Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:up::up::up::up::up::up::up::thanks:

Τι εταιρία καρτοκινητής έχεις?

Δεν έχω καρτοκινητή. Μετά τις μειώσεις μισθών που μας έκαναν στην δουλειά, έκοψα mobile internet και ότι θεωρούσα περιττό από ακριβά συμβόλαια και έκανα στην cosmote (είναι η μόνη εταιρία που πιάνει σήμα όταν πάω στο χωριό) το απεριόριστα 15, τελική τιμή 18 τον μήνα. Μου δίνει 1500 λεπτά προς cosmote, 15 λεπτά προς άλλα δίκτυα, ανάλογα sms και 50Μβ traffic. Και θέλω να δω αν μπορώ να μείνω στα 50 ΜΒ, αλλά και αν δεν μπορώ, να μην ξεφύγω και ανέβουν οι χρεώσεις. Edited by NAVMAN

Δεν έχω καρτοκινητή. Μετά τις μειώσεις μισθών που μας έκαναν στην δουλειά, έκοψα mobile internet και ότι θεωρούσα περιττό από ακριβά συμβόλαια και έκανα στην cosmote (είναι η μόνη εταιρία που πιάνει σήμα όταν πάω στο χωριό) το απεριόριστα 15, τελική τιμή 18 τον μήνα. Μου δίνει 1500 ώρες προς cosmote, 15 λεπτά προς άλλα δίκτυα, ανάλογα sms και 50Μβ traffic. Και θέλω να δω αν μπορώ να μείνω στα 50 ΜΒ, αλλά και αν δεν μπορώ, να μην ξεφύγω και ανέβουν οι χρεώσεις.

hm okay. :)

καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι βασικό για το κινητάκι διοτι θέλω να το αγοράσω. Αν η αγορά γίνει μέσω ηλ.καταστήματος απο skroutz υπάρχει θέμα? ίσως για παραεισαγώγη?? αν ξέρετε κάτι.. να το αποφύγω.

Αν το κανω ροοτ, θα χασω τα αρχεια κλησεων κ μηνυματων?

Αν ναι, πως μπορω να τα σωσω?

Me το ροοτ δε χάνεις αρχεία.Πάντως back up μπορείς να κάνεις με το titanium back up και για τα μηνύματα υπάρχουν εφαρμογές sms back up sto market

Καλησπερα παιδια. Γνωριζει κανεις αμα γινει αναβαθμηση σε 2.2?? (χλωμο πολυ το κοβω) Κριμα παντως για την samsung αυτο. Υποστηριξη μηδεν για τα κινητα της. Για αυτο καποια μερα θα της γυρισει εναντιον της αυτο.

Αναβάθμιση επίσημη μέσω Kies σε 2.2 γίνεται σε κάποιες χώρες ισπανία νομίζω.Ακόμα στην ελλάδα δεν εχει βγει επισήμως.Άμα θες μπορείς να βάλεις μια custom rom οπως αυτή του Κύριλλου.Είναι αρκετά καλή.

καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι βασικό για το κινητάκι διοτι θέλω να το αγοράσω. Αν η αγορά γίνει μέσω ηλ.καταστήματος απο skroutz υπάρχει θέμα? ίσως για παραεισαγώγη?? αν ξέρετε κάτι.. να το αποφύγω.

Άμα το αγοράσεις από γνωστά καταστήματα δε θα έχει πρόβλημα.Τα άλλα συνήθως δίνουν δική τους εγγύηση που σημαίνει ότι άμα το αγοράσεις από κάποιο μικρό κατάστημα θα πρέπει να του το πας εκεί και να το στείλει αυτό όπου πρέπει να το στείλει πιθανών στο εξωτερικό που το αγόρασε και όχι στην αντιπροσωπεία της samsung στην ελλάδα.

Πάντως ειναι καλό κινητό.

Δεν το ηξερα. Παρά πολύ καλό!

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

δυστυχώς σε εμένα δεν λειτουργεί...το είχα διαβάσει σε κάποια φόρουμ από εξωτερικό αλλά δεν κάνει κάτι.από ότι εχω καταλάβει μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσω άλλη ram γενικά για να μπορέσει το κινητό μου να δουλέψει καλύτερα.απλώς επειδή δεν εχω ξανά ασχοληθεί με αυτα τα θέματα,αν ακολουθήσω τα βήματα που περιγράφονται στο φόρουμ θα τα καταφέρω? κ φαντάζομαι βέβαια πωσ αν αλλάξω κάτι δεν θα ισχύει η εγγύηση ε?

παντωσ αν κάποιος έχει να μου προτείνει για το screen shoot γιατί το χρειάζομαι στην δουλειά μου!

ευχαριστώ

δυστυχώς σε εμένα δεν λειτουργεί...το είχα διαβάσει σε κάποια φόρουμ από εξωτερικό αλλά δεν κάνει κάτι.από ότι εχω καταλάβει μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσω άλλη ram γενικά για να μπορέσει το κινητό μου να δουλέψει καλύτερα.απλώς επειδή δεν εχω ξανά ασχοληθεί με αυτα τα θέματα,αν ακολουθήσω τα βήματα που περιγράφονται στο φόρουμ θα τα καταφέρω? κ φαντάζομαι βέβαια πωσ αν αλλάξω κάτι δεν θα ισχύει η εγγύηση ε?

παντωσ αν κάποιος έχει να μου προτείνει για το screen shoot γιατί το χρειάζομαι στην δουλειά μου!

ευχαριστώ

Περίμενε λίγο...

ευχαριστώ

Υπαρχει αναλυτικος οδηγος για την αλλαγη ρομ.Αν και οποτε το αποφασισεις ειμαστε στην διαθεση σου.Ναι με την αλλαγη ρομ χανεται η εγγυηση

Αν χρεισιμοποιείς το πληκτρολόγιο της samsung για να αλλαξεις γλώσσα συρε γρηγορα το δακτυλο σου από τη κάτω μεριά του πληκτρολογίου προς τα πάνω.Αλλά μπορείς να κατεβάσεις και άλλα πληκτρολόγια.δοκίμασε μπορεί καποιο να σε βολεύει καλύτερα

δούλεψε κανονικά! σε ευχαριστώ,απλώς χρησιμοποιούσα το qwerty κ εκεί δεν υπάρχει τόσο γρήγορη αλλαγή στην γλώσσα!

ευχαριστώ

Κατέβασε αυτό http://www.multiupload.com/5CQ7F9EPUI κι αποσυμπίεσέ το στο c:\

Άνοιξε τη γραμμή εντολών, τράβα στο φάκελο tools και τρέξε το ddms.bat αφού πρώτα έχεις συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή. Από το μενού device παίρνεις τα screenshot που θες.

Κατέβασε αυτό http://www.multiupload.com/5CQ7F9EPUI κι αποσυμπίεσέ το στο c:\

Άνοιξε τη γραμμή εντολών, τράβα στο φάκελο tools και τρέξε το ddms.bat αφού πρώτα έχεις συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή. Από το μενού device παίρνεις τα screenshot που θες.[/quote

δεν είμαι κοντά σε υπολογιστή τώρα,αλλά θα το κοιτάξω.ευχαριστώ!

Υπαρχει αναλυτικος οδηγος για την αλλαγη ρομ.Αν και οποτε το αποφασισεις ειμαστε στην διαθεση σου.Ναι με την αλλαγη ρομ χανεται η εγγυηση

Μολισ βρω τον χρονο θα διαβάσω αναλυτικά τις οδηγίες κ ελπίζω να καταφέρω χωρις. Απώλειες!

Αναβάθμιση επίσημη μέσω Kies σε 2.2 γίνεται σε κάποιες χώρες ισπανία νομίζω.Ακόμα στην ελλάδα δεν εχει βγει επισήμως.Άμα θες μπορείς να βάλεις μια custom rom οπως αυτή του Κύριλλου.Είναι αρκετά καλή.

Aυτο θα κανω. Γιατι η 2.1 δεν παλευεται με τιποτα. :P Απλα περιμενα τοσο καιρο μπας και εβγαζαν την επισημη. Ευχαριστω για την απαντηση.

παιδιά έχει κανέις το ίδιο πρόβλημα να μην λαμβάνει όλα τα SMS???Δηλαδή μερικά να έρχονται και άλλα όχι..απότι έχω βρεί το έχουν και άλλοι το πρόβλημα αυτό ασχέτως froyo,eclair κτλπ

Πάντως η ευκρίνεια της οθόνης του είναι χάλια σε σχέση με το Nokia 5800 που είχα. Με το Nokia διάβαζα μια ιστοσελίδα και χωρίς μεγέθυνση με εκείνα τα μικρά γραμματάκια που ήταν πεντακάθαρα, ενώ στο galaxy 3 είναι θολά. Καμιά εφαρμογή για καθαρότερα γράμματα, σαν το clear type των windows, υπάρχει;

για να βαλουμε αλλο χτυπο για μυνηματα γιατι δεν μου δεινει επιλογη για εξωτερικους ηχους(απο sd)αλλα μονο του τηλ,για τους ηχους κλησεων-χτυπου ξυπνητηριου τους αλλαζω μια χαρα

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

αυτό μπορείς να το ρωτησεις απο το καταστημα που θες να το αγορασεις. δεν σημαινει πως το κινητο θα ειναι απο αγορα του εξωτερικου, αλλα ακομα και αν ειναι μιλας αμεσως με την αντιπροσωπεία και στο καλύπτουν γιατι έχεις ευρωπαική εγγύηση. τώρα αν το εχουν αγορασει απο την κίνα τι να πώ? πάντως το λαπτοπ που αγόρα μέσω σκρουτζ τους ρώτησα για την εγγύηση και με ενωσαν με την sony γιατι το ήθελα για το εξωτερικό και με κάλυπτε η sony σε όλη την ευρώπη.

καλησπερα παιδια,ενδιαφερομαι να αγορασω το galaxy 3 απλα με ενδιαφερει να μαθω την τιμη sar που εχει το κινητο κ επειδη το εχω ψαξει εχω μπερδευτει γιατι απο 3 διαφορετικες πηγες εχω διαβασει 3 διαφορετικα πραγματα..

http://www.samsung.com/sg/consumer/mobile-phone/mobile-phone/infotainment/GT-I5801DKAXSO/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

εδω το αναφερει 0.635W/kg

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/feature-phones/GT-I5800DKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

εδω το αναφερει 0,849W/kg

και σε καποια αλλα site αλλα και στο βιβλιαρακι του κινητου ,το οποιο εχει αγορασει ενας φιλος μου κ το διαβασα απο εκει το αναφερει στα 0,575W/kg

και δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η σωστη,αν ξερετε κατι να με διαφωτισετε θα ηταν μεγαλη βοηθεια!

ευχαριστω

ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είμαι επιφυλακτική, μην την πατήσω για 20€ !!!

Μόλις κάνω την αγορά θα ρωτήσω κ τα υπόλοιπα (που μάλλον θα έχω αρκετές απορίες, καθότι δν ξέρω τπτ απο android και φοβερά κολλήμενη με τα νόκια)

καλησπερα παιδια,ενδιαφερομαι να αγορασω το galaxy 3 απλα με ενδιαφερει να μαθω την τιμη sar που εχει το κινητο κ επειδη το εχω ψαξει εχω μπερδευτει γιατι απο 3 διαφορετικες πηγες εχω διαβασει 3 διαφορετικα πραγματα..

http://www.samsung.com/sg/consumer/mobile-phone/mobile-phone/infotainment/GT-I5801DKAXSO/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

εδω το αναφερει 0.635W/kg

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/feature-phones/GT-I5800DKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

εδω το αναφερει 0,849W/kg

και σε καποια αλλα site αλλα και στο βιβλιαρακι του κινητου ,το οποιο εχει αγορασει ενας φιλος μου κ το διαβασα απο εκει το αναφερει στα 0,575W/kg

και δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η σωστη,αν ξερετε κατι να με διαφωτισετε θα ηταν μεγαλη βοηθεια!

ευχαριστω

Στο δικτυακό τόπο του gsmarena, αναφερει τιμή για το SAR 0.58 W/kg (head)

http://www.gsmarena.com/samsung_i5800_galaxy_3-3395.php

Εχω αγοράσει εδώ και τρείς εβδομάδες το κινητό και έχω τα εξής προβλήματα :

α) Το wifi του κάνει συχνές απενεργοποιήσεις σε συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού μας εκεί που άλλα δύο κινητά android που έχουμε πιάνουν καλά .

β) Τις τελευταίες δύο ημέρες στο Android Market και ειδικά στις νέες εφαρμογές εμφανίζει μήνυμα για force close .

Εχετε εσείς αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα ;;

Καλησπέρα μόλις έκανα εγγραφή στο φορουμ κ θα ηθελα να με βοηθησετε..σκοπευω να παρω μεσα στις επόμενες μερες το samsung galaxy 3 i5800....εχω διαβάσει σχεδόν ολα τα σχολια κ εχω μπερδευτει κ μερικες φορες απογοητευομαι στοαν αξιζει να το παρω το κινητο..τελικα μπορεις να βαλεις δικο σου τραγουδι να χτυπαει?με την μπαταρια τι γινετε??ειλικρινα θα ηθελα την βοηθεια σασ ..ευχαριστω

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)