Jump to content

iGO Primo

odytsak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το iGO Primo 9.6.29.341779 και δεν έχω ελληνικές φωνές, μπορεί κάποιος να μου της στείλει.....ευχάριστο..!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 483
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα

Εχω περασμενο το iGo Primo. Οταν περναω απο καποια περιοχη καθε λιγο μου ανακοινωνει οτι " περνατε απο την πολη.. περιστερι, περνατε απο την πολη Ν. Χαλκηδονα κτλ" Ειναι εκνευρηστικο καθε λιγο να ακους αυτες τις ανακοινωσεις. Μηπως υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τις συγκεκριμενες ανακοινωσεις η απο τις ρυθμισεις η απο το sys.txt. Εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν τα καταφερα . Ευχαριστω πολυ και ευχομαι καλο απογευμα :)

Καλησπερα

Εχω περασμενο το iGo Primo. Οταν περναω απο καποια περιοχη καθε λιγο μου ανακοινωνει οτι " περνατε απο την πολη.. περιστερι, περνατε απο την πολη Ν. Χαλκηδονα κτλ" Ειναι εκνευρηστικο καθε λιγο να ακους αυτες τις ανακοινωσεις. Μηπως υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τις συγκεκριμενες ανακοινωσεις η απο τις ρυθμισεις η απο το sys.txt. Εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν τα καταφερα . Ευχαριστω πολυ και ευχομαι καλο απογευμα :)

Ρυθμίσεις --> ήχος και προειδοποιήσεις --> ρυθμίσεις σημείων ειδοποίησης --> είδη ειδοποιησεων --> σημείο εισόδου πόλης.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ρυθμίσεις --> ήχος και προειδοποιήσεις --> ρυθμίσεις σημείων ειδοποίησης --> είδη ειδοποιησεων --> σημείο εισόδου πόλης.

Σε ευχαριστω πολυ. Αυριο το πρωι θα το δοκιμασω(ειναι ενσωματωμενο στο αυτοκινητο) Σε ευχαριστω και παλι.Καλο βραδυ :)

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 6 months later...

καλησπερα. εχω ενα gps κινεζικο που εχει μεσα το igo primo εκδοση 9.6.13.267029.

κατεβασα απο το νετ αλλη εκδοση που λεγεται truck λεει εκδοση 9.6.5.245577. δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο γτ δεν εχω κ ιδιαιτερη γνωση με αυτα,τωρα αρχισα να το σκαλιζω γιατι θελω να αναβαθμισω τους χαρτες κ ολα τα υπολοιπα στο ηδη υπάρχων primo που εχει στην εσωτερικη μνημη. (αυτο το εχω βαλει στην εξωτερικη)

το προβλημα μ κ η απαντηση που ψαχνω ειναι οτι αυτο ειναι στα ρουμανικα. τι μπορω να κανω για να ειναι ολα ενημερωμενα κ να ειναι κ μενου κ γλωσσα οδηγιων στα ελληνικα? κ αν γινεται θελω να το εχω στην εσωτερικη μνημη κ να βγαλω την sd.

• 3 weeks later...

Θα ηθελα τη βοηθεια σας :help:

Εχω περασμενο το προγραμμα iGo8 primo σε συσκευη Mio (Mio moov S505)

οταν περασα το προγραμμα ειχα περασει καποιους χαρτες.

Τωρα θα ηθελα χαρτη Γαλλιας, αλλα δεν καταφερα να τον βρω καπου, επειδη το προγραμμα ειναι "σπασμενο" σκεφτομαι μηπως δεν τρεξει αν αγορασω καποιον χαρτη.

Οι υπολοιποι χαρτες που εχω περασμενους (και τους δουλευω) ειναι αυτης της μορφης:

Croatia_83_NQ_2010.Q1_100709.fbl

Greece_83_NQ_2013.Q1_130604.fbl

γνωριζει καποιος που θα μπορουσα να βρω εναν αντιστοιχο χαρτη Γαλλίας;

ας ειναι και παλαιοτερος, για μεγαλυτερη ακριβεια εχουμε περασμενο το "here" στα κινητα

Ευχαριστω

καλησπερα. εχω ενα gps κινεζικο που εχει μεσα το igo primo εκδοση 9.6.13.267029.

κατεβασα απο το νετ αλλη εκδοση που λεγεται truck λεει εκδοση 9.6.5.245577. δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο γτ δεν εχω κ ιδιαιτερη γνωση με αυτα,τωρα αρχισα να το σκαλιζω γιατι θελω να αναβαθμισω τους χαρτες κ ολα τα υπολοιπα στο ηδη υπάρχων primo που εχει στην εσωτερικη μνημη. (αυτο το εχω βαλει στην εξωτερικη)

το προβλημα μ κ η απαντηση που ψαχνω ειναι οτι αυτο ειναι στα ρουμανικα. τι μπορω να κανω για να ειναι ολα ενημερωμενα κ να ειναι κ μενου κ γλωσσα οδηγιων στα ελληνικα? κ αν γινεται θελω να το εχω στην εσωτερικη μνημη κ να βγαλω την sd.

Έχω την εντύπωση ότι το truck απευθύνετε σε φορτηγά....!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• 2 months later...

Καλησπέρα !

λιγο που διαβασα χαθηκα !

να ρωτησω,εχω ενα gps TurboX και θελω να περασω το igo,γινεται ???

τι χρειαζεται ?? απλα περναω τα αρχεια στην καρτα μνημης ??

υπαρχει κανενα thread να εχω εναν μπουσουλα ???

Καλησπέρα !

λιγο που διαβασα χαθηκα !

να ρωτησω,εχω ενα gps TurboX και θελω να περασω το igo,γινεται ???

τι χρειαζεται ?? απλα περναω τα αρχεια στην καρτα μνημης ??

υπαρχει κανενα thread να εχω εναν μπουσουλα ???

εχεις πμ ...............

καλησπερα !

για να δουλεψει τελεια με νταλικα και οχι αλλα οπως αυτοκινητο κλπ αρκει να του βαζω φορτηγο και διαστασεις ή θα ηταν καλυτερα να κατεβασω κατι σαν extra μονο για νταλικες ??? αν υπαρχει κατι τετοιο βεβαια ???

***επισης,υπαρχουν πληροφοριες για το τι σημαινει η καθε επιλογη διαδρομης ?? σε τι διαφερει η μια με την αλλη κλπ ???

ευχαριστω !

Edited by dimitris_coupe

καλησπερα !

για να δουλεψει τελεια με νταλικα και οχι αλλα οπως αυτοκινητο κλπ αρκει να του βαζω φορτηγο και διαστασεις ή θα ηταν καλυτερα να κατεβασω κατι σαν extra μονο για νταλικες ??? αν υπαρχει κατι τετοιο βεβαια ???

***επισης,υπαρχουν πληροφοριες για το τι σημαινει η καθε επιλογη διαδρομης ?? σε τι διαφερει η μια με την αλλη κλπ ???

ευχαριστω !

βαλε διαστασεις και κλπ αλλα μην το εμπιστευεσαι για ολα

για Ευρωπη ειναι μακραν το καλιτερο προγραμμα

Για να πάει κάποιος οδικώς σε ευρωπαϊκές χώρες εκτός από τα αρχεία των χαρτών χρειάζεται και κάτι αλλά αρχεία για να "ενώσει"τις χώρες;hnr λέγονται;

Για να πάει κάποιος οδικώς σε ευρωπαϊκές χώρες εκτός από τα αρχεία των χαρτών χρειάζεται και κάτι αλλά αρχεία για να "ενώσει"τις χώρες;hnr λέγονται;

Το hnr είναι οι επιλογές για τις διαδρομές. Πχ ταχυτερες/οικονομικοτερες / πράσινες και όλα αυτά. Δε νομίζω πως χρειάζεται αναγκαστικά. Το θέμα με το iGO είναι πως αν βάλεις διαδρομή από Ελλάδα πχ στην Γερμανία, θα αργήσει παρά πολύ να δείξει την προεπισκοπηση, και γενικά όποτε πατάς την επισκοπηση της διαδρομης θα αργεί παρά πολύ λόγω της μεγάλης διάδρομης..

Το hnr είναι οι επιλογές για τις διαδρομές. Πχ ταχυτερες/οικονομικοτερες / πράσινες και όλα αυτά. Δε νομίζω πως χρειάζεται αναγκαστικά. Το θέμα με το iGO είναι πως αν βάλεις διαδρομή από Ελλάδα πχ στην Γερμανία, θα αργήσει παρά πολύ να δείξει την προεπισκοπηση, και γενικά όποτε πατάς την επισκοπηση της διαδρομης θα αργεί παρά πολύ λόγω της μεγάλης διάδρομης..

α καταλαβα ευχαριστω!μου ειπε ενας φιλος που πηγε γερμανια με τους τελευταιους χαρτες tomtom/navteq (ειχε τους tomtom) οτι καποια στιγμη ενω ηταν βερολινο του εδιχνε πολωνια!ξερεις μηπως γιατι?

• 4 months later...
Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια βοήθεια για το τι να κάνω για να τρέξει σε QHD ανάλυση; Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα κάποια πράγματα αλλά δεν έβγαλα άκρη...

• 1 month later...
Καλησπερα εχω ενα mls destinator και εχω περαση τον igo primo και ολα καλα το μονο προβλημα ειναι οτι στης ρυθμισεις χαρτη > σημαδια τοπων δεν μου εμφανιζη παρκινγκ για να το τσεκακαρο και οταν παταο προορισμος > ευρεση τοπων τα βενζιναδικα τα παρκινγκ τα εστιατορια και τα καταλυματα τα εμφανιζη αχνα χορης να μπορης να επιλεξης καπιο απο αυτα μιπος καπιος μπορη να βοιθιση?

Καλησπερα τελικα ληθικε το προβλημα δεν ξερω για πιο λογο ενω ειχα τους χαρτες και τα pois της here μου διμιουργουσε αυτο το προβλημα οταν εβαλα τους χαρτεσ και τα pois της tom tom το προβλημα ληθηκε τορα δεν μπορο να καταλαβω γιατι με τον here γινετε αυτο

Εχω τον igo primo και εχω μια απορια μιπως μπορει καπιος να βοιθιση σε καπια πρατιρια μου διχνη τα στεγαστρα μιπως υπαρχει καπιος τροπος να μεγαλοσουμε τα στεγαστρα δηλαδη να τα δειωη λιγο πιο μεγαλα?

θελω λιγο παλη τα φωτα σας εχω περαση σε ενα mls destinator pna τον igo primo ολα καλα απλα θελω να μου πειτε πως μπορο να βαλω φωνες tts για να εκφωνουν την ονομασια των οδων αν μπορειτε να μου πειται τη αρχεια χριαζονται αν χριαζετε να συμπλιροσο κατι στο sys και αν κανουν ι φωνες tts που εχω απο τον igo 8 που ειχα παλια εγκαταστιμενο τωρα εχω τον igo primo 9.6.13.267029 αν μπορειται λιγο αναλυτικα για να μπορεσο επιτελους να τα καταφερω σας ευχαριστω πολλυ εκ των πρωτερον η φωνες απο τον igo 8 που εχω ειναι η εξης Voice_TTS-loq-ell-f1- GPSPocketPC και Voice_TTS-loq-ell-f2-GPSPocketPC

• 3 months later...
Γεια χαρά σε όλους έχω ένα mls destination γίνεται να περάσω τους χάρτες του σε σε μια κάρτα micro sd και να την βάλω στο αυτοκίνητο στην ειδική θύρα που έχει το GPS ενα New York 800 που τώρα έχει το igo primo και να λειτουργήσει ευχαριστώ

• 3 months later...

τι να πω παντως εμενα βγαζει την διαδρομη σε χρονο ρεκορ

το καλο ειναι οτι αλλαζεις ευκολα την διαδρομη που σου προτειναι με το ενδιαμεσο σημειο

παντα βλεπουμε που μας παει για να μην σφηνωσουμε με την νταλικα σε κανα χωριο και γινουμε μονιμοι κατοικοι