Nataaasa Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 καποιο καλο flash browser εχει να προτινει κανεις? εχω δει κανα δυο αλλα πριν αγορασω θα ηθελα την γνωμη σας γιατι εναν που ειδα που ειναι και free τον puffin ειναι παααρα πολυ αργος...ακουω γνωμες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 καλησπέρα ως υποψήφιος αγοραστής του "νέου ipad" και εγω θελω να κανω με την σειρα μου κάποιες ερωτήσεις. στα android υπαρχει μια εφαρμογή που λεγετε imedia share lite και σου επιτρεπει μεσω wifi/dlna να εχεις προσβαση σε αρχεια του υπολογιστη σου οπως ταινιες και τα λοιπα και με ενα προγραμμα αναπαραγωγης (που εχει απειρα) μπορεις να δεις και υποτιλους (subs format ) χωρις ενσωματωση κτλπ μεσω streaming.-επισης μπορεις αφου συνδεθεις με το pc να στειλεις το βιντεο με τους υποτιτλους στη τηλεοραση σου πχ εγω εχω μια smart tv της samsung και τα παιζει κανονικα και τους υποτιλους.υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ipad ? και 2ον αν ξερετε μπορω να επεξεργαστω (οχι μονο να προβαλω)αρχεια world και excel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 και 2ον αν ξερετε μπορω να επεξεργαστω (οχι μονο να προβαλω)αρχεια world και excel? Ψάχνω και γω μια καλή suita για office μιας και χρησιμοποιώ πολύ κυρίως Excel με συναρτήσεις , μέχρι στιγμής πάντως έχω καταλήξει στο iWork. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 @giannis_fe Δοκίμασε τον Buzz Player αυτόν χρησιμοποιώ για να βλέπω σειρές με εξωτερικους υποτιτλους απο τον server μου δίχως να τα κατεβάζω στο iPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις σας...θα τα δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 καλησπέρα ως υποψήφιος αγοραστής του "νέου ipad" και εγω θελω να κανω με την σειρα μου κάποιες ερωτήσεις. στα android υπαρχει μια εφαρμογή που λεγετε imedia share lite και σου επιτρεπει μεσω wifi/dlna να εχεις προσβαση σε αρχεια του υπολογιστη σου οπως ταινιες και τα λοιπα και με ενα προγραμμα αναπαραγωγης (που εχει απειρα) μπορεις να δεις και υποτιλους (subs format ) χωρις ενσωματωση κτλπ μεσω streaming.-επισης μπορεις αφου συνδεθεις με το pc να στειλεις το βιντεο με τους υποτιτλους στη τηλεοραση σου πχ εγω εχω μια smart tv της samsung και τα παιζει κανονικα και τους υποτιλους.υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ipad ? και 2ον αν ξερετε μπορω να επεξεργαστω (οχι μονο να προβαλω)αρχεια world και excel? Στην πρώτη ερώτηση υπάρχει το πρόγραμμα air video και για τη δεύτερη υπάρχει το smart office 2. Τώρα έχει 8€ πριν τρεις μέρες ήταν δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Στην πρώτη ερώτηση υπάρχει το πρόγραμμα air video και για τη δεύτερη υπάρχει το smart office 2. Τώρα έχει 8€ πριν τρεις μέρες ήταν δωρεάν. Εγω το πηρα πιο φτηνα απο 8 ευρω, αλλα με εχει παιδεψει πολυ. Ξεκιναω ενα εγγραφο κειμενου και δεν μπορω να το αποθηκευσω. Που μπορουμε να βρουμε το εγχειριδιο του application? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εγω το πηρα πιο φτηνα απο 8 ευρω, αλλα με εχει παιδεψει πολυ. Ξεκιναω ενα εγγραφο κειμενου και δεν μπορω να το αποθηκευσω. Που μπορουμε να βρουμε το εγχειριδιο του application? Στην κεντρική οθόνη υπάρχουν κάτι βελάκια εκεί θα βρεις τα πάντα. Για να κανείς save πάτησε στο πάνω μέρος της οθόνης όπου θα σου εμφανίσει ένα menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Και εγώ που το πήρα πιο φτηνό απο 8€ αλλα όχι δωρεαν ένα αρχείο excel που ήθελα να δουλεύω δεν μου το βγάζει σωστά. Οπότε τσάμπα το πήρα, δεν μου κάνει τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλησπερα και απο μενα, θελω να κανω μια ερωτηση και εγω. Εχω καταφερει να μετατρεψω αρχεια .avi σε καταλληλη μορφη για να τα βλεπω στο Ipad με ηχο κανονικα και με υποτιτλους, με το προγραμμα xilisoft ipad converter. Αλλα οταν παω να μετατρεψω μια ταινια μορφης .mkv σε καταλληλη μορφη για ipad, την μετατρεπει αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι χωρις ηχο. Ξερει καποιος τον λογο? Κανω κατι λαθος? Υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι να μετατρεπεις τα αρχεια .mkv σε μορφη ipad (mp4 νομιζω) μαζι με υποτιτλους? Παρακαλω μην μου πειτε για προγραμματα streaming οπως avplayerhd κτλ. γιατι δεν θελω να κανω streaming, θελω απλως να μεταφερω καποια εργα σειρες στο Ipad. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Εγω χρησιμοποιώ τον Gplayer (σε iphone & ipad). Παίζει ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (& subs...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Εγω χρησιμοποιώ τον Gplayer (σε iphone & ipad). Παίζει ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (& subs...) Ναι απλως επειδη δεν θελω να αγορασω καποιο app τωρα, γιαυτο ρωταω μηπως υπαρχει αλλος τροπος να μετατρεψω mkv σε mp4. Ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Εγω χρησιμοποιώ τον Gplayer (σε iphone & ipad). Παίζει ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (& subs...) Είναι το καλύτερο. Αξίζει τα λεφτά του. Σε γλυτώνει από πολύ κόπο και χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Είναι το καλύτερο. Αξίζει τα λεφτά του. Σε γλυτώνει από πολύ κόπο και χρόνο. Σύμφωνο στο iPhone ειδικα είναι το καλύτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fame Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καλησπερα Μου εστειλαν σε email video. Μορφης: WMV και δεν ανοιγει οταν το παταω στα email μου. Υπαρχει προγραμμα να το ανοιγει αυτοματα; Αν ειναι και free ακομα καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ανοιγω το youtube απ τον σαφαρι για να αντιγραψω το λινκ στο facebook, αλλα 9 στις 10 μου βγαζει οτι το βιντεο δεν ειναι διαθεσιμο. Αν παρολαυτα κανω copy paste το λινκ, ουτε στο fb εμφανιζεται... Ε τι στην ευχη δε θα μπορω ν ανεβαζω τραγουδια με τιποτα? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fame Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ποιος θεωρειται ο καλυτερος flash player browser; Εχω τον puffin ανοιγει τις περισσοτερες σελιδες αλλα με απειρα κολληματα στο i pad2. Υπαρχει καλυτερος; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 καλησπέρα ως υποψήφιος αγοραστής του "νέου ipad" και εγω θελω να κανω με την σειρα μου κάποιες ερωτήσεις. στα android υπαρχει μια εφαρμογή που λεγετε imedia share lite και σου επιτρεπει μεσω wifi/dlna να εχεις προσβαση σε αρχεια του υπολογιστη σου οπως ταινιες και τα λοιπα και με ενα προγραμμα αναπαραγωγης (που εχει απειρα) μπορεις να δεις και υποτιλους (subs format ) χωρις ενσωματωση κτλπ μεσω streaming.-επισης μπορεις αφου συνδεθεις με το pc να στειλεις το βιντεο με τους υποτιτλους στη τηλεοραση σου πχ εγω εχω μια smart tv της samsung και τα παιζει κανονικα και τους υποτιλους.υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ipad ? και 2ον αν ξερετε μπορω να επεξεργαστω (οχι μονο να προβαλω)αρχεια world και excel? Καλημέρα, έχεις p.m. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Ποιος θεωρειται ο καλυτερος flash player browser; Εχω τον puffin ανοιγει τις περισσοτερες σελιδες αλλα με απειρα κολληματα στο i pad2. Υπαρχει καλυτερος; Ευχαριστω Κατέβασε το skyfire. Δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fame Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Ευχαριστω αλλα αδικο κατεβασμα .. To puffin παιζει πολλα περισσοτερα sites και μπορει να αργει αλλα αν ειναι να επιλεξω, το skyfire αργει πολυ περισσοτερο μεχρι να τα φορτωσει.. Και δεν παιζει και πολλα... Edited June 3, 2012 by fame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ποιος θεωρειται ο καλυτερος flash player browser; Εχω τον puffin ανοιγει τις περισσοτερες σελιδες αλλα με απειρα κολληματα στο i pad2. Υπαρχει καλυτερος; Ευχαριστω Iswifter και puffin αυτα τα 2 χρησιμοποιω εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Οποιος θέλει να ρίζει μια ματιά αυτές είναι οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ στο iPad Free: iBooks Flipboard Jamies Recipes/BigOven/Easy Kitchen Hd Logmein Ebay Amazon XE Currency G.Translate TuneIn Radio Nba TV Skype IM+ Soundhound Calculator HD Celsius iSwifter Paid: Pages iPhoto Tweetbot Navigon Solar Walk Sketchbook Pro AVPlayer HD Art Authority Plex Games: Real Racing 2 Backggamon NJ Edited August 23, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Eufloria HD http://a3.mzstatic.com/us/r1000/074/Purple/v4/a0/aa/74/a0aa7475-7349-94b6-2cc3-148c694be4ee/mzl.fnimnuxv.320x480-75.jpg ★★ Awarded Apple Game of the Week ★★ Achieved #1 Paid App and Top Ten Games Worldwide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Tubebox Βλεπεις βιντεο του youtube, φτιαχνεις λιστες, και μπορεις να τα αποθηκευσεις ωστε να παιζουν offline. Γρηγορη και απροβληματιστη εφαρμογη Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) Μια και ερχομαι απο android tablet και το κινητο μου ειναι επισης android εχω καποιες αποριες οσον αφορα τις εφαρμογες. Υπαρχει καποια εφαρμογη που μπορουμε να παρακολουθησουμε ελληνικη τηλεοραση; Και επισης αν υπαρχει καποια εφαρμογη μιας και το ipad δεν δεχετε micro sd οπου να κανει sync ταινιες απο τον υπολογιστη. Και κατι τελευταιο, εναν player που να παιζει στο ipad πχ avi αι αλλα, οπως ειναι ο bsplayer στα android. Ευχαριστω. Edited October 3, 2012 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts