cb600f Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Όχι, μόνο στο 1.2 και μόνο σε αυτό απευθύνεται. Επίσης το sys.txt το δοκίμασες με official data.zip; Για το dll είχα διαβάσει στο navitotal ,καποιός έλεγε "αντκαταστηστε" το με αυτό του 1.1 Όταν λες το επίσημο data; Αυτό που είχε μέσα σρην αρχή ξαναέβαλα. Εσύ είδες αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Δεν είμαι σε θέση να το δοκιμάσω τώρα. Θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 υ.γ. Υπήρχε αρχείο vautov5.dll στο primo 1.1 ; :blink: Όχι, μόνο στο 1.2 και μόνο σε αυτό απευθύνεται. Μια διόρθωση στο παραπάνω... H απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι ότι ναι υπήρχε στο 1.1 όπως υπάρχει και στο 1.2 Το αρχείο dll αυτό είναι για τις φωνές tts της nuance και ουδεμία σχέση έχει με τις φωνές της loquendo (αφροδίτη) Είτε υπάρχει μέσα στον φάκελο είτε όχι είναι το ίδιο πράγμα αφού η μηχανή tts της loquendo δεν βλέπει και δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο dll αλλά τα δικά της, τα γνωστά που έχουμε. Ευχαριστώ στον Odytsak για την διόρθωση/ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Ευχαριστώ στον Odytsak για την διόρθωση/ενημέρωση. @Odytsak φτιάξε ρε άνθρωπε έναν καινούργιο λογαριασμό και κάνε το θαύμα σου. Μετά μην απαντήσεις ποτέ και σε κανέναν :lol: LOL :lol: @athanaso77 Περιμένουμε νεότερα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 athanaso77 εχω προβλημα στα σκαπανεβασματα εντασης των φωνων καθοδηγησης (zeus+venera , oχι στων ττs) όπως προανεφερε και καποιος φιλος νωριτερα. αντικαθιστω το vautov5.dll αρχειο που δινεις στο λινκ πιο πανω ή δε παιζει ρόλο αυτό τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Παιδιά υπάρχει γενικότερα πρόβλημα με τις ελληνικές φωνές (TTS ή απλές) με το iGO Primo 1.2 και τα PDA μας. Είμαστε σε αναζήτηση λύσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 (edited) Μιλά για τις TTS voices; Αντικατέστησε το παρακάτω dll αρχείο στον φάκελο του προγράμματος: http://www.spreadmyfiles.com/redirect/0XT6JC4X/23 (Πάρε backup πρώτα) εγω εχω το προβλημα σε pna και μόνο στις απλές φωνές, αυτο που ανεφερες νωριτερα για αντικατασταση του αρχειου vautov5 δε βοηθαει ? Edited March 6, 2011 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 εγω εχω το προβλημα σε pna και μόνο στις απλές φωνές, αυτο που ανεφερες νωριτερα για αντικατασταση του αρχειου vautov5 δε βοηθαει ? βοηθαει..μετά την αλλαγή δουλεύουν κανονικά Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 στην 1.2 το υψομετρο παραμενει κολλημενο στην θεση/ύψος που πρωτοπερνει μόλις ανοιγει το προγραμμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Όσοι έχουν πρόβλημα με το GPS του HD2 στο Primo1.2 δοκιμάστε το παρακάτω στο sys.txt... [gps] internal=1 source=nmea Send_init=0 port=4 baud=57600 set_messages=0 protocol=NMEA Gredits to ibiza2003. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Έχω μείνει πίσω στο 1.2 ,μάλιστα το έσβησα τελείως και απο την κάρτα. Έχει βρεθεί λύση για τις φωνές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Έχει βρεθεί λύση για τις φωνές; Τις TTS; Όχι κάτι σταθερό και σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Λεει οτι δεν ταιριαζουν τα voice. Παραταυτα μετα στο μενου φαινονται οι γλωσσες(ακομα δεν εχω κανει πλοηγηση για δω αν δουλευουν) Θεμα πως αλλαζω? Ποια καλα εχει για να εμπλουτιστει η εφαρμογη? Κινητο μου hth 4242 iolite (cruise 09) Eιχα κανει καλο φορματ σε συσκευη και μνημη(8gb) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλημερα, αν ειναι ευκολο ενα pm με την ιστοσελιδα για να αγορασω το 1.2 και εγω, εχω ακομα το 8 το οποιο λογω χαρτη προφανως δεν λειτουργει σωστα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Τους ίδιους χάρτες παίρνουν iGO8 και Primo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 To καταφερα επιτελους,ανοιγει κανονικα χωρις καποιο προβλημα. Bαζω μια διευθυνση,Ψαχνει δορυφορους το εσωτερικο gps αλλα τιποτα,καποια ρυθμιση που μου διαφευγει?(htc cruise 09) Επισης εκαν copy-paste για να φαινετε στα προγραμματα,αλλα οταν παω εκει δεν ανοιγει,βρισκει καποιο προβλημα! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (edited) δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά επειδή έχω τους νέους χάρτες teleatlas 2010 Q4 οι οποίοι έχουν και αρχεία hnr όπως της navteq πώς μπορώ να ενεργοποιήσω αυτά τα αρχεία; θέλει κάποια προσθήκη στο sys.txt; θα ενεργοποιηθεί κάποιο Menu στο πρόγραμμα; έχω την έκδοση 1.1 Edited March 25, 2011 by nif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά επειδή έχω τους νέους χάρτες teleatlas 2010 Q4 οι οποίοι έχουν και αρχεία hnr όπως της navteq πώς μπορώ να ενεργοποιήσω αυτά τα αρχεία; θέλει κάποια προσθήκη στο sys.txt; θα ενεργοποιηθεί κάποιο Menu στο πρόγραμμα; έχω την έκδοση 1.1 συγνώμη για το διπλό ποστ. κόλλησε ο υπολογιστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 θέλει κάποια προσθήκη στο sys.txt; [debug] hnr=1 show_hnr=1 [route] minimum_hnr_distance_km=100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Οκ το έκανα. έβαλα και τους χάρτες (ελπίζω να μη μου ξέφυγε κανένας :) ) ποιές οι χώρες της ανατολικής ευρώπης; βάζω να μου βγάλει και μια διαδρομή (βόλος-αλεξανδρούπολη και βόλος - βουδαπέστη) και τι όφελος υποτίθεται ότι θα έχω από αυτά τα αρχεία. δε βλέπω καμία διαφορά. μου βγάζει τη διαδρομή όπως και πριν χωρίς τα hnr. κάτι δεν έχω κάνει σωστά ε; επίσης το [route] minimum_hnr_distance_km=100 σημαίνει ότι θα γίνεται χρήση των αρχείων hnr για διαδρομές άνω των 100χμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Οκ το έκανα. έβαλα και τους χάρτες (ελπίζω να μη μου ξέφυγε κανένας :) ) ποιές οι χώρες της ανατολικής ευρώπης; βάζω να μου βγάλει και μια διαδρομή (βόλος-αλεξανδρούπολη και βόλος - βουδαπέστη) και τι όφελος υποτίθεται ότι θα έχω από αυτά τα αρχεία. δε βλέπω καμία διαφορά. μου βγάζει τη διαδρομή όπως και πριν χωρίς τα hnr. Δες εδώ... http://a.imageshack.us/img265/5768/screen03i.jpg Η πορτοκαλί διαδρομή είναι του αλγόριθμου του προγράμματος και η μπλε είναι από τα hnr. επίσης το [route] minimum_hnr_distance_km=100 σημαίνει ότι θα γίνεται χρήση των αρχείων hnr για διαδρομές άνω των 100χμ; Σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 ευχαριστώ πολύ. μόλις είδα κι εγώ το ποστ. φαντάζομαι θα βγάλω άκρη κάτι θα έχω ξεχάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) είχα ξεχάσει να βάλω έναν χάρτη από το πακέτο. τους έβαλα όλους (μου δείχνει ότι τα hnr είναι οκ) έκανα και την τροποποίηση στο sys.txt , έκανα και restart στο μηχάνημα αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα. η μπλε γραμμή δεν εμφανίζεται. όλα είναι όπως πριν. η διαδρομή εμφανίζεται με κόκκινη γραμμή που σημαίνει ότι τα hnr δε δουλεύουν. δοκίμασα να βάλω και τους χάρτες της navteq με τα αντίστοιχα hnr αλλά και πάλι δεν είδα αποτέλεσμα. έφαγε κανένα κόλλημα ή φταίει τίποτα άλλο; επανέρχομαι πάλι. :) τελικά δε μου δούλευε διότι στις επιλογές είχα βάλει πράσινη διαδρομή. περίεργο, το Eastern_Europe_NQ_Economical_2010.Q4_110303.hnr δεν αναφέρεται στην πράσινη διαδρομή; επίσης δε δουλεύει αν επιλέξω να αποφεύγει τα διόδια. οκ αυτό αλλά με την πράσινη διαδρομή γιατί; και κάτι τελευταίο γιατί σας έπρηξα. ποιά η διαφορά διόδια με χρέωση περιόδου; Edited March 26, 2011 by nif προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Καλησπερα, εβαλα το 1.2 αλλα ακομα θελει δουλεια για να παιξει σωστα οποτε το εβγαλα και εβαλα 1.1 ειμαι με ωμεγα v25 εχω προβλημα με το sys αρχειο αν το εχει καποιος θα με βοηθουσε πολυ. Συγκεκριμενα ενω ανοιγει κανονικα το προγραμα και λοκαρει δορυφορους σε χρονο μηδεν μετα απο λιγο σε ενα λεπτο κρασαρει και κληνει μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Καλησπερα, εβαλα το 1.2 αλλα ακομα θελει δουλεια για να παιξει σωστα οποτε το εβγαλα και εβαλα 1.1 ειμαι με ωμεγα v25 εχω προβλημα με το sys αρχειο αν το εχει καποιος θα με βοηθουσε πολυ. Συγκεκριμενα ενω ανοιγει κανονικα το προγραμα και λοκαρει δορυφορους σε χρονο μηδεν μετα απο λιγο σε ενα λεπτο κρασαρει και κληνει μονο του. Δοκίμασε το δικό μου [gps] port= 4 baud= 57600 [loading] show_statustext=0 show_progressbar=1 progressbar_bmp="loading_progressbar.bmp" [3d_config] disable_roadsign_navigation_mode=0 roadsign_bitmaps=1 roadsign_always_framed=1 [interface] use_big_lang_flag=1 mapfontscale=220 minzoom2d=50 maxzoom2d=5000000 show_exit=1 extra_settings=1 resolution_dir="800_480" vga=0 shutdown_time=0 minzoom2d=50 show_minimize=1 recalc_voice=0 max_flag_distance_3d=2000 clearcity=1 [rawdisplay] class="landscape" screen_x=800 screen_y=480 Highres=0 [map] 3d_scale_carmodel=1 3dcarsizemin=6000 3dcarsizemax=10000 3dcarsizemul=71000 3d_max_tiltlevel=9000 3d_min_zoomlevel=10 3d_max_zfar=100 minimum_zoom_amount=40 [switchmap] changer="\Storage card\Primo\utility\MapChanger.exe" 1=",map,\Storage Card\Primo\content,," 2=",map_ta,\Storage Card\Primo\content,," 3=",map_ot,\Storage Card\Primo\content,," poiswitch=1 [screen] preferred_orientation=0 [navigation] use_duration_for_tunnel=1 stop_at_tunnel_end=1 passed_guidance_arrow_hide_distance=-1 show_city_in_next_street=1 show_city_in_next_street_distance=1000 [feature] tunnel_guidance=0 [power] powermgm_state=0 backlight_manage_values = 1 backlight_manage_keys = 1 backlight_min = 1 backlight_max = 10 backlight_key_bright_ba1="backlightcurrentlevel" backlight_key_bright_ac1="backlightlevel" backlight_key_timeout_ba="batterytimeout" backlight_key_timeout_ac="actimeout" backlight_key_ontap_ba="backlightontap" backlight_key_ontap_ac="acbacklightontap" backlight_key_on_ba="onoff" backlight_key_on_ac="extonoff" backlight_methods = 20 backlight_events= 1 [poi] use_multi_poi_icon=0 [debug] experimental_features=1 skip_eula=1 hnr=1 show_hnr=1 sound_q_length=200 tts_min_ready_wav=1 tts_getaway_time=100 tts_expected_engine_delay=1400 [sound] os_volume=255 maneuver_chimes=0 ding=0 queue_length=200 mute_os_key=1 pause_mp3_sooner=1 wheelsound=1 [shutdown_time] interface=0 [camera.roundabout] enabled=0 [camera1] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=200 defaultzoom2d=300 minzoom=15 maxzoom=35 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=45 defaultangle=80 angleoffset=65 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=0 overview_distance=500 overview_zoom3d=30 overview_angle=80 [camera11] maxdistance=500 minzoom2d=50 maxzoom2d=300 defaultzoom2d=400 minzoom=15 maxzoom=35 minangle=70 maxangle=82 defaultzoom3d=50 defaultangle=80 angleoffset=43 speedzoom=1 speedangle=1 overview_enabled=0 overview_distance=500 overview_zoom3d=30 overview_angle=80 [navigation] passed_guidance_arrow_hide_distance=-1 [warning] speedcam_warning=1 speedcam_maxdistance_from_road=10 speedcam_max_lookahead=3000 warn_distances=150:3000,140:2000,130:2000,120:1500,110:1500,100:1000,90:1000,80:600,70:600,60:600,50:500,40:500 overspeed_sound=0 approach_beep_spoken_type=none [3d] fade_around_cursor=1 max_pois_on_horizont=5 [route] minimum_hnr_distance_km=100 guidance_at_highway_entry=1 auto_enable_permit_needed=0 [folders] has_secondary_root=0 [oasis] exclude_directories="%myflashdisk%\,%root%\windows ,%sdcard%" include_directories="%sdcard%\Music,%sdcard%\Pictures" [other] demo_enabled=0 [tts] tts_buffer=131072 announce_exit_directions=1 tts_logics=3 priority="HIGH" always_say_road_names=3 announce_street_name=1 skip_exit_numbers=0 [dynamiccompressor] compressor=1 ratio=9 gain=9 [speedcam_category:0] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προσοχή, κάμερα ταχύτητας" [speedcam_category:1] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προσοχή, μπλόκο τροχαίας" [speedcam_category:2] activated_spoken_type=speech activated_speech="Κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας" [speedcam_category:3] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προσοχή, κάμερα λεωφορειολωρίδας" [speedcam_category:4] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προειδοποίηση, ραντάρ εκφοβισμού" [speedcam_category:6] activated_spoken_type=speech activated_speech="Είσοδος δακτυλίου" [speedcam_category:7] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προσοχή, φανάρι εθνικής οδού" [speedcam_category:8] activated_spoken_type=speech activated_speech="Είσοδο σε τούνελ" [speedcam_category:9] activated_spoken_type=speech activated_speech="Νοσοκομείο" [speedcam_category:10] activated_spoken_type=speech activated_speech="Σταθμός πυροσβεστικής" [speedcam_category:11] activated_spoken_type=speech activated_speech="Αστυνομικό τμήμα" [speedcam_category:12] activated_spoken_type=speech activated_speech="Αλλαγή ζώνης χρέωσης ταξί" [speedcam_category:13] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προσοχή, αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση" [speedcam_category:14] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προσοχή, επικίνδυνη διασταύρωση" [speedcam_category:15] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προσοχή, επικίνδυνο σημείο" [speedcam_category:16] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προσοχή, επικίνδυνη στροφή" [speedcam_category:17] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προσοχή, επικίνδυνο οδόστρωμα" [speedcam_category:18] activated_spoken_type=speech activated_speech="Προσοχή, σχολείο" [speedcam_category:19] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 1 ευρώ" [speedcam_category:20] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 1 ευρώ και 55 λεπτά" [speedcam_category:21] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 2 ευρώ και 5 λεπτά" [speedcam_category:22] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 2 ευρώ και 30 λεπτά" [speedcam_category:23] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 2 ευρώ και 40 λεπτά" [speedcam_category:24] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 2 ευρώ και 50 λεπτά" [speedcam_category:25] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 2 ευρώ και 60 λεπτά" [speedcam_category:26] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 2 ευρώ και 80 λεπτά" [speedcam_category:27] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 2 ευρώ και 90 λεπτά" [speedcam_category:28] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 3 ευρώ" [speedcam_category:29] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 3 ευρώ και 10 λεπτά" [speedcam_category:30] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Κόστος 12 ευρώ και 20 λεπτά" [speedcam_category:31] activated_spoken_type=speech activated_speech="Διόδια - Ελεύθερη Διέλευση" [sound.announcer] gps_disconnected=0 gps_signal_lost=0 Στην χαμηλή απεικόνιση το χρησιμοποιώ για να βλέπω πιο πολύ ουρανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts