Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω δυστυχως αυριο το παω service οποτε δεν μπορω να δοκιμασω την καινουρια.ελπιζω βεβαια να μην υπαρχει χρεωση δικια μου!!κυριλλε ποσο καιρο στο κρατησαν?

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:X:cry::X:cry::X ποσοοοοοοο?$%@$*%^*$($%^:X

άστα να πάνε.. ελπίζω να στο φέρουν εντός 2 βδομάδων..

Γεια σας,

Εβαλα και εγω την εκδοση I5800XXJP8 επιτυχως. Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι δεν παιζει τα βιντεο απο youtube....Λεει οτι δεν μπορει να παιξει το αρχειο...Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Επισης, οταν βαζουμε το Handcet για τα μηνυματα ξερετε πως γινεται οταν ερχεται ενα μνμ να δουλευει μονο αυτο και οχι και το προεγκατεστημενο προγραμμα για μηνυματα?

Ευχαριστω!

Γεια σας,

Εβαλα και εγω την εκδοση I5800XXJP8 επιτυχως. Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι δεν παιζει τα βιντεο απο youtube....Λεει οτι δεν μπορει να παιξει το αρχειο...Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Επισης, οταν βαζουμε το Handcet για τα μηνυματα ξερετε πως γινεται οταν ερχεται ενα μνμ να δουλευει μονο αυτο και οχι και το προεγκατεστημενο προγραμμα για μηνυματα?

Ευχαριστω!

καλησπέρα. δεν έχει ενημερωθεί το ποστ και η I5800XXJP8 είναι η πρώτη froyo που έχει βγει και έχει πολλά προβλήματα. έχουν βγει άλλες 3. η τελευταία είναι η I5800XXJPB όπου μπορείς να την βρεις εδώ: http://www.megaupload.com/?d=UQ45TS96. οι οδηγίες είναι η ίδιες και η I5800XXJPB είναι πολύ πιο σταθερή και λίγο πιο γρήγορη από αυτήν που έχεις βάλει και κυρίως δεν έχει προβλήματα (παίζουν μια χαρά τα βίντεο και τα μηνύματα και όλα)... σου συνιστώ να την περάσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα :)

Edited by kyrillos13

ευχαριστω για την απαντηση...Θα την βαλω τωρα και θα σας πω..

Αυτο με το Handycent ξερεις πως γινεται? να εχω ουσιαστικα μονο αυτο για μνμ και οχι το default?

ευχαριστω για την απαντηση...Θα την βαλω τωρα και θα σας πω..

Αυτο με το Handycent ξερεις πως γινεται? να εχω ουσιαστικα μονο αυτο για μνμ και οχι το default?

μου φαίνεται πηγαίνεις μηνύματα --> ρυθμίσεις --> και ξετικάρεις κάτω κάτω που λέει ειδοποιήσεις, βγάζεις και τα delivery reports...

καληνύχτα πάω για ύπνο. τα λέμε αύριο.

Edited by kyrillos13

μολις το παρεδωσα το κινητακι :(:( ελπιζω να το παρω σε 2 εβδομαδες.αλλα ρε παιδια μου ειπε κατι εκει ο τεχνικος και μου εκανε εντυπωση.εαν παρει λεει νερο το κινητο παει για πεταμα!!!βεβαια το δικο μου δεν εχει παρει αλλα στα πλαισια της κουβεντας που καναμε μου ειπε και αυτο

Service για τί πράγμα το πάτε; Εγώ το είχα μπρικάρει και το πήγα στη smartec στο χαϊδάρι και σε μία μέρα μου το είχαν έτοιμο ενώ αν το πήγαινα αντιπροσωπεία θα έπερνε 15 μέρες. Εννοείται ότι δεν πλήρωσα κατι.
Sent neither from iphone nor android phone

Service για τί πράγμα το πάτε; Εγώ το είχα μπρικάρει και το πήγα στη smartec στο χαϊδάρι και σε μία μέρα μου το είχαν έτοιμο ενώ αν το πήγαινα αντιπροσωπεία θα έπερνε 15 μέρες. Εννοείται ότι δεν πλήρωσα κατι.

Σε μια μερα?? Γαματο!!! Εμενα μου το κρατησαν 20 μερες. Το ειχα παει γιατι ηλπιζα οτι θα μου φτιαξουν το θεμα της μπαταριας..

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

δεν ανταποκρινεται στην αφη τα γραμματα π,λ,ο και το σβησιμο.να πω την αληθεια φοβαμαι μην μου το φορτοσουν εμενα

Έχεις κάποιος τις ρυθμίσεις internet για Q;

δοκίμασε αυτές:

όνομα ρυθμίσεων: Q-WAP

σημείο πρόσβασης:q-wap.myq.gr

διακομιστής μεσολάβισης: 192.168.080.134

πόρτα : 8080 (συσκευές που υποστηρίζουν WAP 2.0) ή 9201 (συσκευές που υποστηρίζουν WAP 1.x)

φορέας δεδομένων:GPRS only

έλεγχος στοιχείων:κανονικός

αρχική σελίδα:http://wap.myq.gr

όνομα χρήστη: (κενό)

κωδικός πρόσβασης: (κενό)

FROYO NEWS!!!

λοιπόν σύμφωνα με tweet του samfirmware το επίσημο froyo θα το πάρουμε Ιανουάριο - Φεβρουάριο...

FROYO NEWS!!!

λοιπόν σύμφωνα με tweet του samfirmware το επίσημο froyo θα το πάρουμε Ιανουάριο - Φεβρουάριο...

Θα κάνω διάβημα διαμαρτυρίας. :protest:

Κύριλλε βάλε τα μέσα να έρθει πιο γρήγορα το επίσημο firmware αλλιώς θα αρχίσω κι εγώ το φλασάρισμα...:blink:

Θα κάνω διάβημα διαμαρτυρίας. :protest:

Κύριλλε βάλε τα μέσα να έρθει πιο γρήγορα το επίσημο firmware αλλιώς θα αρχίσω κι εγώ το φλασάρισμα...:blink:

άστα να πάνε με την Samsung μας έχει γκαστρώσει... μόλις βγει η επόμενη froyo θα την τεστάρω και θα σου πω να την βάλεις αν είναι οκ. πλέον είναι 100% οι πιθανότητες να βάλεις την froyo με επιτυχία.. εντωμεταξύ έμαθα ότι το lg optimus one θα πάρει android 2.3 (gingerbread)!!! και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το galaxy 3... δεν νομίζω ότι θα μας κάνει την χάρη η samsung να μας δώσει gingerbread.. πάντως αν βγάλει 2.3 για το κινητό μας την παραδέχομαι..

edit: δοκίμασα το παιχνίδι pocket legends. είναι πολύ ωραίο!!!

Edited by kyrillos13

άστα να πάνε με την Samsung μας έχει γκαστρώσει... μόλις βγει η επόμενη froyo θα την τεστάρω και θα σου πω να την βάλεις αν είναι οκ. πλέον είναι 100% οι πιθανότητες να βάλεις την froyo με επιτυχία.. εντωμεταξύ έμαθα ότι το lg optimus one θα πάρει android 2.3 (gingerbread)!!! και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το galaxy 3... δεν νομίζω ότι θα μας κάνει την χάρη η samsung να μας δώσει gingerbread.. πάντως αν βγάλει 2.3 για το κινητό μας την παραδέχομαι..

Μακάρι να βγάλει και τη 2.3. Αναμένω νέα σου...

edit: δοκίμασα το παιχνίδι pocket legends. είναι πολύ ωραίο!!!

Angry Birds + Angry Birds Seasons ( το stand alone expansion με χ-γεννιάτικες και αποκριάτικες πίστες ) είναι *Ο* ΕΘΙΣΜΟΣ ! ! !

Angry Birds + Angry Birds Seasons ( το stand alone expansion με χ-γεννιάτικες και αποκριάτικες πίστες ) είναι *Ο* ΕΘΙΣΜΟΣ ! ! !

ναι το έχω ΛΙΩΣΕΙ πραγματικά !! αλλά ρε συ στις χριστουγεννιάτικες πίστες είναι πολύ δύσκολο να πιάσεις 3 αστεράκια.. :) ένα άλλο που έχω παίξει λίγο είναι το unblock me (ένα παιχνίδι λογικής-σκέψης) αρκετά καλό. αα και ένα άλλο παιχνίδι σκέψης καραπαλούκι είναι το blockdroid !!! :P και γ_αμώ τα παιχνίδια υπάρχουν για να καίγεται κάποιος! και το alchemy έχει φάση.

Edited by kyrillos13

Αυτά που λες δε τα έχω παίξει, αλλά πραγματικά έχει γενικά γαμάτα παιχνιδάκια το android :) (καλά το angry birds από Iphone ξεκίνησε ) αλλά ας παινέψουμε και το σπίτι μας ^^

Καλημέρα σε όλους!

Επειδή αρκετές είναι οι φορές που για λόγους αποφυγής άσκοπης χρέωσης στο mobile internet ανοίγω ή κλείνω την "Φόρτωση εικόνων" στο κινητό μου, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος σύντομος τρόπος να κάνω αυτό το συχνό άνοιξε/κλείσε (δηλ. κάποιο shortcut ή κάποια εφαρμογή) και όχι μέσω ρυθμίσεων (ζήσει μάη μου να φας τριφύλλι)?

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Χρησιμοποιώ Dolphin HD.

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εξηγειστε λιγο τι παιζει με το froyo?Ειναι καποιου ειδους αναβαθμιση του λογισμικου?

ναι είναι αναβάθμιση της έκδοσης του λειτουργικού που τρέχει το τηλέφωνο...

το τηλέφωνο τρέχει την έκδοση 2.1 του λειτουργικού android και η froyo είναι η έκδοση 2.2 του λειτουργικού android!! σε 2 μήνες περίπου θα βγει επίσημα !!

μόλις βγει η froyo θα μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές από την εσωτερική μνήμη στην εξωτερική, οπότε θα μπορούμε να βάλουμε πολύ περισσότερες εφαρμογές.. επίσης το κινητό θα είναι πιο γρήγορο.. και πολλά άλλα.

Edited by kyrillos13

Συμφωνώ!

Το κακό όμως σε σχέση με, το παλιό μου, iphone 3G, είναι ότι παρόλο που έχει καλύτερο hardware κολλάει ,( όχι πολύ ,αλλά κολλάει) , σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές και κατ επέκταση και στα παιχνίδια...

Και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ τίμιο κινητό.....

Συμφωνώ και επαυξάνω..

Άλλο ένα εθιστικότατο παιχνίδι είναι το "abduction! World attack" που θα βρείτε στο apktor.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)