Jump to content

Samsung B7722 Dual SIM

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν προχώρησε κάποιος σε αναβάθμιση firmware και με ποιο τρόπο το έκανε γιατί έχω ακόμα αυτό το θέμα με την ελληνική γλώσσα!

Επίσης να ενημερώσω πως με τον Opera mini που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν η πλοήγηση στο internet βελτιώνεται αισθητά!Μπορεί να ανοίξει σελίδα οποιουδήποτε μεγέθους...Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζει flash και δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο να το λύσω!

• Απαντήσεις 366
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν προχώρησε κάποιος σε αναβάθμιση firmware και με ποιο τρόπο το έκανε γιατί έχω ακόμα αυτό το θέμα με την ελληνική γλώσσα!

Επίσης να ενημερώσω πως με τον Opera mini που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν η πλοήγηση στο internet βελτιώνεται αισθητά!Μπορεί να ανοίξει σελίδα οποιουδήποτε μεγέθους...Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζει flash και δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο να το λύσω!

Γιατί δεν κάνεις την αναβάθμιση σε κάποιο κατάστημα; Μόνο για τον εξοπλισμό θα χρειαστείς περισσότερα χρήματα.

αναβάθμιση μπορείς να κάνεις μέσω του kies

έχει βγει κάποιο νέο firmware?

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

αναβάθμιση μπορείς να κάνεις μέσω του kies

έχει βγει κάποιο νέο firmware?

Mάλλον σου ξέφυγε το ΔΕΝ...Γιατί το KIES δεν υποστηρίζει ακόμα την συγκεκριμένη συσκευή!!!Μου έχει την επιλογή γκριζαρισμένη και δεν νομίζω ότι είναι επειδή έχω την τελευταία έκδοση αφού το έχω πάνω από 3 μήνες. Το κόλλημα μου είναι ότι δεν έχει ελληνική γραφή αλλά με βλέπω να πηγαίνω σε κάποιο κατάστημα τελικά!

γιατί δεν υποστηρίζεται από το kies?

συγχρονισμό επαφών, μεταφορά αρχείων, κλπ έχω κάνει κανονικά μέσω kies.

και σε μένα τελευταία φορά που κοίταξα δεν έβγαζε firmware update αλλά θεωρώ ότι δεν έβγαζε γιατί δεν υπήρχε κάτι νεότερο κι όχι λόγω ασυμβατότητας.

είναι από εξωτερικό το κινητό σου και δεν έχει ελληνική γραφή?

γιατί δεν υποστηρίζεται από το kies?

συγχρονισμό επαφών, μεταφορά αρχείων, κλπ έχω κάνει κανονικά μέσω kies.

και σε μένα τελευταία φορά που κοίταξα δεν έβγαζε firmware update αλλά θεωρώ ότι δεν έβγαζε γιατί δεν υπήρχε κάτι νεότερο κι όχι λόγω ασυμβατότητας.

είναι από εξωτερικό το κινητό σου και δεν έχει ελληνική γραφή?

Ναι από Αγγλία το έχω πάρει. Για το firmware θα το δούμε στο μέλλον αν και έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να επιτρέπεται η αναζήτηση (σε αυτό θα μας βοηθούσαν κάποιοι που έχουν το wave). Πάντως στο samsung apps σίγουρα δεν το υποστηρίζει. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι θα υποστηριχτεί σύντομα (παραμύθια μου φαίνονται!!!).

οι samsung apps αφορούν κινητά με Bada λειτουργικό οπότε δεν θα υποστηριχτούν ποτέ στο B7722.

σωστά κατάλαβες ότι σου είπαν παραμύθια! :p

Thanks soublaki-3

Αν και τώρα άνοιξε στα πολωνικά :)

Αλήθεια γνωρίζει κανείς το κόστος εγκατάστασης της ελληνικής γλώσσας ?

Επικοινώνησε με το 9volto.

• 2 weeks later...
Thanks soublaki-3

Αν και τώρα άνοιξε στα πολωνικά :)

Αλήθεια γνωρίζει κανείς το κόστος εγκατάστασης της ελληνικής γλώσσας ?

Πήρα στο επίσημο service της Samsung την SmartTech στο Χαϊδάρι (2105820000) και μου είπαν ότι το κόστος εγκατάστασης της ελληνικής γλώσσας είναι περίπου 24,6 ευρώ και στο κρατάνε 1-2 εργάσιμες. Συνεπώς η αγγλική γλώσσα δεν είναι τόσο κακή για μενα. Τώρα για σενα τα πολωνικά είναι ένα προβληματάκι. Θα ψάξω μήπως και βρω τρόπο να το κάνω μόνος μου! Αν βρω θα σε ενημερώσω!

Απο χτές είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου. Εχω μόνο ένα θέμα. Οταν συνδέω πάνω στο κινητό τα ενσύρματα ακουστικά σταματάει να χτυπάει το κινητό σε περίπτωση κλήσης και ακούγεται μονο μέσα στα ακουστικά. Δηλαδή αμα αφήσεις τα handsfree πάνω στο κινητό και το αφήσεις σε ενα γραφείο, γυρνάς και είναι μεσα στην αναπάντητη. Ενω αν έρθει μύνημα χτυπάει κανονικά. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό;

Απο χτές είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου. Εχω μόνο ένα θέμα. Οταν συνδέω πάνω στο κινητό τα ενσύρματα ακουστικά σταματάει να χτυπάει το κινητό σε περίπτωση κλήσης και ακούγεται μονο μέσα στα ακουστικά. Δηλαδή αμα αφήσεις τα handsfree πάνω στο κινητό και το αφήσεις σε ενα γραφείο, γυρνάς και είναι μεσα στην αναπάντητη. Ενω αν έρθει μύνημα χτυπάει κανονικά. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό;

Αν το βρεις, πες και εμάς!

Εγώ κάποια στιγμή το είχα ψάξει, αλλά δεν βρήκα άκρη.

Χτές μίλησα και με την Samsung αλλά δυστυχώς μου απάντησαν οτι σε αυτό και σε κάποια άλλα της σειράς είναι έτσι φτιαγμένα και δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής...

Τώρα αν υπάρχει κάποια άλλη εκτός samsung διαδικασία για να γίνει δεν νομίζω.

Θα ζήσουμε και με αυτό.

Μικρό το κακό αν και ενοχλητικό...

• 2 weeks later...
Καλησπερα σας.Εχω αγορασει το κινητο με σκοπο να χρησιμοποιω 2 sim ταυτοχρονα.Ενω βαζω και τα δυο pin το κινητο ανοιγει και μετα δουλευει μονο η πρωτη sim, δηλαδη για τη δευτερη δεν εχει καθολου σημα!Κανω κατι λαθος ή επεσα σε ελαττωματικο?

εφόσον ένα από τα δύο σύμβολα πάνω πάνω δείχνει ότι δεν έχει σήμα και εφόσον οι κάρτες σου σε άλλο κινητό έχουν και οι δύο κανονικά σήμα στον ίδιο χώρο τότε μάλλον είναι ελαττωματικό.

Ευχαριστω για την απαντηση.Στο ιδιο κινητο παντως, αν βαλω τις καρτες μια μια δουλευουν μια χαρα και στις δυο υποδοχες. Πρεπει να χαλασε η λειτουργια dual sim. Οταν το αγορασα επαιζαν και οι δυο και ξαφνικα στις 2 μερες περιπου παρουσιασε το προβλημα.

υπάρχει και μια άλλη περίπτωση τώρα που το σκέφτομαι

μπορεί (κατά λάθος) να έχεις απενεργοποιήσει τη μια sim

τσέκαρε menu-sim manager-network και δες (πατώντας πάνω στα εικονίδια των sim) αν είναι και οι δύο στο ON

Λοιπον, μολις φορτισα πληρως το κινητο και διαπιστωσα το εξης.Καταρχην και οι δυο sim ειναι στο on.Τωρα τη δευτερη μου τη βγαζει με 1 γραμμη σημα οριακα ενω στην πρωτη σημα καμπανα παρολο που και οι δυο ειναι απο την ιδια εταιρια.Οταν κανω αντιστροφη ως προς την προεπιλεγμενη γινεται αναποδα η κατασταση.Δηλαδη παντα η προεπιλεγμενη sim εχει καλο σημα και ταυτοχρονα η δευτερευουσα χαλια, οποιες και αν ειναι αυτες!

• 3 weeks later...
γεια σας παιδιά. θέλω να αγοράσω ένα κινητό με dual sim για να μη με βρίζει η αδελφή μου ότι δεν την παίρνω τηλέφωνο απο το καρτοκινητό αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Άσε που είμαι τελείως αδαής με το ΄θεμα. Εριξα μια ματιά στο πλαίσιο και είδα ένα SUMSUNG GT B7722 ΜΕ 269 περιπου δεν ξέρω αν αξίζει και βρίσκω σε άλλα site sumsung b7722 με 208 ευρώ δεν ξέρω αν είναι το ίδιο αν έxει ελληνικό menue το βρίσκω στο skroutz.gr . Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει ή ας μου προτείνει κάτι αναλογο να μην ψάχνω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Πάρε από τα άλλα site. Απλά πρώτα στείλε email και περίμενε επίσημη απάντηση. Ρώτα τους για την γλώσσα και για την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας.

• 2 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα χτες πήρα και εγώ το κινητάκι. καλό φαινεται. μια ερώτηση μόνο: εχω βαλει λογ/σμο email και εχω βαλει να κάνει λήψη κάθε 30 λεπτά όμωσ δεν το πραγματοποιεί και πρεπει να το κανω χειροκινητα. κάνω κατι λάθοσ? να τονίσω οτι έχω βάλει μόνο στη μια καρτα τισ ρυθμίσεισ για το εμαιλ. στην αλλη το εχω ανενεργό. οποιοσ γνωριζει θα βοηθουσα αφανταστα

αν έχεις ρυθμίσει να χρησιμοποιεί για data μόνο τη μια κάρτα τότε αν εκείνη τη στιγμή που προσπαθήσει να κατεβάσει email εσύ έχεις το κινητό "γυρισμένο" στην άλλη κάρτα δεν θα τα κατεβάσει

• The title was changed to Samsung B7722 Dual SIM