Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι στα χέρια μου απο χθες το κινητάκι, και του περνάω σιγά-σιγά ό,τι έχω περάσει και στον μεγάλο του αδερφό ( Tab ).

Με τα ελληνικά έχω 1 θέμα, μόνο με πρόγραμμα για πληκτρολόγιο μπορούμε να έχουμε αγγλικά μενού + εναλλαγή αγγλικού / ελληνικού πληκτρολογίου;;

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Μια χάρη από κάποιον που έχει το τηλέφωνο.

Ψάχνω την τιμή sar body και head.

Φυσιολογικά θα αναγράφεται στο manual.

Ευχαριστώ.

SAR values:

@ ear 0.575W/Kg ,

@ body 0.671W/Kg

Χριστόφορος :music:

Λοιπόν πέρασα το leaked FROYO επιτυχώς. Πρώτη εντύπωση: βελτιωμένα γραφικά, και ταχύτητα !!

Λογικά φίλε μου καποιο προβλημα πρεπει να εχει γιατι οταν το πατας προς τα κατω ακουγεται ηχος συνεχεια μειουμενος ενω προς τα πανω οσο το πατας τοσο αυξανει η ενταση !!!!!!!

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση, αυτό που λες το κάνει κανονικά όμως, απλά στην αίσθηση του πλήκτρου έχει διαφορά το + απο το - .. Δυστυχώς ή ευτυχώς (λόγω καλής μπαταρίας (ήδη 2,5 μέρες με τη 2η φόρτιση)) δεν κατάφερα να το αλλάξω σαν DOA... Δεν πειράζει, άλλωστε δεν θα το χαμηλώνω και πολύ :p

Λοιπόν πέρασα το leaked FROYO επιτυχώς. Πρώτη εντύπωση: βελτιωμένα γραφικά, και ταχύτητα !!

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, περιμένουμε και screenshots να γλυκαθούμε!! Άντε τώρα να το ανεβάσουν και για εμάς τους νέοπες να το κάνουμε μέσω kies!

Edit:

Με τα ελληνικά έχω 1 θέμα, μόνο με πρόγραμμα για πληκτρολόγιο μπορούμε να έχουμε αγγλικά μενού + εναλλαγή αγγλικού / ελληνικού πληκτρολογίου;;

Εγώ το έχω γυρίσει στα Αγγλικά το μενού, χωρίς πρόβλημα στο πληκτρολόγιο και μάλιστα και με την εναλλαγή κυλώντας το προς τα πάνω ανάμεσα σε Ελληνικά/Αγγλικά!

Edited by Mene
May the Force be with us all...

Πως το διάολο κάνεις αυτή την κύλιση προς τα πάνω που λέτε;;

Στο tab απλά κάνεις την εναλλαγή πατώντας 1 κουμπάκι μόνο..

OK σε μένα ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ αυτό όταν έχεις ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥ και πας να αλλάξεις σε ελληνικά.

Όταν έχω ελληνικά μενού ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ το πληκτρολόγιο σε αγγλικά, αλλά το αντίστροφο δε γίνεται. ( τελευταίο επίσημο firmware )

Edited by ektel

Αν κρατήσεις πατημένο το γρανάζι και πας στο Writing Languages, δεν υπάρχει επιλογή Greek?
May the Force be with us all...

Αν κρατήσεις πατημένο το γρανάζι και πας στο Writing Languages, δεν υπάρχει επιλογή Greek?

EDIT: Μισο να δω αυτό που λες.

"writing languages" ??

Αυτός είσαι αγόρι μου, άει συχτίρ που την είχε την κωλορύθμιση. Αυτό το μενού το έβγαζε στις κεντρικές ρυθμίσεις στο tab. Πφφφ! Κι άλλα παιδιά στο εδώ νήμα παιδεύονταν απ' ότι είδα!

ΟΛΑ ΟΚ, ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥ, και αλλάζει πλέον με την κύλιση δαχτύλου κλπ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ^^ Πριν, ήταν στο "αυτόματο".

Κύριλλε - Δώσε οδηγίες για φλασάρισμα στον λαό σου! Τα κατεβάσαμε τα αρχεία!

Edited by ektel

Επιτελους ηρθε η 2.2.

Θα παρακαλουσα παρα πολυ ολοι οσοι εχουν βαλει την ανανεωμενη εκδοση του android την froyo να γραψουν τις εντυπωσεις τους για την καινουργια εκδοση αλλα και τι βελτιωσεις εχει σε σχεση με την προκατοχο του την 2.1 γιατι περιμενα πως και πως να βγει για να το αγορασω με την 2.2 ετοιμο....

Ευχαριστω

Γεια στους παγωμένους γιαουρτάδες :-P καλορίζικο. Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου...

1) Το φλέγον ερώτημα: To GPS παίζει όπως θα έπρεπε?

2) Στο XDA διαβαζα για προβλήματα στο IMEI μετά απο upgrade, έχετε τσεκάρει?

3) Ο μετρητής μπαταρίας πέφτει ομαλά (αυτό μάλλον θα απαντηθεί αργότερα)

4) Το ραδιοφωνο είχε bugs, τώρα?

5) Ελευθερη RAM πόσο?

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Πως ξε-βαριόμαστε για να κάνουμε το upgrade? :-D

Γεια στους παγωμένους γιαουρτάδες :-P καλορίζικο. Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου...

1) Το φλέγον ερώτημα: To GPS παίζει όπως θα έπρεπε?

2) Στο XDA διαβαζα για προβλήματα στο IMEI μετά απο upgrade, έχετε τσεκάρει?

3) Ο μετρητής μπαταρίας πέφτει ομαλά (αυτό μάλλον θα απαντηθεί αργότερα)

4) Το ραδιοφωνο είχε bugs, τώρα?

5) Ελευθερη RAM πόσο?

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Πως ξε-βαριόμαστε για να κάνουμε το upgrade? :-D

1) το destinator δεν τρέχει σε 2.2, ξέρεις κανένα άλλο καλό ?

2) δεν έχω τσεκάρει, αλλά τα προβλήματα στο imei αφορούσαν τους χρήστες που φλασαρουν το firmware για το ι5800 ενώ έχουν το ι5801

3) μου φαίνεται καλύτερη η μπαταρία,

4) δεν ξέρω

5) ελεύθερη ram μετά το boot 140/246 ΜΒ !!!

Edited by kyrillos13

1) το destinator δεν τρέχει σε 2.2, ξέρεις κανένα άλλο καλό ?

2) δεν έχω τσεκάρει, αλλά τα προβλήματα στο imei αφορούσαν τους χρήστες που φλασαρουν το firmware για το ι5800 ενώ έχουν το ι5801

3) μου φαίνεται καλύτερη η μπαταρία,

4) δεν ξέρω

5) ελεύθερη ram μετά το boot 140/246 ΜΒ !!!

1) ααα... δοκίμασε όποτε μπορείς με κανένα προγραμματακι τυπου gps test κλπ τα οποία δεν ειναι navigators απλά σου δείχνουν στιγμα και πληροφορίες. Το θέμα είναι να δίνει στίγμα.

2) ααα δεν το πρόσεξα

3) νόμίζω ότι το froyo έχει υψηλότερη κατανάλωση ούτως η άλλως.

4) -

5) ολε

Ευχαριστώ

:D:D αλλος ενας froyo's ευγε κυριλλε.εντυπωσεις αργοτερα...ενα ερωτημα.τις εφαρμογες πως τις εγκαθιστας στην καρτα???

:D:D αλλος ενας froyo's ευγε κυριλλε.εντυπωσεις αργοτερα...ενα ερωτημα.τις εφαρμογες πως τις εγκαθιστας στην καρτα???

απότι πρόσεξα. πήγαινε settings > aplications > manage applicatios. Επιλέγεις την εφαρμογή που θες και πατάς move to sd

απότι πρόσεξα. πήγαινε settings > aplications > manage applicatios. Επιλέγεις την εφαρμογή που θες και πατάς move to sd.

δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές move to sd

απότι πρόσεξα. πήγαινε settings > aplications > manage applicatios. Επιλέγεις την εφαρμογή που θες και πατάς move to sd
επιτελους:):):)εφαρμογες στην καρτα

καπου διαβασα για ελευθερα mb 246.εγω βλεπω 194!!

βασικά 246 είναι όλη η μνήμη ram. τώρα έχω 170/246 MB !!! στο 2.1 μετά από καμιά ώρα χρήσης είχα 30/246 !!!

Tρίχες πάλι! Κόλλησε! Θα κατεβάσω το προηγούμενο firmware που μου στείλατε! Ξανά λοιπόν!

Βασίλης

οκ υπομονή!!! κατέβασε το και επέλεξε ένα ένα τα αρχεία που θα βάλεις και όχι σε one-package.

έχει 4 αρχεία

BOOT --> APOLLO-BOOTLOADER-Rev0x02-0722_1906.tar

PHONE --> I5800XXJG3_PHONE.tar

PDA --> I5800XWJG6_PDA_REV02_CL460220_user.tar

CSC --> GT-I5800-CSC-BSEJH2.tar

EFS --> τίποτα

Edited by kyrillos13

βασικά 246 είναι όλη η μνήμη ram. τώρα έχω 170/246 MB !!! στο 2.1 μετά από καμιά ώρα χρήσης είχα 30/246 !!!
εγω απο οτι εχω διαβασει 1)δεν μου τρεμοπαιζει η αρχικη οθονη 2) βλεπω 110/194mb και 3)οταν το κινητο εχει σβηστη οθονη δεν ανταποκρινεται αμεσα σε πατημα κουμπιου ωστε να αναψει η οθονη.πρεπει να το πατησω 3 και 4 φορες

BOOT με FROYO εντάξει. Η πλάκα είναι οτι δεν το βλέπει πλέον το Kies και δεν μπορώ να τραβήξω τις επαφές :D

LoL. Για πες υπάρχει τρόπος να τραβήξω τις επαφές ή μόνο χειροκίνητα?

να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. δες αν τις έχεις στη sim...

LoL. Για πες υπάρχει τρόπος να τραβήξω τις επαφές ή μόνο χειροκίνητα?

Αν έχεις τις επαφές στο google mail, μπορείς να τις κατεβάσεις από εκεί, από το κινητό σου ;)

να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. δες αν τις έχεις στη sim...

Ευχαριστώ για την ιδέα θα τις τραβήξω στη sim με το άλλο το samsung που έχω.

Froyo = Frozen Yogurt = παγωμένο γιαούρτι :lol:

ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!

Άρα!! Πριν το κάνετε ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ FIRMWARE I5800XWJG6 που πόσταρε ο Κύριλλος νωρίτερα!

Κύριλλε - Είσαι μέγιστος!!

---- Επιτέλους χρώμα, περισσότερα προγράμματα, και γενικά μου φαίνεται ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ, το rotate το έκανε σφαίρα ^^

Είναι turbo !!!! κάνε όμως και ένα factory reset (αν δεν έχεις κάνει ήδη) για να έρθει στα ίσα του !!! καλή διασκέδαση

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)