Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επαναλαμβάνω πως κάθε βράδυ μπορώ να βοηθώ όποιον θέλει να φλασαρει

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω κυριλλε... και ο τροπος να την περασω ειναι οπως την jpf που αναφερεται στην πρωτη σελιδα;

ευχαριστω κυριλλε... και ο τροπος να την περασω ειναι οπως την jpf που αναφερεται στην πρωτη σελιδα;

να περασεις την ρομ μου λες? Βασικά είμαι πολύ απασχολημένος τώρα. ότι θέλετε ρωτήστε τον astronaytis.

η τελευταία ρομ froyo είναι η I5800XXJPM! (φλασάρετε με one package)

Edited by kyrillos13

Παιδια στην προτελευταια αναλυτικη,δεν εδωσα σημασια,μα και στην τελευταια μου εμφανιζεται μια συνεχομενη χρεωση με ενδειξη ULDI.Συγκεκριμενα υπαρχει 20/02 μα και σε 7 συνεχομενες μερες απο 20/02 εως 26/02.Αναλυτικα π.χ. γραφει

δικτυο χρ.διαρκεια mb αξια

31/01/11 14:14:03 ULDI 0:00:00 0,01 0,8130

31/01/11 14:14:03 internet.vodafone. 0:13:29 5,99 0,0000

σε ολες τις χρεωσεις την ιδια ωρα που μπαινω χρεωνει uldi και μετα κανονικα wifi χωρις χρεωση....

να σημειωσω οτι εχω απενεργοποιησει το apn και χρησιμοποιω το κινητο μονο με wifi

μπορει καποιος να μου πει τι γινεται....ευχαριστω

το apn ειναι παντα απενεργοποημενο..κατεβαζει κατι το galaxy3

Τα sms που στελνω τα λαμβανουν καπως ετσι ???? ειναι μαλλον προβλημα κωδικοποιησης, πως αλλαζει να φαινονται σωστα τα ελληνικα?
Kyrillos' Rom 10

Τα sms που στελνω τα λαμβανουν καπως ετσι ???? ειναι μαλλον προβλημα κωδικοποιησης, πως αλλαζει να φαινονται σωστα τα ελληνικα?

πήγαινε στα μηνύματα => πάτα το αριστερό κουμπί => ρυθμίσεις => εγώ έχω το Input method στο aytomatic. Αν δεν είναι εκεί και σένα βάλτο. Αλλιώς δοκίμασε το unicode (μάλλον αυτό είναι) και το gsm alphabet!

ok αυτο εφτιαξε

Ενα αλλο θεμα εχω με το οτι στις επαφες/ομαδες/προσθηκη μελους δεν μπορω να βαλω καμια επαφη υπαρχει τροπος?

Μηπως φταιει οτι τις εχω προσθεσει με συγχρονισμο με το gmail?

Edited by dialynas
Kyrillos' Rom 10

ok αυτο εφτιαξε

Ενα αλλο θεμα εχω με το οτι στις επαφες/ομαδες/προσθηκη μελους δεν μπορω να βαλω καμια επαφη υπαρχει τροπος?

Μηπως φταιει οτι τις εχω προσθεσει με συγχρονισμο με το gmail?

ποια ρομ εχεις?

Ρομ τι ειναι ?

Ειναι οπως το πηρα πριν λιγες μερες δεν εχω πειραξει τιποτα

απο την αρχη στο κανει αυτο με τις επαφες?

Ρομ ειναι το λειτουργικο που φοραει το κινητο σου

λογικα εχεις την εκδοση 2,1

τα παιδια εδω μεσα εχουν δουλεψει πανω σε αυτο πολυ

και εχουν βγαλει καποιες ρομ πολυ πιο γρηγορες απο τιν official

θα σου προτεινα να την αλλαξεις αλλα πρωτα αν δεν εχεις και το κινητο πολυ καιρο στα χερια σου ασχολησου με αυτην που εχεις για να εξοικιωθεις μαζι της

οποιαδηποτε ερωτηση κανεις ειμαστε εδω για να βοηθησουμε

Ναι ειναι η 2.1 και προτιμω να περιμενω προς το παρον αναβαθμιση απο samsung

Στο pc τρεχω linux και δεν ξερω αν μπορω να αλλαξω λειτουργικο στο κινητο απο linux

windows τρεχω σε virtualbox και απο εκει εχω συνδεσει το κινητο με το kies

Edited by dialynas
Kyrillos' Rom 10

καλησπερα παιδια! Σημερα πηρα το κινητο...εχω ενα θεματακι ομως που δεν μπορεσα να το λυσω διαβαζοντας τα post σας.

Ξεκινησα να κατεβαζω 2 παιχνιδια και αρχισε να κολλαει το κινητο μου...και το αλλο σε καποια φαση μου εκανε Σαρωση και δεν ηξερα τι γινοταν. και εκτως ολων αυτων ψαχνω για να βρω λυση στο προβλημα μου και ανακαλυπτω οτι δουλευουν 6-7 εφαρμογες μαζι 2 απο το Μαρκετ και οι υπολοιπες του κινητου...Μπορει να βοηθησει καποιος???

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σαν καινούριος κάτοχος της συσκευής και συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί.

Θα σας χρειαστώ σίγουρα καθώς είναι η πρώτη μου επαφή με Android.

Ξεκινάω με τα απλά.Στο ευρετήριο δεξιά που έχει την Αγγλική αλφαβήτα γίνεται να γίνει Ελληνική;

Ευχαριστώ!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σαν καινούριος κάτοχος της συσκευής και συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί.

Θα σας χρειαστώ σίγουρα καθώς είναι η πρώτη μου επαφή με Android.

Ξεκινάω με τα απλά.Στο ευρετήριο δεξιά που έχει την Αγγλική αλφαβήτα γίνεται να γίνει Ελληνική;

Ευχαριστώ!

απο οσο θυμαμε(eclair πρεπει να εχεις..) δεν γινεται να τα εχεις σε ελληνικα....

καλησπέρα,

ένας φίλος μου πήρε το samsung galaxy 3, το περάσαμε το froyo, όλα καλά κτλ.

τώρα ψάχνουμε να βρούμε τι παίζει με τα maps στο κινητό, εγώ έχω ένα nokia 5800 και απλά τα κατέβασα και τελείωσα, εδώ όμως δεν καταλάβαμε ακριβός. χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα όπως MLS destinator με δικούς του χάρτες?

επίσης ψάχνουμε κάποιο τρόπο ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε κάποια αρχεία μεταξύ μας ή και με περισσότερους, κάποιο κοινό online φάκελο ένα πράγμα.

κινητό Nokia 5800 XpressMusic

τύπος:RM-356, 0559395 (Blue)

καλησπερα παιδια! Σημερα πηρα το κινητο...εχω ενα θεματακι ομως που δεν μπορεσα να το λυσω διαβαζοντας τα post σας.

Ξεκινησα να κατεβαζω 2 παιχνιδια και αρχισε να κολλαει το κινητο μου...και το αλλο σε καποια φαση μου εκανε Σαρωση και δεν ηξερα τι γινοταν. και εκτως ολων αυτων ψαχνω για να βρω λυση στο προβλημα μου και ανακαλυπτω οτι δουλευουν 6-7 εφαρμογες μαζι 2 απο το Μαρκετ και οι υπολοιπες του κινητου...Μπορει να βοηθησει καποιος???

Κατεβασε απο το μαρκετ το advance task manager να σου κλεινει τις εφαρμογες

Sent from my SUPER FAST GALAXY 3 using Tapantalk

Γειά σας !!

Σε καποιο αλλο site διαβασα οτι μπορούμε και στο μαμά λογισμικό 2.1 να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην καρτα SD, υπηρχε δε ο ισχυρισμός οτι αυτο ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με την αναβαθμιση σε 2.2 διοτι το hardware του τηλεφώνου ειναι πολυ αδυνατο στην υποστηριξη του λογισμικου.

Επειδή δεν διαθετω τις γνωσεις σας θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον σχετικό.

Σας ευχαριστώ !!!!!!!!

Μπορειτε να πειτε ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης με ελληνικο μενου, φωνες και να κανει για την οθονη του i5800;

Αν εχετε λινκς μπορειτε να μου στειλετε pm;

Ευχαριστω

έλα φίλος η λύση που βρήκα για εμένα και δουλεύει (προς το παρόν) άψογα

έχω την froyo 2.2 jpm εγκατεστημενη (rom)

root και lagfix

έκανα στην κάρτα (8αρα) ένα partitiom (1gb) format σε ext2

εγκατέστησα και το app2sd αλλά και το link2sd

όσα προγράμματα δεν περνάει το app2sd στην κάρτα τα περνάω με το Link2sd και αυτή την στιγμή έχω περίπου 170 (εφαρμογές παιχνίδια ) στο κινητό και ελεύθερη μνήμη 71,82 (έχω αφήσει κάποιες εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη όπως adw launcher windgets κλπ)

Φίλε μου καλησπέρα. Πως έκανες partitiom (1gb) format σε ext2; Προκαταβολικά ευχαριστώ.

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)