Jump to content

juohmaru_kouk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by juohmaru_kouk

  1. Φίλε μου μήπως βρήκες άκρη τελικά με αυτό?
  2. Κι όμως κάνετε λάθος. Απαντάω σε αρκετούς νομίζω με αυτό το post...Το κινητό είναι διαστημικό!!! Αν δεν είχα το moto "Μην δίνεις πολλά λεφτά για κινητό γτ μπορεί να σου πέσει ΚΑΙ στην τουαλέτα!!!" θα το χα ήδη πάρει χωρίς να σκεφτώ!!! http://www.gsmarena.com/motorola_moto_xt882-3981.php
  3. 1. Ναι αυτό παίζει όντως!!! Η όλη φάση κρατάει 10-15 δευτερόλεπτα αλλά μου έχει τύχει ενώ είμαι σε κλήση και είναι ενοχλητικό κάποιες φορές! 2. Με τη μπαταρία είμαι λίγο απογοητευμένος. Δεν θυμάμαι πόσο κρατάει (μπορεί και 3 μέρες πολύ βαριά) αλλά από το τελευταίο νταμάκι μέχρι το να σβήσει ο χρόνος είναι απελπιστικά μικρός. Και μιλάω για το 1/4 όχι το 0/4!!! 3. Είναι αξιοπρεπές όσο δουλέψει. Και λέω όσο δουλέψει γιατί εμένα οι java εφαρμογές ξαφνικά σταμάτησαν να συνδέονται στο internet (opera mini, find music, google maps) και για αυτό προσπαθώ να του αλλάξω firmware αδυνατώντας μέχρι στιγμής να το καταφέρω! Ο default browser του κινητού είναι τραγικός αλλά ο opera mini το αναβαθμίζει αρκετά. Μην περιμένεις πάντως την αναπαράσταση ενός smartphone. Πρότασή μου...Μην πάρεις κάτι άλλο από android! Εγώ προς τα εκεί οδεύω!
  4. Το έχει από μόνο του το κινητό μέσα στο μενού...
  5. Google it! Είναι δωρεάν σαν εφαρμογή απ' ότι ξέρω. Εγώ πολύ πρόχειρα βρήκα αυτό. http://www.mediafire.com/?05r2hcawcbroyf0 Αλλά στο google θα το βρεις εύκολα! Το περνάς στο κινητό και πατάς install στο .jar αρχείο!
  6. Αρχίζω από το τέλος...Εφαρμογές υπάρχουν στο shop του Opera mini αν το εγκαταστήσεις γιατί η Samsung είναι gtp σε αυτό το κομμάτι! Δεν μπορείς να βάλεις τα widget στο menu! Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής θέματος! Ναι μπαίνει "αυτόματα" (δλδ αν βάλεις το χεράκι σου και επιλέξεις κάποιον browser ή google ή internetική εφαρμογή) αν έχεις αποθηκεύσει το συγκεκριμένο ασύρματο δίκτυο και έχεις φυσικά το wifi ανοιχτό! Να σε ρωτάει από που να μπει δεν το έχω βρει και δεν νομίζω ότι γίνεται! Σε τι σου χρησιμεύει? Και τώρα τα δικά μου θέματα!!! Μέχρι το καλοκαίρι δεν μου έκανε streaming από εφαρμογή του youtube το κινητό αλλά το έλυσα με μια ρύθμιση που έκανα στο κινητό (να σημειώσω ότι από wifi έπαιζε κανονικά). Το θέμα μου είναι ότι κάπου μεταξύ Σεπτέμβρη - Οκτώβρη έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό. Δεν λειτουργούν opera mini, youtube mobile, find music μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας (vodafone και ενώ από wifi παίζουν κανονικά) και ως δια μαγείας δεν έχει κανένα απολύτως θέμα το mail και το google maps! Το error στο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ FIND MUSIC είναι "Network unavailable. Try again?" Any ideas? Υ.Γ : Δεν πληρώνω 25 ευρώ για αλλαγή γλώσσας οπότε αν βρήκε κάποιος άκρη ας μας βοηθήσει! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  7. Πήρα στο επίσημο service της Samsung την SmartTech στο Χαϊδάρι (2105820000) και μου είπαν ότι το κόστος εγκατάστασης της ελληνικής γλώσσας είναι περίπου 24,6 ευρώ και στο κρατάνε 1-2 εργάσιμες. Συνεπώς η αγγλική γλώσσα δεν είναι τόσο κακή για μενα. Τώρα για σενα τα πολωνικά είναι ένα προβληματάκι. Θα ψάξω μήπως και βρω τρόπο να το κάνω μόνος μου! Αν βρω θα σε ενημερώσω!
  8. Ναι από Αγγλία το έχω πάρει. Για το firmware θα το δούμε στο μέλλον αν και έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να επιτρέπεται η αναζήτηση (σε αυτό θα μας βοηθούσαν κάποιοι που έχουν το wave). Πάντως στο samsung apps σίγουρα δεν το υποστηρίζει. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι θα υποστηριχτεί σύντομα (παραμύθια μου φαίνονται!!!).
  9. Mάλλον σου ξέφυγε το ΔΕΝ...Γιατί το KIES δεν υποστηρίζει ακόμα την συγκεκριμένη συσκευή!!!Μου έχει την επιλογή γκριζαρισμένη και δεν νομίζω ότι είναι επειδή έχω την τελευταία έκδοση αφού το έχω πάνω από 3 μήνες. Το κόλλημα μου είναι ότι δεν έχει ελληνική γραφή αλλά με βλέπω να πηγαίνω σε κάποιο κατάστημα τελικά!
  10. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν προχώρησε κάποιος σε αναβάθμιση firmware και με ποιο τρόπο το έκανε γιατί έχω ακόμα αυτό το θέμα με την ελληνική γλώσσα! Επίσης να ενημερώσω πως με τον Opera mini που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν η πλοήγηση στο internet βελτιώνεται αισθητά!Μπορεί να ανοίξει σελίδα οποιουδήποτε μεγέθους...Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζει flash και δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο να το λύσω!
  11. Έχει κανείς κάποιο στοιχείο για αυτό?Υποθέτω ότι θα γίνεται με κάποια αναβάθμιση λογισμικού!Μπορώ να το κάνω μέσω kies?Μα όλοι από Ελλάδα το πήρατε το κινητό?:p Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  12. Yπάρχει τρόπος να βάλω να υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα μέσα στο μενού και τα μηνύματα?Το έχω πάρει από αγγλία και έχει αγγλικά γαλλικά και άλλες 2 που δεν αναγνωρίζω.Μου αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στις επαφές που είχα ήδη στις sim αλλά δεν μου έχει δυνατότητα γραφής!
  13. Έχει κατεφέρει κάποιος να βρει λύση στο ότι δεν περιλαμβάνεται στις συμβατές συσκευές με το kies και άρα δεν μπορούμε να κατεβάσουμε εφαρμογές ή widgets? Επίσης οι σελίδες που μου εμφανίζει είναι wap αν δεν κάνω λάθος?Έχω ελπίδα να δω web?
  14. Έχω ηχογραφήσει μέσω του κινητού μου ένα τραγούδι από ένα club...Έχω ψάξει παντού αλλά τπτ...Ελπίζω κάποιος από εσάς να το ξέρει...Είναι 2 εγγραφές του ίδιου τραγουδιού! http://rapidshare.com/files/139840779/uknown.rar
×
×
  • Create New...