johnpon Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Καλημέρα σε όλους. Το κινητό αναβαθμίστηκε επιτυχώς σε FROYO 2.2 . Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τη λειτουργία του WiFi. Ενώ συνδέομαι κανονικά στο router μου (LINKSYS WAG200G) και παίρνω IP μαζί με τα λοιπά στοιχεία σύνδεσης, δεν με αφήνει να κάνω πλοήγηση ή download, βγάζοντας το μήνυμα " η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη" ή "ο server προσωρινά είναι εκτός λειτουργίας" ή "ελέγξτε τη σύνδεση δεδομένων σας". Η MAC address που εμφανίζεται στις πληροφορίες είναι σωστή; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ; Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι εγώ μετά την αναβάθμιση έχω πρόβλημα με το wi-fi του laptop από το οποίο πέρασα το update, για κάποιο λόγο μου εμφανίζει περιορισμένη πρόσβαση με το access point μου! Το πρόβλημα μάλλον εντοπίστηκε μετά και την αναβάθμιση του Samsung PC Studio όπου έκανα backup τις επαφές μου. Το κινητό πάντως είναι ΟΚ. Παράθεση Samsung Galaxy Note 10.1 4G & Galaxy A5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CARTooNiST_4 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! καλησπερα CARTooNiST .κατεβασε απο εδω https://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/official-roms την ρομ (εμενα δουλεψε ηcosmote) και περασε την με το odinμετα ανοιξε το κιες και ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Εχει κανεις υποψη του καποιο handsfree για το Galaxy3 που να ναι καλο και για μουσικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apobout Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 παιδιά, τα έχω δει όλα με το i5800!!! πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου πήρε το s5570. το περιεργάστηκα και συνειδητοποίησα ότι αυτός έχει μερσεντές και εγώ ζάσταβα!!! κυριολεκτικά, είναι πάρα πολύ αργό το κινητό, μου θυμίζει υπολογιστή με δισκέτα 3,5'' ούτε αναβάθμιση μπορώ να κάνω στο Kies ούτε τίποτα. κολλάει συνέχεια και μου λέει "παρουσιάστηκε πρόβλημα". μου φαίνεται ότι την πάτησα άγρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timoleon1987 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 παιδιά, τα έχω δει όλα με το i5800!!! πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου πήρε το s5570. το περιεργάστηκα και συνειδητοποίησα ότι αυτός έχει μερσεντές και εγώ ζάσταβα!!! κυριολεκτικά, είναι πάρα πολύ αργό το κινητό, μου θυμίζει υπολογιστή με δισκέτα 3,5'' ούτε αναβάθμιση μπορώ να κάνω στο Kies ούτε τίποτα. κολλάει συνέχεια και μου λέει "παρουσιάστηκε πρόβλημα". μου φαίνεται ότι την πάτησα άγρια.. δε νομιζω οτι την πατησες.το κινητο που λες πιο ομορφο το λες αλλα σε επεξεργαστη πιο γρηγορο οχι.οπως και οι υπολογιστες ετσι και τα smartphone χρειαζονται που και που ενα φορματ.ιδιαιτερα οταν εγκαθιστας παρα πολλα προγραμματα κλπ.τωρα αν εχεις ακομα την 2,1 ειναι λογικο να ειναι πιο αργο.μολις περασεις την 2,2 θα στρωσει.κατεβασε απο εδω https://sites.google.com/site/astron.../official-roms την ρομ (εμενα δουλεψε ηcosmote) και περασε την με το odin μετα ανοιξε το κιες και ολα καλα φιλε paspartou το να μην σου συνδεεται το κινητο με το ρουτερ εφοσον στο κανει και το λαπτοπ μαλλον το ρουτερ σου εχει καποιο θεμα παρα το κινητο και το λαπτοπ.και εγω εχω λινκσυσ και τωρα με τις ζεστες κιολας θελει μια φορα το μηνα να το βγαζω απο την πριζα διοτι μου δημιουργει παρομια προβληματα.δοκιμασε το κα πιστευω θα εισαι ενταξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 δε νομιζω οτι την πατησες.το κινητο που λες πιο ομορφο το λες αλλα σε επεξεργαστη πιο γρηγορο οχι.οπως και οι υπολογιστες ετσι και τα smartphone χρειαζονται που και που ενα φορματ.ιδιαιτερα οταν εγκαθιστας παρα πολλα προγραμματα κλπ.τωρα αν εχεις ακομα την 2,1 ειναι λογικο να ειναι πιο αργο.μολις περασεις την 2,2 θα στρωσει.κατεβασε απο εδω https://sites.google.com/site/astron.../official-roms την ρομ (εμενα δουλεψε ηcosmote) και περασε την με το odin μετα ανοιξε το κιες και ολα καλα φιλε paspartou το να μην σου συνδεεται το κινητο με το ρουτερ εφοσον στο κανει και το λαπτοπ μαλλον το ρουτερ σου εχει καποιο θεμα παρα το κινητο και το λαπτοπ.και εγω εχω λινκσυσ και τωρα με τις ζεστες κιολας θελει μια φορα το μηνα να το βγαζω απο την πριζα διοτι μου δημιουργει παρομια προβληματα.δοκιμασε το κα πιστευω θα εισαι ενταξει! Πέρασα και την cosmote και την vodafone και με καμία δεν κάνει αναβάθμιση το kies.Κατέβασα το καινούριο kies έκανα restart το pc αλλά τίποτα.Εβαλα έβγαλα κάρτα μνήμης πάλι τίποτα.Τι άλλο να του κάνω????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paspartou Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Ευχαριστώ καταρχήν για το σχόλιο. Σε άλλο WiFi δίκτυο που το σύνδεσα κάνει πλοήγηση και download κανονικά. Άρα πράγματι στο router είναι το θέμα που όμως δεν μπορώ να το εντοπίσω. Με το κινητό 5230 της Nokia συνδέομαι κανονικότατα πάντως. Γιατί με το i5800 να έχω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 1. Πως κάνω hard reset; 2. Τα shortcuts των εφαρμογών που έχω στην home screen (και είναι εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης), εξαφανίζονται με επανεκκίνηση. Είναι περιορισμός του λειτουργικού; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Δοκίμασα όλους τους τρόπους και αναβάθμιση γιοκ. Σκάει συνεχώς. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βρω αυτή τη ρομ για να την αναβαθμίσω μόνος μου; Υπάρχει εδώ. http://www.samfirmware.com/apps/auth/login?why=pw&try=1&wp=1&next=WEBPROTECT-i5800.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 1. Πως κάνω hard reset; 2. Τα shortcuts των εφαρμογών που έχω στην home screen (και είναι εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης), εξαφανίζονται με επανεκκίνηση. Είναι περιορισμός του λειτουργικού; 1) ρυθμίσεις>απόρρητο>επαναφορά εργοστασιακών Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 1) ρυθμίσεις>απόρρητο>επαναφορά εργοστασιακών Δεν υπάρχει κάποιος συνδυασμός με τα πλήκτρα που να ναι πιο δραστικός απ την επαναφορά εργοστασιακών; Hard format να το πω Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Υπάρχει εδώ. http://www.samfirmware.com/apps/auth/login?why=pw&try=1&wp=1&next=WEBPROTECT-i5800.htm Thanks φίλε. Πήγαν όλα καλά. Έβαλα την τελευταία την JPQ :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apobout Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 timoleon ευχαριστώ για την ανταπόκριση αλλά το λινκ που έστειλες δεν υπάρχει. έχεις κάτι άλλο υπόψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xif288 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Πηγα να κανω αναβαθμιση μεσο kies και μου κολισε το κινητο οπος γραφετε και εσεις το εκανε σε πολους προσπαθισα και δευτερη φορα αλλα δεν αναγνωριζει το kies το κινητο ψαχνει αλα δεν το βρισκει και μου βγαζει μηνυμα: ανακτηση εκτατης αναγκης υλικολαγισμικου τη να κανω? :( το κινητο λιτουργει μια χαρα του εβγαλα την μπαταρια κα μετα εκανε επανακινιση μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apobout Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 το κινητο λιτουργει μια χαρα του εβγαλα την μπαταρια κα μετα εκανε επανακινιση μονο του. έλα ντε...??? και εμένα ακριβώς το ίδιο. ντεμέκ αναβαθμίζει καμια ώρα και στο τέλος κολλάει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 έλα ντε...??? και εμένα ακριβώς το ίδιο. ντεμέκ αναβαθμίζει καμια ώρα και στο τέλος κολλάει!!! Ρε παιδιά θα τρελαθώ :confused:.....εσάς σας το αναγνωρίζει κιόλας....εμενά είτε με cosmote είτε με vodafone δεν μου βγάζει για αναβάθμιση το kies."Δεν είναι δυνατή η εύρεση ενημέρωσης αυτής της συσκευής" μου γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball18 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Όταν συνδέω το κινητό με υπολογιστή του έχω βάλει ρύθμιση να με ρωτάει με ποιόν τρόπο θα συνδεθεί... Όταν επιλέγω KIES και media player όλα καλά αλλά όταν επιλέγω usb storage κάτι δεν γίνεται... Το pc δεν βλέπει το κινητό κάτι μηνύματα μου βγάζει με ανθρωπάκια του Android ότι η συσκευή USB συνδέθηκε και να επιλέξω αρχεία για μεταφορά αλλά τζίφος, τίποτα δεν γίνεται... Είμαι στην 2.2, επίσημη από KIES, και συνδέομαι σε Win 7... Δεν έχω δοκιμάσει άλλο λειτουργικό να σας πω... Βοήθεια όποιος ξέρει...:) Κανείς??? :( Παράθεση Samsung Galaxy 3 (Ι5800), LG Optimus L9 II (D605), Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Κανείς??? :( Πατας και την 'ενεργοποιηση' να υποθεσω Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolise Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 προσπαθώ να κάνω την επίσημη αναβάθμιση, αλλά το Kies αρνείται πεισματικά να δει τη συσκευή. Έχω τελευταία έκδοση Kies και Xp. Μαμίσια ρομ, root. Τι να κάνω; επίσης ούτε η συσκευή αντιδρά όταν συνδεθεί με το usb. Απλά φορτίζει, δε βγάζει κάποιο μήνυμα για το πως να συνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 προσπαθώ να κάνω την επίσημη αναβάθμιση, αλλά το Kies αρνείται πεισματικά να δει τη συσκευή. Έχω τελευταία έκδοση Kies και Xp. Μαμίσια ρομ, root. Τι να κάνω; επίσης ούτε η συσκευή αντιδρά όταν συνδεθεί με το usb. Απλά φορτίζει, δε βγάζει κάποιο μήνυμα για το πως να συνδεθεί. Αριστερό πλήκτρο-> Ρυθμίσεις->Ασύρματη επικοινωνία->Ρυθμίσεις USB->Να γίνεται ερώτηση κατά την σύνδεση Όταν θα το συνδέεις από εδώ και πέρα πατάς την ανάλογη επιλογή που θες. Επίσης αν πατήσεις σύνδεση για Kies κάνε και αυτό καλού κακού Αριστερό πλήκτρο-> Ρυθμίσεις->Χώρος αποθήκευσης κάρτας SD->Αποσύνδεση κάρτας SD Για να μην βάζεις και βγάζεις την SD. Απλά την αποσυνδέεις και την ξανασυνδέεις με τον ίδιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos1435 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Καλημερα.Περασα και εγω την επισημη 2,2 και το κινητο ειναι σιγουρα πιο γρηγορο. Εχω δυο προβληματακια ομως και θα ηθελα την βοηθεια σας. 1.Πριν την αναβαθμιση οταν ειχε σβησει η οθονη πατουσα καποιο απο τα πληκτρα κατω απο την οθονη και αμεσως αναβε για να το ξεκλειδωσω. Με την 2,2 οταν το κινητο μενει για αρκετη ωρα με σβηστη οθονη πρεπει να πατησω 2-3 φορες για να ανοιξει. 2.Το mls που ηταν μαζι με την συσκευη δεν δουλευει.Λειπει λεει καποιος πορος οταν το ανοιγω. Κατεβασα απο την mls το upgrade αλλα οταν παω να το περασω μου γραφει οτι δεν ειναι για αυτη την συσκευη. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Καλημερα.Περασα και εγω την επισημη 2,2 και το κινητο ειναι σιγουρα πιο γρηγορο. Εχω δυο προβληματακια ομως και θα ηθελα την βοηθεια σας. 1.Πριν την αναβαθμιση οταν ειχε σβησει η οθονη πατουσα καποιο απο τα πληκτρα κατω απο την οθονη και αμεσως αναβε για να το ξεκλειδωσω. Με την 2,2 οταν το κινητο μενει για αρκετη ωρα με σβηστη οθονη πρεπει να πατησω 2-3 φορες για να ανοιξει. 2.Το mls που ηταν μαζι με την συσκευη δεν δουλευει.Λειπει λεει καποιος πορος οταν το ανοιγω. Κατεβασα απο την mls το upgrade αλλα οταν παω να το περασω μου γραφει οτι δεν ειναι για αυτη την συσκευη. Ευχαριστω 1.Και σε εμένα αργεί να ανοίξει η οθόνη Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball18 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Πατας και την 'ενεργοποιηση' να υποθεσω Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ναι... Όταν πατάω την ενεργοποίηση, παύει να είναι διαθέσιμη η SD και το pc εξακολουθεί να μην βλέπει το κινητό... Παράθεση Samsung Galaxy 3 (Ι5800), LG Optimus L9 II (D605), Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolise Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Αριστερό πλήκτρο-> Ρυθμίσεις->Ασύρματη επικοινωνία->Ρυθμίσεις USB->Να γίνεται ερώτηση κατά την σύνδεση Όταν θα το συνδέεις από εδώ και πέρα πατάς την ανάλογη επιλογή που θες. Επίσης αν πατήσεις σύνδεση για Kies κάνε και αυτό καλού κακού Αριστερό πλήκτρο-> Ρυθμίσεις->Χώρος αποθήκευσης κάρτας SD->Αποσύνδεση κάρτας SD Για να μην βάζεις και βγάζεις την SD. Απλά την αποσυνδέεις και την ξανασυνδέεις με τον ίδιο τρόπο. Ρυθμίσεις->Ασύρματη επικοινωνία->Ρυθμίσεις USB-> δεν υπάρχει στο κινητό μου.. μόνο wifi, Bluetooth k ρυθμίσεις Vpn * το βρήκα στο πληροφορίες συσκευής.. θα το προσπαθήσω Edited June 23, 2011 by tolise Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xif288 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 οταν παω να να βαλω widget μου βγαζει η εφαρμογη τερματιστηκε απροσδοκιτα δοκιμαστε ξανα εχω 2.1 τι να κανω???:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts