AdeLaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αυτά που τα βρίσκω; Galaxy Apollo / .OPS File αρχείο που θα χρειαστούμε I5800XXJPF (FIRMWARE 2.2) Στον οδηγό του astronaytis τα ζητάει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161Στο πρωτο post εκει που λεει : Α.Αναβαθμιση σε froyo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gladius Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 μπορείς να προσθέσεις το bootanimation.zip που θές εδώ: /system/media/ να διαγράψεις το αρχείο .qmg που υπάρχει στο φάκελο... Δεν βρίσκω πουθενά system, στο sdcard/media/bootanimation.zip το έχω βάλει και μέσα στο αρχείο δεν βρίσκω αρχείο με κατάληξη .qmg παρα ένα .txt και 2 φακέλους με τις εικόνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokmaniak Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Kαλησπερα παιδια. Ειμαι νεος χρηστης του φορουμ και ψιλοασχετος με τα smartphone, αγορασα κ εγω πριν λιγο καιρο το galaxy3 και ηθελα καποιες αρχικες οδηγιες προς ναυτιλωμενους ωστε να ξεκινησω. Αρχικα το samsung kies πως εγκαθσιταται στο κινητο? Στη συνεχεια εχω περασμενο τον παλιο τηλεφωνικο μου καταλογο ericsson k770i στο myphone explorer και τον εχω κανει και backup πως μπορω να τον περασω στο samsung μου Αυτα για αρχη ευχαριστω :) To εφτιαξα αυτο τελικα μεσω του kies και του outlook. Μηπως υπαρχει σε εφαρμογη κανα πληκτρολογιο πυο δε θελει να πηγαινεις απο τις ρυθμισεις για αλλαγη γλωσσας μεταξυ αγγλικων και ελληνικων αλλα υπαρχει σαν κουμπι??? (οπως το iphone πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δεν βρίσκω πουθενά system, στο sdcard/media/bootanimation.zip το έχω βάλει και μέσα στο αρχείο δεν βρίσκω αρχείο με κατάληξη .qmg παρα ένα .txt και 2 φακέλους με τις εικόνες... όχι στο sdcard/media/... στο /system/media/. μπορείς να το αντιγράψεις εκεί με το root explorer Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 To εφτιαξα αυτο τελικα μεσω του kies και του outlook. Μηπως υπαρχει σε εφαρμογη κανα πληκτρολογιο πυο δε θελει να πηγαινεις απο τις ρυθμισεις για αλλαγη γλωσσας μεταξυ αγγλικων και ελληνικων αλλα υπαρχει σαν κουμπι??? (οπως το iphone πχ) Τι έκδοση έχεις? 2,1 η 2.2? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Το Odin μόλις περνάω το αρχείο στο PHONE μου βγάζει σφάλμα και κλείνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 όχι στο sdcard/media/... στο /system/media/. μπορείς να το αντιγράψεις εκεί με το root explorer Τι αρχειο πρεπει να ειναι το bootanimation?Υπαρχει τροπος να μετατρεψουμε οτι εικονιδιο θελουμε σε "bootanimation" αρχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Το Odin μόλις περνάω το αρχείο στο PHONE μου βγάζει σφάλμα και κλείνει... Άνοιξε το πάλι. Εκτέλεσε το ωσ διαχειριστής Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Το Odin μόλις περνάω το αρχείο στο PHONE μου βγάζει σφάλμα και κλείνει... Επεμενε μεχρι που θα βαρεθει και δε θα κλεινει πια :p Run as administrator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 τα ίδια. έβαλα το odin αυτό: http://www.multiupload.com/LFJRACWNQ2 μήπως θέλει άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokmaniak Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τι έκδοση έχεις? 2,1 η 2.2? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2.1 τωρα ομως διαβαζω τον οδηγο σου για να βαλω την εκδοση του κυριλου, (δε ξερω αν αλλαζε η εκδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 τα ίδια. έβαλα το odin αυτό: http://www.multiupload.com/LFJRACWNQ2 μήπως θέλει άλλο; Δοκίμασε πάλι και πάλι. Δεν θα έβλαπτε καθόλου μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 τα ίδια. έβαλα το odin αυτό: http://www.multiupload.com/LFJRACWNQ2 μήπως θέλει άλλο; Με την ιδια version την ειχα περασει και εγω.Και εμενα μου κολλαγε αλλα επεμενα οπως σου ειπα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 τα ίδια. έβαλα το odin αυτό: http://www.multiupload.com/LFJRACWNQ2 μήπως θέλει άλλο; όχι αυτό καλό είναι! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 2.1 τωρα ομως διαβαζω τον οδηγο σου για να βαλω την εκδοση του κυριλου, (δε ξερω αν αλλαζε η εκδοση) Για γρήγορη εναλλαγή γλωσσών συρε το δάχτυλο σου από το 0 προς το 2 με γρήγορη κίνηση στο πληκτρολόγιο Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Με τα πολλά το κατάφερα. πάτησα start αλλά στο παραθυράκι message μου βγάζει: Download Start... <0> Create File... <1> StartThread Detected : 1 <2> StartThread Detected : 0 <3> StartThread Detected : 0 <4> StartThread Detected : 0 <5> StartThread Detected : 0 <6> StartThread Detected : 0 <7> StartThread Detected : 0 <8> StartThread Detected : 0 <1> --- cannot open the usb serial port. code: 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Με τα πολλά το κατάφερα. πάτησα start αλλά στο παραθυράκι message μου βγάζει: Download Start... <0> Create File... <1> StartThread Detected : 1 <2> StartThread Detected : 0 <3> StartThread Detected : 0 <4> StartThread Detected : 0 <5> StartThread Detected : 0 <6> StartThread Detected : 0 <7> StartThread Detected : 0 <8> StartThread Detected : 0 <1> --- cannot open the usb serial port. code: 5 σύνδεσε το σε άλλο usb Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Με τα πολλά το κατάφερα. πάτησα start αλλά στο παραθυράκι message μου βγάζει: Download Start... <0> Create File... <1> StartThread Detected : 1 <2> StartThread Detected : 0 <3> StartThread Detected : 0 <4> StartThread Detected : 0 <5> StartThread Detected : 0 <6> StartThread Detected : 0 <7> StartThread Detected : 0 <8> StartThread Detected : 0 <1> --- cannot open the usb serial port. code: 5 Έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων?(ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη εντοπισμό σφαλμάτων) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gladius Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 όχι στο sdcard/media/... στο /system/media/. μπορείς να το αντιγράψεις εκεί με το root explorer έχω το asto file manager, αλλα ότι πάω να αντιγράψω η να κάνω move με το που βγαίνω από την sdcard και πάω να μπω στο system ακυρώνεται η ενέργεια..ο root explorer την ίδια δουλειά δεν κάνει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 έχω το asto file manager, αλλα ότι πάω να αντιγράψω η να κάνω move με το που βγαίνω από την sdcard και πάω να μπω στο system ακυρώνεται η ενέργεια..ο root explorer την ίδια δουλειά δεν κάνει ?? Αναζητησε στο ίντερνετ την τελευταία έκδοση του root explorer και θα το κανειs αμέσως Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τι αρχειο πρεπει να ειναι το bootanimation?Υπαρχει τροπος να μετατρεψουμε οτι εικονιδιο θελουμε σε "bootanimation" αρχειο? Ξερει κανεις τιποτα για αυτο εδω να φτιαξω κανενα του θρυλου? Ο Κυριλλος δε θα απαντησει για τους προφανης λογους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ξερει κανεις τιποτα για αυτο εδω να φτιαξω κανενα του θρυλου? Ο Κυριλλος δε θα απαντησει για τους προφανης λογους :lol: Για τους ίδιους λόγους δεν θα απαντούσε και ο αστροναύτης αν ήξερε βέβαια :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) οκ. όλα καλα. τώρα την ρομ από που να την πάρω; μπαίνω στο xda αλλά που την βρίσκω; linkέχετε να μου δώσετε; Είναι αυτή που είναι 127 mb; Edited March 29, 2011 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 οκ. όλα καλα. τώρα την ρομ από που να την πάρω; μπαίνω στο xda αλλά που την βρίσκω; linkέχετε να μου δώσετε; Μέσα στις οδηγίες μου έχει λινκ από xda. Διάβασε ομως προσεκτικά τιs οδηγίες Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 οκ. όλα καλα. τώρα την ρομ από που να την πάρω; μπαίνω στο xda αλλά που την βρίσκω; linkέχετε να μου δώσετε; Είναι αυτή που είναι 127 mb; Σε μέγεθός όλες περίπου ίδιες είναι. Η 3.3 είναι η τελευταία Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts