astronaytis Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Επαναλαμβάνω πως κάθε βράδυ μπορώ να βοηθώ όποιον θέλει να φλασαρει Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 astronayti μηπως εσυ μπορεις να μου απαντησεις στα ερωτηματα που ειναι πιο πανω? Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ευχαριστω κυριλλε... και ο τροπος να την περασω ειναι οπως την jpf που αναφερεται στην πρωτη σελιδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 (edited) ευχαριστω κυριλλε... και ο τροπος να την περασω ειναι οπως την jpf που αναφερεται στην πρωτη σελιδα; να περασεις την ρομ μου λες? Βασικά είμαι πολύ απασχολημένος τώρα. ότι θέλετε ρωτήστε τον astronaytis. η τελευταία ρομ froyo είναι η I5800XXJPM! (φλασάρετε με one package) Edited March 11, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alibe Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Παιδια στην προτελευταια αναλυτικη,δεν εδωσα σημασια,μα και στην τελευταια μου εμφανιζεται μια συνεχομενη χρεωση με ενδειξη ULDI.Συγκεκριμενα υπαρχει 20/02 μα και σε 7 συνεχομενες μερες απο 20/02 εως 26/02.Αναλυτικα π.χ. γραφει δικτυο χρ.διαρκεια mb αξια 31/01/11 14:14:03 ULDI 0:00:00 0,01 0,8130 31/01/11 14:14:03 internet.vodafone. 0:13:29 5,99 0,0000 σε ολες τις χρεωσεις την ιδια ωρα που μπαινω χρεωνει uldi και μετα κανονικα wifi χωρις χρεωση.... να σημειωσω οτι εχω απενεργοποιησει το apn και χρησιμοποιω το κινητο μονο με wifi μπορει καποιος να μου πει τι γινεται....ευχαριστω το apn ειναι παντα απενεργοποημενο..κατεβαζει κατι το galaxy3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Τα sms που στελνω τα λαμβανουν καπως ετσι ???? ειναι μαλλον προβλημα κωδικοποιησης, πως αλλαζει να φαινονται σωστα τα ελληνικα? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Τα sms που στελνω τα λαμβανουν καπως ετσι ???? ειναι μαλλον προβλημα κωδικοποιησης, πως αλλαζει να φαινονται σωστα τα ελληνικα? πήγαινε στα μηνύματα => πάτα το αριστερό κουμπί => ρυθμίσεις => εγώ έχω το Input method στο aytomatic. Αν δεν είναι εκεί και σένα βάλτο. Αλλιώς δοκίμασε το unicode (μάλλον αυτό είναι) και το gsm alphabet! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) ok αυτο εφτιαξε Ενα αλλο θεμα εχω με το οτι στις επαφες/ομαδες/προσθηκη μελους δεν μπορω να βαλω καμια επαφη υπαρχει τροπος? Μηπως φταιει οτι τις εχω προσθεσει με συγχρονισμο με το gmail? Edited March 12, 2011 by dialynas Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ok αυτο εφτιαξε Ενα αλλο θεμα εχω με το οτι στις επαφες/ομαδες/προσθηκη μελους δεν μπορω να βαλω καμια επαφη υπαρχει τροπος? Μηπως φταιει οτι τις εχω προσθεσει με συγχρονισμο με το gmail? ποια ρομ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ρομ τι ειναι ? Ειναι οπως το πηρα πριν λιγες μερες δεν εχω πειραξει τιποτα Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ρομ τι ειναι ? Ειναι οπως το πηρα πριν λιγες μερες δεν εχω πειραξει τιποτα απο την αρχη στο κανει αυτο με τις επαφες? Ρομ ειναι το λειτουργικο που φοραει το κινητο σου λογικα εχεις την εκδοση 2,1 τα παιδια εδω μεσα εχουν δουλεψει πανω σε αυτο πολυ και εχουν βγαλει καποιες ρομ πολυ πιο γρηγορες απο τιν official θα σου προτεινα να την αλλαξεις αλλα πρωτα αν δεν εχεις και το κινητο πολυ καιρο στα χερια σου ασχολησου με αυτην που εχεις για να εξοικιωθεις μαζι της οποιαδηποτε ερωτηση κανεις ειμαστε εδω για να βοηθησουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) Ναι ειναι η 2.1 και προτιμω να περιμενω προς το παρον αναβαθμιση απο samsung Στο pc τρεχω linux και δεν ξερω αν μπορω να αλλαξω λειτουργικο στο κινητο απο linux windows τρεχω σε virtualbox και απο εκει εχω συνδεσει το κινητο με το kies Edited March 12, 2011 by dialynas Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 οκ οτι αλλο χρειαστεις πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 καλησπερα παιδια! Σημερα πηρα το κινητο...εχω ενα θεματακι ομως που δεν μπορεσα να το λυσω διαβαζοντας τα post σας. Ξεκινησα να κατεβαζω 2 παιχνιδια και αρχισε να κολλαει το κινητο μου...και το αλλο σε καποια φαση μου εκανε Σαρωση και δεν ηξερα τι γινοταν. και εκτως ολων αυτων ψαχνω για να βρω λυση στο προβλημα μου και ανακαλυπτω οτι δουλευουν 6-7 εφαρμογες μαζι 2 απο το Μαρκετ και οι υπολοιπες του κινητου...Μπορει να βοηθησει καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σαν καινούριος κάτοχος της συσκευής και συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί. Θα σας χρειαστώ σίγουρα καθώς είναι η πρώτη μου επαφή με Android. Ξεκινάω με τα απλά.Στο ευρετήριο δεξιά που έχει την Αγγλική αλφαβήτα γίνεται να γίνει Ελληνική; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σαν καινούριος κάτοχος της συσκευής και συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί. Θα σας χρειαστώ σίγουρα καθώς είναι η πρώτη μου επαφή με Android. Ξεκινάω με τα απλά.Στο ευρετήριο δεξιά που έχει την Αγγλική αλφαβήτα γίνεται να γίνει Ελληνική; Ευχαριστώ! απο οσο θυμαμε(eclair πρεπει να εχεις..) δεν γινεται να τα εχεις σε ελληνικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) Επαναφορα μπορω να κανω?? Edited March 12, 2011 by Cotloulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_ Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 καλησπέρα, ένας φίλος μου πήρε το samsung galaxy 3, το περάσαμε το froyo, όλα καλά κτλ. τώρα ψάχνουμε να βρούμε τι παίζει με τα maps στο κινητό, εγώ έχω ένα nokia 5800 και απλά τα κατέβασα και τελείωσα, εδώ όμως δεν καταλάβαμε ακριβός. χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα όπως MLS destinator με δικούς του χάρτες? επίσης ψάχνουμε κάποιο τρόπο ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε κάποια αρχεία μεταξύ μας ή και με περισσότερους, κάποιο κοινό online φάκελο ένα πράγμα. Παράθεση κινητό Nokia 5800 XpressMusic τύπος:RM-356, 0559395 (Blue) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 καλησπερα παιδια! Σημερα πηρα το κινητο...εχω ενα θεματακι ομως που δεν μπορεσα να το λυσω διαβαζοντας τα post σας. Ξεκινησα να κατεβαζω 2 παιχνιδια και αρχισε να κολλαει το κινητο μου...και το αλλο σε καποια φαση μου εκανε Σαρωση και δεν ηξερα τι γινοταν. και εκτως ολων αυτων ψαχνω για να βρω λυση στο προβλημα μου και ανακαλυπτω οτι δουλευουν 6-7 εφαρμογες μαζι 2 απο το Μαρκετ και οι υπολοιπες του κινητου...Μπορει να βοηθησει καποιος??? Κατεβασε απο το μαρκετ το advance task manager να σου κλεινει τις εφαρμογες Sent from my SUPER FAST GALAXY 3 using Tapantalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Δηλαδη σαρωση με την εκκινηση κανει σε ολους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Δηλαδη σαρωση με την εκκινηση κανει σε ολους? Ναι. Παντα Sent from my SUPER FAST GALAXY 3 using Tapantalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Γειά σας !! Σε καποιο αλλο site διαβασα οτι μπορούμε και στο μαμά λογισμικό 2.1 να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην καρτα SD, υπηρχε δε ο ισχυρισμός οτι αυτο ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με την αναβαθμιση σε 2.2 διοτι το hardware του τηλεφώνου ειναι πολυ αδυνατο στην υποστηριξη του λογισμικου. Επειδή δεν διαθετω τις γνωσεις σας θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον σχετικό. Σας ευχαριστώ !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Μπορειτε να πειτε ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης με ελληνικο μενου, φωνες και να κανει για την οθονη του i5800; Αν εχετε λινκς μπορειτε να μου στειλετε pm; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Εγω εχω βολευτει απιστευτα με το copilot φιλε μου.Και το χρησιμοποιω καθημερινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evans1969 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 έλα φίλος η λύση που βρήκα για εμένα και δουλεύει (προς το παρόν) άψογα έχω την froyo 2.2 jpm εγκατεστημενη (rom) root και lagfix έκανα στην κάρτα (8αρα) ένα partitiom (1gb) format σε ext2 εγκατέστησα και το app2sd αλλά και το link2sd όσα προγράμματα δεν περνάει το app2sd στην κάρτα τα περνάω με το Link2sd και αυτή την στιγμή έχω περίπου 170 (εφαρμογές παιχνίδια ) στο κινητό και ελεύθερη μνήμη 71,82 (έχω αφήσει κάποιες εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη όπως adw launcher windgets κλπ) Φίλε μου καλησπέρα. Πως έκανες partitiom (1gb) format σε ext2; Προκαταβολικά ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts