mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Επειδή κι εγώ είμαι νέος χρήστης στο Android και με αυτά που διαβάζω με πεισατε να περάσω την ρομ του Κυριλλου, μπας και γίνει λίγο πιο γρήγορο και καλύτερο το τηλέφωνο, μπορείτε να μου πείτε που υπάρχει αναλυτικά οδηγός για να κάνω root και να περάσω την άλλη rom; Επίσης σημαντική διευκρίνηση: Υπάρχει επιστροφή αν το θελήσω να πάω σε εργοστασιακό μενού ξανά; Και αν ναι πως; (το κάνω μόνος ή το στέλνω στη Samsung;) Ελπίζω σε μια γρήγορη απάντηση μπας και το κάνω απόψε που έχω λίγο χρόνο. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Επιθυμώ αναλυτικό οδηγό για άσχετους.... Υ.Γ.2: Το τηλέφωνο είναι μαμίσιο. Δεν έχω κάνει ούτε ρουτ ούτε τίποτα. Edited March 29, 2011 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Επειδή κι εγώ είμαι νέος χρήστης στο Android και με αυτά που διαβάζω με πεισατε να περάσω την ρομ του Κυριλλου, μπας και γίνει λίγο πιο γρήγορο και καλύτερο το τηλέφωνο, μπορείτε να μου πείτε που υπάρχει αναλυτικά οδηγός για να κάνω root και να περάσω την άλλη rom; Επίσης σημαντική διευκρίνηση: Υπάρχει επιστροφή αν το θελήσω να πάω σε εργοστασιακό μενού ξανά; Και αν ναι πως; (το κάνω μόνος ή το στέλνω στη Samsung;) Ελπίζω σε μια γρήγορη απάντηση μπας και το κάνω απόψε που έχω λίγο χρόνο. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Επιθυμώ αναλυτικό οδηγό για άσχετους.... Υ.Γ.2: Το τηλέφωνο είναι μαμίσιο. Δεν έχω κάνει ούτε ρουτ ούτε τίποτα. Ψάξε δύο τρεις σελίδες πριν και θα βρειs αναλυτικό οδηγό αλλιώς κοίτα στην υπογραφή του μελούς kyrillos13 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου. Θα ψάξω. Θα είσαι εδώ αν έχω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου. Θα ψάξω. Θα είσαι εδώ αν έχω πρόβλημα; Διάβασε τον αναλυτικά κατέβασε ότι χρειάζεται,(σου λένε οι οδηγίες τι χρειάζεται) και αν είναι το κάνουμε μαζί το βράδυ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alogaras Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 πολυ καλη δουλεια τα παιδια με την ρομ και τις αναβαθμισεις αλλα εγω ειμαι ασχετος και δεν μπαινω καν στην διαδικασια να κανω κατι τετοιο... ποτε θα βγει η επισημη 2.2 επιτελους???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 πολυ καλη δουλεια τα παιδια με την ρομ και τις αναβαθμισεις αλλα εγω ειμαι ασχετος και δεν μπαινω καν στην διαδικασια να κανω κατι τετοιο... ποτε θα βγει η επισημη 2.2 επιτελους???? Μεγάλε κι εγώ είχα ένα φόβο, αλλά με τη βοήθεια του astronayti το έκανα χτες βράδυ. Είναι γελοίο και πολύ εύκολο. Κάντο, είναι πολύ εύκολο... :rolleyes: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Υπάρχει λόγος που ενώ μέχρι τις προάλες συνδεόταν στο kies και τώρα ξαφνικά όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 πολυ καλη δουλεια τα παιδια με την ρομ και τις αναβαθμισεις αλλα εγω ειμαι ασχετος και δεν μπαινω καν στην διαδικασια να κανω κατι τετοιο... ποτε θα βγει η επισημη 2.2 επιτελους???? Από τον δεκέμβρη αυτό που ακούω είναι στο τέλος του μήνα. Σε λίγες μέρες Απρίλιοs και ακόμα τίποτα! Καλό καλοκαίρι :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Υπάρχει λόγος που ενώ μέχρι τις προάλες συνδεόταν στο kies και τώρα ξαφνικά όχι; Ξεκινάς με μια επανεκκίνηση σε τηλέφωνο κ υπολογιστή και βλέπουμε Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Υπάρχει λόγος που ενώ μέχρι τις προάλες συνδεόταν στο kies και τώρα ξαφνικά όχι; Επειδή το παθαίνω κι εγώ συχνά αυτό, πάω Πίνακα Ελέγχου και απεγκαθιστώ το Samsung USB drivers for mobile phones και μετά το κάνω πάλι εγκατάσταση και δουλεύει ρολόι. Εϊναι η πιο γρήγορη λύση πιστεύω. :happy: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alogaras Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 να τον κανω αλλα αν ειναι να βγει σε 3-4 μερες μην μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια γιατι δεν το κατεχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 να τον κανω αλλα αν ειναι να βγει σε 3-4 μερες μην μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια γιατι δεν το κατεχω.. Θα βγει σε 3-4 μέρες ή θα περιμένεις μήνες. Γιατί κι εγώ περίμενα αλλά τζίφος...:blink: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) @theta Πως το επανεγκαθιστάς; Edited March 29, 2011 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 @theta Πως το επανεγκαθιστάς; Σε τι αναφέρεσαι? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σε αυτό που είπε ο theta για το Samsung USB drivers for mobile phones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σε αυτό που είπε ο theta για το Samsung USB drivers for mobile phones Κάνε μια αναζήτηση στο google με αυτό "usb_drivers_GalaxyS_x64" Κατέβασέ το και θα δουλεύει ρολόι το Kies με το κινητό σου... :happy: Μην ψαρώσεις που είναι για το Galaxy S. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Α, εγώ έχω 64bit windows. Αν έχεις 32, να παραλείψεις από την αναζήτηση το _χ64 οκ? Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τα κατάφερα και το σύνδεσα. Ευχαριστώ. astronaytis να ξεκινήσω από το αρχείο word που είχες δημοσιεύσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τα κατάφερα και το σύνδεσα. Ευχαριστώ. astronaytis να ξεκινήσω από το αρχείο word που είχες δημοσιεύσει; Καλή επιτυχία...:cool: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gladius Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σε πιο location μπορώ να βρω το είδη bootanimation τις samsung ώστε να το αντικαταστήσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σε πιο location μπορώ να βρω το είδη bootanimation τις samsung ώστε να το αντικαταστήσω ? μπορείς να προσθέσεις το bootanimation.zip που θές εδώ: /system/media/ να διαγράψεις το αρχείο .qmg που υπάρχει στο φάκελο... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) κάνω temporary ή permanent root? Edited March 29, 2011 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 κάνω temporary ή permanent root? pernament! :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αυτά που τα βρίσκω; Galaxy Apollo / .OPS File αρχείο που θα χρειαστούμε I5800XXJPF (FIRMWARE 2.2) Στον οδηγό του astronaytis τα ζητάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αυτά που τα βρίσκω; Galaxy Apollo / .OPS File αρχείο που θα χρειαστούμε I5800XXJPF (FIRMWARE 2.2) Στον οδηγό του astronaytis τα ζητάει πάτα ctrl + click πάνω τους και θα ανοίξουν τα λινκς Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts