tral Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Ευχαριστω για το sys αλλα δυστιχως μια απο τα ιδια κρασαρει και κληνει, και μου βγαζει μηνυμα:"Fatal error...." δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει οποια βοηθεια καλοδεχουμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Ευχαριστω για το sys αλλα δυστιχως μια απο τα ιδια κρασαρει και κληνει, και μου βγαζει μηνυμα:"Fatal error...." δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει οποια βοηθεια καλοδεχουμενη! Μήπως κάτι δεν έγινε σωστά με το 1.2 Ξαναπέρασε απο την αρχή το 1.1.Δεν μπορεί κάπου έχεις ένα backup. Υποθέτω οτι πριν την προσπάθεια με το 1.2 το 1.1 δούλευε σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Πριν ειχα το igo8, πηγα κατευθειαν στο 1.2, το 1.1 δεν εχει λειτουργησει ποτε στην συσκευη μου ισως φταιει το data.zip σε συνδιασμο με το sys, θα δοκιμασω να βγαλω τελειως απο την καρτα τα προηγουμενα. Συγκεκριμενα μου βγαζει το εξης μηνυμα αφου κρασαρει: (Fatal error ocurred in main thread Address:0x00136f50 Exception:0xc0000005) Edited March 26, 2011 by tral Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Πριν ειχα το igo8, πηγα κατευθειαν στο 1.2, το 1.1 δεν εχει λειτουργησει ποτε στην συσκευη μου ισως φταιει το data.zip σε συνδιασμο με το sys, θα δοκιμασω να βγαλω τελειως απο την καρτα τα προηγουμενα. Συγκεκριμενα μου βγαζει το εξης μηνυμα αφου κρασαρει: (Fatal error ocurred in main thread Address:0x00136f50 Exception:0xc0000005) Παιδια και παλι μου βγαζει το ιδιο μηνυμα HEEEEELP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Κάτι δεν πάει καλά με την έκδοση που χρησιμοποιείς. Προτείνω στήσιμο από την αρχή και με τα σωστά data.zip κτλ. για την έκδοση που χρησιμοποιείς και την ανάλυση της οθόνης σου. (Επίσης μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει και η "Τροποποίηση".) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Τελικα ολα οκ εκανα μορφοποιηση καρτας μνημης ειχα 8giga σκουπιδια μεσα! και οχι μονο δουλευει αλλα πεταει, εβαλα και τον τελευταιο χαρτη της navteq, ειχα μεινει πολυ πισω με το 8 και τον παμπαλαιο χαρτη που ειχα.Ευχαριστω παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δηλαδη αυτο ειναι καλυτερο απο το Igo8? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δηλαδη αυτο ειναι καλυτερο απο το Igo8? Θα λέγαμε ότι είναι η συνέχειά του. ειχα μεινει πολυ πισω με το 8 και τον παμπαλαιο χαρτη που ειχα. Δεν φταίει το 8 για αυτό πάντως. Primo και 8 παίρνουν τους ίδιους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofoss Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 New iGo Primo ver 1.2 update.exe 9.2.1.179499 http://img851.imageshack.us/img851/6533/kkkko.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 New iGo Primo ver 1.2 update.exe 9.2.1.179499 http://img851.imageshack.us/img851/6533/kkkko.png Έχουν λυθεί τα προβλήματα με το τρεμούλιασμα της φωνής σε pda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ρίξε αυτά τα αρχεία χύμα στον φάκελο του προγράμματος. Λένε ότι διορθώνει προβλήματα. http://www.megaupload.com/?d=TSV22LP8 Αν θες πες μας για τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στα PDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ρίξε αυτά τα αρχεία χύμα στον φάκελο του προγράμματος. Λένε ότι διορθώνει προβλήματα. http://www.megaupload.com/?d=TSV22LP8 Αν θες πες μας για τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στα PDA. Το κατέβασα, αλλά θα πρέπει να πάρω πρώτα πίσω το HD2 απο την ACE. Χύμα στον φάκελο ή στο utilities; Τι κάνει το esc.exe, πρέπει να το ''τρέξω''; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Τίποτα, απλά τα πετάς και τα δύο αρχεία μέσα στον φάκελο. Τέλος βάλε αυτό στο data.zip\common\ui. http://rapidshare.com/#!download|836l33|456583629|customized.rar|0 (Θα σου δουλέψουν και τα TTS Voices) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofoss Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Έχουν λυθεί τα προβλήματα με το τρεμούλιασμα της φωνής σε pda; oxi η 1.1 ειναι καλυτερη για pda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 oxi η 1.1 ειναι καλυτερη για pda Είναι. Τα παραπάνω ωστόσο υποτίθεται ότι λύνουν τα προβλήματα που έχει εμφανίσει η 1.2 έκδοση στα pda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosv19 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ?? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 29, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ?? Αν εννοείς δωρεάν όχι εδώ μιας και δεν μας επιτρέπεται να διανέμουμε παράνομο λογισμικό δημόσια στο forum. Επίσης... μη γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις και το απαγορεύουν και οι κανονισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) Δοκίμασα την έκδοση 1.2 με τα αρχεία που δίνει παραπάνω ο athanaso77 αλλά τίποτα.Δεν αναγνώρισε τις TTS φωνές και γενικά ο ήχος κολλούσε πάλι.Για το σήμα του gps δεν ασχολήθηκα γιατί έσβησα τελείως το 1.2 απο την κάρτα και ξαναπέρασα την έκδοση 1.1 Ίσως το ξαναδοκιμάσω αργότερα. Τίποτα, απλά τα πετάς και τα δύο αρχεία μέσα στον φάκελο. Τέλος βάλε αυτό στο data.zip\common\ui. http://rapidshare.com/#!download|836l33|456583629|customized.rar|0 (Θα σου δουλέψουν και τα TTS Voices) Στο data δεν έχω αυτήν την διαδρομή.Έχω στο DATA.ZIP\ui_igo9\common\ui ? Έβαλα το customized.lua στην διαδρομή που περιγράφω και το primo στην προσομοίωση διαδρομής ,έκανε restart και δεν εμφάνιζε το sence.Έπρεπε να το επιλέξω ξανά απο τις ρυθμίσεις.Μάλλον λόγω της εφαρμογής του ioathe να κλείνει το sence πριν ''τρέξει'' το primo. Επισης πως γινεται να έχω και την έκδοση 1. 1 στην ίδια κάρτα και να μοιράζονται τον φάκελο content αλλά και den κλπ; @athanasso77 Έχεις δοκιμάσει την έκδοση 1.2 ;Δουλεύει σωστά; Κανείς άλλος; Edited May 2, 2011 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Σε PNA δουλεύει άψογα. Το HD2 το έχω βάλει στην άκρη τελευταία και έχω καιρό να το τεστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Μην με ρωτήσετε πως ,δεν ξέρω το γιατί αλλά το 1.2 σήμερα δούλεψε κανονικότατα με το TTS :w00t: Έβαλα το sys του clio1400 απο διπλανό forum (ευχαριστώ) και ένα αρχείο ui_igo9 που έχει μέσα ένα customized.lua ,και αυτό απο το btw και τώρα δουλεύει κανονικότατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Μην με ρωτήσετε πως ,δεν ξέρω το γιατί αλλά το 1.2 σήμερα δούλεψε κανονικότατα με το TTS :w00t: Δοκίμασε το εκτεταμένα ούτως ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν χάνονται τα tts voices μετά από κάποια ώρα, και γενικότερα για τη σταθερότητά του στο HD2. Ποια rom χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) Δοκίμασε το εκτεταμένα ούτως ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν χάνονται τα tts voices μετά από κάποια ώρα, και γενικότερα για τη σταθερότητά του στο HD2. Ποια rom χρησιμοποιείς; Rom της υπογραφής μου OMEGA v26 XT ELL Σε προσομοίωση έφτασα μέχρι την Αθήνα :lol: Το σήμα του gps είναι σταθερότατο ακόμη και μέσα στο σπίτι ,όπως και στο 1.1.Εντάξει είμαι και στον τέταρτο και τελευταίο όροφο. Θα το δοκιμάσω φυσικά και στον δρόμο με την πρώτη ευκαιρία ,αλλά το θέμα είναι οτι πρίν δεν λειτουργούσε καθόλου το TTS υ.γ.Νομίζω πως πρέπει να σημειώσω οτι το 1.2 το έτρεξα χωρίς την εφαρμογή του ioathe iGO primo launcher που απενεργοποιεί το sense. edit: Μετά απο σύντομη δοκιμή στο primo 1.2 ( 9.2.1.179499 15 Φεβ 2011 ) δουλεύουν τα εξής, gps, google search με λατινικούς χαρακτήρες,TTS ,scheme του Odytsak σαν default, και τα εικονίδια του Kastel απο το gpspocketpc. Μένει να δοκιμάσω τις κάμερες ταχύτητας με τις εκφωνήσεις τους (την Τετάρτη).Ήρθε η ώρα το νέο πρόγραμμα να αντικαταστήσει το παλιό :rolleyes: Edited May 3, 2011 by cb600f Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 cb600f, θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις συνεχόμενα post - δεν επιτρέπονται και κάνουν το θέμα δυσανάγνωστο . Ευχαριστώ Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) cb600f, θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις συνεχόμενα post - δεν επιτρέπονται και κάνουν το θέμα δυσανάγνωστο . Ευχαριστώ Καταλαβαίνω το πρόβλημα αλλά πίστευα πως κάνοντας edit σε ένα μήνυμα τριών ή τεσσάρων ημερών παλιό, δεν θα φαίνεται στις ειδοποιήσεις παρακολούθησης θέματος, οπότε ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μην δει κάποια αλλαγή που θα του ήταν χρήσιμη.Πάντως σεβαστή η παρατήρηση και θα προσπαθήσω να μην ξαναγίνει. Σε πλοήγηση το primo 1.2 υποθέτω πως έχει ακόμη προβλήματα με το κλείδωμα δορυφόρων.Λέω υποθέτω γιατί τα προβλήματα άρχισαν απο την στιγμή που το τηλέφωνο άρχισε να ζεσταίνετε στους 44 βαθμούς και πάνω έως τους 47 που το παρακολούθησα. Όταν ήταν ακόμη κρύο, χωρίς να έχω πρόβλημα με την πλοήγηση ,δεν κλείδωσε ποτέ πάνω απο 7 δορυφόρους ,ενώ με το primo 1.1 στην επιστροφή είχε σταθερά απο 9 έως 11.Το τελευταίο μπορεί να είναι και άσχετο αλλά... Edited May 4, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Messenger Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Μπορεί κάποιος να με πληροφορίσει αν το Primo είναι συμβατό με συσκευή MIO P550? Και αν ναί απο πού μπορώ να το αγοράσω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts