soublaki-3 Δημοσιεύτηκε June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 10, 2010 Πόσους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας έχετε; Ποια πακέτα έχετε; Εγώ έχω 2 συμβόλαιο και ένα καρτοκινητό. Vodafone Unlimited 15, Cosmote Απεριόριστα 15, και καρτοκινητό Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristos_45 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Έναν wind f2g2, έναν Cosmote what's up, έναν Vodafone CU, και έναν Vodafone νέο καρτοκινητό. Τους 2 πρώτους χρησιμοποιώ περισσότερο. Τους άλλους στο συρτάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 2 εχω και γω. καρτοκινητα. ενα cu και ενα γουατς απ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 wind f2g2...άντεξα 2 σχεδόν χρόνια με δύο κινητά αλλά η cu πλέον θα καταργηθεί από μόνη της χωρίς την δήλωση των στοιχείων :p οπότε f2g2 and... nothing else matters :p Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Θεωρητικά έχω δυο (f2g2 & frog) και ψήφισα δυο, αλλά πρακτικά χρησιμοποιώ μόνο το ένα (f2g). Το άλλο υπάρχει σε ένα συρτάρι, έτοιμο για χρήση μέσα σε συσκευή, μόνο για περιπτώσεις που παίρνω τα βουνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 2 καρτοκινητά... Ένα Frog και ένα What's Up... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 2 συνδεσεις vodafone unlimited 15 και 75. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 εγώ έχω μία σύνδεση Vodafone (ως κύριο) και ένα F2G (για τσάμπα internet). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Αν και είμαι κάτοχος 3 αριθμών (Frog, What's up, Q) πρακτικά χρησιμοποιώ τις 2 Cosmote. Η Q μένει πάντα ετοιμοπόλεμη σε μια παλιά μου Ν82 συσκευή, έτοιμη να σερφάρει ή να καλέσει, αλλά μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 2 vodafone Συνδεση + καρτοκινητο ... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 έναν προς το παρόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 3. Τον έναν από τους 3 πάντως, θα τον αφήσω να διαγραφεί, διότι δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Μια σύνδεση Cosmote, ένα what's up και ένα CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Πλέον 2 καρτοσυμβόλαια, Cosmote και Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 1 καρτοσυμβολαιο 25 και ενα wu που το χω μονο για να πληρωνω εφαρμογες στο ονι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 1, σιγά μην κουβαλάω 10 κινητά για να μιλάω με όλους ούτως η άλλως πάντα έχω κάρτα και όλοι οι γνωστοί μου είναι με whatsup Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Μια what's up κύρια κάρτα και μια wind για ώρα αναγκης Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 1 συνδεση cosmote και ενα cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Απεριοριστα 25 cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 2 εχω και γω. καρτοκινητα. ενα cu και ενα γουατς απ απο τελη Αυγουστου +1 ακομη. q card:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts