλι εμφανίζονται εφαρμογές της παλιάς συσκευής....

3. Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε ένα link που να εξηγεί λίγο τι συμβαίνει με τις διάφορες εκδόσεις των firmware; Για παράδειγμα εγώ έχω την έκδοση 2.2 αλλά επιπλέον γράφει "Έκδοση βασικού φάσματος: Ι5800XXJP4" και "Αριθμός κατασκευής: FROYO.XWJPI". Χρειάζεται/με συμφέρει να αναβαθμίσω το firmware? Λίγο μπέρδεμα μου φαίνονται όλα αυτά....

4. Διάβασα σε ένα ποστ στο xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778880) για μια μικρή αλλαγή που βελτιώνει τη λειτουργία του gps. Είναι κατά τη γνώμη σας κάτι που πρέπει να κάνω;

Edited by Guest19

καλημερα παιδια θελω τα φωτα σας χθες πηρα και εγω το τηλ. σημερα περασα την 2,2 και καλα ως τωρα αλλα με το wifi χαλια μια γραμμη στο ιδιο δωματιο και εξω τιποτα υπαρχει κατι βρε παιδια γιατι θα το σπασω! :(

καλημερα παιδια θελω τα φωτα σας χθες πηρα και εγω το τηλ. σημερα περασα την 2,2 και καλα ως τωρα αλλα με το wifi χαλια μια γραμμη στο ιδιο δωματιο και εξω τιποτα υπαρχει κατι βρε παιδια γιατι θα το σπασω! :(

γενικώς ο δέκτης του wifi του δεν είναι ο πιο ισχυρός....

Λογικά θα είχες το ίδιο "πρόβλημα" και με την 2.1

Αλλα μια γραμμή στο ίδιο δωμάτιο? δες την θέση της κεραίας στο ασύρματο ρουτερ σου... Ο,τι είναι κατω και γύρω από την κεραία εκπομπής του ρουτερ λειτουργεί ως "κάτοπτρο ή απόσβεση" το ίδιο ισχύει και για καλώδια τριγύρω από την κεραία...

Λογικά εντός του διαμερίσματος στον ιδιο όροφο δεν θα πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα, αν φυσικά το ρούτερ σου είναι σόι.

Υπάρχει και η λύση να αλλάξεις την κεραία του και να βάλεις μία με μεγαλύτερο κέρδος (πάλι για το ρούτερ).

Οπως κατάλαβες, στι κινητό δεν νομίζω οτι μπορείς να βελτιώσεις τίποτα, αν κάποιος φίλος έχει άλλη άποψη, θα χαρώ να την ακούσω και εγώ.

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)