Jump to content

[Eφαρμογές] Προσφορές / Προτάσεις

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καποιο καλο flash browser εχει να προτινει κανεις? εχω δει κανα δυο αλλα πριν αγορασω θα ηθελα την γνωμη σας γιατι εναν που ειδα που ειναι και free τον puffin ειναι παααρα πολυ αργος...ακουω γνωμες..

• Απαντήσεις 192
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα ως υποψήφιος αγοραστής του "νέου ipad" και εγω θελω να κανω με την σειρα μου κάποιες ερωτήσεις.

στα android υπαρχει μια εφαρμογή που λεγετε imedia share lite και σου επιτρεπει μεσω wifi/dlna να εχεις προσβαση σε αρχεια του υπολογιστη σου οπως ταινιες και τα λοιπα και με ενα προγραμμα αναπαραγωγης (που εχει απειρα) μπορεις να δεις και υποτιλους (subs format ) χωρις ενσωματωση κτλπ μεσω streaming.-επισης μπορεις αφου συνδεθεις με το pc να στειλεις το βιντεο με τους υποτιτλους στη τηλεοραση σου πχ εγω εχω μια smart tv της samsung και τα παιζει κανονικα και τους υποτιλους.υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ipad ?

και 2ον αν ξερετε μπορω να επεξεργαστω (οχι μονο να προβαλω)αρχεια world και excel?

και 2ον αν ξερετε μπορω να επεξεργαστω (οχι μονο να προβαλω)αρχεια world και excel?

Ψάχνω και γω μια καλή suita για office μιας και χρησιμοποιώ πολύ κυρίως Excel με συναρτήσεις , μέχρι στιγμής πάντως έχω καταλήξει στο iWork.

@giannis_fe

Δοκίμασε τον Buzz Player αυτόν χρησιμοποιώ για να βλέπω σειρές με εξωτερικους υποτιτλους απο τον server μου δίχως να τα κατεβάζω στο iPad.

καλησπέρα ως υποψήφιος αγοραστής του "νέου ipad" και εγω θελω να κανω με την σειρα μου κάποιες ερωτήσεις.

στα android υπαρχει μια εφαρμογή που λεγετε imedia share lite και σου επιτρεπει μεσω wifi/dlna να εχεις προσβαση σε αρχεια του υπολογιστη σου οπως ταινιες και τα λοιπα και με ενα προγραμμα αναπαραγωγης (που εχει απειρα) μπορεις να δεις και υποτιλους (subs format ) χωρις ενσωματωση κτλπ μεσω streaming.-επισης μπορεις αφου συνδεθεις με το pc να στειλεις το βιντεο με τους υποτιτλους στη τηλεοραση σου πχ εγω εχω μια smart tv της samsung και τα παιζει κανονικα και τους υποτιλους.υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ipad ?

Στην πρώτη ερώτηση υπάρχει το πρόγραμμα air video και για τη δεύτερη υπάρχει το smart office 2. Τώρα έχει 8€ πριν τρεις μέρες ήταν δωρεάν.

Στην πρώτη ερώτηση υπάρχει το πρόγραμμα air video και για τη δεύτερη υπάρχει το smart office 2. Τώρα έχει 8€ πριν τρεις μέρες ήταν δωρεάν.

Εγω το πηρα πιο φτηνα απο 8 ευρω, αλλα με εχει παιδεψει πολυ. Ξεκιναω ενα εγγραφο κειμενου και δεν μπορω να το αποθηκευσω. Που μπορουμε να βρουμε το εγχειριδιο του application?

Εγω το πηρα πιο φτηνα απο 8 ευρω, αλλα με εχει παιδεψει πολυ. Ξεκιναω ενα εγγραφο κειμενου και δεν μπορω να το αποθηκευσω. Που μπορουμε να βρουμε το εγχειριδιο του application?

Στην κεντρική οθόνη υπάρχουν κάτι βελάκια εκεί θα βρεις τα πάντα.

Για να κανείς save πάτησε στο πάνω μέρος της οθόνης όπου θα σου εμφανίσει ένα menu.

Και εγώ που το πήρα πιο φτηνό απο 8€ αλλα όχι δωρεαν ένα αρχείο excel που ήθελα να δουλεύω δεν μου το βγάζει σωστά. Οπότε τσάμπα το πήρα, δεν μου κάνει τελικά...

Καλησπερα και απο μενα, θελω να κανω μια ερωτηση και εγω. Εχω καταφερει να μετατρεψω αρχεια .avi σε καταλληλη μορφη για να τα βλεπω στο Ipad με ηχο κανονικα και με υποτιτλους, με το προγραμμα xilisoft ipad converter. Αλλα οταν παω να μετατρεψω μια ταινια μορφης .mkv σε καταλληλη μορφη για ipad, την μετατρεπει αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι χωρις ηχο. Ξερει καποιος τον λογο? Κανω κατι λαθος? Υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι να μετατρεπεις τα αρχεια .mkv σε μορφη ipad (mp4 νομιζω) μαζι με υποτιτλους?

Παρακαλω μην μου πειτε για προγραμματα streaming οπως avplayerhd κτλ. γιατι δεν θελω να κανω streaming, θελω απλως να μεταφερω καποια εργα σειρες στο Ipad.

Ευχαριστω.

Εγω χρησιμοποιώ τον Gplayer (σε iphone & ipad). Παίζει ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (& subs...)

Ναι απλως επειδη δεν θελω να αγορασω καποιο app τωρα, γιαυτο ρωταω μηπως υπαρχει αλλος τροπος να μετατρεψω mkv σε mp4.

Ευχαριστω παντως.

Εγω χρησιμοποιώ τον Gplayer (σε iphone & ipad). Παίζει ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (& subs...)

Είναι το καλύτερο. Αξίζει τα λεφτά του. Σε γλυτώνει από πολύ κόπο και χρόνο.

Είναι το καλύτερο. Αξίζει τα λεφτά του. Σε γλυτώνει από πολύ κόπο και χρόνο.

Σύμφωνο στο iPhone ειδικα είναι το καλύτερο

Καλησπερα

Μου εστειλαν σε email video. Μορφης: WMV

και δεν ανοιγει οταν το παταω στα email μου. Υπαρχει προγραμμα να το ανοιγει αυτοματα; Αν ειναι και free ακομα καλυτερα..

Ανοιγω το youtube απ τον σαφαρι για να αντιγραψω το λινκ στο facebook, αλλα 9 στις 10 μου βγαζει οτι το βιντεο δεν ειναι διαθεσιμο. Αν παρολαυτα κανω copy paste το λινκ, ουτε στο fb εμφανιζεται... Ε τι στην ευχη δε θα μπορω ν ανεβαζω τραγουδια με τιποτα?
:cool:

Ποιος θεωρειται ο καλυτερος flash player browser; Εχω τον puffin ανοιγει τις περισσοτερες σελιδες αλλα με απειρα κολληματα στο i pad2. Υπαρχει καλυτερος;

Ευχαριστω

Καλημέρα, έχεις p.m.

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

Ποιος θεωρειται ο καλυτερος flash player browser; Εχω τον puffin ανοιγει τις περισσοτερες σελιδες αλλα με απειρα κολληματα στο i pad2. Υπαρχει καλυτερος;

Ευχαριστω

Κατέβασε το skyfire. Δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Ευχαριστω αλλα αδικο κατεβασμα .. To puffin παιζει πολλα περισσοτερα sites και μπορει να αργει αλλα αν ειναι να επιλεξω, το skyfire αργει πολυ περισσοτερο μεχρι να τα φορτωσει.. Και δεν παιζει και πολλα... Edited by fame

Ευχαριστω

Iswifter και puffin αυτα τα 2 χρησιμοποιω εγω..

• 2 months later...

Οποιος θέλει να ρίζει μια ματιά αυτές είναι οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ στο iPad

Free:

iBooks

Flipboard

Jamies Recipes/BigOven/Easy Kitchen Hd

Logmein

Ebay

Amazon

XE Currency

G.Translate

TuneIn Radio

Nba TV

IM+

Soundhound

Calculator HD

Celsius

iSwifter

Paid:

Pages

iPhoto

Tweetbot

Navigon

Solar Walk

Sketchbook Pro

AVPlayer HD

Art Authority

Plex

Games:

Real Racing 2

Backggamon NJ

Edited by sakiss

Eufloria HD

http://a3.mzstatic.com/us/r1000/074/Purple/v4/a0/aa/74/a0aa7475-7349-94b6-2cc3-148c694be4ee/mzl.fnimnuxv.320x480-75.jpg

★★ Awarded Apple Game of the Week ★★ Achieved #1 Paid App and Top Ten Games Worldwide

Tubebox

Βλεπεις βιντεο του youtube, φτιαχνεις λιστες, και μπορεις να τα αποθηκευσεις ωστε να παιζουν offline. Γρηγορη και απροβληματιστη εφαρμογη

:cool:

• 1 month later...
Μια και ερχομαι απο android tablet και το κινητο μου ειναι επισης android εχω καποιες αποριες οσον αφορα τις εφαρμογες. Υπαρχει καποια εφαρμογη που μπορουμε να παρακολουθησουμε ελληνικη τηλεοραση; Και επισης αν υπαρχει καποια εφαρμογη μιας και το ipad δεν δεχετε micro sd οπου να κανει sync ταινιες απο τον υπολογιστη. Και κατι τελευταιο, εναν player που να παιζει στο ipad πχ avi αι αλλα, οπως ειναι ο bsplayer στα android. Ευχαριστω. Edited by giorgosgeo4

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.